Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a hibát miért írja ki???
(kevés a memóriám?)
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
rumkola: Szerintem a 9.8-as kati lesz a megoldás mert most 9.5 van fent, ami már "elavult". Különben is Vsync-et én mindig kilövöm, mert csak a baj szokott lenni vele. A játék maga jó sebességgel fut (nem mérem de 25 fölött van biztosan.) csak az irányítás vacakol. <#nemtudom>#nemtudom>
Ha mond valamit:
Minden minimumon (1280x800) a következõ konfigon: Core2 Duo T6400 2.0Ghz, Ati HD3650 512Mb, 2Gb DDR2, Win7 32bit (RTM), Kati 9.5.
Nem nem a Win7 a gond, mivel minden ugyan olyan jól fut rajta mint XP-n. Sõt 2-3 FPS-el többet is megy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
fotográfik kolomp edisön :D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
no, nem baj, azért tetszik a játék és utána neki ugrok a multinak 😄.
Apropó. 1.1-es Pecst érdemes felrakni? Javít valami olyat ami teljesítménybeli javulást okoz?
különben van amikor csak az indexe nem jön be, és ha directlinkkel mész rlslog alszekcióra külön, az meg mûködik..
@exTrem: oké, de gondolom a Q4 már nem futott olyan jól mint a D3....hát ez meg nem fog olyan jól futni mint a Q4, mert folyamatosan fejlesztgették a motort (olyan ez mint a source...ahány játék, annyiféle fejlesztés (ami persze nem mindig pozitív), ezért van a különbözõ erõforrásigény)
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
PSN ID: Lord_Mortanius
fotográfik kolomp edisön :D
Ahogy észre vettem ez a Call of Trutyi motorját használhatja mert ugyan úgy laggolva megy az emberünk néha és ugyan úgy késik a célkereszt az egérhez képest (Ave ATI). Ezeket leszámítva jónak néz ki. Nemrég kaptam meg a Veil-be protálós amulettet úgyhogy még csak most kezd felpörögni a játék de eddig nagyon tetszik. Majd karácsonykor kipróbálom egy izmosabb nem ATI-s gépen is.
Egy biztos, akinek a RTCW tetszett, annak ez is fog.
PSN ID: Lord_Mortanius
az lenne a gondom h felrakom a játékot utána meg patchelem és meg crackelem, de sajna amikor elindítom akkor kidob egy exe hibát. 100* újraraktam de nem jó már próbáltam a dt+ yasu módszert de sajna ott meg kéri a lemezt. jah és ha valaki tudja h hogyan kell powerisoval játékokat elindítani az kérem írja le. thx
ez mekkora oltááss😄
On:
Hogyan lehetne multizni egymással?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Láttam itt a képeket, de azért nem ugyanaz, mint mozgásban látni.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.