codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • H4lÁl0SZTÓ #13399
    Inkább nem mondanám mi a véleményem, akár kérhettünk volna default win-t mikor 40 percel war kezdés elottt elmentetek 21 kor tudtuk elkezdeni, sík idegek voltunk üvöltöztünk egymással mert úgy felbasztátok az agyunkat hogy tiszta idegek voltunk. Meg nem igaz hogy nem tudtátok beállítrani azt a kibaszott ratet. Sztem a lényeges dolgokat nem irtad le. 23:15 kor már ugy volt hogy elmegyek mert nekem 5:00 kor kellett kellnem. A kábelen (:D) nem tudtatok bejönni A-ra csak B-re ott nem tudtunk titeket csak megfogni. Prodigy-n se tudtatok csak nehezen bejönni hosszun, sőt bunkernál is ritkán sikeredett, max ha azt láttuk hogy tereltek és nem terelés lett belole, és volt amikor csak 1 ember maradt ide vagy oda. CT-ként egyik láma mindig felment a szellozobe (nálatok) még akkoris ha már tudtuk hogy ott lesz ember. Az elso köröket mindig buktuk, és SK-znunk kellett és mégis vittuk a mapokat sorra, az egyetlen amit vittetek a CBBLE CT oldal. Amugy meg énis nagyot csalódtam benned, azthittem kicsit komolyabb klán lesz az ellen, mert azt elismerjuk hogy 10 percig laggolt a szerver, de mi meg 50 percet vártunk rátok, szal nem kellett volna akkor pofázni.