1478
Return to Castle Wolfenstein 2
-
Louis Cyphre #598 "de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2. "
Hülyeség! -
#597 Ez lehet akár tűzfal/router probléma, én erre gondolnék első körben. -
Masakari #596 nekem hamacsival is gondom van,fel van peccselve de ha én kreálok akkor senki nem látja másra viszont tudok joinolni,valami nem kóser -
#595 Hamachin kívül valaki be tudta már üzemelni a multit -biztonsági másolattal-? -
#594 spejci, a 2es képességgel (erős lövés) átlehet lőni a kék kapun kikell lőni a hordót. -
#593 Én is hardon nyomtam, de őszintén megvallva ott pár hajszálam elvesztettem xD -
#592 bár nem néztem a vasigényt, de ha p4/a64-et ír minimumnak, akkor valóban ez a gáz. -
#591 Aki akar jönni hamachin multizni, az lépjen be a wolfensteinhun hamachi szobába, PW: wolfensteinhun -
#590 mert a proci nem tudja az ss2-t vagy mi a rákot -
#589 exe-hibára vkinek ötlete ? -
#588 a náci csávót a templomban hogy kell legyakni? -
Masakari #587 meglett,viszonylag egyszerű volt:D (hardon) -
#586 tiszta barna az egész game -
spejci #585 Hello
Légyszi segítsetek megakadtam a játékban.
http://www.speedy-share.com/31gkudvjg4y5/itt mit.jpg
Azon a kék kapu izén hogy kell átjutni? -
#584 sok kitartással xD
A legvége az kész.. annyit mondok h nincs checkpoint... :D -
Masakari #583 na mostmár értem hogy hova mondtad hogy anyázni fogok....lehet is ellene csinálni valami 1általán?xD -
hiper KOCKA #582 Nekem crossfire-ba van kötve két 4870X2 egymással, csak egy "gyönge" Enermax Revolutin 1250W-os táp kellett hozzá és virít is rajta minden játék, de nem ajánlatos ezt a technológiát használni, hacsak nem dolgozik valami rokonod az áramszolgáltatónál, mert pl. mióta crossfire-ba van a vga, a villanyszámla viccesen megugrott.
Mondjuk sokat is jáccok, de azért qrva sok áramot megesznek a vga-k, ha közel hajolok a géphez, néha még csámcsogást is hallani a házból... -
#581 320x240, 5 fps :D -
#580 Vista alatt semmi gond-Clon verzió +Razor crack -
Nagyi06 #579 W B nekem is ugyan ez volt a gond. Az a helyzet h xp nem megy elég sok embernél szerintem rakd fel a win 7 , nekem is azon megy. -
#578 "Call of Juarez 2 pl. fullon ment a, FEAR 2 is"nem semmi ...és ha megkérdezhetem milyen felbontáson és mennyi FPS-el? -
#577 Geci odáig jutottam, ahol a nagy döggel kell kiveretni az oszlopokat, de általába csak engem pusztít el ahelyett, hogy szétverné azt a szart... XD
Szétbasz az ideg... :D -
#576 Nekem ha mindig megnyítottam a razor crack mappát állandóan lefagyott az xp...
-
#575 mountolni akarod?
nekem is az vált be, hogy nem a szokásos d-e -re kellett raknom, hanem nálam F-meghajtóra.(még az optikait is lehúztam, a DT-vel csináltam OPTIKAI-nak hívott (asszem) meghajtót, úgy sem ment...)
aztán F-en ment.
majd egy nagyobb .pak file-nál megint xarakodott 3-4x kellett mountolnom meg továbbot nyomnom, és egyszer csak felment.
pedig EREDETi azaz megvett DT Pro-m van, tehát nem ott a gond, szerintem észreveszi valahogy a védelem, és kirúgja az image-t... -
icemankimi #574 ati x1650pro 512mb ddr2
memória 765
AMD 2500+
Call of juarez 2 pl fullon ment rajt, f.e.ar 2 is. -
W B #573 nem azért de a multi működik, csak a single nem működik. -
oregon1987 #572 Sztem rakd újra a gépet! Ahogy elnézem az a sok szemetet az asztalodon gondolom nem volt újra téve már vagy 2 éve! xD
Amúgy néha tényleg érdemes újra telepíteni mert sok bajon segít! -
W B #571 nem, mert XP -
#570 A windóz 98 -
W B #569 na, mostmár telepítettem és a razzort is rá dobtam... de akkor meg ezt dobja ki. mi a baja? -
#568 Végülis szinte csak spoiler van benne, de nem is számít mert köze nincs a RTCWhez :)
Amúgy nemrossz játék, de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2. -
Masakari #567 zsír,csak ki ne fogyjak a lőszerből majd:D -
#566 lődd mint állat :)
Utána majd még fogsz anyázni xD -
Masakari #565 és a német barátunkat lőjjem ezerrel vagy van valami 1éb dolog is amit csinálni kell még?(amúgy kösz:D) -
#564 linkelés fail :) -
#563 [img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf2_0.jpg]
[img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf3.jpg] -
#562 [img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf1.jpg] -
#561 Pedig a 3850 bőven elég a proci a kevés nekem az X2 3800+ már elég(1680x1050 minden maximumon élsimítás nélkül sehol nem szaggat)
Amúgy a játékot látatlanban lehúzza a sok idióta pedig ha nem is ér fel a korábbi részhez nagyon is élvezetes és nem unalmas egy pillanatig sem. Nekem nagyon tetszik pedig én is a wolf3d-vel kezdtem az fps műfajt. -
#560 Van olyan oldal esetleg már ahol mutatják az összes megkeresendő cucc helyét? -
#559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van az a képességet hogy át tudsz lőni a pajzson.. na azt kell használnod.
Am. fogsz még vele szívni dögivel :D