codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Takezó
    Először is: azért válaszolok itt ezekre, mert így legalább azok is betekintést nyerhetnek a magyar "klánok" ligájának lebonyolításába, akik nem tehetnék :)

Halálosztó: Akkor kezdem újra:
    1) Én kérek bocsánatot azért, hogy 1) A csapattársaim lámulásának köszönhetően sokat kellett várni az 5.-re 2) A ratek beállítása miatt hasonlóan várakozni kellett. Meg kell jegyeznem, hogy ÉN semmit nem tudtam az ő ratebeállításukról, és nem ÉN szerveztem a wart, fél órával a kezdésig úgy volt, hogy nem is jáccom (amiért enyhén morci is voltam :)).
    2) Sík idegek voltatok -> Szerinted mi nem? Az egyik srácról azt se tudtam, hogy kicsoda - mint később kiderült, egy überláma. Magamról: fél órával kezdés előtt tudtam meg, hogy jáccanom kell. Én szerinted mosolyogtam? :) Üvöltöztem a társaimmal (:szégyelli magát:)
    3) Körülmények: azt nem tartottam ferpléjnek, hogy nem engedtetek cserélni, amikor láttátok, hogy nyomja az a Retek nevű srác. A LAG, ami néha előjött, nem a mi hibánk, és bizony azért idegesítő volt. Amit eddig nem jegyeztem meg, de így külön elmondom: direkt kértem mindenkit, hogy közösbe csak a CL-ek beszéljenek, ennek ellenére közületek többen is alpári stílusban minősítettétek a csapattársaimat és engem is. Ez az, amit elfogadhatatlannak tartok. Remélem, hogy többet ilyen nem fordul elő.
    4) Maga a war: Mint mondtam, jobbak voltatok! Gratulálok is hozzá! Ugyanakkor remélni tudom, hogy nem vagytok benne a magyar klánok top5-jében, mert az az egész magyar szorsz-brigádról állítana ki bizonyítványt :|.

Végül pedig: Sok sikert a továbbiakban :)