Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Why so serious?
4870x2 290W-ot eszik százon. 580W a kettõ (ami a valóságban jó 560-nak is) + egy gép 2 hdd-vel, hangkártyával, optikaival eszik 150-et max, de inkább kevesebbet.
[merlinw.org]
Egyébként egy nagy portált kell szétszedjek a kórházban... sok van még a játékból?
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
[merlinw.org]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
én 4:30percnél járok és még csak 54%-nnál... bár én keresem az aranyokat, meg ezeket a cetli féléket is szal... enm csak a fõküldik a cél😄
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön
Felment a razor 1911-es verzió,elindul a nyitó képpel,majd elsötétûl,hang van,nem fagy le,de annyi.Frissítettem videó kártyát,semmi.Lentebb volt egy ötlet a javításra,azt meg nem találom.A gépemre rakott xp beszart,vista 64-re telepítettem,ami a 32 bites x86 program filesbe rakta.P5QE,8G ram,HD 4870 radeon,Intel 4 magos proci.Kérlek segítsetek.Üdv.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Wolfenstein.CloneDVD-AVENGED raktam fel, patcheltem, Wolf2MPLite_Server_FiX.[!] et is felkratam es crackeltem is! mi lehet a hiba?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Officer's House(ohh azok a régi RTCW-s emlékek) és Radio Station mellékküldik megvoltak?
PSN ID: Lord_Mortanius
Hülyeség!
PSN ID: Lord_Mortanius
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Légyszi segítsetek megakadtam a játékban.
http://www.speedy-share.com/31gkudvjg4y5/itt mit.jpg
Azon a kék kapu izén hogy kell átjutni?
t1kic 4674 lvl18
Mondjuk sokat is jáccok, de azért qrva sok áramot megesznek a vga-k, ha közel hajolok a géphez, néha még csámcsogást is hallani a házból...<#idiota>#idiota>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.