Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
Kivégeztem. Nem volt ez 9 óra, jó esetben 6.

Némi értékelés tõlem:

Elég szkeptikusan álltam a játékhoz az elõzetes gameplay videk, és a képek alapján. Nem vártam tõle túl sokat, sõõõt.
Ehhez mérve viszont kellemeset csalódtam. Bár az eleje nem túlzottan tetszett, aztán kb 1 óra játék után kicsit beindult a dolog. :)
A történtet elfogadható (fps-hez mérten) és a játékmenet sem fullad unalomba. (még akkor sem ha 1 agyatlan hent)
szo-szo a világot nem fogja megváltani, de egy becsületes iparos munkát kaptunk. (még akkor is ha össze vissza loptak mindenhonnan :D)

Ami tetszett:
- Helyenként igazán látványos grafika. ...és aminek külön örülök, hogy végre bebizonyította nekem az id moci hogy nagy nyílt terpen is jól tud kinézni.
- A fegyverek és a képességek fejleszthetõsége
- Remekül optimizált motor.
- Próbálták visszaadni a klasszikus fps stílust :)
Ami nem
- A fegyverhangoktól nem voltam elájulva
- Piszkosul rövid. Kb 6 óra alatt végigtoltam
- Semmi újdonság
- Az átvezetõkben az animáció kritikán aluli, ráadásul rossz minõségûek is a videk.
- A havok ellenére elég érdekes a fizika. Összességében nem rossz, de azért a zászlóknak pl nem betonból kéne lenni, meg iylen apróságok. :)

7.5/10

nos kipróbáltam és nem értem a fikázó hozzászólásokat nekem bejövõs
bár azért a batman nél jobban nem várok semmit
Maxtreme
Aha, valóban ennyi 60%-nál, és kb 4h:30m játékidõnél járok :)

Dante73
Jobb klikk az ikonon, futtatás rendszergazdaként.
Velem is megesett a dolog párszor. Ha nem ez a gond, akkor esetleg a punkbuster... Más 5letem nincs...

http://www.freetvmaci.info/

Bokafix2
Thx ez jól jöhet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

<#vigyor4> persze nem a total commanderel hanem jegyzettömbel nyisd meg.
Köitt a megoldás a 60hz gondra
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg total commanderel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön:
Helló! Inditásnál kiakad a monitorom. Azt írja, hogy 1280*1024/60 Hz az ajánlot felbontás. Hogy lehet beállitani inditás elött hogy kisebb felbontással induljon? Vagy valami egyébb ötlet.... Köszi a segitséget!
válts a másik dimenzió nézetre, és elvileg bizonyos pontok a gyûrükön világítanak más milyen szinnel. azokat kell lõni.
aszem

Törölt felhasználó
csá!
elakadtam ott annál a nagy bizbasznál a templomban...
mi a frászt kell ott csinálni?
extra sensory
Jó ötlet. Valahol olvastam hogy a fejlesztõk közül többen is panaszkodnak hogy a játékosokat nem érdekli hogy van összerakva a pálya csak tépnek 1000-rel végig a pályákon mint a vaklégy, és gyakják az ellenfeleket.
Pedig ez nem Quake 3 multi, ahol még a graf részletességet is leveszik, és a végtelenségig lebutítják a gémet, hogy elérjenek néhány megveszekedett fps-el többet. Ott mondjuk nem is számít a pálya kinézete, csak a frag-ek gyûjtése, de egy frissen megjelent játék single részénél mint amilyen a Wolf is most, nem ártana lassabban haladni egy picit és jobban széjjelnézni. Aki nem teszi magát fosztja meg az élménytõl, mert helyenként igen is szép a gamma.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Törölt felhasználó
Állítólag 9-10 óra. Én szépen lassan haladok, megnézek minden apróságot :) Így lehet lesz 12 is.
Bokafix2
Mivel nem rpg, nem fognak 20 órás végigjátszás idõket kínálni hozzá. A legjobb fps recept: néhány óra non-stop öldöklés megspékelve egy jól összerakott multiplayerrel. Ennyi. Õket nem izgatja hogy elég szórakozást találtál-e benne, csak az érdekli õket, hogy megvedd a játékot... amit te épp nem tettél meg. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Frank99
érdekes, az elsõ pályát végigtoltam, és 7%-ot ír a játék végigjátszásra..
ha ez lineáris, akkor tényleg rövid lesz...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lol bug volt, sry... visszamentem egy pályával korábbra, és most aktív volt az utazás .. ugye F re....
idegesítõ bug
Frank99
d:-t
majd e:-t....

elõtte lehúztam az optikait...
de megoldódott.
kösz

Indításnál egybõl azt írja, hogy "Wolfenstein SP Final....leállt". A Razoros verzió van meg, és Vista 32-t használok. Fent a legújabb Ati Catalyst (9.8), új hang drivert, új PhysXet és minden Vista és DX9 Updatet felraktam. Megpróbáltam az 1.1-es patchet is de semmi változás. Crack helyett megpróbáltam a mini-imaget, de változatlan. Esetleg van valami ötletetek, megoldásra?

