Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Én mondjuk sokszor még a veilt sem használtam, csak láttam a körvonalait mikor közel jött, és akkor pumpáltam bele a fegyóval egy sorozatot, az is megállította.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Most jöttem ki a gyárból? Mennyi van még?
Ki tudja lesz-e folytatás. Ezt majd az eladások fogják nagyrészt eldönteni. De egy kieg is jól jönne. Amiben mondjuk jobban fény derülne kicsit a titkos kísérletek hátterére.
Viszont ha mindenképp egy "folytatást" akarsz, akkor ajánlom a Wolfhoz nagyon hasonló idõmanipulálós fps-t a Singularity-t, ami év elején jelenik meg.
Ezt is a Raven készíti és a graf még ütõsebb mint a Wolf-é... Unreal engine rulz. <#nyes>#nyes>
Újra játszottam a Hospitalt, megszakítottam a az airfieldet. Ha csak simán akarsz újrajátszani küldetést, akkor nem kell újra elsétálni a kórházig, hanem csak két klikk a könyvecskében lévõ küldetésre. Ez csak azoknál müxik amiket már telejsítettem
Na felvettem a piros kristályt. Én is át tudtam menni olykor olykor lassítva az energiamezõn, de most is kipróbáltam, persze most nem ment.
Végigvittem a stuffot. Hát a fõellenség az egy vicc, mennyi kristályt kell beleverni szegénybe :d
De valóban nem lehet kinyírni a csókát a piros kristály nélkül.
Várom a folytatást.
F
F
<#confused>#confused>
A harmadik töltõgép után hogy kell túlélni a kövér parancsnok által küldött sugárgyûrû nyalábokat? Köszi.
kérem írajon mailt aki tud valami infót adni errõl: [email protected]
A pálya a kórházas rész végén van.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Megtudnád mondani nekem a pálya nevet, ezzel nagyon-nagyon sokat segítenél nekem.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Ha nincs meg az empower képességed akkor bukta az egész mert anélkül nem nagyon tudsz átlönni a pajzson !
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Kellene egy kis help. A játékban az Airfield pályán elakadtam. Van egy olyan rész ahol van egy terem annak két bejárata van és a terem mindkét ajtaja energiamezõvel van védve és a teremben pedig van egy ilyen gépezet ami megakadályozza hogy a kristályomat tudjam használni. Illetve bent van az a kapcsoló amivel az ajtókról le tudom venni az energiamezõt.
A kérdésem hogy hogyan kell ezt megoldani? Hiába próbálom 4-es gombbal messzirõl a lassított lövést nem megy át az energiamezõn. Más ut pedig nincs 😞
Kérlek segítsetek.
Asszem 1x már sikerült tök véletlenül,csak nemtom,hogy hogy.A teleportálós résznél akadtam el én is,nem tudok mit kezdeni az ajtó energiamezejével.<#conf>#conf>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol