Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A magyarítással mi a helyzet, elkészült ?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Viszont 0 kb. Azaz üres:-))))) Tipp esetleg???
elõször is 1.0.1.5 v Hamachi kell hozzá. aztán vagy keress a neten szervert (szobát) vagy hozz létre te egyet.( join existing network/ create new network ) szerver név, jelszó és már mehet is. ha megvan a szoba és többen vagytok ( kis zöld csillagok jelzik)akkor belépsz a játék multi részébe, ( a játékot patchelni kell v1.1 )ott ha még nem tetted meg létrehozol egy offline accountot.. ismétlem offline!! utána már nincs más dolgod mint vagy elindítani egy lan játékot vagy keresni egyet a lista alapján.... ja majd elfelejtettem ha csatlakozni szeretnél minden tûzfalat lõj ki, valamint a játék szûrõ beállításaiban INTERNET=OFF.!!!!!! polarka kérdésére ez igazábol csak lan , tehát helyi hálózati játék mintha az azonos hamachi szobában lévõ emberkék gépei csatlakoztatva lennének egymáshoz.
Remélem elég szájbarágós voltam!
Magyar hamachi szoba : joinwolfenstein jelszó:1 vagy joinwolfenstein3 jelszó :1
Ahova tudtam bejoinoltam de összesen 2en voltak rajtam kívül online.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
itt leírta Synchronous hogy konkrétan hol és merre található, és mit kell átírni
"The trees move. Do you not see it?"
De nekem nincs ilyen fáljom.-.-))) Ujra instaláltam, de sajnos az sem segít. Valakinek valami ötlet?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lehet javítani.
De azért a "Lepelbe lépés" - mint a játékban elõforduló instrukció - eléggé fura lenne :9
Ne nekem nincs ilíen fáljom.-.-)))
Úgy néz ki, h azt a magyar tört servert leállították.
imike csupán érdeklõdés: fordítod a wofenstein-t?
s ha igen, kb. hol tartasz?
A Hellboy régebbi film.
* Ezután szétrombolja a lövegedet - idõlassítás - futás - irtod a kis dögöket elõtte, utána, közben - odafutsz másik löveghez - sorozod a Bogarat.
* S kezdõdik minden elõröl.
Nem olyan nehéz ez...
Persze, ki lehet párszor nyiffanni.
Persz em árt upgradelni midegyik képessegéet legalább 1-szer ! Fõlega pajzsot azt én kimaxoltam !
Mit kell itt csinálni, hogy a fickót elkaphassam? Körbemenõ tornyokat kell szétlõni vagy mást?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
egyébként segítséget kértem nem kritikát
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
nem megy a cheat mert mikor meg akarom változtatni a parancsikon cél.-t
akkor jön egy ablak hogy nincs ilyen nevû fájl mit tegyek?
segítséget szeretnék kérni. elakadtam ott a tetõn a nagy bogárnál. tudom mit kellene csinálni vele, de megmondom õszintén a tököm tele van ezzel a résszel. kb 3 órája ülök itt elõtte, de a semmire sem jutok. ha valakinek lenne mentése közvetlenül az említett rész utánról és el is küldené nekem nagyon hálás lennék érte. már azon a ponton vagyok hogy törlöm a játékot. valami brutális bug lehet vagy nemtom mi, de nem tudok átmenni rajta.
elõre is köszi