1478

Return to Castle Wolfenstein 2
    csá!
    elakadtam ott annál a nagy bizbasznál a templomban...
    mi a frászt kell ott csinálni?
  • extra sensory
    Jó ötlet. Valahol olvastam hogy a fejlesztők közül többen is panaszkodnak hogy a játékosokat nem érdekli hogy van összerakva a pálya csak tépnek 1000-rel végig a pályákon mint a vaklégy, és gyakják az ellenfeleket.
    Pedig ez nem Quake 3 multi, ahol még a graf részletességet is leveszik, és a végtelenségig lebutítják a gémet, hogy elérjenek néhány megveszekedett fps-el többet. Ott mondjuk nem is számít a pálya kinézete, csak a frag-ek gyűjtése, de egy frissen megjelent játék single részénél mint amilyen a Wolf is most, nem ártana lassabban haladni egy picit és jobban széjjelnézni. Aki nem teszi magát fosztja meg az élménytől, mert helyenként igen is szép a gamma.
    Állítólag 9-10 óra. Én szépen lassan haladok, megnézek minden apróságot :) Így lehet lesz 12 is.
  • Bokafix2
    Mivel nem rpg, nem fognak 20 órás végigjátszás időket kínálni hozzá. A legjobb fps recept: néhány óra non-stop öldöklés megspékelve egy jól összerakott multiplayerrel. Ennyi. Őket nem izgatja hogy elég szórakozást találtál-e benne, csak az érdekli őket, hogy megvedd a játékot... amit te épp nem tettél meg.
  • Frank99
    érdekes, az első pályát végigtoltam, és 7%-ot ír a játék végigjátszásra..
    ha ez lineáris, akkor tényleg rövid lesz...
  • PunkZoli
    lol bug volt, sry... visszamentem egy pályával korábbra, és most aktív volt az utazás .. ugye F re....
    idegesítő bug
  • Frank99
    d:-t
    majd e:-t....

előtte lehúztam az optikait...
    de megoldódott.
    kösz
  • ATi0021
    Indításnál egyből azt írja, hogy "Wolfenstein SP Final....leállt". A Razoros verzió van meg, és Vista 32-t használok. Fent a legújabb Ati Catalyst (9.8), új hang drivert, új PhysXet és minden Vista és DX9 Updatet felraktam. Megpróbáltam az 1.1-es patchet is de semmi változás. Crack helyett megpróbáltam a mini-imaget, de változatlan. Esetleg van valami ötletetek, megoldásra?

Lehet holnap leszedem a másik verziót. (Esetleg a razoros telepítője rossz?)
  • PunkZoli
    megőrülök, egyszerüen nem tudok továbbmenni, dögg, ha te végig nyomtad, légyszíves segíts...
    67% nál vagyok, egy tank állja az utat, miután szétrobbantottam egy antennát, és még überkemény ellenfelek is rámrontanak az utca közepén...
    mindenkit kinyírtam, de a csillag nem jelöli az airfield útját normálisan
    Nem azért mondtam, hogy én már végigvittem, csak hogy olyan sok képet mutattál már, gondoltam a végén jársz :)
  • Masakari
    peccset honnan lehet leszedni mert én sehol nem láttam:/ szivesen kipróbálnám a multit,csak gondolom mindenkinek peccselve van
  • Maxtreme
    Nebassz, akkor ez rohadt rövid :)
  • wesker24
    Már bocs ne haragudj a kérdésért de mit raktál be neki meghajtónak ha nem a DT meghajtót ? Talán több DT meghajtód van vagy mi ?
  • wesker24
    Én csak példának irtam hogy az F drive-ra kell mountolni amugy meg nálam is az F drive a DT meghajtó !

• Frank99
    az F betű volt a kulcs.

Na, a sok okoskodónak, ezért kérdez az ember, és így oldja meg a gondokat..

köszi még 1x
  • PunkZoli
    elakadtam az airfieldre menet
    volt egy tank amit nagy nehezen sikerült kilőnöm, de amerre jelzi, hogy airfield a térképen, ott lezárt ajtók vannak csak, és semmi más, se egy csatorna...
    merre kell menni?
  • Frank99
    a q életbe...

:-)))
    Lassan végig is vitted :)
  • Frank99
    KÖSZÖNÖM!

az F-re kellett mountolni.

ennyi
  • wesker24
    jah CRC ellenörzés nem ért mert lehet valamelyiknél CRC hiba lehet !