Lehet holnap leszedem a másik verziót. (Esetleg a razoros telepítõje rossz?)
megõrülök, egyszerüen nem tudok továbbmenni, dögg, ha te végig nyomtad, légyszíves segíts...
67% nál vagyok, egy tank állja az utat, miután szétrobbantottam egy antennát, és még überkemény ellenfelek is rámrontanak az utca közepén...
mindenkit kinyírtam, de a csillag nem jelöli az airfield útját normálisan
Törölt felhasználó
Nem azért mondtam, hogy én már végigvittem, csak hogy olyan sok képet mutattál már, gondoltam a végén jársz :)
peccset honnan lehet leszedni mert én sehol nem láttam:/ szivesen kipróbálnám a multit,csak gondolom mindenkinek peccselve van
Maxtreme
Nebassz, akkor ez rohadt rövid :)

wesker24
Már bocs ne haragudj a kérdésért de mit raktál be neki meghajtónak ha nem a DT meghajtót ? Talán több DT meghajtód van vagy mi ?
wesker24
Én csak példának irtam hogy az F drive-ra kell mountolni amugy meg nálam is az F drive a DT meghajtó ! <#vigyor>

Frank99
az F betû volt a kulcs.

Na, a sok okoskodónak, ezért kérdez az ember, és így oldja meg a gondokat..

köszi még 1x

elakadtam az airfieldre menet
volt egy tank amit nagy nehezen sikerült kilõnöm, de amerre jelzi, hogy airfield a térképen, ott lezárt ajtók vannak csak, és semmi más, se egy csatorna...
merre kell menni?
Frank99
a q életbe...

:-)))

Törölt felhasználó
Lassan végig is vitted :)
Frank99
KÖSZÖNÖM!

az F-re kellett mountolni.

ennyi

wesker24
jah CRC ellenörzés nem ért mert lehet valamelyiknél CRC hiba lehet !

Habár nekem volt olyan is hogy a Winrar nem is figyelmeztetett hogy hibás a fájl és kicsomagolta azt is !
Rar file-ok nincsenek meg? Egy CRC ellenõrzés rajtuk, fényt deríthet arra, hogy a letöltött játékkal van e valami gáz.

wesker24
Vagy esetleg a Daemon Tools bolondult meg ! Mikor ezt irta ki próbátam berakni ujara neki az image fájlt de utána meg azt csinálta hogy visszaugrott a telepités és kezdte ujból az egészet és minidg állandona ugyanannál a fájlnál irta ki a hibát !

Én a FUEL-nél jártam igy hogy telepités közben csak ugy kérte a lemezt mondom WTF ? Leszedtem még egyszer és jó lett !
wesker24
Jah telepités közben kiirja Please insert .... F: Drive !

Ha ezt telepités közben irja ki akkor valószinû hogy az image fájlal van valami gebasz ! Habár nekem is simán leszedte kicsomagolta hibát nem jelzett csak akkor jöttem rá hogy hibás amikor próbálta feltelepiteni csak nem tudta ! Leszedtem még 1x-szer bizba abban hogy most jó lesz és jó lett !
wesker24
Nekem semmi gond nem volt a Dt-vel habár nekem Dameon Tools 4.30.4 Lite van ! Simán berakta az image-t ! habár nekem is volt már olyan hogy csak simán eltüntek az image fájlok csak ugy telepités közebn !

Aztán kiderült hogy rosszul szedte le az egyik játékot szedhettem le ujra az egészet ! Habár megpróbáltam kijavitani a sérült image fájlt és sikerült is neki de a DT hibát jelzett mert nem találta azt a fájlt amelyik hibás volt !

Frank99
itt a telepítés közben ugrik ki, hogy tegyem be a lemezt.....
ez a gond

Frank99
"ahogy a sok okosfejû írja, ez user error."

erre válaszoltam....

Frank99
kösz, nekem megvett, teljes DT-m van...
pont ezért õrjöngök, itt valami system gond lesz...
pont azért kérdezem, hogy volt-e így valaki. 3- hete raktam újra a gépet, tehát olyan nagy gond nem lehet....

Az 1.1 patchet fontos feltenni???
<#conf>

Na most ezt(#484) nem értem én nem irtam rád semmi rosszat...és nem is gondoltam..félre értettél valamit...
<#fejvakaras>

üdv
Ha már fenn van a game és be van crack-elve,és ugy patch-elem ugy jó lexx.?

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW

Más játéknál már elõfordult, hogy eltûnt az image, és minden használat elõtt be kellett illeszteni, de még akkor is mûködött a játék.
Ennél nincs semmi probléma, nem hinném, hogy 2X hibás verziót szedtél volna le.
Próbáld meg újratenni a DT-t. Ehhez elég egy sima Lite aztán crack és kész.

Legend Killer
hamachival lanon sztem tolhatnánk a multit.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Frank99
most látom, hogy a DT alól eltûnik az image file, újra be kell adni, de így sem találja....

ezzel találkozott valaki esetleg?

Egyáltalán nem csúnya ez a játék. Szerintem amit az Id tech4-bõl ki lehetett hozni, azt kihozták a készítõk. A BiA3(Unreal 3) a belsõ tereknél sokkal rondább látványt nyújt.

Frank99
ha egy kicsit olvasnád, hogy kirõl beszélsz, akkor tudnád, hogy nem ez van....

de mindegy, nem állok neki anyázni.

Frank99
nálam fel sem megy.
EREDETI a DT-m, így sem....

wesker24
Én leszedtema Clonedvd avenged verziót ! Feltelepitettem utána 1.1-es patch utána Razor crack ! És már ment is a játék semmi gond nem volt vele !
Nem tudja senki, mert ha nem egyedi eset lenne akkor irtak volna.....ahogy néha a sok okosfejü mondja ez user-error...és nem kicsi...
<#awink>

Frank99
erre semmi válasz?

nem hiszem,hogy nem tudja valaki ....

Maxtreme
Ez pont a fraps de mindegy.