1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
#1198 Harmadjára???!!! Nagyon unatkozol , inkább csinálj valami hasznosat. -
#1197 De mért nem? -
saca79 #1196 meg ezekért a pillanatokért
-
saca79 #1195 -
saca79 #1194 pl: mert már kétszer végigtoltam és csak a poén kedvéért harmadjára is nekifutnék. -
saca79 #1193 köszi közben már utánanéztem.. az új wolfensteinben az első végigjátszás után nyílik meg a cheat menü ahol új játékot kezdve tetszőlegesen ki lehet választani amit szeretnénk. nem kell hozzá konzolparancs.. -
#1192 Minek is ehhez a játékhoz csalás?!
-
#1191 Return To Castle Wolfenstein cheat - cheat -
2006.12.01. 0:00:00 :: cheatman :: kapcsolódó anyagok :: kommentek: 5 db
Indítsd a játékot +set sv_cheats 1 paraméterrel.
Utána játék közben a ~ lenyomásával nyithatod meg a konzolt és ide írhatod
be a kódokat:
/god - isten mód
/notarget - nem támadnak az ellenségek
/noclip - átjárás a falakon
/give all - összes fegyver és összes lőszer
/give armor - páncélt kapsz
/give health - életet kapsz
/give stamina - állóképességet kapsz
/mapname - kiírja az aktuális pálya nevét
/spdevmap * - ugrás a * pályára
Pályák neve:
escape1, escape2, tram, village1, village2, crypt1, crypt2, church, boss1,
forest, rocket,
dam, chateau, dark, dig, castle, end, beach, village, boss2, rocket,
baseout, assault,
mfactory, trainyard, norway, xlabs, wine, wine2, wine3,
Kommentek (5 db) | új üzenet |
olvasd el mégegyszer előről....:DDDDDD -
#1190 Ha a régebbi játékokat vesszük alapul, talán "-console" paranccsal kell indítani a játékot. De ez csak elmélet a részemről! -
saca79 #1189 nem tudja valaki hogyan működnek a cheat kódok? " ~ " lenyomásával nem igazán bukkan fel a konzol....! -
grafl #1188 köszi megtaláltam a youtube.com-on -
#1187 Ez nem sok segítség; képet. -
grafl #1186 Elakadta,1 kör-körös pályán középpen 1 géppuskás alakkal,ha tud valaki segíteni.kösz -
grafl #1185 Köszi megtaláltam.
Üdv -
#1184 THX! -
#1183 Jó nagy segíccség vótál... nem inkább mer fatal error? -
#1182 mert nem tudja betölteni az fs.chk-t -
#1181 mert warez ? -
#1180 Szevasztok! Nem tudom elindítani a Multiplayert mert ezt írja :
Ez mér van???? -
#1179 Szevasztok! Nem tudom elindítani a Multiplayert mert ezt írja :
http://images.netbag.hu/20090905/21523443634.jpg
Ez mér van???? -
#1178 C:\Users\Felhasználó\Documents\id Software -
grafl #1177 sziasztok a kérdésem hova menti le a játékot a Wolfenstein 2.
köszi -
#1176 Arra aztán várhatunk addigra már tuti kijön az Wolfenstein ha egyáltalán lesz ! -
#1175 Én magyar szinkronra várok. -
#1174 Nem kell annak időlassítás, csak simán belépsz a veil-be, akkor nem fogy annyira az energia, és akkor már nem lesz előtted láthatatlan sem, mert a veilben látod, na ekkor fogod és a részecskeoszlatóval megrakod, attól szépen elromlik és nincs vele gond.
Én mondjuk sokszor még a veilt sem használtam, csak láttam a körvonalait mikor közel jött, és akkor pumpáltam bele a fegyóval egy sorozatot, az is megállította. -
#1173 Köszi! Akkor nekirontok megint! -
#1172 Előveszed a legtáposabb fegyvered, meg az időlassítást, és lövöd mint állat. később lesznek erősebb fegyvereid meg újabb fejlesztések, és akkor már nem lesz ilyen nehéz. De itt és most meg kell szenvedned. -
#1171 Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget. Elakadtam az egyik helyen. Egy kórházba vagyok és valami láthatatlan, falon is mászkáló gyökeret kell kiiktatni, de nem jön össze bármivelis próbálom. A pajzs varázslat meg nem sokáig jó. Hogyan kell kinyírni? Köszi előre is a segítséget! Csá! -
saca79 #1170 nincs véletlen valami spec térkép pl. mint anno a stalkerben.. amin rajta voltak a titkos rejtekhelyek, mert alig találom meg az ún:tomes of power könyveket. pedig alaposan bejárok minden pályát nem csak átszaladok rajta. -
#1169 Innen az info -
#1168 hogyan oldódott meg ? melyik topic ?
-
#1167 -
saca79 #1166 -
saca79 #1165 elkelne ide egy új banner kép ez már nem aktuális! -
#1164 Na megoldódott a magyarítás gond úgy tűnik.Meg is várom addig nem tolom tovább. -
#1163 Nem egyszerűbb, ha megnézed a százalékodat? -
re1212 #1162 sziasztok!
Most jöttem ki a gyárból? Mennyi van még? -
#1161 A játéknak nem szabadott volna továbbengednie a kristály nélkül, tehát ezt bizony elszabták.
Ki tudja lesz-e folytatás. Ezt majd az eladások fogják nagyrészt eldönteni. De egy kieg is jól jönne. Amiben mondjuk jobban fény derülne kicsit a titkos kísérletek hátterére.
Viszont ha mindenképp egy "folytatást" akarsz, akkor ajánlom a Wolfhoz nagyon hasonló időmanipulálós fps-t a Singularity-t, ami év elején jelenik meg.
Ezt is a Raven készíti és a graf még ütősebb mint a Wolf-é... Unreal engine rulz. -
#1160 Csodálkozom hogy a fejlesztők ezt a bugot nem vették észre, akarom mondani a teszterek. Ez fura.
Újra játszottam a Hospitalt, megszakítottam a az airfieldet. Ha csak simán akarsz újrajátszani küldetést, akkor nem kell újra elsétálni a kórházig, hanem csak két klikk a könyvecskében lévő küldetésre. Ez csak azoknál müxik amiket már telejsítettem
Na felvettem a piros kristályt. Én is át tudtam menni olykor olykor lassítva az energiamezőn, de most is kipróbáltam, persze most nem ment.
Végigvittem a stuffot. Hát a főellenség az egy vicc, mennyi kristályt kell beleverni szegénybe :d
De valóban nem lehet kinyírni a csókát a piros kristály nélkül.
Várom a folytatást.
-
#1159 Igen de egészen a zeppelin közepéig el lehetett jutni nélküle és nem szólt a játék hogy valami talán hiányzik. Onnan pedig nem lehetett már vissza se menni. Kicsit furcsa volt hogy 4 hely van és csak 3 képesség de gondoltam a legvégén kapom meg vagy valami. Mindegy más játéknál zavart volna de ezt meg akkor már über fokozaton újra kezdtem nem akartam korábbi mentést visszatölteni.