Habár nekem volt olyan is hogy a Winrar nem is figyelmeztetett hogy hibás a fájl és kicsomagolta azt is !
  • wednes
    Rar file-ok nincsenek meg? Egy CRC ellenőrzés rajtuk, fényt deríthet arra, hogy a letöltött játékkal van e valami gáz.
  • wesker24
    Vagy esetleg a Daemon Tools bolondult meg ! Mikor ezt irta ki próbátam berakni ujara neki az image fájlt de utána meg azt csinálta hogy visszaugrott a telepités és kezdte ujból az egészet és minidg állandona ugyanannál a fájlnál irta ki a hibát !

Én a FUEL-nél jártam igy hogy telepités közben csak ugy kérte a lemezt mondom WTF ? Leszedtem még egyszer és jó lett !
  • wesker24
    Jah telepités közben kiirja Please insert .... F: Drive !

Ha ezt telepités közben irja ki akkor valószinű hogy az image fájlal van valami gebasz ! Habár nekem is simán leszedte kicsomagolta hibát nem jelzett csak akkor jöttem rá hogy hibás amikor próbálta feltelepiteni csak nem tudta ! Leszedtem még 1x-szer bizba abban hogy most jó lesz és jó lett !
  • wesker24
    Nekem semmi gond nem volt a Dt-vel habár nekem Dameon Tools 4.30.4 Lite van ! Simán berakta az image-t ! habár nekem is volt már olyan hogy csak simán eltüntek az image fájlok csak ugy telepités közebn !

Aztán kiderült hogy rosszul szedte le az egyik játékot szedhettem le ujra az egészet ! Habár megpróbáltam kijavitani a sérült image fájlt és sikerült is neki de a DT hibát jelzett mert nem találta azt a fájlt amelyik hibás volt !

• Frank99
    itt a telepítés közben ugrik ki, hogy tegyem be a lemezt.....
    ez a gond
  • Frank99
    "ahogy a sok okosfejű írja, ez user error."

erre válaszoltam....
  • Frank99
    kösz, nekem megvett, teljes DT-m van...
    pont ezért őrjöngök, itt valami system gond lesz...
    pont azért kérdezem, hogy volt-e így valaki. 3- hete raktam újra a gépet, tehát olyan nagy gond nem lehet....
  • strebacom
    Az 1.1 patchet fontos feltenni???
  • strebacom
    Na most ezt(#484) nem értem én nem irtam rád semmi rosszat...és nem is gondoltam..félre értettél valamit...
  • heringer
    üdv
    Ha már fenn van a game és be van crack-elve,és ugy patch-elem ugy jó lexx.?
  • wednes
    Más játéknál már előfordult, hogy eltűnt az image, és minden használat előtt be kellett illeszteni, de még akkor is működött a játék.
    Ennél nincs semmi probléma, nem hinném, hogy 2X hibás verziót szedtél volna le.
    Próbáld meg újratenni a DT-t. Ehhez elég egy sima Lite aztán crack és kész.
  • Legend Killer
    hamachival lanon sztem tolhatnánk a multit.
  • Frank99
    most látom, hogy a DT alól eltűnik az image file, újra be kell adni, de így sem találja....

ezzel találkozott valaki esetleg?
  • wednes
    Egyáltalán nem csúnya ez a játék. Szerintem amit az Id tech4-ből ki lehetett hozni, azt kihozták a készítők. A BiA3(Unreal 3) a belső tereknél sokkal rondább látványt nyújt.
  • Frank99
    ha egy kicsit olvasnád, hogy kiről beszélsz, akkor tudnád, hogy nem ez van....

de mindegy, nem állok neki anyázni.
  • Frank99
    nálam fel sem megy.
    EREDETI a DT-m, így sem....
  • wesker24
    Én leszedtema Clonedvd avenged verziót ! Feltelepitettem utána 1.1-es patch utána Razor crack ! És már ment is a játék semmi gond nem volt vele !
  • strebacom
    Nem tudja senki, mert ha nem egyedi eset lenne akkor irtak volna.....ahogy néha a sok okosfejü mondja ez user-error...és nem kicsi...
  • Frank99
    erre semmi válasz?

nem hiszem,hogy nem tudja valaki ....
  • Maxtreme
    Ez pont a fraps de mindegy.