Ideje benézni a dobozba: Doom 3 rendszerkövetelmények
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
), és úgy gondolják hogy majd be fogsz szarni tõlük, ezért nem mered majd elmondi a címed, ha meg elmondod akkor beparáznak, és inkább elszaladnak - Pakura rá egy példa.
Ja, és érdekes hogy mindegyik ilyen kölyök kisebbségi komplexus-t emleget, legalábbis akikkel én "beszélgettem", szerintem ez azért van mert nekik van kisebbségi komplexusuk, az olyanok akikbe belekötnek és ilyen dolgokat automatikuson magukra vesznek, azoknak egyrészt nem lehet egy szép élete, másrészt kis kölyökként beleolvadnak a nagyvilág mindennapjaiba, és úgy halnak meg hogy az sem tûnik fel nekik hogy éltek.
Ezek az emberek tudatukban még ébrenléti idejük alatt is alszanak, és nem tudnak megbékélni azokkal az emberekkel, akik a világban tudatosan élnek - Szerintem a Mátrix-ban is több igazság van mint a lelkükben - és lefogadom, hogy ha egy Pakurához hasonló ember olvassa ezt amit írok, akkor hátradõl a székében és ásít egyet, vagy a homlokát a tenyerébe teszi és csóválja a fejét: a szûk látókör amit nem is engednek kiszélesedni. Kíváncsi vagyok hogy mennyit értettél abból amit írtam, és hogyan is kapcsolódik ide.

Dömsödi: Kíváncsi vagyok arra hogy a 300-as cerka hogyan tudna real-time árnyékokat renderelni.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
DX8 alapkövetelmény? Meg DirectX 8-as élmény meg DirectX 9-es beállítások a Doom 3-ban?
Kár hogy a megjelenítést tekintve semmi köze a Doom 3 motorjának a DirectX-hez, mivel OpenGL-t használ. 
Amúgy én 8-10 FPS-el viszem a thief 3-at, így én már 20 FPS körül folyamatos képet látok

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

"Nemtom hogy celeron 300 mikor volt, de akkor kb. a directx 6-os verziója lehetett. Hát ha az képes ilyesmire, akkor nem 9-es kártyák kénének a doom 3-hoz."
Nagyon gyerek lehetsz még. Softwaresen irták meg az árnyék és gfx kezelõt.
Amugy ez érdekes. Annak idején AMIGÁN volt egy IMAGINE nevû ray tracer progi. Ez jó esetben fél-1 óra alatt csinált egy Scanline képet. PC-re áttérve, (P133) már lement ez az idõ 15 MP környékére. Most 3GHZ környékén kiváncsi vagyok mennyi idõ kellene neki. Fõleg ha optimalizálnánk is a progit.
Szerintem elõbb utobb bealkonyul a videokártyák 3D-s gyorsítójának, mert a procik elérik azt a sebességet, amivel Realtime olyan grafikát csinálsz amilyet csak akarsz. Ez max 4-5 év múlva bekövetkezhet.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

A mostani gépeken tuti, hogy jól futna. Errõl a progirol nem tudtok valamit?
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Azt áruld már el hogy milyen vizi dolog van neked a procidon hogy ennyit dob rajta???

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

A magas FPS (frame per sec) egy FPS-ben (first person shooter) nem a szemünk miatt szükséges, hanem mert azzal aki magas szinten mûveli a játékot (tehát nem aki csak vaktában lövöldöz) pontosabban tud lõni mint alacsonyabb FPS-sel. Teljesen mindegy, hogy a monitorunk megjelenít-e minden képkockát, a lényeg az, hogy a gép hányat számol ki. Ha ugyanis egy mozgó pontra lövünk az agyunk számolja ki, hogy melyik idõpillanatban kell kiváltanunk a lövést, ez egy bizonyos szint fölött már nem függ a megjelenített képek számától. A különbséget az okozza, hogy a billentyû lenyomása pillanatában a gép mennyi késlekedéssel kezdi el kiszámolni a következõ képkockát,tehát nem mindegy hogy az adott idõpillanatban hol tart a számítással (épp akkor kezdte, vagy épp most fejezi be), az átlagos késlekedés alacsonyabb FPS-nél magasabb. Ha ugyanis másodpercenként 100-szor számítja ki az éppen aktuális helyzetet az nyilván fog tartalmazni olyan pozíciókat is amik alacsonyabb FPS esetén nem kerülnek kiszámításra. Ez egy mezei játékosnál nyilván nem okoz nagy változást,de aki nagyon ott van a szeren annak igenis számít, hogy 50 vagy 100 FPS-sel vagy akár még többel játszik. A megjelenített kép a szemünk számára minden esetben ugyan olyan folyamatos.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Nekem 9 hónapja megy egy 2.6 GHZ p4 800-as prockó 3575Mhz-n és meg se kottyan neki!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Persze
, küldjek fotót?Those who wish to follow me I welcome with my hands
geforcen jobb a doom3 az elozetes tesztek alapjan, am egyreszt ailg kaphato s eppen ezert itthon joval dragabb is... raadasul ott alapbol mennek a pipeok, szal kevesbe lehet ugyeskedni 😊
Luminas 😄 3 ghzet izzadj ki lecc az 1700+osombol ,) lehet menne, de egy brutalabb vizhutes, vagy kompresszor arabol egy 3400+ is kijonne 😊
szal ezt inkabb hagyjuk ...
en meg az intel vs amdre is kivancsi lennek a doom3 viszonylataban 😊
Forza.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Legalábbis az alábbi cikk szerint 26,9 Frame/sec !
http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQy
Persze lehet hogy nem kell komolyan, venni a dolgot hiszen ez még csak az elsõ tesztek eggyike mindenestre elgondolkodtató ...
"John did to keep in mind that these are just benchmarks as the true DOOM 3 gaming experience is looking to be very flexible and forgiving in terms of hardware needs."
Majd meglátjuk ...
By the perception of illusion we experience reality.
Pedig a doom 1-2be is hasonlo kaliberu fickokat kellet a masvilagra tenni, es mint jol tudjuk mind a ket brilians jatekkal nagyon is lehetett lazitani. :>
A Hl2-t enis jobban varom, bar valszeg azzal se fogok gamelni. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!