Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LackoMester
"Call of Juarez 2 pl. fullon ment a, FEAR 2 is"nem semmi ...és ha megkérdezhetem milyen felbontáson és mennyi FPS-el?<#whatever>

élet a legjobb méreg

SZilaJMaGGoT
Geci odáig jutottam, ahol a nagy döggel kell kiveretni az oszlopokat, de általába csak engem pusztít el ahelyett, hogy szétverné azt a szart... XD
Szétbasz az ideg... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Prince23
Nekem ha mindig megnyítottam a razor crack mappát állandóan lefagyott az xp...

Frank99
mountolni akarod?

nekem is az vált be, hogy nem a szokásos d-e -re kellett raknom, hanem nálam F-meghajtóra.(még az optikait is lehúztam, a DT-vel csináltam OPTIKAI-nak hívott (asszem) meghajtót, úgy sem ment...)

aztán F-en ment.

majd egy nagyobb .pak file-nál megint xarakodott 3-4x kellett mountolnom meg továbbot nyomnom, és egyszer csak felment.
pedig EREDETi azaz megvett DT Pro-m van, tehát nem ott a gond, szerintem észreveszi valahogy a védelem, és kirúgja az image-t...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ati x1650pro 512mb ddr2
memória 765
AMD 2500+
Call of juarez 2 pl fullon ment rajt, f.e.ar 2 is.

nem azért de a multi mûködik, csak a single nem mûködik.

Sztem rakd újra a gépet! Ahogy elnézem az a sok szemetet az asztalodon gondolom nem volt újra téve már vagy 2 éve! xD
Amúgy néha tényleg érdemes újra telepíteni mert sok bajon segít!

nem, mert XP

Mr_no_NaMe
A windóz 98 <#idiota>
Mr_no_NaMe
Végülis szinte csak spoiler van benne, de nem is számít mert köze nincs a RTCWhez :)
Amúgy nemrossz játék, de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2.
zsír,csak ki ne fogyjak a lõszerbõl majd:D
Maxtreme
lõdd mint állat :)
Utána majd még fogsz anyázni xD

és a német barátunkat lõjjem ezerrel vagy van valami 1éb dolog is amit csinálni kell még?(amúgy kösz:D)
Maxtreme
linkelés fail :)

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

MEdievil
Pedig a 3850 bõven elég a proci a kevés nekem az X2 3800+ már elég(1680x1050 minden maximumon élsimítás nélkül sehol nem szaggat)

Amúgy a játékot látatlanban lehúzza a sok idióta pedig ha nem is ér fel a korábbi részhez nagyon is élvezetes és nem unalmas egy pillanatig sem. Nekem nagyon tetszik pedig én is a wolf3d-vel kezdtem az fps mûfajt.

F

Sliders
Van olyan oldal esetleg már ahol mutatják az összes megkeresendõ cucc helyét?

Maxtreme
van az a képességet hogy át tudsz lõni a pajzson.. na azt kell használnod.
Am. fogsz még vele szívni dögivel :D

SZilaJMaGGoT
Mekkora ték... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

aki végig vitte a játékot az válaszoljon már a lap közepén lévõ kérdésemre,th
norbi2fraktal
ez korrekt értékelés a játéknak,nem lett valami nagy mint elõdje, ezt csak a címe adja el...

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Prince23
GT Review 6.8/10

Teljes mértékben egyetértek az ítélettel!

hallgatlak, mit hogy csináljak?

werkfilm
akkor jobb ötlet? mert nekem nincs.

werkfilm
bizonyos ön abban hogy ez a telepítés helyes menete?

nekem nem engedi a telepítést. Itt a kép ezt írja ki... van valami ötlet?

arra nyomj hogy offline acc-ot csinálsz lanhoz
werkfilm
eredeti? <#wilting>

Törölt felhasználó
a multi részén sikerült vkinek accountot csinálnia?
engem mindig visszadob...
Maxtreme
3850 + p4.. remek párosítás xD
Ki is hajtod a vga negyedét kb.

valaki tudna válaszolni a kérdésemre??
MerlinW
Naja, 4870X2 CF-el el lehet karistolni 5-6 évig:)

[merlinw.org]

zzeN
Tirexi-nek írtam h inkább vett volna 4870x2-t, az új wolfenstein 2-t übereli a régi, köze sincs ahhoz h ez megizzasztaná a vga-t<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

MerlinW
Felnõttként egy fiatalkorúval... mutass példát ember:)

[merlinw.org]

werkfilm
pszt

tonyr
hát ugy hangzott amit irtál...
hogy ezt semmi se übereli 4870x2 cf-el, és erre beteszel egy 5 éves játékot, ami aztán megizzasztja a vgaidat.. lol

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

zzeN
Böki a csõrödet h a régibõl is raktam be képet?? Itt az új te f@sz<#lama>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tonyr
te a régit tolod LOL
ez az uj wolfenstein játék topikja
<#lama>

Sziasztok segitene valaki??Az a problémám hogy ha feltelepitem a játékot amint kicserélem az inditó exe.-t azt irja ki hogy Alkalmazáshiba A 0x1045df16 cimen található utasitás a 0x00000000 memoriacimre hivatkozott.A memoriaterületen nem végezhetõ el a következõ müvelet:read.
Pedig meg patch-eltem ugy se tudtam elinditani vagy háromszor feltelepitettem de mindig ezt irta ki segitene valaki hogy tudnám elinditani pedig a gépem megfelel a max rendszerigénynek.
XenHai
Hogyan lehet accot regelni netes gamhez?
zzeN
Vettél volna 2 db 4870x2-t, azt bebaszod a gépbe CF-be.:)

Ezt semmi se ûbereli:

Most vagyok a katakombás pályán, kiráz a hideg a zombiktól!:D

Muszáj volt mert kárba veszett a GTX285 SLI ereje. :)
Bár elõször féltem hogy nagyon low FPS-em lesz a játékokban de csak a Crysis az amibe meg lehet érezni a felbontás növekedéssel járó FPS csökkenést.
hali
valaki tud segíteni hogy a játék vége felé a black sun dimenzóba az agyatlan német barátunkat hogy kell megölni??(amikor a kör közepén áll<#idiota>pajzs mögött és ien oszlopok keringenek)mert hiába használom a kütyömet is semmi vöröset nem mutat amit esetleg lõni kéne és kifogytam a próbálkozási ötletekbõl
3GHz P4-en Ati3850-en játszhatatlan legkisebbre állított grafikával is :(
Ugyanezen a konfigon a Doom3 és a Quake4 max detailon 8xAA 4xFSA-val zsír folyamatos...
pedig titkon reménykedtem benne, hogy ezt a pár évvel ezelõtti konfigokon is jól lehet majd játszani az ID Tech4 motor miatt, de úgy tûnik teljesen az új hardverekre optimizálták.
tonyr
nálam a program szabájtalan müveletett hajtott végre.... megoldás ? nem a monitor frissitési probléma...

LackoMester
hát tegnap este,meccs közben felraktam,nyomtam is kb.30 percet-engem valahogy nemgyözött(olyan közepsnél jobb) meg-igaz nem is füztem komoly elvárásokat a játékhoz-azért végigtolom-nagy az unalom-Még

élet a legjobb méreg

zzeN
Na látom sikerült venni egy full HD monitort, legalább lecserélted a jó 1280-asodat.<#idiota>