Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Fraps progi kiírja az fps-t!"

Mirõl beszélsz? Az pont az ATI Tray Tools, de mindegy.

Én még csak most telepítem, nem azért, mert nem volt meg, hanem azért mert valakinek dolgozni is kell rátok...hogy tudjatok nyugodtan játszani és véleményt mondani....

<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

Maxtreme
Itt van még 1-2 jobban sikerült kép csak úgy 😊

Azért helyenként kellemetesen néz ez ki na! 😊

Maxtreme
Ráadásul ez nem hogy a 4 magot, még 1-et sem használ ki 😄
13-15% a cpu terhelés játék alatt xD

Még hogy semmi köze az eredeti játékhoz, ekkora hülyeséget is ritkán olvasni.
Elöszõr játszd végig a játékot, aztán nyilatkozzál meg ezügyben.

PSN ID: Lord_Mortanius

Legend Killer
hm, patcheljem, vagy ne?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Pedig a konfigja is elég erõske, 4 magos prockó, akkor 4 gb ram, ez ki izzad tán 60-at.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Ebbe mi hihetetlen?
Le se esik 60-ról bármire állítja az ember. Nálam 1280*1024-be stabil 60FPS. DE kipróbáltam 1920*1440-be és akkor is 40 körül van rossz esetben, de felmegy 50-re is. Radeon HD 4830

Bokafix2
Semmi, csak nem nagyon akartam elhinni hogy neked 60 fps-el hasít a játék... ezért gondoltam a fotosop-ra.<#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

attól még démont sikerült idézniük :p
(már mint a valóságban)

Synchronous
Lehet hogy neked azért szar a játék, mert eleve az RtCW-hez hasonlítod, de ha mondjuk "Nazi zombies in the mist" ( <#idiota> ) lenne a címe, illetve ezen a néven adták volna ki, akkor már mindjárt jó lenne igaz? Mert nem hasonlítanád semmihez.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Maxtreme
Miért is?

grebber
Fraps progi kiírja az fps-t!

Next PC upgrade: 2022

Bokafix2
Azt a 60-at fotosoppal csináltad?<#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Frank99
segítsetek!

tegnap leszedtem az Avanged verziot, DT-vel emulaltam, yasuval eltüntettem, egy file-nal a telepites során kérte a lemezt...
meguntam leszedtem a RAZOR verziot.

ez ua-t csinálja, csak egy másik file-nál....
akár van yasu, akár nem....
mi a fenét csináljak????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Shep
Álienek 😊 az elsõben meg zombik voltak, na bumm 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Szerintem a nem foglalkozott senki-t úgy értette, hogy játékokban nem volt még igazán ilyesmi, az szerintem köztudomású amit te írsz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Maxtreme

Ez már majdnem serious sam xD

Pedig nagyon komoly tényalapja volt anno a Wolf 1. részének hiszen tényleg foglalkoztak ilyesmivel a nácik, csak nyilván ekkora mélységekig nem jutottak, mint ahogy a játékban van. Hitler pl. egy okkultista társaságnak is tagja volt, vadul böngészte Nostradamus jóslatait, és sor egyéb dologba fogott hogy elõrelendítse a háborút. De ezen dolgok nagy része kísérleti stádiumban megakadt, pl. a szuperkatonák gyártása, mivel vesztésre is álltak hadi fronton meg kevés volt a tudásuk is hozzá.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

FlyHigh
Szerintem sem volt sokkal jobb az elsõ része, csak akkor az mindenhogy új volt, ezzel az okult nácis dologgal nem foglalkozott senki.

Thrash \'Till Death

Shep
Hát nem tudom én õszintén szólva nem sokat vártam a játéktól és ehhez képest kellemeset csalódtam, nekem nagyon bejön, az eddigi pályák kicsit rövidek voltak, de hangulatos, pörgõs, élvezetes számomra, és nem tudom de nekem az elõzõ is ilyen volt, szerintem semmivel nem volt különb, mint ez.

Nekem is fél mp-es késéssel reagál a játék, pedig egyáltalán nem akad, de játszhatatlan így. HD4570-em van, lehet erre vmi megoldás?

Palesz2
Legend Killer
multiban, ha rádobom az 1.1 patchet, nem fog mûködni, vagy megy crack nélkül is?

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Maxtreme
hát csak azt is nézd hogy ott nnem ekkora ám a bejárható terület. Meg az ue3 kicsit normálisabb moci :-)

Szolnokboy1
én nem szapultam, vagy ha úgy tetszik a Batman készítõit dicsértem, mert az viszont kifogástalanul megy, jobb grafikával.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Maxtreme
Azért valljuk be hogy nem sok mai játék megy jól egy 9-10k-s vgan, szal szvsz kár ezért a fejlesztõket szapulni 😊

Maxtreme
jó hát azért már láttunk furcsa dolgokat... 😄

Szolnokboy1
én nem mértem, de érzem, hogy elég lassú itt-ott. nem mellesleg, nincsen olyan erõmûvem sem, mint neked. 😊

amd x2 4400+, 2 giga ram, ati HD3650 256 MB, win7

grebber
2005-ös a graf színvonal nem is indokolná semmi a nagy gépigényt!

