Shrek 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tud segíteni hogyan kell átmenni azon a nagy tökön amiután sárkányok vannak???
Írjatok
Hogy lehet a tündért legyözni mert nem tudom öröké halok megt . Kösz a segitséget.
Valaki mondja már meg hogy hogy lehet macskát legyõzni!!!!<#phone>#phone><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
www.hells.gportal.hu
A varázsnagyi ha rád lõ vmi marhaságot vissza kell a karddal ütni aztán megdobálni gyümölccsel!(bal egérgomb, a nagy asztalon vannak a kaják.)
Köszi
Hogy a bánatba kell kinyírni a Jótündér Körösztannyát.
Az 5 éves lányom körbe röhög, hogy a "Brutális állat a pályán" apja nem bír el egy tündérrel!
Köszike

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Gratulálok!

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Szerintem a Shrek-et (mármint a játékot) eleve a fiatalabb korosztálynak készítették. Nálam az volt a gáz, hogy bizonyos játékoknál (és ez fõleg grafikailag gyengébben kivitelezetteknél igaz) megfájdul a fejem. Szal 1 óráig bírtam. Arról nem is beszélve, hogy néha centizgetni kellett az ugrásokat. Így asztán uninstall. Kár, hogy a remek film után ennyire gagyi játékot tudtak összedobni.
Egyébként meg több helyen inkább alulpontozták a játékot, mintsem dícsérték volna.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Én ma este próbálom ki ezt a Shrek 2 game-t, miután tegnap letöltöttem valami óvodásoknak való baromságot helyette (Shrek 2 akármi - volt a cime annak is, azt ilyen primitiv hüjeségek voltak, mint kattincs rá Pukkandúrra amikor elöugrik a fa mögül, meg kapkodd el a hulló cuccokat a disznókkal, stb)
Úgyhogy már éjfél fele kezdtem tölteni a - reményeim szerint mostmár jó - shrek 2-öt, de nem volt eröm fél kettökor próbálgatni.
Ha másnem, remélem bnömnek tetszeni fog 😊
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
😊 Gondolom nem az övé, hanem a TIED a "full igazi", igaz? 😊 Kinek a pap..., különben is, ki mondja meg melyik a "jó" izlés? A populáris dolgok meg egyet jelentenek a(z)(jó) izléssel? 😊 Ne, ez nagyon trendi szagú.
volt a legjobb!
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Amúgy a film sztem jóra sikeredett, igényes és fõleg az a jó benne h nagyon különbözõ korosztályok is nagyon jót tudnak rajta szórakozni szal jó családi mozi de a haverokkal is jót lehet rajta röhögni sztem megér egy misét...😊))

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Mondjuk tudni kell angolul...
Szerintük grafika és a hangok épp hogy elmennek, viszont minden más nagyon gyenge.
Én nem láttam a játékot viszont éppen emiatt a kritika miatt nem töltöttem le.