Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derdani
C:\Users\Felhasználó\Documents\id Software

sziasztok a kérdésem hova menti le a játékot a Wolfenstein 2.
köszi
wesker24
Arra aztán várhatunk addigra már tuti kijön az Wolfenstein ha egyáltalán lesz ! <#hehe>
Synchronous
Én magyar szinkronra várok. <#idiota>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2
Nem kell annak idõlassítás, csak simán belépsz a veil-be, akkor nem fogy annyira az energia, és akkor már nem lesz elõtted láthatatlan sem, mert a veilben látod, na ekkor fogod és a részecskeoszlatóval megrakod, attól szépen elromlik és nincs vele gond.
Én mondjuk sokszor még a veilt sem használtam, csak láttam a körvonalait mikor közel jött, és akkor pumpáltam bele a fegyóval egy sorozatot, az is megállította.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Higany
Köszi! Akkor nekirontok megint! <#violent>

Evin
Elõveszed a legtáposabb fegyvered, meg az idõlassítást, és lövöd mint állat. késõbb lesznek erõsebb fegyvereid meg újabb fejlesztések, és akkor már nem lesz ilyen nehéz. De itt és most meg kell szenvedned.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Higany
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Elakadtam az egyik helyen. Egy kórházba vagyok és valami láthatatlan, falon is mászkáló gyökeret kell kiiktatni, de nem jön össze bármivelis próbálom. A pajzs varázslat meg nem sokáig jó. Hogyan kell kinyírni? Köszi elõre is a segítséget! Csá!

nincs véletlen valami spec térkép pl. mint anno a stalkerben.. amin rajta voltak a titkos rejtekhelyek, mert alig találom meg az ún:tomes of power könyveket. pedig alaposan bejárok minden pályát nem csak átszaladok rajta.

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

grebber

Next PC upgrade: 2022

Bence94
hogyan oldódott meg ? melyik topic ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

wesker24
<#wow1><#eljen><#worship>

elkelne ide egy új banner kép ez már nem aktuális!

grebber
Na megoldódott a magyarítás gond úgy tûnik.Meg is várom addig nem tolom tovább.

Next PC upgrade: 2022

Evin
Nem egyszerûbb, ha megnézed a százalékodat?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

sziasztok!

Most jöttem ki a gyárból? Mennyi van még?
Bokafix2
A játéknak nem szabadott volna továbbengednie a kristály nélkül, tehát ezt bizony elszabták.
Ki tudja lesz-e folytatás. Ezt majd az eladások fogják nagyrészt eldönteni. De egy kieg is jól jönne. Amiben mondjuk jobban fény derülne kicsit a titkos kísérletek hátterére.

Viszont ha mindenképp egy "folytatást" akarsz, akkor ajánlom a Wolfhoz nagyon hasonló idõmanipulálós fps-t a Singularity-t, ami év elején jelenik meg.
Ezt is a Raven készíti és a graf még ütõsebb mint a Wolf-é... Unreal engine rulz. <#nyes>

Sliders
Csodálkozom hogy a fejlesztõk ezt a bugot nem vették észre, akarom mondani a teszterek. Ez fura.

Újra játszottam a Hospitalt, megszakítottam a az airfieldet. Ha csak simán akarsz újrajátszani küldetést, akkor nem kell újra elsétálni a kórházig, hanem csak két klikk a könyvecskében lévõ küldetésre. Ez csak azoknál müxik amiket már telejsítettem

Na felvettem a piros kristályt. Én is át tudtam menni olykor olykor lassítva az energiamezõn, de most is kipróbáltam, persze most nem ment.
Végigvittem a stuffot. Hát a fõellenség az egy vicc, mennyi kristályt kell beleverni szegénybe :d
De valóban nem lehet kinyírni a csókát a piros kristály nélkül.

Várom a folytatást.

MEdievil
Igen de egészen a zeppelin közepéig el lehetett jutni nélküle és nem szólt a játék hogy valami talán hiányzik. Onnan pedig nem lehetett már vissza se menni. Kicsit furcsa volt hogy 4 hely van és csak 3 képesség de gondoltam a legvégén kapom meg vagy valami. Mindegy más játéknál zavart volna de ezt meg akkor már über fokozaton újra kezdtem nem akartam korábbi mentést visszatölteni.

F

Bokafix2
A vicc az, hogy a fõellenséghez is kell, mert egy pajzs mögött áll és onnan lõ, szal enélkül nem tudnád megsebezni.

MEdievil
Én is sikeresen otthagytam a korházban elsõ végigjátszáskor a piros kristályt... És egészen a zeppelinig jutottam ott akadtam el csak. Az addigi összes ajtót ahol elvileg kelett volna használni sikerült az idõlassítással kijátszani. <#idiota>

F

multit próbálta már valaki? milyen?

derdani
<#email>

derdani
Tanulj meg helyesen írni<#zavart1>

wolfeinstein....<#idiota>

hogy hívják az okos farkasembert?
<#confused>

Hali!

