Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És megoldódott a probléma alapból 100-om volt és átírtam 60-ra és most megy😊
nagyon szépen kösy mégegyszer!!!!!
nekem valami nem kerek!
A Zeppelint végig csináltam és gondolom itt van a végén a fõ/fõ BOSS
szorgalmasan irogatja hogy nyomjam meg a 2 gombot..
hamar levettem hogy valami nem stimmel mivel nekem nincs ilyenem😞
hol adta azt a küldetést ahol én nem jártam???
viszont ahogy nétzem nem találtam a naplóba semmit😞
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Az NPD jelentése szerint az összes platform eladásait figyelembe véve mindössze 106.000 példány fogyott az USA-ban.
Az NPD legfrissebb jelentése szerint a Wolfenstein augusztus 25-tõl az õ számítási idõszakuk végéig (augusztus 29.) mindössze 106.000 darab fogyott a Wolfensteinbõl. Ebbe az adatba beletartozik a PS3 az Xbox360 és a PC változat is. Az Xbox360 verzióból fogyott a legtöbb, ebbõl 59.000 darabot pakoltak a kosarakba, a PS3 portból 30.000-et, a PC-sbõl pedig mindössze 17.000-et. Ezek az adatok az USA-ra vonatkoznak.
info: Gamepod
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Otthoni gépem egyetlen gyenge pontja a monitor: 17" CRT - 1024*768 (85 Hz) - míg nem lesz pénzem rá.
S a lényeg: Wolfenstein - 1.1 Patch nélkül is! - elsõre normálisan elindult, mégpedig alapértéken 1024*768-ban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Wolf ugyanis alapból 1600x1200/80Hz felbontáson és frissítési frekvencián indul, ami nem azonos az asztaléval. De volt is errõl korábban szó.
Lehetséges hogy a monitorod nem tudja megjeleníteni azt a felbontást ezért nem tudsz belépni a játékba. De erre is van megoldás:
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd meg:
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani:
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
a video kari :geforce gts250 512-es
intel core2 quad2333 1333fsb/4m lga775
Kösy h reagáltál<#worship>#worship>
kösy... <#smile>#smile>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
kösy....😊
Ha meg eltévednék, akkor megkeresném a helyes utat, elvégre nem vagyok szellemi fogyatékos, asszem megoldanám a dolgot. Amúgy is elég szájbarágós a játék.
Igazából az átvezetõ videókban elhangzott dumáktól sem tudom, hogy sírjak, vagy röhögjek, annyira rossz dumákat nyomnak a karakterek.
Jis segítség kéne hátha van vkinek ötlete!
Wolfenstein...Feltelepítettem minden szép és jó.De mikor elindítanám single-ben hirtelen nagy szürkeség és aztán monitor meg kikapcsol és azt írja ki no input supported.
Ha esteleg van vkinek vmi értelemes ötlete nagyon megköszönném ha elmondanán nekem.Újra is telepítettem a video kari szoftvert is frissítettem.
Elõre is kösy :ofy[#nemtudom
loooool
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Azt a csillagot, amelyik a képernyõ tetején mutatja, hogy merre kell menni, azt ki lehet kapcsolni valahogy? Nem találta beállítást hozzá.
Ha nem, akkor már megy is az uninstall.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
"The trees move. Do you not see it?"
Jimi Hendrix
Van egy pár gép abban a teremben szóval néhányszor ezt a mûveletet el kell játszani de mikor már nem tudja feltölteni magát akkor nyertél.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Jimi Hendrix
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Tudna valaki segíteni abban, hogy az airfield pályán amikor egy nagy terem közepén forog egy gép, benne egy csajjal akkor van valami trükk a gép elrontásának? Szétlövök 3 piros "izét" a gép mellett és jön több rohangálós koponya fejû genya és folyton kinyírnak.
2006.12.01. 0:00:00 :: cheatman :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 5 db
Indítsd a játékot +set sv_cheats 1 paraméterrel.
Utána játék közben a ~ lenyomásával nyithatod meg a konzolt és ide írhatod
be a kódokat:
/god - isten mód
/notarget - nem támadnak az ellenségek
/noclip - átjárás a falakon
/give all - összes fegyver és összes lõszer
/give armor - páncélt kapsz
/give health - életet kapsz
/give stamina - állóképességet kapsz
/mapname - kiírja az aktuális pálya nevét
/spdevmap * - ugrás a * pályára
Pályák neve:
escape1, escape2, tram, village1, village2, crypt1, crypt2, church, boss1,
forest, rocket,
dam, chateau, dark, dig, castle, end, beach, village, boss2, rocket,
baseout, assault,
mfactory, trainyard, norway, xlabs, wine, wine2, wine3,
Kommentek (5 db) | új üzenet |
olvasd el mégegyszer elõrõl....😄DDDDD
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Üdv
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"