1478

Return to Castle Wolfenstein 2
  • Louis Cyphre
    "de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2. "
    Hülyeség!
  • trident
    Ez lehet akár tűzfal/router probléma, én erre gondolnék első körben.
  • Masakari
    nekem hamacsival is gondom van,fel van peccselve de ha én kreálok akkor senki nem látja másra viszont tudok joinolni,valami nem kóser
  • trident
    Hamachin kívül valaki be tudta már üzemelni a multit -biztonsági másolattal-?
  • TheGrinder
    spejci, a 2es képességgel (erős lövés) átlehet lőni a kék kapun kikell lőni a hordót.
  • Maxtreme
    Én is hardon nyomtam, de őszintén megvallva ott pár hajszálam elvesztettem xD
  • Maxtreme
    bár nem néztem a vasigényt, de ha p4/a64-et ír minimumnak, akkor valóban ez a gáz.
  • TheGrinder
    Aki akar jönni hamachin multizni, az lépjen be a wolfensteinhun hamachi szobába, PW: wolfensteinhun
  • bakvarnyu
    mert a proci nem tudja az ss2-t vagy mi a rákot
  • tonyr #589
    exe-hibára vkinek ötlete ?
  • Szolnokboy1
    a náci csávót a templomban hogy kell legyakni?
  • Masakari
    meglett,viszonylag egyszerű volt:D (hardon)
  • lobig
    tiszta barna az egész game
  • spejci
    Hello

Légyszi segítsetek megakadtam a játékban.
    http://www.speedy-share.com/31gkudvjg4y5/itt mit.jpg
    Azon a kék kapu izén hogy kell átjutni?
  • Maxtreme
    sok kitartással xD
    A legvége az kész.. annyit mondok h nincs checkpoint... :D
  • Masakari
    na mostmár értem hogy hova mondtad hogy anyázni fogok....lehet is ellene csinálni valami 1általán?xD
  • hiper KOCKA
    Nekem crossfire-ba van kötve két 4870X2 egymással, csak egy "gyönge" Enermax Revolutin 1250W-os táp kellett hozzá és virít is rajta minden játék, de nem ajánlatos ezt a technológiát használni, hacsak nem dolgozik valami rokonod az áramszolgáltatónál, mert pl. mióta crossfire-ba van a vga, a villanyszámla viccesen megugrott.
    Mondjuk sokat is jáccok, de azért qrva sok áramot megesznek a vga-k, ha közel hajolok a géphez, néha még csámcsogást is hallani a házból...
  • Maxtreme
    320x240, 5 fps :D
  • LackoMester
    Vista alatt semmi gond-Clon verzió +Razor crack
  • Nagyi06
    W B nekem is ugyan ez volt a gond. Az a helyzet h xp nem megy elég sok embernél szerintem rakd fel a win 7 , nekem is azon megy.
  • LackoMester
    "Call of Juarez 2 pl. fullon ment a, FEAR 2 is"nem semmi ...és ha megkérdezhetem milyen felbontáson és mennyi FPS-el?
  • SZilaJMaGGoT
    Geci odáig jutottam, ahol a nagy döggel kell kiveretni az oszlopokat, de általába csak engem pusztít el ahelyett, hogy szétverné azt a szart... XD
    Szétbasz az ideg... :D
  • Prince23
    Nekem ha mindig megnyítottam a razor crack mappát állandóan lefagyott az xp...
  • Frank99
    mountolni akarod?

nekem is az vált be, hogy nem a szokásos d-e -re kellett raknom, hanem nálam F-meghajtóra.(még az optikait is lehúztam, a DT-vel csináltam OPTIKAI-nak hívott (asszem) meghajtót, úgy sem ment...)

aztán F-en ment.

majd egy nagyobb .pak file-nál megint xarakodott 3-4x kellett mountolnom meg továbbot nyomnom, és egyszer csak felment.
    pedig EREDETi azaz megvett DT Pro-m van, tehát nem ott a gond, szerintem észreveszi valahogy a védelem, és kirúgja az image-t...
  • icemankimi
    ati x1650pro 512mb ddr2
    memória 765
    AMD 2500+
    Call of juarez 2 pl fullon ment rajt, f.e.ar 2 is.
  • W B
    nem azért de a multi működik, csak a single nem működik.
  • oregon1987
    Sztem rakd újra a gépet! Ahogy elnézem az a sok szemetet az asztalodon gondolom nem volt újra téve már vagy 2 éve! xD
    Amúgy néha tényleg érdemes újra telepíteni mert sok bajon segít!
  • W B
    nem, mert XP
  • Mr_no_NaMe
    A windóz 98
  • W B
    na, mostmár telepítettem és a razzort is rá dobtam... de akkor meg ezt dobja ki. mi a baja?
  • Mr_no_NaMe
    Végülis szinte csak spoiler van benne, de nem is számít mert köze nincs a RTCWhez :)
    Amúgy nemrossz játék, de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2.
  • Masakari
    zsír,csak ki ne fogyjak a lőszerből majd:D
  • Maxtreme
    lődd mint állat :)
    Utána majd még fogsz anyázni xD
  • Masakari
    és a német barátunkat lőjjem ezerrel vagy van valami 1éb dolog is amit csinálni kell még?(amúgy kösz:D)
  • Maxtreme
    linkelés fail :)
  • LoCk
    [img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf2_0.jpg]
    [img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf3.jpg]
  • LoCk
    [img=http://noob.hu/2009/08/20/tn/wolf1.jpg]
  • MEdievil
    Pedig a 3850 bőven elég a proci a kevés nekem az X2 3800+ már elég(1680x1050 minden maximumon élsimítás nélkül sehol nem szaggat)

Amúgy a játékot látatlanban lehúzza a sok idióta pedig ha nem is ér fel a korábbi részhez nagyon is élvezetes és nem unalmas egy pillanatig sem. Nekem nagyon tetszik pedig én is a wolf3d-vel kezdtem az fps műfajt.
  • Sliders
    Van olyan oldal esetleg már ahol mutatják az összes megkeresendő cucc helyét?
  • Maxtreme
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van az a képességet hogy át tudsz lőni a pajzson.. na azt kell használnod.
    Am. fogsz még vele szívni dögivel :D