Magiszter
8800GT-n nem is. De azért egy HD3650-en már befigyel a szaggatás (illetve az én esetemben az Input fázis késése.).

exTrem
Mondom, hogy összegezve a játék tûrhetõ, önmagában megállja a helyét habár regeteg bug és idióta dolog van benne. Viszont ! Az eredeti Return To Castle Wolfensteinhez egyáltalán semmi köze. Se a zenéknek ... se a játékélménynek se semminek, ebbõl a szempontból egy kalap szar az egész. Az elõd játék grafikailag sokkal gyengébb volt mégis kismilliószor játszotta végig mindidenki és mindig úgyanúgy izgult minden ajtónyitásnál és lélegzett fel amikor a végén meglátta a mission completeted feliratot és megszólalt a zene. Sajnos ebben a játékban semmi olyat nem érzek ami olyan nyomot hagyna bennem mint az elõd játék. Remélem nem rettentem el azokat akik még csak most kezdték el de ez a saját gondolatom és aki ugyanannyira szeretette az RTCW-t mint én az megérti mikre gondolok 😊. Üdv!

Maxtreme
na nebassz h ez szarul megy 😊
Régen láttam már ennyire jól optimizált játékot. 60 fps-rõl meg sem mozdul soha.

Szolnokboy1
az zsír, hogy jóval csúnyább a game, mint a Batman és sokkal szarabbul is megy. <#wilting>

Maxtreme
sok eredmény nem lesz.. 😊

grebber
VGA driverbõl megprobálhatod ráerõltetni.

Magiszter
Most néztem és tényleg nincs a beállítások között AA. Tehát hol lehet ki/be kapcsolni? <#nemtudom>

Magiszter
Mondtam én hogy a veil-hez van köze. <#heureka>

Legend Killer
jaaaaa, kösz 😄.

késõbb szerzel majd egy amulettet, amit kristályokkal fejleszthetsz majd. És új képességeid lesznek. pl. pajzsot vonsz magad köré... de látom hogy írtál MSNen szal ott folytatom

Maxtreme
jah.... anomália 😊

Legend Killer
mivan? 😄

ötletem sincs, ed kösz a választ.

KranaZoli
Köszi!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

azért fodrozódik, mivel ott a mannád vissza tudod tölteni.
Manna vagy mi a frász ez amúgy?

Shep
Na megnéztem én is, és nem értem a nagy lehúzást. A grafika szerintem teljesen jó semmi baj nincs ezzel ráadásul nincs agyon blurolva sem, ami manapság nagy divat. Éles textúrák, igényesen kidolgozott pályarészek, jó a karakterek kicsit elbírtak volna még pár poligonnal többet, de az sem igazán vészes. A játékmenet olyan, mint eddig mész és darálsz, fedezékbe húzódsz. Nincs ezzel semmi gond, nem is értem ,hogy sokan itt mit vártak egy Wolf-tól?

Magiszter
Igen jó, és igen van: Razor 1911.

Fodrozódást én is néztem de nem jöttem rá. Talán a Veil-el lesz kapcsolatos...<#nemtudom>

KranaZoli
Sziasztok!

Csak érdeklõdnék, hogy ezen verzió:

"Wolfenstein-Razor1911"

Ez használható?! Van már mûködõ törés a játékhoz?!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Legend Killer
azt nem értem, néha miért ilyen fodrozódó a kép? a pirossal bejelölt részt nézzétek meg. kösz. és egy válasz is jó lenne rá.

wesker24
Én is felraktam a játékot de mivel nem vagyok graf buzi és mivel fullos beállitásokkal maxon megy ezért nincs vele semmi bajom se !

A játékélmény számit nem a grafika a grafika is számit de ha jó a játékélmény akkor a grafika már eltörpül mellette !

Nem tudom egyesk mire számitottak hogy talán olyan über brutál grafikája lesz mint a Crysis-nek vagy egyes más játékoknak !

Itt rinyálnak egyesek hogy milyen szar a grafika túlságosan el vagyunk már kényelmesedve megszoktuk már a csili vili hightech grafikájú játékokat aztán ha már egy játék nem olyan akkor megy a szitkozodás !

Ha a játékélmény jó stabilan fut jól optimalizálták akkor a grafika a legkisebb gond !

Amugy nem rég jött le ésn nemrég vittem végig az 1 pályát és nekem tetszik de ez persze csak magán vélemény !

Lesznek majd még olyan játékok amikor azért fogunk szitkozodni mert nem elég erõs a vga karink hozzá hogy fullos beállitással menjen egy játék !
Maxtreme
Esetleg ha leírnád hogy milyen géped van...