A harmadik töltõgép után hogy kell túlélni a kövér parancsnok által küldött sugárgyûrû nyalábokat? Köszi.
valakinek megvan eredetiben a wolfenstein van rajta multi nyelv többekközt német szinkron?!

kérem írajon mailt aki tud valami infót adni errõl: [email protected]
extra sensory
lol, akkor ezek szerint mégsem kötelez a játék hogy felvedd, de ez a fejlesztõk következetlensége akkor, mert több pályarészen is szükség van erre a kristályra szal rosszul oldották meg így...

A pálya a kórházas rész végén van.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Így már nekem is tiszta!A teleportálónál járok,de a piros kristály nekem sincs meg.Vissza az egész!Fasza!<#falbav>
A pálya neve hospital vagy mi. A lényeg hogy egy kórházban vagy.

Sliders
oks, de látod mégis sikerült, tuti nincs meg a kristály, akkor van egy bug a stuffban, de szerencsére bármelyik pályát újra lehet játszani. Kérlek mond meg, hogy melyik volt az a pálya ahol a piros kristály van, volt? Mert így nem emlékszem hogy oszlopokat döntött ki a gonosz bácsi.
Megtudnád mondani nekem a pálya nevet, ezzel nagyon-nagyon sokat segítenél nekem.

derdani
Ezt most tõlem kérdezed? Meg kell nyomni azt hogy "válasz erre" .

©juhasz26 Véletlenül nem AMD Athlon XP processzorod van? Egyik ismerõsömnek olyan procija van és úgyan ezt a hibát irja ki neki is a Cod 5. és a Wolfenstein is. A Wolfenstein MP viszont elindul, neked megy a multi?
extra sensory
Ne vicceljetek már, sztem meg kell neki lenni, különben tovább sem engedi a játék, hiszen akkor késõbb megakad és nem tud továbbmenni. Én még nem láttam olyat hogy valakinek kimaradt volna. Kötelezõ felvenni õket. Ha meg még sincs meg és tényleg nem vetted fel, akkor sikeres újrajátszást. <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Sliders
huhh az pontosan hányas küldetés volt? Please abban segíts. Mi volt a címe?

wesker24
Hacsak nem vissza nem mész a játék közepére ahol az nagy monster volt ahol az oszlopokat kellett vele kidönteni és most akkor felszeded a vörös kristályt és újra játszod !
wesker24
Nem mondod hogy nincs meg a vörös kristály ?? xD

Ha nincs meg az empower képességed akkor bukta az egész mert anélkül nem nagyon tudsz átlönni a pajzson !
Sliders
hi, igen közben youtube-on néztem gameplayt, és csodálkozva látom, hogy nekem nincs meg a piros szem vagyis a 2-es funkció a tárcsámból. Ezt hol lehet felszedni? Valamit nagyon elszoptam? 😄

Az energiamezõn nem a 4-es (lassítás) képességgel, hanem a 2-es (pajzson/falon átmenõ lövés és nagyobb sebzés) képességgel kell átlõni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

wesker24
Oda nem az idõ lassitás kell hanem az Empower képesség amivel át tudsz lönni az energiamezõn is !
Sliders
hi!

Kellene egy kis help. A játékban az Airfield pályán elakadtam. Van egy olyan rész ahol van egy terem annak két bejárata van és a terem mindkét ajtaja energiamezõvel van védve és a teremben pedig van egy ilyen gépezet ami megakadályozza hogy a kristályomat tudjam használni. Illetve bent van az a kapcsoló amivel az ajtókról le tudom venni az energiamezõt.

A kérdésem hogy hogyan kell ezt megoldani? Hiába próbálom 4-es gombbal messzirõl a lassított lövést nem megy át az energiamezõn. Más ut pedig nincs 😞

Kérlek segítsetek.

drop
kéne egy kis segítség mikor elindítom a sp részét kikapcsol a monitorom készenléti állapotba nvidia 9600gt vga mit lehet elenne tenni

Üdv!Tudja valaki,hogy konzolnál(xbox)hogyan lehet elõidézni az erõs lövést?
Asszem 1x már sikerült tök véletlenül,csak nemtom,hogy hogy.A teleportálós résznél akadtam el én is,nem tudok mit kezdeni az ajtó energiamezejével.<#conf>
norbi2fraktal
nah kinyomtam, nagyon tetszett, jó hangulata story-ja van, rendben van nagyon ez a game

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Valaki megmondaná nekem hogy tudom megszerezni azt a piros erõt? mert a repülõs pályán elakadtam és nem tudok tovább menni pls help köszi

tonyr
jajj... akko nem pipáltad ki h rejtse el a mikroszoft szolgáltatásokat 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Biztos hogy minden le lett tiltva! Restart után teljessen más volt a gép. Semmi se futot csak AVG. és még a kinézet is alapra vissza váltott😄
tonyr
figy nem akarok kételkedni benned, DE tuti azt csináltad amit mondtam, mivel ennél a hibánál ez a megoldás...
küld el azt a képet ahol az msconfigba letiltottad a szolgáltatásokat !

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol