Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi én voltam balfék rosszal probálkoztam!
És megoldódott a probléma alapból 100-om volt és átírtam 60-ra és most megy😊
nagyon szépen kösy mégegyszer!!!!!
Sya! kösy h válaszoltál meg is találtam a mappát csak h a config file üres nincs benne semmi 0 byte-os :S
Sziasztok..

nekem valami nem kerek!

A Zeppelint végig csináltam és gondolom itt van a végén a fõ/fõ BOSS
szorgalmasan irogatja hogy nyomjam meg a 2 gombot..
hamar levettem hogy valami nem stimmel mivel nekem nincs ilyenem😞
hol adta azt a küldetést ahol én nem jártam???
viszont ahogy nétzem nem találtam a naplóba semmit😞

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

grebber
Wii-re ja 😞

Next PC upgrade: 2022

nem csodálom... a legtöbb értékelõ 6 pontot adott a 10 skálán. szerintem is elég gyengére sikeredett... na majd a DEAD SPACE EXTRACTION lessz nagy durranás.!

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

grebber
Wolfenstein - mindössze 106.000 példányban fogyott

Az NPD jelentése szerint az összes platform eladásait figyelembe véve mindössze 106.000 példány fogyott az USA-ban.

Az NPD legfrissebb jelentése szerint a Wolfenstein augusztus 25-tõl az õ számítási idõszakuk végéig (augusztus 29.) mindössze 106.000 darab fogyott a Wolfensteinbõl. Ebbe az adatba beletartozik a PS3 az Xbox360 és a PC változat is. Az Xbox360 verzióból fogyott a legtöbb, ebbõl 59.000 darabot pakoltak a kosarakba, a PS3 portból 30.000-et, a PC-sbõl pedig mindössze 17.000-et. Ezek az adatok az USA-ra vonatkoznak.

info: Gamepod

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Itt, a könyvtári gépen - mely konfigban jóval gyengébb az otthoninál, de 20" LCD - pedig szintúgy alapértelmezett, alacsony értéken indult, a monitor natívjához képest. Nekem kellett beállítanom a 16:10 és 1680*1050-et neki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hogy honnan származik ez az információ - ami meglehetõsen kamu-szagú -, de rögvest meg is cáfolom:
Otthoni gépem egyetlen gyenge pontja a monitor: 17" CRT - 1024*768 (85 Hz) - míg nem lesz pénzem rá.
S a lényeg: Wolfenstein - 1.1 Patch nélkül is! - elsõre normálisan elindult, mégpedig alapértéken 1024*768-ban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Synchronous
Elõször arra gyanakodtam, hogy a konfigod gyenge, de sztem ez teljesen jó, tehát mennie kéne, viszont itt inkább a monitor felbontással van a bibi.
A Wolf ugyanis alapból 1600x1200/80Hz felbontáson és frissítési frekvencián indul, ami nem azonos az asztaléval. De volt is errõl korábban szó.
Lehetséges hogy a monitorod nem tudja megjeleníteni azt a felbontást ezért nem tudsz belépni a játékba. De erre is van megoldás:

C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd meg:
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.

itt meg a felbontást tudod állítani:

eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

bocsi xp 😊
a video kari :geforce gts250 512-es
intel core2 quad2333 1333fsb/4m lga775
Kösy h reagáltál<#worship>
Synchronous
Legalább a konfigodat leírnád, meg hogy milyen op. rendszered van.
kösy... <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

senki semmit?
kösy....😊
Igazából sokkal hangulatosabb lenne a játék, ha az a xar nem lenne ott. Bele sem tudom magam élni a játékba igazán, mert azt az izét nézegetem felül.

Ha meg eltévednék, akkor megkeresném a helyes utat, elvégre nem vagyok szellemi fogyatékos, asszem megoldanám a dolgot. Amúgy is elég szájbarágós a játék.

Kicsit tulzásnak érzem, hogy egy házban is megmondja, hogy: "most itt kell befordulni, a másik szobába".

Igazából az átvezetõ videókban elhangzott dumáktól sem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek, annyira rossz dumákat nyomnak a karakterek.

derdani
<#nyes>

Szaiasztok!
Jis segítség kéne hátha van vkinek ötlete!
Wolfenstein...Feltelepítettem minden szép és jó.De mikor elindítanám single-ben hirtelen nagy szürkeség és aztán monitor meg kikapcsol és azt írja ki no input supported.
Ha esteleg van vkinek vmi értelemes ötlete nagyon megköszönném ha elmondanán nekem.Újra is telepítettem a video kari szoftvert is frissítettem.
Elõre is kösy :ofy[#nemtudom
Bokafix2
Anélkül szinte tuti hogy eltévednél. Mért kéne azt kikapcsolni?

loooool

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hiho!

Azt a csillagot, amelyik a képernyõ tetején mutatja, hogy merre kell menni, azt ki lehet kapcsolni valahogy? Nem találta beállítást hozzá.
Ha nem, akkor már megy is az uninstall.

Visszaolvastam egy pár HSZ-t és be kell lássam néha rendkívül hasznos tanácsokkal látod el a fórumozó tagokat.. <#worship>. Szerintem jutalmat érdemelsz. <#idiota>

Evin
Kösz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

wesker24
Nem hagytál ki semmit se ! Igen tényleg ez a vége !
Evin
A játék végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van az a fickó két kézi ágyúval. Gondolom 3x le kell gyõzni és beledöfni 3 kristályt. És akkor ott a vége? Videóban visszamegyek a léghajóra, kiugrok, az felrobban, lezuhan és a fõfickó meg életben marad. Kihagytam valamit? Csak azért kérdezem, mert 1 kristályig volt türelmem eljutni.

Calver
Uh ezer koszonet,1orat szenvedtem vele😄,de igy mar menni fog..

Jimi Hendrix

vérpocok
Az nem hõnézet... <#hehe> A veil egy alternatív dimenzió. Amikor abba átmégy és szörnyalakban látod a náci tisztet, akkor próbáld a legjobb fegyverrel ami csak van lelõni a páncélját. Ekkor az egyik ilyen energiafeltöltõ gép felé fog igyekezni, hogy tuningolja magát, na mikor oda beáll akkor ne õt lõdd, hanem a gépet, míg fel nem robban.
Van egy pár gép abban a teremben szóval néhányszor ezt a mûveletet el kell játszani de mikor már nem tudja feltölteni magát akkor nyertél.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Hi lehet mar irtatok akkor sorry,elakadtam az egyik boss-nal,amikor iylen dagadt hekus atvaltozik honezetbe gilisztas pancelos szornyel,pontasan hogyan kell legyozni?elore is koszi.

Jimi Hendrix

extra sensory
Veil-be átmenni, világító generátorokat kilõni utána particle cannont vagy hasonló fajsúlyú fegyót elõkapni, black sun-os kollégákat elpáholni, utána a lady-t hidegre tenni.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

derdani
Lõdd szét mindet<#violent>

Synchronous
Ja, kezdje el tolni az Arma 2-t. <#hehe>

Hali!
Tudna valaki segíteni abban, hogy az airfield pályán amikor egy nagy terem közepén forog egy gép, benne egy csajjal akkor van valami trükk a gép elrontásának? Szétlövök 3 piros "izét" a gép mellett és jön több rohangálós koponya fejû genya és folyton kinyírnak.
derdani
Harmadjára???!!! Nagyon unatkozol , inkább csinálj valami hasznosat.<#violent><#email>

derdani
De mért nem?

meg ezekért a pillanatokért

pl: mert már kétszer végigtoltam és csak a poén kedvéért harmadjára is nekifutnék.

köszi közben már utánanéztem.. az új wolfensteinben az elsõ végigjátszás után nyílik meg a cheat menü ahol új játékot kezdve tetszõlegesen ki lehet választani amit szeretnénk. nem kell hozzá konzolparancs..

IMYke2.0.0.0
Minek is ehhez a játékhoz csalás?!

DarkSector
Return To Castle Wolfenstein cheat - cheat -
2006.12.01. 0:00:00 :: cheatman :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 5 db

Indítsd a játékot +set sv_cheats 1 paraméterrel.
Utána játék közben a ~ lenyomásával nyithatod meg a konzolt és ide írhatod
be a kódokat:
/god - isten mód
/notarget - nem támadnak az ellenségek
/noclip - átjárás a falakon
/give all - összes fegyver és összes lõszer
/give armor - páncélt kapsz
/give health - életet kapsz
/give stamina - állóképességet kapsz
/mapname - kiírja az aktuális pálya nevét
/spdevmap * - ugrás a * pályára
Pályák neve:
escape1, escape2, tram, village1, village2, crypt1, crypt2, church, boss1,
forest, rocket,
dam, chateau, dark, dig, castle, end, beach, village, boss2, rocket,
baseout, assault,
mfactory, trainyard, norway, xlabs, wine, wine2, wine3,
Kommentek (5 db) | új üzenet |

olvasd el mégegyszer elõrõl....😄DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Evin
Ha a régebbi játékokat vesszük alapul, talán "-console" paranccsal kell indítani a játékot. De ez csak elmélet a részemrõl!

nem tudja valaki hogyan mûködnek a cheat kódok? " ~ " lenyomásával nem igazán bukkan fel a konzol....!<#szomoru1>

köszi megtaláltam a youtube.com-on
Evin
Ez nem sok segítség; képet.

Elakadta,1 kör-körös pályán középpen 1 géppuskás alakkal,ha tud valaki segíteni.kösz
Köszi megtaláltam.
Üdv
Higany
THX!

Bokafix2
Jó nagy segíccség vótál... nem inkább mer fatal error? <#fogmosas>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Calver
mert nem tudja betölteni az fs.chk-t <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

bertino
mert warez ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

derdani
Szevasztok! Nem tudom elindítani a Multiplayert mert ezt írja :

Ez mér van????

derdani
Szevasztok! Nem tudom elindítani a Multiplayert mert ezt írja :
http://images.netbag.hu/20090905/21523443634.jpg
Ez mér van????