Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

derdani
Sziasztok! Hogyan tudnék a Wolfenstein Multiplayerrel játszani ?
Mert nem eredetibe van meg. Pedig beírom a nevemet a jelszót és a CD KEY -t is , de mégse jó. Van valakinek valami ötlete hogy-hogy kell?

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Rayden02
Sziasztok!!!Most raktam fel a játékot,de valami nem koser vele,mert mikor elindítom az exét,kikapcsol a monitor!!Ez mitõl lehet?A segítséget elõre is köszi!!<#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Segítsetek! Feltelepítettem aWolf2,crackeltem és indítás után Sp-ben ezt írja ki egy kis ablakban. Not optium mode. Recommende mode 1440*900 60Hz.
A monitorom ezen a beállításon van. Hátérben megy a játék. Elõre is köszi a segítséget.

Én erre a fegyverválasztó gyorsmenüre gondoltam.
Nem találtam pc-n ilyesmit.

Viszont végre én is befejeztem a játékot
ebben a pillanatban. 8.5/10 nálam <#eljen>

Jó volt <#hehe><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Roger6
Én meg amíg van skuló Kar98. Nagyon eltalálták a hangját.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Evin
Én a fegyverek nagy részét nem is használtam, csak kipróbáltam: lángszóró, Panzerschreck, Tesla Cannon.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Én számokkal választottam mindig - pl. az "ó" betû: Leichenfaust44 - a legszuperebb.
Azért a Kar98 távcsõvel is szuper.

ALAP FEGYVEREK és feljavításuk

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A fegyver gyorsmenü (az a kör alakú) melyik gombon van alapból? Szeréntem sikerült elállítanom a sok eszemmel 😮 <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

IMYke2.0.0.0
Tegnap végeztem vele én is - 696 képet készítettem, ami még lefordítandó szöveg is van.
Hááát, a vége, több mint furcsa.
A fõellenség, az meg vegyes érzelmeket hagyott bennem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MR ME
na kitoltam végre énis
annyira sztem nem is volt rossz, érdekes dolgok voltak benne, nekem végülis összességében bejött a game, csak ez a geci fõellenség a végén baszott most fel nagyon :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

derdani
Kössz így már mûködik.<#eljen>

Csak kéne cd key.

csuszi
köszi mindenki aki válaszolt. szerintem ez szimpla tengeri betegség nálam, mert multijában semmi bajom, mivel ott nincs head bob. szingliben viszont két perc és végem, mintha felültetnének egy körhintára... gondolom érzékenyebb vagyok rá, 99% meg nem, én vagyok a szerencsés 1%😊
nemtom miért nem csinálják kikapcsolhatóra.

MJ rulz Pink Team The Only One

Hát... mit is mondjak 😮 szeréntem 1 kalap fossc a szingül... Nem
érdemes vele foglalkozni. (és ultrabrûthál gép is köll neki sajnos)

IMYke2.0.0.0
ARMA 2-höz nincs szerencsém (sajnos?) - single-ben gondolom nem olyan izgalmas, mint MP-ben, ezért nem is "veszem meg".
Persze, ha nem így van, jelezd, és vetek rá egy pillantást... <#circling>

A wofenseteiben engem sem zavar viszont az ARMA 2-ben borzalmasan <#vomit>

IMYke2.0.0.0
Nekem is elsõ dolgom ezek kikapcsolása - ha lehet.
Igaz, a Wolfenstein-ben ez kifejezetten pofás, és engem nem zavar.

Viszont ott ki lehetett kapcsolni ezt a dölöngélést és úgy már játszhatóvá vált a dolog nagyjából...

Nekem az ARMA 2-nél jöt elõ ez a hányiger-szédülés ha futottam a katonámmal... annyira dölöngélt futás közben hogy kb 20 másodperc alatt rosszul lettem tõle.

Evin
Vagy ideiglenesen függeszd fel az ilyen játékokat, vagy csak mértékkel játssz, és hátha hozzászoksz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Bokafix2-vel értek egyet: sürgõsen felejtsd el ezt a játékot, és egy idõre talán az összes ilyet! Ezzel nem szabad viccelni!

Sajnos, a Wolfenstein-ben nem lehet kikapcsolni a futás közbeni Head Bob-ot.

