Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az elsõ mapon mikor a gravitáció..... nos menjetek oda az 1ik zászlóhoz. Próbáljatok rajt átmenni, lõni stb.
Havok rulez xD
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vannak benne küldetések?
fotográfik kolomp edisön :D
tehat elvileg minden megfelelo.amugy szemre fps limit van,nem hinnem,h a gep a gyenge hozza./gamepaddal probaltam,s lass csodat,a laggolas megszunik.ha valakinek lenne otlete,szivesen varom,es koszonom:)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
fotográfik kolomp edisön :D
www.gportal.hu/bioshock
Vamos Argentina!

10 perc volt az elsõ pálya, és már a game progress 7%:S
plusz pont h lehet a fegyvereket upgrade-elni, mp40-re lehet silencer-t rakni:)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
már a reklám, ingamek is ezt sugallták.
Augusztusban viszont tökéletes szórakozásnak tûnik, de FELEJETÕS!
így látatlanba:DDDDDDDDDDDDD
http://www.teamblurgames.com/overdose/news.php Nézz itt szét picit, az engine-ük alapja quake2 sztem érdekesnek találod majd... :) És nyitott területek terén sem veszett... szerintem...
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Na ezt adjátok össze.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Persze ez csak az én véleményem :)
Mert ez sem 5 éves ám.. nem a doom3ból indult a dolog. :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Mondjuk sokat nem is vártam az id csodamotorjától... :)
Pozitívum hogy a hullák jól roncsolhatók, meg nagyon faxányosan fut. Kb ennyi :))
Torrent Letöltõ?<#vigyor3>#vigyor3>
Privátba küld már a linkjét légyszi.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit