codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Takezó #13396 Nos, azért az távolról sem igaz, hogy a Sphere benne lenne az 5 legjobb szórszos klánban :) 8ra beszéltük meg a wart, és alapból az egyik alapemberünk nem ért rá. Végülis a legjobb felállásunk: Recon, Undead, Beny, Ice, én. A mostani pedig: Recon, Beny, Piggy, Retek, én. Retek olyannyira csereember, hogy nem is ismertük, Piggyvel pedig idáig max. 2szer nyomtuk együtt. Ez a Retek nevű srác qrva jól nyomta, Prodigy alatt 1 fragot szerzett (24 kör alatt :D). Végülis a mapunkon, prodin kikaptunk kétszer 8:4-re. Cbble elején megkérdeztem, hogy lecserélhetnénk-e ezt a srácot egy normálisabbra :D Nem engedték, mert mé... 6 kör múlva lépnie kellett tőlünk Bennynek, így jöhetett az új ember, akit egyedül én ismertem :) Végülis az első Cbble-n kikaptunk 7:5-re CT-ként, T-ént pedig hoztuk 7:5-re. Hozzá kell tennem még, hogy az általuk biztosított szerver enyhén lagos volt - néha pedig játszhatatlan. Őszinténszólva nem értem, hogy Halálosztó mivel van olyan nagyra. Teljesen tucatklán vagytok, nagy csalódás volt számomra a játékotok. Ettől függetlenül gratulálok a 28:20-as győzelmetekhez, tényleg jobbak voltatok :) (a B-csapatunknál :D)