Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezt a hibát miért írja ki???
(kevés a memóriám?)

Most raktam fel és inditok egy pályát, aztán meglátom nézem hogy ez milyen grafikai beálitás hát ez a siralmas garfika valami borzalom akarmilyen grafiukus motor is ez.

aa-t hol tom kikapcsolni.vagy csak én vagyok vak? mert nem találtam a játékban.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

werkfilm
vsync + AA off

grebber
Nem igen max ha adnak ki hozzá szerkesztõt 😞

Next PC upgrade: 2022

magyar felirat lesz hozzá?

Legend Killer
tehetek be képet?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

<#eljen>és ezt még a GM Network sem blokkolja még, tudom nézegetni melóhelyen is 😄DDD

Magiszter
Airborn-t pont kihagytam, de biztosan igazad van. <#vigyor> (Az nem MOHAA egyik része?)

rumkola: Szerintem a 9.8-as kati lesz a megoldás mert most 9.5 van fent, ami már "elavult". Különben is Vsync-et én mindig kilövöm, mert csak a baj szokott lenni vele. A játék maga jó sebességgel fut (nem mérem de 25 fölött van biztosan.) csak az irányítás vacakol. <#nemtudom>
Ha mond valamit:
Minden minimumon (1280x800) a következõ konfigon: Core2 Duo T6400 2.0Ghz, Ati HD3650 512Mb, 2Gb DDR2, Win7 32bit (RTM), Kati 9.5.
Nem nem a Win7 a gond, mivel minden ugyan olyan jól fut rajta mint XP-n. Sõt 2-3 FPS-el többet is megy.

Shep
Thx. A rlslog.in az új cím, legalábbis nekem azon jön most be.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pedig az akkor van ha nem bírja a vga, esetleg a vsync-et próbáld meg kilõni

fotográfik kolomp edisön :D

Legend Killer
sztem ez eléggé Airborne szerû küldetés közben. de, ha hülyeséget mondtam, bocsi.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ami ilyen megbízható lenne, oylat sajnos nem...viszont van egy 'kistestvére' a rlslognak, azt még érdemes lenne megnézni..asszem warezlog.net

Shep
Kösz. Tudsz másik hasonló oldalt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legend Killer
most próbálom ki, pár perce nyomulok singleben, érdekes és szép grafika, rendkívül jó fizika. pl csatornában az a kis sárga tárgy arrébb gurul, amikor kell, meg a hordó nagyot robban és minden olyan élethû. asztalnál a lámpa is arrébb ugrik, ha neki megyek 😄. mindenre oda figyeltek, de sztem vhogy nem az igazi és még pedig azért, mert nem adja vissza azt az érzést.
no, nem baj, azért tetszik a játék és utána neki ugrok a multinak 😄.

Magiszter
Mindent levettem minimumra mert én is a túl magas beállításokra gondoltam, de full miminmumon is "lassú" az emberkénk. Pl felrántom az egeret egy magaslati katonára de kb 0.5-1 ms késéssel érzékeli ezt a játék. Érdekes minden esetre. Fõleg hogy ha Doom3 motor, mert abban nem tapasztaltam ilyet. Majd ha hazamentem még kipróbálok egy Driver frissítést meg játszadozom a beállításokkal.
Apropó. 1.1-es Pecst érdemes felrakni? Javít valami olyat ami teljesítménybeli javulást okoz?

@Shep: sajnos a releaselog mostanában nagyon ingatag...a sitegazdák még nem nyilatkoztak hogy miért...valószínû megint költözik az oldal...

különben van amikor csak az indexe nem jön be, és ha directlinkkel mész rlslog alszekcióra külön, az meg mûködik..

@exTrem: oké, de gondolom a Q4 már nem futott olyan jól mint a D3....hát ez meg nem fog olyan jól futni mint a Q4, mert folyamatosan fejlesztgették a motort (olyan ez mint a source...ahány játék, annyiféle fejlesztés (ami persze nem mindig pozitív), ezért van a különbözõ erõforrásigény)

Shep
a rlslog csak nekem nem jön be?

