Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aah megvan a Valve\Steam\config\serverbrowser.vdf-ben volt.

Na, utánnanéztem egy kicsit, hogy miként is lehet belõni a botokat windows alatt és erre az eredményre jutottam.

hehe thats nice ....

2 things..

i have put the server back temporary on the new server file since it people where trying to confuse the bots with....5 boms... lol.....
uhm ah well

second thing which i was thinking about to get bots still running on a windows system...is by checking if there is a emulator for linux for windows.
i found one : http://x.cygwin.com/ but i still have to check if this really workx.

basically what i want to do is this :

- emulating linux on windows ( if this is possible ..i do not know so far )
- updating steam to get the server files
- run a linux server
- run bots
- connect with your steam client to this emulated server.

that is one option but i do not know if this is even an option..

i tried everything so far by using other methods but windows bot usement in steam is stricted as hell.

if you know if it's possible then let us know here.
i'm working on it for now to see if can be done.

keeping it progress..

Fórum pedig: http://www.edit-strike.nl/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=13700&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=3ab4ed4529b1e1088b7ec7a249a1e00f

nekem nincs ilyen fájlom! Honnan lehet leszedni?

rezsofiz
mostmar nekem sem rakja be:)

sazl : c

Teljes mértékben így csináltam. Jelenleg odáig már eljut, hogy belép a sourceba, csak éppen (bármely) szerverre való csatlakozáskor dob ki desktopra. Vagy rögtön, vagy az elsõ lövéskor stb...
V2 ment rendesen pedig. Cfg 92-n, amivel tompernek is megy... de ugyanezt csinálja 5-el, 10-el meg el sem indul.
csabawarchief
yoéjt neked is :]

Skiper
jóéjt harcosok

gyuri http://gyur6.uw.hu

a linket is elbsztad meg regi poen is meg, hogy jon ez ide? :)
thx zippofcy!
majd kiprószálom...
zippofcy
Én megoldottam, a CS-Source\platform\config\serverbrowser.vdf fileba kézzel beírtam az IP címeket. Valahol lejjebb van erre a file-ra link.
De így néz ki belülrõl:
"Filters"
{
"Favorites"
{
"1"
{
"name"""
"gamedir""cstrike"
"Players"""
"maxplayers"""
"map"""
"address""80.64.65.21:27015"
"lastplayed"""
}
"2"
{
"name"""
"gamedir""cstrike"
"Players"""
"maxplayers"""
"map"""
"address""195.70.51.141:27016"
"lastplayed"""
és ismétlõdik, a végén:
"lastplayed"""
}
}
}

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hát letöröltem az egész könyvtárat, kicsomagoltam újra, végigcsináltam amit mondtatok és ugyanúgy kivág desktopra. Mára elég volt ennyi szívás, megyek aludni.
hali!
én ugye v2-t használok és engem is érdekelne, hogy mit tegyek hogy a kedvencekhez hozzáadott server kilépés után is megmaradjon. ha vki tudja plz help!
Engem pár alttab után vág ki hasonlóval :)

csabawarchief
Engem néha ilyennel dob ki:

Counter-Strike Source: hl2.exe Alkalmazáshiba

A "0x42169496" címen található utasítás a "0x00d95d80" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: "read".

A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

dikki*yysw
Lehet felesleges visszalépni, én visszaléptem úgy emlékszem. A lényeg, hogy nem kell semmilyen CS:Source-nak megjelennie a Steam-ben, meg hasonlók..

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Hivatalosan nem szupportáljuk a warezt :)

Mondjuk miután blob ot kiszedtem már mind1. szvsz

Ja eddig én sem léptem vissza.

www.dunakanyar.net/~gaboca
Amúgy a FAQ alá ki kéne tenni a címet.
Counter-Strike:Source
CS:Source FAQ by Kandurex
V3 GYIK az 1154-dik hozzászólásban
Ez után hogy: www.dunakanyar.net/~gaboca

No én nem így csináltam :)

1. kicsomagol repack
2. ikon desktopra
3. steam indít, új user
4. taskmanager indít
5. register product, 2csíknál levágás
6. steam elnemindít!!, .blob kimásolása
7. cfg átírása
8. megy faszán azóta is, eddig ezt a 8. pontot egyszer csináltam végig, és azóta megy normálisan.

