Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.:i2k:. .... köszönet a munkádért .... ha kész lesz honnan lehet letölteni?
IMYke2.0.0.0
Javítás, tesztelés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

eZo
Szia !
A magyarítással mi a helyzet, elkészült ?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ezt nehéz lenne megmondani úgy kb 10 millió... de a környezõ országokban és a tengerentúlon is szép számban élnek!<#zavart1>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

köszi mindenkinek a segítséget a wolf.cgi fálj megtalálásának. Megvan:-)))
Viszont 0 kb. Azaz üres:-))))) Tipp esetleg???
Ebbõl még mindig nem tudtam meg, h mi értelme offline emberekkel megtölteni a szobákat.

csuszi
thx<#eljen>
mennyi magyar van?

MJ rulz Pink Team The Only One

többen kérdeztétek h. lehet hamachi szervereken játszani.Na szóval:
elõször is 1.0.1.5 v Hamachi kell hozzá. aztán vagy keress a neten szervert (szobát) vagy hozz létre te egyet.( join existing network/ create new network ) szerver név, jelszó és már mehet is. ha megvan a szoba és többen vagytok ( kis zöld csillagok jelzik)akkor belépsz a játék multi részébe, ( a játékot patchelni kell v1.1 )ott ha még nem tetted meg létrehozol egy offline accountot.. ismétlem offline!! utána már nincs más dolgod mint vagy elindítani egy lan játékot vagy keresni egyet a lista alapján.... ja majd elfelejtettem ha csatlakozni szeretnél minden tûzfalat lõj ki, valamint a játék szûrõ beállításaiban INTERNET=OFF.!!!!!! polarka kérdésére ez igazábol csak lan , tehát helyi hálózati játék mintha az azonos hamachi szobában lévõ emberkék gépei csatlakoztatva lennének egymáshoz.
Remélem elég szájbarágós voltam!
Magyar hamachi szoba : joinwolfenstein jelszó:1 vagy joinwolfenstein3 jelszó :1

És ez most komolyan úgy mûködik, h ilyen VLAN-okba beregeli magát az ember és ha kilép a progiból, akkor továbbra is bennlevõként kezeli, csak offline résztvevõként? Mert így nem csoda, h majdnem mind fullon van offline emberekkel.
Ahova tudtam bejoinoltam de összesen 2en voltak rajtam kívül online.

mivel ez hamachi szerver...khm khm ... van!

van tört server is?

ha valakinek van kedve..itt egy pár hamachi szerver bár majdnem mind fullon van<#violent>

Bokafix2
Tuti ott van, csak ez rejtett mappa azért nem találod. Indítsd el a keresõt, úgy hogy állítsd be, hogy fájlt vagy mappát keressen, utána jelöld be, hogy a rejtett fájlok közt is keressen, és mikor megtalálta akkor katt bele. Ez a legegyszerûbb.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

pls help me. mikor elindítom a játékot azt írja ki a monitor h "input not supported" es csak hang van. Azt olvastam itt a forumban, hogy írjam át a wolf.cfg.-ban a hertz számot illetve a felbontást.
De nekem nincs ilyen fáljom.-.-))) Ujra instaláltam, de sajnos az sem segít. Valakinek valami ötlet?

IMYke2.0.0.0
De igen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen - a hétvégére akarom befejezni, utána pedig "fellõni" a netre.

Mondjuk akkoriban is ez volt a történet nagy vonalakban és technikailag se tudtak volna a ilyen részletekre kitérni. Ott is csúnya nácik csinálták a super-über-soldatokat. vagy nem?

lepel... palást... ott van az majdnem<#nyes>amúgy fordítod még?

Köszi<#circling>
IMYke2.0.0.0
Én a "Veil"-t Palástra fordítottam... Lehet, hogy kissé meggyaláztam az alapmûvet?
Lehet javítani.
De azért a "Lepelbe lépés" - mint a játékban elõforduló instrukció - eléggé fura lenne :9

én is erre gondoltam amikor irtam..ugyanis csak a wolfenstein 09' ben térnek ki konkrétan és részletesen a Thule azaz a lepel dimenzióra..ami e Hellboy bevezetõjében szintén szó szerint megjelenik. Tehát Hellboy 1 rész megjelenés 2006, Wolfenstein 2009...

IMYke2.0.0.0
Én nem az elsõ részre gondoltam - ahogy más is, -, hanem a mostanira (2009-es), mert ezzel kapcsolatban hangzott el az, hogy a fejlesztõ gárda megnézte a Hellboy feldolgozást, és lekoppintotta...

pls help me. mikor elindítom a játékot azt írja ki a monitor h "input not supported" es csak hang van. Azt olvastam, hogy arjam a wolf.cfg.-ban a hertz számot illetve a felbontást.
Ne nekem nincs ilíen fáljom.-.-)))
Még hányszor mondod el?
Úgy néz ki, h azt a magyar tört servert leállították.

wiki szerint wolf 3D 1st release 1992; hellboy 1st appearance '93

IMYke2.0.0.0
A jövõ héten kész lesz teljesen. Munkaidõ alatt... <#eplus2>

ahoy

imike csupán érdeklõdés: fordítod a wofenstein-t?
s ha igen, kb. hol tartasz?
derdani
Nem eredeti <#ticking>

Törölt felhasználó
Köszi, így jó is lett, végig is nyomtam az egészet 😊
IMYke2.0.0.0
Nem nyert.
A Hellboy régebbi film.

Sztem a Wolfenstein története a régebbi, mint a Hellboy.

IMYke2.0.0.0
* Amikor a sok lövéstõl "megfekszik" akkor a bogár jobb és bal oldalán látsz 2-2 vörös "foltot". Azt kell ezerrel lõni - egyszerre csak egy oldalt!
* Ezután szétrombolja a lövegedet - idõlassítás - futás - irtod a kis dögöket elõtte, utána, közben - odafutsz másik löveghez - sorozod a Bogarat.
* S kezdõdik minden elõröl.
Nem olyan nehéz ez...
Persze, ki lehet párszor nyiffanni.

wesker24
Jah most olvasom hol vagy ! Az a bogaras rész tényleg nem könnyü de meglehet csinálni ! Beszállsza légvédelmi ágyukba és lövöd ezerrel a bogarat ahol kell miközben rádkölti azt a rengeteg repülö bogarat pajzsot aktiváld mikor szétrombolja a légvédelmi ágyut akkor idõllasitás bekapcs és mész a következöhöz és igy tovább !

Persz em árt upgradelni midegyik képessegéet legalább 1-szer ! Fõlega pajzsot azt én kimaxoltam !
wesker24
Melyik résznél akadtál el ?? mert vannak olyan részek ami tényleg nem könnyü de meglehet oldani !
na kész. ez a rész nekem betette a kaput. nyomhatom én az anyja p...ját is akkor se tudom tovább vinni. nem szoktam fennakadni ilyeneken, de ez tönkre bassza az idegeimet, pedig tetszik a játék de ez a rész kiakaszt. van valakinek mentése? ha nincs akkor megy a lomtárba az egész mindenestõl...

Hát nem hagyott különösebben nagy nyomokat bennem ez a játék<#buck> bár nagyon jó a graf nem kell hozzá erõmû hogy simán fusson, mellette szól. Azonban rohadt rövid,és hiányzik belõle a szabad játékmenet (gyakorlatilag mindent megsúg, na itt guggolj le, ide menj, ezt csináld) nem is értem hogy lehet ebben elakadni!A fõellenségek ..na az valami vicc.<#idiota>. A történetrõl meg annyit hogy a menedzsment egyszerûen megnézte a HELLBOY 1 részének intróját és egy kicsit továbbvitte azt a sztorit. Nálam 6/10

köszönöm kipróbálom

wesker24
haználd az Empower képességet vagyis a pajzson átlövést az erösebb lövés képességet ! A vörös kristály ha megvan akkor azzal simán letudod szedni a pajzsot !
Törölt felhasználó
Nos én a "másik világba" átjutottam a kapun. Ott kellene kinyírni a fickót de pajzs van körülötte, körbe-körbe mennek oszlopok.
Mit kell itt csinálni, hogy a fickót elkaphassam? Körbemenõ tornyokat kell szétlõni vagy mást?
Ezért találták ki a Mire-t, vagyis az idõlassítást... használd egészséggel.<#papakacsint>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

állandóan kinyír a köcsög bogara. a második légvédelmi ágyú tönkretétele után. mire odaérnék a harmadikhoz már nincs idõm lenyomni az F billentyût.

egyébként segítséget kértem nem kritikát

MR ME
így van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Bokafix2
Úgy tudom a cheat automatikusan aktiválódik ha végigtolod a játékot bármilyen fokozaton.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Synchronous
ez lol azért... tudod mit kéne vele csinálni, de mégsem jutsz semmire. Akkor ezt most mire véljem? Annyira nehéz mindig beülni egy gépágyú mögé és lõni?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni
nem megy a cheat mert mikor meg akarom változtatni a parancsikon cél.-t
akkor jön egy ablak hogy nincs ilyen nevû fájl mit tegyek?
sziasztok

segítséget szeretnék kérni. elakadtam ott a tetõn a nagy bogárnál. tudom mit kellene csinálni vele, de megmondom õszintén a tököm tele van ezzel a résszel. kb 3 órája ülök itt elõtte, de a semmire sem jutok. ha valakinek lenne mentése közvetlenül az említett rész utánról és el is küldené nekem nagyon hálás lennék érte. már azon a ponton vagyok hogy törlöm a játékot. valami brutális bug lehet vagy nemtom mi, de nem tudok átmenni rajta.
elõre is köszi

Itt szóba került és ott van egy tört, StopWatch játékmenetes szerver IP is.
Ez a fórum pedig úgy látom pont errõl szól. Aztán, ha összejött arra a serverre becsatlakozni, akkor kérdezhetsz más tört server IP-ket más játékosoktól, vagy vmi.

derdani
Nem nagyon.

Itt vhol sztem le van írva.