1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
#558 Mekkora ték... XD -
Masakari #557 aki végig vitte a játékot az válaszoljon már a lap közepén lévő kérdésemre,th -
#556 ez korrekt értékelés a játéknak,nem lett valami nagy mint elődje, ezt csak a címe adja el... -
#555 GT Review 6.8/10
Teljes mértékben egyetértek az ítélettel! -
W B #554 hallgatlak, mit hogy csináljak? -
#553 [URL=http://fileforum.betanews.com/detail/DAEMON-Tools/1008743218/1][/URL] -
W B #552 akkor jobb ötlet? mert nekem nincs. -
#551 bizonyos ön abban hogy ez a telepítés helyes menete? -
W B #550 nekem nem engedi a telepítést. Itt a kép ezt írja ki... van valami ötlet? -
Masakari #549 arra nyomj hogy offline acc-ot csinálsz lanhoz -
#548 eredeti? -
#547 a multi részén sikerült vkinek accountot csinálnia?
engem mindig visszadob... -
#546 3850 + p4.. remek párosítás xD
Ki is hajtod a vga negyedét kb. -
Masakari #545 valaki tudna válaszolni a kérdésemre?? -
#544 Naja, 4870X2 CF-el el lehet karistolni 5-6 évig:) -
#543 Tirexi-nek írtam h inkább vett volna 4870x2-t, az új wolfenstein 2-t übereli a régi, köze sincs ahhoz h ez megizzasztaná a vga-t -
#542 Felnőttként egy fiatalkorúval... mutass példát ember:) -
#541 pszt -
#540 hát ugy hangzott amit irtál...
hogy ezt semmi se übereli 4870x2 cf-el, és erre beteszel egy 5 éves játékot, ami aztán megizzasztja a vgaidat.. lol -
#539 Böki a csőrödet h a régiből is raktam be képet?? Itt az új te f@sz. -
#538 te a régit tolod LOL
ez az uj wolfenstein játék topikja
-
MORO67 #537 Sziasztok segitene valaki??Az a problémám hogy ha feltelepitem a játékot amint kicserélem az inditó exe.-t azt irja ki hogy Alkalmazáshiba A 0x1045df16 cimen található utasitás a 0x00000000 memoriacimre hivatkozott.A memoriaterületen nem végezhető el a következő müvelet:read.
Pedig meg patch-eltem ugy se tudtam elinditani vagy háromszor feltelepitettem de mindig ezt irta ki segitene valaki hogy tudnám elinditani pedig a gépem megfelel a max rendszerigénynek. -
#536 Hogyan lehet accot regelni netes gamhez? -
#535 Vettél volna 2 db 4870x2-t, azt bebaszod a gépbe CF-be.:)
Ezt semmi se űbereli:
Most vagyok a katakombás pályán, kiráz a hideg a zombiktól!:D -
Tirexi #534 Muszáj volt mert kárba veszett a GTX285 SLI ereje. :)
Bár először féltem hogy nagyon low FPS-em lesz a játékokban de csak a Crysis az amibe meg lehet érezni a felbontás növekedéssel járó FPS csökkenést. -
Masakari #533 hali
valaki tud segíteni hogy a játék vége felé a black sun dimenzóba az agyatlan német barátunkat hogy kell megölni??(amikor a kör közepén állpajzs mögött és ien oszlopok keringenek)mert hiába használom a kütyömet is semmi vöröset nem mutat amit esetleg lőni kéne és kifogytam a próbálkozási ötletekből -
vrob98 #532 3GHz P4-en Ati3850-en játszhatatlan legkisebbre állított grafikával is :(
Ugyanezen a konfigon a Doom3 és a Quake4 max detailon 8xAA 4xFSA-val zsír folyamatos...
pedig titkon reménykedtem benne, hogy ezt a pár évvel ezelőtti konfigokon is jól lehet majd játszani az ID Tech4 motor miatt, de úgy tűnik teljesen az új hardverekre optimizálták. -
#531 nálam a program szabájtalan müveletett hajtott végre.... megoldás ? nem a monitor frissitési probléma... -
#530 hát tegnap este,meccs közben felraktam,nyomtam is kb.30 percet-engem valahogy nemgyözött(olyan közepsnél jobb) meg-igaz nem is füztem komoly elvárásokat a játékhoz-azért végigtolom-nagy az unalom-Még -
#529 Na látom sikerült venni egy full HD monitort, legalább lecserélted a jó 1280-asodat. -
#528 Kivégeztem. Nem volt ez 9 óra, jó esetben 6.
Némi értékelés tőlem:
Elég szkeptikusan álltam a játékhoz az előzetes gameplay videk, és a képek alapján. Nem vártam tőle túl sokat, sőőőt.
Ehhez mérve viszont kellemeset csalódtam. Bár az eleje nem túlzottan tetszett, aztán kb 1 óra játék után kicsit beindult a dolog. :)
A történtet elfogadható (fps-hez mérten) és a játékmenet sem fullad unalomba. (még akkor sem ha 1 agyatlan hent)
szo-szo a világot nem fogja megváltani, de egy becsületes iparos munkát kaptunk. (még akkor is ha össze vissza loptak mindenhonnan :D)
Ami tetszett:
- Helyenként igazán látványos grafika. ...és aminek külön örülök, hogy végre bebizonyította nekem az id moci hogy nagy nyílt terpen is jól tud kinézni.
- A fegyverek és a képességek fejleszthetősége
- Remekül optimizált motor.
- Próbálták visszaadni a klasszikus fps stílust :)
Ami nem
- A fegyverhangoktól nem voltam elájulva
- Piszkosul rövid. Kb 6 óra alatt végigtoltam
- Semmi újdonság
- Az átvezetőkben az animáció kritikán aluli, ráadásul rossz minőségűek is a videk.
- A havok ellenére elég érdekes a fizika. Összességében nem rossz, de azért a zászlóknak pl nem betonból kéne lenni, meg iylen apróságok. :)
7.5/10 -
ricsa008 #527 nos kipróbáltam és nem értem a fikázó hozzászólásokat nekem bejövős
bár azért a batman nél jobban nem várok semmit -
#526 Aha, valóban ennyi 60%-nál, és kb 4h:30m játékidőnél járok :) -
Tirexi #525 HD Gameplay-em -
#524 Jobb klikk az ikonon, futtatás rendszergazdaként.
Velem is megesett a dolog párszor. Ha nem ez a gond, akkor esetleg a punkbuster... Más 5letem nincs... -
#523 Thx ez jól jöhet. -
n laca #522 persze nem a total commanderel hanem jegyzettömbel nyisd meg. -
n laca #521 Köitt a megoldás a 60hz gondra
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg total commanderel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön: -
n laca #520 Helló! Inditásnál kiakad a monitorom. Azt írja, hogy 1280*1024/60 Hz az ajánlot felbontás. Hogy lehet beállitani inditás elött hogy kisebb felbontással induljon? Vagy valami egyébb ötlet.... Köszi a segitséget! -
W B #519 válts a másik dimenzió nézetre, és elvileg bizonyos pontok a gyűrükön világítanak más milyen szinnel. azokat kell lőni.
aszem