1478

Return to Castle Wolfenstein 2
  • Csak77
    "Fraps progi kiírja az fps-t!"

Miről beszélsz? Az pont az ATI Tray Tools, de mindegy.
  • strebacom
    Én még csak most telepítem, nem azért, mert nem volt meg, hanem azért mert valakinek dolgozni is kell rátok...hogy tudjatok nyugodtan játszani és véleményt mondani....

• Maxtreme
    Itt van még 1-2 jobban sikerült kép csak úgy :)

Azért helyenként kellemetesen néz ez ki na! :)
  • Maxtreme
    Ráadásul ez nem hogy a 4 magot, még 1-et sem használ ki :D
    13-15% a cpu terhelés játék alatt xD
  • Louis Cyphre
    Még hogy semmi köze az eredeti játékhoz, ekkora hülyeséget is ritkán olvasni.
    Elöszőr játszd végig a játékot, aztán nyilatkozzál meg ezügyben.
  • Legend Killer
    hm, patcheljem, vagy ne?
  • hiper KOCKA
    Pedig a konfigja is elég erőske, 4 magos prockó, akkor 4 gb ram, ez ki izzad tán 60-at.
  • wednes
    Ebbe mi hihetetlen?
    Le se esik 60-ról bármire állítja az ember. Nálam 1280*1024-be stabil 60FPS. DE kipróbáltam 1920*1440-be és akkor is 40 körül van rossz esetben, de felmegy 50-re is. Radeon HD 4830
  • Bokafix2
    Semmi, csak nem nagyon akartam elhinni hogy neked 60 fps-el hasít a játék... ezért gondoltam a fotosop-ra.
  • W B
    attól még démont sikerült idézniük :p
    (már mint a valóságban)
  • Synchronous
    Lehet hogy neked azért szar a játék, mert eleve az RtCW-hez hasonlítod, de ha mondjuk "Nazi zombies in the mist" ( ) lenne a címe, illetve ezen a néven adták volna ki, akkor már mindjárt jó lenne igaz? Mert nem hasonlítanád semmihez.
  • Maxtreme
    Miért is?
  • grebber
    Fraps progi kiírja az fps-t!
  • Bokafix2
    Azt a 60-at fotosoppal csináltad?
  • Frank99
    segítsetek!

tegnap leszedtem az Avanged verziot, DT-vel emulaltam, yasuval eltüntettem, egy file-nal a telepites során kérte a lemezt...
    meguntam leszedtem a RAZOR verziot.

ez ua-t csinálja, csak egy másik file-nál....
    akár van yasu, akár nem....
    mi a fenét csináljak????
  • Shep
    Álienek :) az elsőben meg zombik voltak, na bumm :)
  • Shep
    Szerintem a nem foglalkozott senki-t úgy értette, hogy játékokban nem volt még igazán ilyesmi, az szerintem köztudomású amit te írsz.
  • Maxtreme

Ez már majdnem serious sam xD
  • hiper KOCKA
    Pedig nagyon komoly tényalapja volt anno a Wolf 1. részének hiszen tényleg foglalkoztak ilyesmivel a nácik, csak nyilván ekkora mélységekig nem jutottak, mint ahogy a játékban van. Hitler pl. egy okkultista társaságnak is tagja volt, vadul böngészte Nostradamus jóslatait, és sor egyéb dologba fogott hogy előrelendítse a háborút. De ezen dolgok nagy része kísérleti stádiumban megakadt, pl. a szuperkatonák gyártása, mivel vesztésre is álltak hadi fronton meg kevés volt a tudásuk is hozzá.
  • FlyHigh
    Szerintem sem volt sokkal jobb az első része, csak akkor az mindenhogy új volt, ezzel az okult nácis dologgal nem foglalkozott senki.
  • Shep
    Hát nem tudom én őszintén szólva nem sokat vártam a játéktól és ehhez képest kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejön, az eddigi pályák kicsit rövidek voltak, de hangulatos, pörgős, élvezetes számomra, és nem tudom de nekem az előző is ilyen volt, szerintem semmivel nem volt különb, mint ez.
  • T O M
    Nekem is fél mp-es késéssel reagál a játék, pedig egyáltalán nem akad, de játszhatatlan így. HD4570-em van, lehet erre vmi megoldás?
  • Palesz2
    :)
  • Legend Killer
    multiban, ha rádobom az 1.1 patchet, nem fog működni, vagy megy crack nélkül is?
  • Maxtreme
    hát csak azt is nézd hogy ott nnem ekkora ám a bejárható terület. Meg az ue3 kicsit normálisabb moci :-)
  • Szolnokboy1
    én nem szapultam, vagy ha úgy tetszik a Batman készítőit dicsértem, mert az viszont kifogástalanul megy, jobb grafikával.
  • Maxtreme
    Azért valljuk be hogy nem sok mai játék megy jól egy 9-10k-s vgan, szal szvsz kár ezért a fejlesztőket szapulni :)
  • Maxtreme
    jó hát azért már láttunk furcsa dolgokat... :D
  • Szolnokboy1
    én nem mértem, de érzem, hogy elég lassú itt-ott. nem mellesleg, nincsen olyan erőművem sem, mint neked. :)

amd x2 4400+, 2 giga ram, ati HD3650 256 MB, win7
  • grebber
    2005-ös a graf színvonal nem is indokolná semmi a nagy gépigényt!
  • Magiszter
    8800GT-n nem is. De azért egy HD3650-en már befigyel a szaggatás (illetve az én esetemben az Input fázis késése.).
  • exTrem
    Mondom, hogy összegezve a játék tűrhető, önmagában megállja a helyét habár regeteg bug és idióta dolog van benne. Viszont ! Az eredeti Return To Castle Wolfensteinhez egyáltalán semmi köze. Se a zenéknek ... se a játékélménynek se semminek, ebből a szempontból egy kalap szar az egész. Az előd játék grafikailag sokkal gyengébb volt mégis kismilliószor játszotta végig mindidenki és mindig úgyanúgy izgult minden ajtónyitásnál és lélegzett fel amikor a végén meglátta a mission completeted feliratot és megszólalt a zene. Sajnos ebben a játékban semmi olyat nem érzek ami olyan nyomot hagyna bennem mint az előd játék. Remélem nem rettentem el azokat akik még csak most kezdték el de ez a saját gondolatom és aki ugyanannyira szeretette az RTCW-t mint én az megérti mikre gondolok :). Üdv!
  • Maxtreme
    na nebassz h ez szarul megy :)
    Régen láttam már ennyire jól optimizált játékot. 60 fps-ről meg sem mozdul soha.
  • Szolnokboy1
    az zsír, hogy jóval csúnyább a game, mint a Batman és sokkal szarabbul is megy.
  • Maxtreme
    sok eredmény nem lesz.. :)
  • grebber
    VGA driverből megprobálhatod ráerőltetni.
  • Magiszter
    Most néztem és tényleg nincs a beállítások között AA. Tehát hol lehet ki/be kapcsolni?
  • Magiszter
    Mondtam én hogy a veil-hez van köze.
  • Legend Killer
    jaaaaa, kösz :D.
  • W B
    később szerzel majd egy amulettet, amit kristályokkal fejleszthetsz majd. És új képességeid lesznek. pl. pajzsot vonsz magad köré... de látom hogy írtál MSNen szal ott folytatom