Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol érdekes változások az 1 óta:D

zzeN
Már megkaptam egy ilyen sugár lövõ f@szságot, ami annál a nagy darab kék katonánál van. Az ellen egybõl elég:D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Multiban alig van fegyver.

XenHai
A Razor verziohoz kell valamit le szedni a Patch-en kívül hogy mennyen neten?
Nosztalgiajátéknak abszolut tökéletes lesz. Nekem mind1 lesz hogy néz ki, csak ne legyen hamar vége. Amúgy lesz benn más fegyver is vagy csak az MP40 és COD-os barátai? :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Maxtreme
Azé is jóféle hogy a zászlók betonból vannak :D
Az elsõ mapon mikor a gravitáció..... nos menjetek oda az 1ik zászlóhoz. Próbáljatok rajt átmenni, lõni stb.
Havok rulez xD

De az nem hogy nincs a toppon...de a hangsúly nem is azon van

Shep
Hát ez a grafikai hasonlítás elég erõs túlzás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Miért olyan nagy kérés az, hogy elinduljon egy játék klón módban?<#boxer><#falbav>
Shep
Az hát, az elõzõben a kedvenc fegyverem volt. :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én csak estére tudom tolni, multi milyen?

vannak benne küldetések?

Hát nem nagy szám ez a játék,grafikailag kb annyi mint az enemy territory.Fõként a multi gagyi ahol értelmetlen az orvos kaszt,max 2 lövés bárki meghal,de meggyógyítani bárkit 20sec...

lalakov
Milyen monitor beállítással képes ez a buzi elindulni? Se 800x600-on, se 1024x768-on nem megy, csak a szokásos Hz-es képet kapom.
fontos kérdés :))

fotográfik kolomp edisön :D

Shep
Ebben is van dupla pisztoly ahogy az elõzõben?

hello!lenne 1 kerdesem,ha valaki tud,legyszi segitsen...szoval avanged rls-el(yasu+daemon),a jatekban laggol a billentyizetem.../logitech ex 110/..az elem okes,a gep pedig:amd phenom 9950be,4giga geil ram,radeon hd 4850 kartya.
tehat elvileg minden megfelelo.amugy szemre fps limit van,nem hinnem,h a gep a gyenge hozza./gamepaddal probaltam,s lass csodat,a laggolas megszunik.ha valakinek lenne otlete,szivesen varom,es koszonom:)

norbi2fraktal
jah,és akinek AVANGED rls-je van,az gamecopy-n talál rzr crack-et+ACCOUNT SERVER FIX-et

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

norbi2fraktal
a razor-os is "csak" egy Clone az eredeti game-rõl,egy mellékelt crack-el bõvítve, természetesen felmegy a patch,és megy a multi is :)

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Azért kemény mennyire nem pörög ez a totyik. :)

fotográfik kolomp edisön :D

XenHai
Az 1.1 Patch fel megy a Razoros verziora?
lalakov
Kinn a Razor1911.
Kezd bejönni a játék:)..Nem tudtam az elején mik azok az anomáliák város szerte,meg zárt ajtók,meg nem megtalált arany és info...hát nagyon jó lesz ez,ahogy kiteljesül az egész..tetszik ez a soul reaveres" dimenzióváltás:)
saxicola
Nekem nem tûnnek annak, pedig én párszor végignyomtam a BioShock-ot. Amúgy meg ezt a játékot egy napon nem lehet említeni a BioShock-kal.

www.gportal.hu/bioshock

chalezlopez
Csak nekem tûnnek a képek olyan Bioshock-osnak? Mondjuk nem baj, végigtoljuk!

Vamos Argentina!

Törölt felhasználó
Kezd izgi lenni :)

Jó game! nekem bejön!
zzeN
nem rossz annyira:

10 perc volt az elsõ pálya, és már a game progress 7%:S
plusz pont h lehet a fegyvereket upgrade-elni, mp40-re lehet silencer-t rakni:)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Synchronous
Ronda lett? Le kell cserélni a Herkules monitort és a geforce 4200-as karit. <#hehe>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

lalakov
Ilyet még nem láttam, a DTPro nem hajlandó beolvasni az mds fájlt.<#falbav>
vérpocok
Francokat mért nem húztad arrébb az ablakot...? Kitakarja a nénit. <#szomoru1>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Prince23
Nem tudom mit vártok tõle, ez xsak egy szimplán halvány játék lesz a játék történelemeben.
már a reklám, ingamek is ezt sugallták.
Augusztusban viszont tökéletes szórakozásnak tûnik, de FELEJETÕS!
így látatlanba:DDDDDDDDDDDDD

Maxtreme
Hét nincs túl nagy erõforrás igénye a cuccnak annyi szent :)

SZilaJMaGGoT
Pedig ID engine-ek rugalmasak, mondom itt a raven lesz a ludas.

http://www.teamblurgames.com/overdose/news.php Nézz itt szét picit, az engine-ük alapja quake2 sztem érdekesnek találod majd... :) És nyitott területek terén sem veszett... szerintem...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Methylisocloro
Az elsõ rész meg sehol sincs az eredeti Wolfensteinhez képest :(
Na ezt adjátok össze.

na én is játszottam vele pár percet..és hát az elsõ részhez képest sehol nincsen, ezt is csak a neve fogja eladni

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Maxtreme
az tény.

Maxtreme
Nem vagyok oda érte, ennyi. Hogy is mondjam.. Eléggé korlátozott a felhasználhatósága. Tény hogy fény-árnyék hatások terén jól teljesít, meg viszonylag fejlett, de pl nagy nyitott világos külsõ területeken használhatatlan, randa.
Persze ez csak az én véleményem :)

SZilaJMaGGoT
Attól még tech4... :D

Maxtreme
ennyi erõvel akkor rengeteg játékfejlesztõ elõtt leborulhatunk hogy mit sikerült kihozniuk az általuk régebben megírt (esetleg megvásárolt ) motorból.
Mert ez sem 5 éves ám.. nem a doom3ból indult a dolog. :)

SZilaJMaGGoT
Mi bajod az id csodamotorjával?? Ez még mindig "csak" tech-4 az meg a raven balfaszsága, hogy többet nem tudtak kihozni belõle... :/ Pedig szerintem teljesen korrekt...

TDC Geronimo
Hát én nem tudom ezeket a képeket elnézegetve mindent lehet rá mondani csak azt nem, hogy ronda...5 éves enginebõl szerintem elég sokat kihoztak ígyis.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxtreme
Maradjunk abba hogy helyenként szép :)
Mondjuk sokat nem is vártam az id csodamotorjától... :)

SZilaJMaGGoT
Sztem a graf teljesen korrekt, nemtudom mit kell rinyálni, hogy nem valami durván új engine...

Maxtreme
Kipróbáltam. Hát az elsõ kb 15 perc után eddig nem nyûgözött le, semmilyen téren.

Pozitívum hogy a hullák jól roncsolhatók, meg nagyon faxányosan fut. Kb ennyi :))

werkfilm
gamestarosok fogyatékos gecik, sose értettek hozzá és mindent túlpontoztak, azt is el tudom képzelni hogy nem látták a játékot csak trailerek meg netes cikkek alapján írtak értékelést mint a hl2nél

RETROB0Y
Gamestar 91/100 pontot adott nm lehet olyan rossz

Holanp lesz már crack is sztem...

gyerekek ez rohadt ronda lett!!!!:(

werkfilm
ez nem így mûködik

Az mi?
Torrent Letöltõ?<#vigyor3>
Privátba küld már a linkjét légyszi.

Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit

TL