Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnét lehet mxerezni ? bolt neve (link 😊 ?

Kb. 1 órát játszom velem naponta, nem sietek meg annyira idõm sincs rá.

Why so serious?

Prince23
Ja meg egyébként a páyla felépítése meg struktúrája nagyon hasonlít a Medal of Honor Airborne hoz. Csak az sokkal szebb... meg jobb is, bár ott is akadnak terminátorok XD

RTCW? Az nekem öt és fél óra kivinni.

Még nem álltam neki mert még az RtCW-t viszem /szombat körül végzek szerintem/ de addig olvasgattam a topicot, hogy teljesen lelomboztatok már. 😊

Why so serious?

MerlinW
Elég, raktam már össze ilyet.

4870x2 290W-ot eszik százon. 580W a kettõ (ami a valóságban jó 560-nak is) + egy gép 2 hdd-vel, hangkártyával, optikaival eszik 150-et max, de inkább kevesebbet.

[merlinw.org]

Rage47
szörnyû ez a játék. utálom az újratermelõdõ ellenefeleket. ezért utáltam a FarCry 2-t is.
Prince23
Lehetne sokkal jobb játék is, mondok egy kis véleményt róla, hiszen már túl vagyok a kórházon is, meg van 3 képességem. A videók és a hype-ok már nem jöttek be, ami a wolfi 2-õt érinti, tehát a bereklámozása. Én valami egetverõ szenzációra számítottam, ez a játék nagy nehezen még top 10-be se lesz benne 2009-ben. ajaj, ott van a mw2 is xd A grafika így 2009-ben totál gyenge (bár ez engem nem zavar, csak sajnos orbitális tény). Játékélmény elég gyenge. Nagyon hentelõs gém lett, de azért vannak benne jó részek is. A gametrailers ítéletével nagyon is egyetértek.... számomra 65/100 a játék. A raven most nem alkotott robbanósikert. Kiváncsi leszek, hogy az angolkáknál hogy fog szerepelni a gamma. Ezzela szerepléssel én neki max 4.-5. helyezési debütálást jósolok. 2009-be összesítve, majdnem háromnegyedév eltelt ugye, s eddig nagyon messze van a top 5-be.

Egyébként egy nagy portált kell szétszedjek a kórházban... sok van még a játékból?

Bokafix2
Hát sztem 750 kevésecske ahhoz. Effektíve 300W egy ilyen kari fogyasztása kettõnek pedig 600, + még a rendszer többi része, ha mondjuk több meghajtója van pl. merevlemez stb, ezekre is rá kell számolni 100-150 wattot, + még nem árt, ha nem terheli túl sem a tápot, tehát marad valamennyi watt üresjáratban, úgyhogy bizony 1000 alatt nem ússza meg az tutkó.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

MerlinW
750-es bõven elég hozzájuk. Egyébként jól tartod magad, ha kiadtál ~250ezer Ft-ot 2db X2-re és egy 1250-es tápra...😊

[merlinw.org]

Nagyon faxa játék ez....<#eljen><#eljen><#awink>

Megtaláltam *.cfg-vel rákeresve,valami elbaszott helyre tette be..Kipróbálom.Üdv.
Köszönöm.Nekem Activision alá telepít,wolf.cfg nem létezik.De a problémát legalább felfogtam.Monitorom sony trinitron multiscan20 se II.Már vagy 7 éve.
Ha kicsit vissza olvasgatsz akkor sztem ez nyilvánvaló.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

bacsobalint
4óra 30 percnél😄

bacsobalint
Szeréntem sem olyan rövid....
én 4:30percnél járok és még csak 54%-nnál... bár én keresem az aranyokat, meg ezeket a cetli féléket is szal... enm csak a fõküldik a cél😄

ezmár megjelent?:

Synchronous
Ki volt az a tahó a Ravennél aki így állította be? Nyócvan hertz?? <#hehe> Mi a tököm...? Mikor a legtöbb játék az asztal frissítési frekvenciáján mûködik vagyis 60 Hz-en.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Alapból 1600*1200/80HZ-vel indul a játék, sokaknak nem tudja a monitorja. Itt a megoldás!!
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön
TheGrinder
Wolfensteinhun a hamachi szoba neve, PW: wolfensteinhun

Sziasztok!
Felment a razor 1911-es verzió,elindul a nyitó képpel,majd elsötétûl,hang van,nem fagy le,de annyi.Frissítettem videó kártyát,semmi.Lentebb volt egy ötlet a javításra,azt meg nem találom.A gépemre rakott xp beszart,vista 64-re telepítettem,ami a 32 bites x86 program filesbe rakta.P5QE,8G ram,HD 4870 radeon,Intel 4 magos proci.Kérlek segítsetek.Üdv.
Törölt felhasználó
vannak hamachi szobák már? 😛
Én most nyírtam ki azt a dagadt nácit aki állandóan tölti vissza az életet vagy mi a tökömet! Hát Legnehezebb szinten szoptam vele, vagy 5-ször meghaltam mire elintéztem! 😄 Amúgy ha szét is nézel és keresed az aranyat mert ugye abból tudsz fejleszteni csak fegyvert akkor nem is olyan rövid a game!