SZilaJMaGGoT
De ez nem a doom3 féle tech4 hanem a quake 4 féle...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Szerintem nagyon jó lett azt hiszem végig játszom.
exTrem
Na ja csak a doom3 az én konfigommal elfutott maxon nagyon szépen, ez meg szarik bele elfutni, csak 1024ben mid-high beállítással megy tûrhetõen ....

Nekem 9 óra lett, de pl kihagytam 1-2 mellékküldetést és hát a különféle megszerezhetõ dolgokat(intelek, kincsek) se mind szedtem össze.

PSN ID: Lord_Mortanius

Kapcsold ki az AA-t.

fotográfik kolomp edisön :D

Tech4 motort használ (Doom 3), különben szerintem sem lett ez egy rossz játék 😄DD

SZilaJMaGGoT
Nincs köze a COD-hoz...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Magiszter
HÁT kipróbáltam, és HÁT érdekes volt, pedig HÁTtal nem kezdünk mondatot. <#idiota>
Ahogy észre vettem ez a Call of Trutyi motorját használhatja mert ugyan úgy laggolva megy az emberünk néha és ugyan úgy késik a célkereszt az egérhez képest (Ave ATI). Ezeket leszámítva jónak néz ki. Nemrég kaptam meg a Veil-be protálós amulettet úgyhogy még csak most kezd felpörögni a játék de eddig nagyon tetszik. Majd karácsonykor kipróbálom egy izmosabb nem ATI-s gépen is.

grebber
Kb milyen hosszú volt?

exTrem
megy

úgy is próbáltam, de nem jó.

Igaz nem pc-n, de végigtoltam a játékot. És azt kell mondanom, hogy szuper lett a single player.
Egy biztos, akinek a RTCW tetszett, annak ez is fog.

PSN ID: Lord_Mortanius

grebber
Próbáld patch nélkül hátha!

sziasztok tudnátok segíteni?!
az lenne a gondom h felrakom a játékot utána meg patchelem és meg crackelem, de sajna amikor elindítom akkor kidob egy exe hibát. 100* újraraktam de nem jó már próbáltam a dt+ yasu módszert de sajna ott meg kéri a lemezt. jah és ha valaki tudja h hogyan kell powerisoval játékokat elindítani az kérem írja le. thx

multiban vannak feladatok?

OFF:
ez mekkora oltááss😄

On:
Hogyan lehetne multizni egymással?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Attelee
Fejezzétek már be legyetek szivesek,v irjatok pü-t egymásnak!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

XenHai
Te is az a fajta stréber vagy akit az osztálytársaid mindig megbasztak nagy szünetbe...
Bukó képzõ... Hülyébb vagy, mint godoltam.

Nem néztem vissza!Bocsi!<#integet2>

trident
Multiban is szeretném kipróbálni. Avenged verzió van meg + patch és serverfix. Mit kell ügyeskednem, hogy csatlakozhassak egy szerverhez?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

XenHai
TE meg a bukó képzõbe állami pénzbõl mi...
Evin
Lustaság fél egészség, mi? #347!!!

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Evin
És akkor ez szebb, mint ami a multi bétában volt?
Láttam itt a képeket, de azért nem ugyanaz, mint mozgásban látni.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Win7-en megy a cumó?

"Mennyen"? Te faiskolába jártál?Elképesztõ!

Prince23
Mikor összegezni kell a 2009-es évet, lehet hogy még atop10-ben sem lesz benne...

Mr_no_NaMe
És a többiek hogy gondolják? Régi RTCW feeling, vagy egy új generációs kaksi?
exTrem
Nem rossz, de sztem köze nincs az RTCW-hez. Pedig annak mekkora feelingje volt annó ....

Alap!
van benne multi?
Törölt felhasználó
Egyre jobb a játék, de mennem kell dolgozni! FUCK!!!!