Nor3i
valakinek mukodik a multi resze?
mer nekem nem!
jol jonne 1-2 hasznalhato otlet!
rendszer kovetelmenynek boven megfelel a gepem
es a single siman mukodik,de ha a multit inditom hibat okoz es leall!
peddig azert vettem meg eredetibe😞

Probáld meg újra telepiteni a játékot úgy, hogy a könyvtárnévben ne legyen ékezetes karakter ( pl: telepitsd a d:\games\wolfenstein könyvtárba ).
Bokafix2
Az az ötletem hogy nagyon gyorsan hagyd abba. Nem éri meg kockára tenni miatta az egészségedet.
Nekem több eredeti játék kézikönyvében ott van az epilepszia figyelmeztetés, és azt írja, hogyha olyan tünetek jönnek elõ játék közben, mint pl. hányinger, izomrángás, homályos látás, szédülés, akkor azonnal fel kell függeszteni a játékot.
Ha tovább folytatod csak rosszabbodni fog. Legfeljebb olyan gémeket tolj amiknél nem jön elõ.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

derdani

derdani
Hogy kell megcsinálni a Wolfenstein -nél hogy mûködjön a Multiplayer?
Ezt írja:

[/img]http://www.kepfeltolto.net/files/7jez0inrbv7roohvydk8.jpg[/img]

csuszi
másnak is elõjön tõle a motion sickness? (hányinger szédülés) ez rövid idõ alatt a második játék (call of juarez) amit nem tudok játszani. szerintem a bólogatás miatt van, nem lehet valahogy kikapcsolni? egyik coddal sincs bajom, az pl "csak simán függõben fut", nem mintha hajón lenne. konzol parancsok vannak? bazdmeg, 10perce hagytam abba 5 perc után de még mindig szédülök😊 a legeslegeslegelsõ wolfenstein-nel is így voltam még gimiben, aztán az új generációs fps-ek (cod, cs, fear stb) óta nem volt ilyen.
amúgy jó játék lenne...
ha valakinek van ötlete megköszönném😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Ny Papa
Erõs lövés képességet,hogy kell használni

Ny Papa
Erõs képességet hogy használom

erõs lövés képességet használd, és így bármivel kilõhetõ szinte. (MP43-at használom)

reaper4
elbújtak. meg kell õket keresni.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ny Papa
Sziasztok. A harckocsit hogy lehet ki lõni. Mert annál a résznél mindég megöl. Elõre is köszi

Nor3i
egyszeru neked de en meg mindig nem tudom elinditani!

ebben a jatekban hol vannak foellensegek? mar orak ota jatszom, de meg egyet se lattam.
Nor3i
sajnos a gears of war esetet nem ismerem

IMYke2.0.0.0
Ha Live-os, akkor a kérdésed megválaszolása egyszerû: tedd ugyanazt, mint a Gears of War esetében... .

Nor3i
hello mindenki!
megvettem a jatekot eredetibe!feltelepitettem!asingle resze mukodik is
de a multi hibat okoz es leall ez miert lehet?

wesker24
A vörös kristályt a kórház végén kapod meg ! Amikor azt a bazi nagy Bossot kell neki irányitani az oszlopoknak !
Uccu neki vissza megyek én csak nem tudom melyik küldetésben adja a vörös kristályt!

a naplomban pedig minden küldit megcsináltam😞 ezért nem értem!!!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Calver
átugrottad a vörös kristály felvételét. ha nem akarsz visszamenni zeppelin elõtti mentésig és újratolni a küldit ami adta - lejjebb írták vhol hogyan - akkor itt nézelõdj, veil poweres cheat fog neked kelleni.

azért ez durva design hiba a Raven részérõl.

#1226 erre valakinek van valami elképzelése?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MR ME
a piros halálfejes cuccnál van fegyóárus asszem h mindig, énis oda másztam vissza ha kellett vmi

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Igen? Milyen jellel?Én a térképen nem találtam erre utaló jelölést... <#conf>

Calver
öööö... de, jelöli.

még nem indult be a cselekmény... azért van. az eleje picit uncsi... a vége fele meg már kapkodni kell.

Bebe ez nem is 2 hanem simán Wolfenstein
Nade a lényegre térve: Szerintem az elsõ rész sokkal jobb mint ez, 25% nál vagyok de már eléggé unom 😞

| GIGABYTE GA-MA790X-DS4 | AMD Phenom 9850 x4 Processor ~2.5GHz | Gigabyte Radeon HD4850 | 4X2047Mb Dual Channel DDR2 1066MHz Kingmax | SAMSUNG SP1614N 500GB |

Nemrég belefutottam egy fegyóárusba 16500 péz volt nálam és el is
költöttem pikk-pakk 😮 Kár, hogy a térkép nem jelöli az ápgréd
helyeket...

Bokafix2
Asszem 3 bázisa van a felkelõknek a városban, ott érdemes szétnézni valamelyikben. Vagy ipse aki fegyókat árul, menj oda hozzá és ott tudod upgradelni.
De csak akkor érdemes ha már jó sok aranyat összegyûjtöttél. Akkor egyszerre több dolgot is tudsz fejleszteni, vagy több fegyvert.
Legalább 10 000 dollár legyen nálad.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Hali!

A fegyókat hol lehet ápgrédelni? Még az elején fejlesztettem õked de már 50%-nál járok és nem igen fejlesztettem õket.... Vissza kell mennem vagy hogy lehet gyorsan odajutni?

Synchronous
Ezt már többen is leírták itt nem a kisujjamból szoptam, de amint látod felesleges a duma mert megy neki...<#papakacsint>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]