Doomista
koszi !!!<#email><#hamm>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maxtreme
jó akkor most tedd fel még a lemezen található DX-et is..

Doomista
"Az alkalmazást nem sikerult elinditani, mert d3dx9_39-dll nem talalhato. Az alkalmazas ujratelepitese megoldhatja a problemat. "

Wolfenstein.CloneDVD-AVENGED raktam fel, patcheltem, Wolf2MPLite_Server_FiX.[!] et is felkratam es crackeltem is! mi lehet a hiba?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

"Mondjuk sokat is jáccok, de azért qrva sok áramot megesznek a vga-k, ha közel hajolok a géphez, néha még csámcsogást is hallani a házból..." 😄DDDDDDDD

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Synchronous
Azért ahogy olvasom itt vannak emberkék akiknek elég jó netkapcsolattal rendelkeznek, van aki már végig is vitte, én meg itt már napok óta csak töltöm és még mindig nem jött le. Pedig fullon jön lefelé. <#duhos2>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

nincs routerem tûzfal meg ki és bekapcsolva is volt és sehogyse láttak
Akkor te nem nagyon néztél szét ha csak 6 óra volt,csak követted folyamatosan a képernyõ felsõ részén lévõ csillagot. 😊
Officer's House(ohh azok a régi RTCW-s emlékek) és Radio Station mellékküldik megvoltak?

PSN ID: Lord_Mortanius

"de inkább egy újabb Medal of Honor rész, mintsem wolf 2. "
Hülyeség!

PSN ID: Lord_Mortanius

trident
Ez lehet akár tûzfal/router probléma, én erre gondolnék elsõ körben.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nekem hamacsival is gondom van,fel van peccselve de ha én kreálok akkor senki nem látja másra viszont tudok joinolni,valami nem kóser
trident
Hamachin kívül valaki be tudta már üzemelni a multit -biztonsági másolattal-?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

TheGrinder
spejci, a 2es képességgel (erõs lövés) átlehet lõni a kék kapun kikell lõni a hordót.

Maxtreme
Én is hardon nyomtam, de õszintén megvallva ott pár hajszálam elvesztettem xD

Maxtreme
bár nem néztem a vasigényt, de ha p4/a64-et ír minimumnak, akkor valóban ez a gáz.

TheGrinder
Aki akar jönni hamachin multizni, az lépjen be a wolfensteinhun hamachi szobába, PW: wolfensteinhun

bakvarnyu
mert a proci nem tudja az ss2-t vagy mi a rákot

tonyr
exe-hibára vkinek ötlete ?

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Szolnokboy1
a náci csávót a templomban hogy kell legyakni?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

meglett,viszonylag egyszerû volt😄 (hardon)
lobig
tiszta barna az egész game

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Hello

Légyszi segítsetek megakadtam a játékban.
http://www.speedy-share.com/31gkudvjg4y5/itt mit.jpg
Azon a kék kapu izén hogy kell átjutni?

t1kic 4674 lvl18

Maxtreme
sok kitartással xD
A legvége az kész.. annyit mondok h nincs checkpoint... 😄

na mostmár értem hogy hova mondtad hogy anyázni fogok....lehet is ellene csinálni valami 1általán?xD
Nekem crossfire-ba van kötve két 4870X2 egymással, csak egy "gyönge" Enermax Revolutin 1250W-os táp kellett hozzá és virít is rajta minden játék, de nem ajánlatos ezt a technológiát használni, hacsak nem dolgozik valami rokonod az áramszolgáltatónál, mert pl. mióta crossfire-ba van a vga, a villanyszámla viccesen megugrott. <#hehe>
Mondjuk sokat is jáccok, de azért qrva sok áramot megesznek a vga-k, ha közel hajolok a géphez, néha még csámcsogást is hallani a házból...<#idiota>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Maxtreme
320x240, 5 fps 😄

LackoMester
Vista alatt semmi gond-Clon verzió +Razor crack

élet a legjobb méreg

W B nekem is ugyan ez volt a gond. Az a helyzet h xp nem megy elég sok embernél szerintem rakd fel a win 7 , nekem is azon megy.