Szóval az eltérés: NEM lépek vissza steambe, miután lelõttem taskmanagerrel.

dikki*yysw
Amúgy azért csodálkozom, hogy nekem mûxik, mert általában én szoktam az lenni, akinek az sem megy, ami az emberek 99.999%-ának igen :(
A V2 sem mûködött nálam :)

dikki*yysw
Én most csináltam meg harmadszor, és megint mûködött.
Ugye ti is úgy csináljátok, hogy:

kicsomagol repack
ikon a desktopra
cfg átírása, 10 az id, usernév ami a steamben van, pathot megadni
egy serial a vágólapra
steam elindít, bejelentkezel
ctrl+alt+del, steam.exe kijelöl
games -> browse games -> register a product i already own
serial bepastol, next, elkezd tölteni
átváltasz task managerre, föléviszed a kurzort az end process gombnak
amint megjelenik a 2. csík, rákattint, és yes
steam újra elindít
steam könyvtárból a .blob -ot bemásoljátok a css könyvtárba
steam bezár
elindítjátok asztalon lévõ ikonnal cssourcet

?

Az a baj, hogy én már kb minden kombinációban lelõttem, mégsem lett sose jó blob fileom.
mikor kell pontosan lelõni a steamet? Egybõl amikor a 2. csik megjelenik, vagy jóval utána?
nekem is ugyanezt csinálja. van amikor egybõl kivág, de van amikor csak az elsõ lövés után. lehet hogy a blobbal van baj, én is az elsõ csík után lelõttem a steamet.
Álmodozz csak :)
toMpEr
a webshopok mar tudnak valamit, mindenki atirta a datumat november-i re

zippofcy
Mi az hogy karácsonyra? A dolgok jelenlegi állása szerint 1 hónapon belül megvásárolható lesz a Steamen keresztül. Lehet még hamarabb. Csak hitelkártya kell hozzá.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Hátja, végülis karácsonyra már talán lesz is HL2 a boltokban...

Btw, ha tovább engeded a csikot mint 1 osztás, mi történik? Mert nekem semmi, végigmegy. Csak kapok egy emailt, hogy invalid key.
De kipróbáltam 1 osztás után, elõtt, 2 osztásnál, elõtt, 4 osztásnál, végigengedve, ugyanaz a helyzet... majd még holnap szenvedek vele egy kicsit, de már sok türelmem nincs hozzá.
Még jó, hogy asszony nekiállt dvdt nézni tvouton, mert ha sokat idegesitene még ez a szar, még tönkretennék valamit:)
zippofcy
Nekem simán elsõ próbálkozásra mûködött. Igaz vmiért az elsõ csíknál kell lelõni a Steamet, ezzel meg úgy látszik egyedi eset vagyok. De a cfg.be 92õt írva simán ment. Igaz csak 1x néztem (mert ki se léptem vagy 3 óra hosszáig ) de most kipróbálom újra.
Bannolás: Mivel a HL Generationst vettem meg nekem két CD keyem van. Az egyikkel 1.5öztem (1.6ot rühellem) a másikat meg erre szántam. Már kaptam az emailemre kb. 30 illegal CD key levelet, az elsõ néhányat kb. 1 hete, mikor még a behun-on levõ infó alapján próbaltam ki ezt a trükköt, csak a letöltés miatt. Eddig még nem bannoltak. De még ha kibannolják is mindkét accomat: kit érdekel? Ha kijön a HL2 úgyis megveszem mert annak a multiplayer része lesz a CSS. A régi keyek meg acc.ok utána úgyis hasznavehetetlenek lesznek, mert az 1.6ban csak a csíterek maradnak majd. Szóval nem félünk a banntól - de ha bannolnak azért beírom ide, figyelmeztetésként.
Más: nem tudja vki mit kell csinálni hogy a favorites-be beírt szerver címek kilépés után is benne maradjanak?

