Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nem eredetibe van meg. Pedig beírom a nevemet a jelszót és a CD KEY -t is , de mégse jó. Van valakinek valami ötlete hogy-hogy kell?
"The trees move. Do you not see it?"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
A monitorom ezen a beállításon van. Hátérben megy a játék. Elõre is köszi a segítséget.
Én erre a fegyverválasztó gyorsmenüre gondoltam.
Nem találtam pc-n ilyesmit.
Viszont végre én is befejeztem a játékot
ebben a pillanatban. 8.5/10 nálam <#eljen>#eljen>
Jó volt <#hehe>#hehe><#taps>#taps>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Azért a Kar98 távcsõvel is szuper.
ALAP FEGYVEREK és feljavításuk
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Hááát, a vége, több mint furcsa.
A fõellenség, az meg vegyes érzelmeket hagyott bennem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
annyira sztem nem is volt rossz, érdekes dolgok voltak benne, nekem végülis összességében bejött a game, csak ez a geci fõellenség a végén baszott most fel nagyon :S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nemtom miért nem csinálják kikapcsolhatóra.
MJ rulz Pink Team The Only One
érdemes vele foglalkozni. (és ultrabrûthál gép is köll neki sajnos)
Persze, ha nem így van, jelezd, és vetek rá egy pillantást... <#circling>#circling>
Igaz, a Wolfenstein-ben ez kifejezetten pofás, és engem nem zavar.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Sajnos, a Wolfenstein-ben nem lehet kikapcsolni a futás közbeni Head Bob-ot.
mer nekem nem!
jol jonne 1-2 hasznalhato otlet!
rendszer kovetelmenynek boven megfelel a gepem
es a single siman mukodik,de ha a multit inditom hibat okoz es leall!
peddig azert vettem meg eredetibe😞
Nekem több eredeti játék kézikönyvében ott van az epilepszia figyelmeztetés, és azt írja, hogyha olyan tünetek jönnek elõ játék közben, mint pl. hányinger, izomrángás, homályos látás, szédülés, akkor azonnal fel kell függeszteni a játékot.
Ha tovább folytatod csak rosszabbodni fog. Legfeljebb olyan gémeket tolj amiknél nem jön elõ.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Ezt írja:
[/img]http://www.kepfeltolto.net/files/7jez0inrbv7roohvydk8.jpg[/img]
amúgy jó játék lenne...
ha valakinek van ötlete megköszönném😊
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
megvettem a jatekot eredetibe!feltelepitettem!asingle resze mukodik is
de a multi hibat okoz es leall ez miert lehet?
a naplomban pedig minden küldit megcsináltam😞 ezért nem értem!!!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
azért ez durva design hiba a Raven részérõl.
"The trees move. Do you not see it?"
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Nade a lényegre térve: Szerintem az elsõ rész sokkal jobb mint ez, 25% nál vagyok de már eléggé unom 😞
| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |
költöttem pikk-pakk 😮 Kár, hogy a térkép nem jelöli az ápgréd
helyeket...
De csak akkor érdemes ha már jó sok aranyat összegyûjtöttél. Akkor egyszerre több dolgot is tudsz fejleszteni, vagy több fegyvert.
Legalább 10 000 dollár legyen nálad.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
A fegyókat hol lehet ápgrédelni? Még az elején fejlesztettem õked de már 50%-nál járok és nem igen fejlesztettem õket.... Vissza kell mennem vagy hogy lehet gyorsan odajutni?