Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl beszélsz? Az pont az ATI Tray Tools, de mindegy.
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>

Elöszõr játszd végig a játékot, aztán nyilatkozzál meg ezügyben.
PSN ID: Lord_Mortanius
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Le se esik 60-ról bármire állítja az ember. Nálam 1280*1024-be stabil 60FPS. DE kipróbáltam 1920*1440-be és akkor is 40 körül van rossz esetben, de felmegy 50-re is. Radeon HD 4830
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
(már mint a valóságban)
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
tegnap leszedtem az Avanged verziot, DT-vel emulaltam, yasuval eltüntettem, egy file-nal a telepites során kérte a lemezt...
meguntam leszedtem a RAZOR verziot.
ez ua-t csinálja, csak egy másik file-nál....
akár van yasu, akár nem....
mi a fenét csináljak????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Thrash \'Till Death
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
amd x2 4400+, 2 giga ram, ati HD3650 256 MB, win7
Régen láttam már ennyire jól optimizált játékot. 60 fps-rõl meg sem mozdul soha.
ötletem sincs, ed kösz a választ.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Manna vagy mi a frász ez amúgy?
Fodrozódást én is néztem de nem jöttem rá. Talán a Veil-el lesz kapcsolatos...<#nemtudom>#nemtudom>
Csak érdeklõdnék, hogy ezen verzió:
"Wolfenstein-Razor1911"
Ez használható?! Van már mûködõ törés a játékhoz?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A játékélmény számit nem a grafika a grafika is számit de ha jó a játékélmény akkor a grafika már eltörpül mellette !
Nem tudom egyesk mire számitottak hogy talán olyan über brutál grafikája lesz mint a Crysis-nek vagy egyes más játékoknak !
Itt rinyálnak egyesek hogy milyen szar a grafika túlságosan el vagyunk már kényelmesedve megszoktuk már a csili vili hightech grafikájú játékokat aztán ha már egy játék nem olyan akkor megy a szitkozodás !
Ha a játékélmény jó stabilan fut jól optimalizálták akkor a grafika a legkisebb gond !
Amugy nem rég jött le ésn nemrég vittem végig az 1 pályát és nekem tetszik de ez persze csak magán vélemény !
Lesznek majd még olyan játékok amikor azért fogunk szitkozodni mert nem elég erõs a vga karink hozzá hogy fullos beállitással menjen egy játék !