Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élet a legjobb méreg
Szétbasz az ideg... :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
nekem is az vált be, hogy nem a szokásos d-e -re kellett raknom, hanem nálam F-meghajtóra.(még az optikait is lehúztam, a DT-vel csináltam OPTIKAI-nak hívott (asszem) meghajtót, úgy sem ment...)
aztán F-en ment.
majd egy nagyobb .pak file-nál megint xarakodott 3-4x kellett mountolnom meg továbbot nyomnom, és egyszer csak felment.
pedig EREDETi azaz megvett DT Pro-m van, tehát nem ott a gond, szerintem észreveszi valahogy a védelem, és kirúgja az image-t...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
memória 765
AMD 2500+
Call of juarez 2 pl fullon ment rajt, f.e.ar 2 is.
Amúgy néha tényleg érdemes újra telepíteni mert sok bajon segít!
Amúgy nemrossz játék, de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2.
Amúgy a játékot látatlanban lehúzza a sok idióta pedig ha nem is ér fel a korábbi részhez nagyon is élvezetes és nem unalmas egy pillanatig sem. Nekem nagyon tetszik pedig én is a wolf3d-vel kezdtem az fps mûfajt.
F
Am. fogsz még vele szívni dögivel :D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
engem mindig visszadob...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
hogy ezt semmi se übereli 4870x2 cf-el, és erre beteszel egy 5 éves játékot, ami aztán megizzasztja a vgaidat.. lol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ez az uj wolfenstein játék topikja
<#lama>#lama>
Pedig meg patch-eltem ugy se tudtam elinditani vagy háromszor feltelepitettem de mindig ezt irta ki segitene valaki hogy tudnám elinditani pedig a gépem megfelel a max rendszerigénynek.
Ezt semmi se ûbereli:
Most vagyok a katakombás pályán, kiráz a hideg a zombiktól!:D
Bár elõször féltem hogy nagyon low FPS-em lesz a játékokban de csak a Crysis az amibe meg lehet érezni a felbontás növekedéssel járó FPS csökkenést.
valaki tud segíteni hogy a játék vége felé a black sun dimenzóba az agyatlan német barátunkat hogy kell megölni??(amikor a kör közepén áll<#idiota>#idiota>pajzs mögött és ien oszlopok keringenek)mert hiába használom a kütyömet is semmi vöröset nem mutat amit esetleg lõni kéne és kifogytam a próbálkozási ötletekbõl
Ugyanezen a konfigon a Doom3 és a Quake4 max detailon 8xAA 4xFSA-val zsír folyamatos...
pedig titkon reménykedtem benne, hogy ezt a pár évvel ezelõtti konfigokon is jól lehet majd játszani az ID Tech4 motor miatt, de úgy tûnik teljesen az új hardverekre optimizálták.
élet a legjobb méreg