Most a repackot honnan lehet leszedni?

Én is így voltam vele, de aztán jöttek a hangok megint :D

Mint amikor az ember gépe már hosszú ideje tökéletesen megy. Akkor richtig bele kell nyúlni, és buherálni valamit.
én olyan nehezen hoztam össze a v2-t hogy most örülök hogy ez megy és fosok próbálkozni v3-mal
Lófasz. Nekem ma már nincs igazán kedvem szenvedni ezzel. Mindent megcsináltam úgy, ahogy le volt irva, sõt, kb 25x, mégis baszik rendesen mûködni.
Csak azt sajnálom, hogy letöröltem a V2-t, amivel tegnap még tudtam játszani legalább.
plas
Source csak XP-n megy?
???????????????????????

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

janos666
Hova lett mindenki? Meguntátok mára vagy mindenkinek elindul, játszotok és csak én maradtam kint?
janos666
De haladás hogy a csapatválasztó menüig eljut.
janos666
Így is kidob.
janos666
Ó, találtam a fõkönyvtáron belül a cstrike mappában is cliet registry blobot, oda is berakom a steameset. Sok szerencsét magamnak!
janos666
Nem!
Tombi
akiknek már megy a biztos módszer hogy játék közben ne akadjon a game (mert akad a gyengus netcode miatt )

cl_updaterate 30

nekem igy megy, és mások szerint is. hajrá :))

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

janos666
ÉÉÉS IGEEN, sikerül, most nézzük megy-e a source is.
Most bementem egy szerverre, tisztára örült a fejem.
Vettem ezt azt, ugrottam egyet, lõttem egyet, és csak ekkor dobott vissza a desktopra. Great.
janos666
Úgy látszik egy próbám van, most hogy van gordon fake cd-key és blobmentés. Vagy hiába töltögettem.
Lehet hogy azonosítja... De szerintem õk is örülni fognának (hmm létezik a magyarban feltételes jövõ?:D), hogyha a warezoló ember megveszi a HL2-t, és rendes kulcssal akar játszani.
Szal felõlem csak azonosítsanak :P

janos666
Majd meglátjuk én mirejutok vele, mert most rájöttem hogy hiába szedtem le hisz ha törlöm a blobot elveszik az adat hogy nekem az megvan
janos666
Kegyetlen ez a codename gordon, ki a fasznak volt ehhez esze..
Most röhögni fogsz, de neekm a blob törlésével, és ujragenerálásával átváltott a menüben a gordon olyanra, mintha meglenne, tehát nem szürke (van launch game stb). Pedig nem töltöttem le :)

És így el is indul a 92-es kóddal. Csak éppen ahogy megjelenne a pálya, a szerverre belépéskor, azonnal desktopra kidob.
janos666
Én meg csak azt nem értem hogy ha az empiros ment ez miért nem. De mindjárt lennvan a codename gordon, remélem az segít.
Na sikerült egy 6-szori próbálgatásra elérni, hogy tudjak játszani és ne a desk-en végezzem. A gépem elég gyenguska hozzá, de azér egész jól döcög rajta. Csak az nekem az érdekes, hogy a pingem 100-150 között mozog ADSL-el. Ez az amit nem értek, de ez lehet betehetõ annak, hogy nem babráltam eddig sûrön a cfg-jében.

1. A szerverfájlokat honnan tudom letölteni? ( Windows és Linux)

2.A botok miatt kérdem, hogy a linuxosat el lehet indítani Windows alatt, vagy felejtsem el?

A válaszokat elõre is köszönöm!