Shrek 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!!!

Valaki tud segíteni hogyan kell átmenni azon a nagy tökön amiután sárkányok vannak???
Írjatok
hello
Hogy lehet a tündért legyözni mert nem tudom öröké halok megt . Kösz a segitséget.
Sztem nagyon jó játék,én már csak tudom 4-szer nyomtam végig!!!<#felkialtas><#eljen><#nevetes1><#taps>

Szerintem ezek a képek a shrek 1-bõl van!<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

á megvan!!!

Helló!
Valaki mondja már meg hogy hogy lehet macskát legyõzni!!!!<#phone><#help><#help><#help>

www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu

Én pont ma nyírtam ki a varázsnagyit. Úgy voltunk hogy ha én eltalálom õ hal meg, ha õ engem akkor én...De gyõztem! Utána mindenki visszaváltozott, a szamár meg befejezte a könyvel a történetet. Tûzijáték, aztán vége.
A varázsnagyi ha rád lõ vmi marhaságot vissza kell a karddal ütni aztán megdobálni gyümölccsel!(bal egérgomb, a nagy asztalon vannak a kaják.)
Ja, találtam még vagy 80 Shrek topicot.
Köszi

Figyu!
Hogy a bánatba kell kinyírni a Jótündér Körösztannyát.
Az 5 éves lányom körbe röhög, hogy a "Brutális állat a pályán" apja nem bír el egy tündérrel!

Köszike

Megszerezni a lgkonyebben a www.suprnova.org rol lehet. Installad fell a bittorent et, a google en meg talalod az exet,es barmit le tudsz szedni ingyen..aa..es a siteon mar meg van a sims 2, meg a silent hill 4 is FULL
Vagy mondja meg valaki, hogy honnan lehet megszerezni, vagy ha valakinek van dc-je , akkor szóljon
Van valaki, aki odaadja nekem a Shrek 2-t
Hooooooooot fos , csuf es untato
A Shrek 2 játékban legyõtze valaki a tündért?
Sziasztok
Rage47
áh megvan
Rage47
Hi!
Hogy kell elintezni a macskát?
Nem tom honnan szedték ezeket a képeket, de még csak nem is hasonlítanak arra a shrek 2-re amit én nyomtam végig, pedig az is ilyesmi volt! Olyan volt, mint a hp, csak más karakterekkel!
N.E.O.!!!
A painkillernek is pont ugyanez az ajánlott gépigénye, csak az egy picit szebb

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Tehát szerinted a Gamespoton nem tudnak angolul és azért nem vették a poénokat.
Gratulálok!
Wing Rockling
Most nézem az ajánlott gépigényt. Ez tiszta röhej! Szerintem eltúlozták egy kicsit. Na meg ennek Dx9-es kártya kell?

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Hamár a HP vagy a Shrek játékot kéne összehasonlítani, akkor nekem már inkább a HP jött be. Azt legalább végignyomtam.
Szerintem a Shrek-et (mármint a játékot) eleve a fiatalabb korosztálynak készítették. Nálam az volt a gáz, hogy bizonyos játékoknál (és ez fõleg grafikailag gyengébben kivitelezetteknél igaz) megfájdul a fejem. Szal 1 óráig bírtam. Arról nem is beszélve, hogy néha centizgetni kellett az ugrásokat. Így asztán uninstall. Kár, hogy a remek film után ennyire gagyi játékot tudtak összedobni.

Egyébként meg több helyen inkább alulpontozták a játékot, mintsem dícsérték volna.

N.E.O.!!!
A Hulk az jó kis ideglevezetõ játék, sajna PS1-es grafikával. Az sem volt valami túl hosszú.

Wing Rockling
A játéknak Hulk szaga van (platformjáték, zöld és erõs karakter)

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

N.E.O.!!!
Nesze itt egy szegénységi bizonyítvány

Andie
A DOOM3-at is végig lehet nyomni 23 óra alatt. Akkor azis egy "hétvége alatt végignyomom" játék, nem?

Én ma este próbálom ki ezt a Shrek 2 game-t, miután tegnap letöltöttem valami óvodásoknak való baromságot helyette (Shrek 2 akármi - volt a cime annak is, azt ilyen primitiv hüjeségek voltak, mint kattincs rá Pukkandúrra amikor elöugrik a fa mögül, meg kapkodd el a hulló cuccokat a disznókkal, stb)
Úgyhogy már éjfél fele kezdtem tölteni a - reményeim szerint mostmár jó - shrek 2-öt, de nem volt eröm fél kettökor próbálgatni.
Ha másnem, remélem bnömnek tetszeni fog 😊

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

N.E.O.!!!

Szegénységi bizonyítványok mindenütt...
N.E.O.!!!
Hát a játékról nem sokat tudok, csak azt, hogy a képek alapján bármelyik harry pottert veri grafikában. A Harry Potter is jó játék, csak az a baj, hogy "egy hétvége alatt végignyomom játék". A filmek is jók. A film(shrek 2) az nagyon ász, igaz csak felirastosan szerezte meg a fater, és a felirat itt ott hiányos de akkor cool. Rég röhögtem ennyit. A disney meg a pikszar elmehet a picsába a némójával. Nekem kell ez a játék!

"De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed"
😊 Gondolom nem az övé, hanem a TIED a "full igazi", igaz? 😊 Kinek a pap..., különben is, ki mondja meg melyik a "jó" izlés? A populáris dolgok meg egyet jelentenek a(z)(jó) izléssel? 😊 Ne, ez nagyon trendi szagú.
WazzE, faszom a Harry Potterbe a SHERK nemkem bejön, de nem a játék.... a SÜTI-> volt a legjobb!
Azert ha valakinek csak 3 Harry Potter jatek van a gepen, az azert eleg korlatozott izlesre vall.

\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/

RangeR
A Harry Potter filmek toplistásak. Ismerek olyan embert, akinek kizárólag a 3 Harry Potter játék van fent a gépén. De gondolom, a te ízlésvilágod a full-igazi...mármint ezt szeretnéd és ezt gondolod.Na, most akkor szembesülj: egy nulla a ízlésed. Ja, és a Shrek 2 játék elég jó, a Hobbit után kellett még egy ilyen.

Wing Rockling
A Gamespoton is egy ember írja róla a cikket és az csinálja az értéklést, tehát az is csak EGY ember véleménye.

Ezek a rajzfilmekbõl készült játékok soha nem szoktak jók lenni - ez a game sem kivétel. Az összes Harry Potter játék élvezhetetlen volt (mondjuk ott a film is), és hiába lett a Shrek 2 nagyon ász, a játékra nem maradt semmi. Ez csak arra van, h ha vkinek van szabad 10000+ pénze, akkor azt kidobja az ablakon.
bld
ja úgy tényleg nem biztos hoyg hüjére röhögöd magad ha nem tusz angolul😊)
Amúgy a film sztem jóra sikeredett, igényes és fõleg az a jó benne h nagyon különbözõ korosztályok is nagyon jót tudnak rajta szórakozni szal jó családi mozi de a haverokkal is jót lehet rajta röhögni sztem megér egy misét...😊))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

A Gamespot nem elõször hibázik...

Mondjuk tudni kell angolul...
Shrek kicsit kancsal azon a közeli portrén 😄
vgez
gyenge, ez van.

és ezt most hogy?

Sil3nt
hmmm....ezek biztos nem Pc képek.....

A Gamespot-on olvastam az értékelést róla és ott a "gyenge" minõsítést kapta. Szerintük a játék minden aspektusában elhibázott és õk nem is röhögték halálra magukat a poénokon mint te.
Szerintük grafika és a hangok épp hogy elmennek, viszont minden más nagyon gyenge.
Én nem láttam a játékot viszont éppen emiatt a kritika miatt nem töltöttem le.