1478

Return to Castle Wolfenstein 2
  • Ottesz
    Sziasztok!Nekem játék közben néha szürke kép fogad!!Ekkor csak a játék újra indítása segít!Mitől lehet ez?
  • hiper KOCKA
    De van, csak ez a Wolf-nál a felbontástól függ, viszont a többi játéknál amiről beszéltem ott felbontástól függetlenül megvan ez a feature.
  • minimize
    "nyári sikerről" csak te beszélsz.
    azt mondtam-írtam, hogy amúgy sem dúskálunk.
    nekem spec a "coj2"-volt nagy blama, még kötöttebb, "cérnán mozgok" játékmenettel, szinte céllövölde szimulátor funkcióval.
    ízlés kérdése.
  • cumfu
    akkor neked nincs 1280-ba fekete csík?
  • hiper KOCKA
    Szerintem az a fekete csík amire te gondolsz az a szélesvászon. Fear2-nél sőt Mirrors edge-nél is van, kicsit filmszerűbbé teszi a gémet. Erre való még a film grain effekt is, de a Wolf-nál ezt nem tapasztaltam.
  • cumfu
    Heló! Én is beszereztem a játékot, de 19-es crtn nyomom 1280*1024-ben van a monitor alján és tetején 2 fekete csík, érdekes mert 1600-ban és 1152-ben nincs! 1280-at akkor huzzam szét vagy midenkinél ilyen? Előre is köszi a választ
  • Bokafix2
    Végre nekem is sikerült leszedni a fostalicska netemmel... most járok az elején amikor az öreg leküld a csatornába hogy ne vegyenek észre a nácik. Elég szép a víz effekt meg kell mondjam meg ahogy csobog lenn össze-vissza. Szépen vizesedik tőle a monitor is.
    Elmókoltam lenn vagy 10 percet, csak a pályák többi része is legalább ilyen szép legyen.
  • rumkola
    ízlések és pofonok....
  • Rundstedt17
    Lehetséges:D
  • Doomista
    Aztán jött a Doom...söpört mindent.
  • Louis Cyphre
    "Akkoriban a wolf volt a legszebb játék a piacon..."
    Egészen addig amig ki nem jött a MOH:AA. (1-2 hónap volt a két játék megjelenése között)
  • Shep
    Én felfogtam, de azt nem érted, hogy lehet, hogy mai értelemben is azért könnyebb mert végigjátszottál 100 FPS-t azóta? Érted?? MaxPayne 1 szebb volt, igaz az TPS, de pár hónappal hamarabb jött ki a cél meg ugyanaz volt ölj meg mindenkit.
  • Rundstedt17
    A kérdés az hogy te felfogtad amit én írtam?
    Írtad te:
    "Az, meg hogy könnyebb hát lehet, de az nem jutott eszébe senkinek ,hogy azóta eltelt 8 év és hány fps-t nyomtunk le aminek eredményeképpen fejlődött a játéktudásunk?"
    Erre volt a válaszom: #704.

"Egyébként meg, az első rész azért volt olyan jó, mert rendes 3D-ben volt a wolfos téma, szép grafikával jó játékmenettel, most is ugyanez van ,csak azóta eltelt pár év"
    Akkoriban a wolf volt a legszebb játék a piacon a mostani folytatásról ez nem mondható el....
  • Shep
    Nem mondta senki ,hogy nem az, de felfogtad amit írtam?
  • Rundstedt17
    Pedig igenis könnyű mai értelemben is,igaz érthető lévén hogy konzolátiratról van szó....
  • lalakov
    Nekem meglesz a 12 óra játékidő. 68%-nál járok 9 és fél órával. Igyekszem mindent összeszedni és persze nagyon béna vagyok (mielőtt valaki beszólna ).
  • LackoMester
    a francnak kellett elmondanot ki a föellenség...ez igy már geci szar-bocs
  • Shep
    Egyébként meg, az első rész azért volt olyan jó, mert rendes 3D-ben volt a wolfos téma, szép grafikával jó játékmenettel, most is ugyanez van ,csak azóta eltelt pár év. A wolf nem akart soha más lenni, mint egy egyszerű lövölde, ennek ellenére beletették ezt a kis rpg elemet, szóval szerintem igen is van újítás. Az, meg hogy könnyebb hát lehet, de az nem jutott eszébe senkinek ,hogy azóta eltelt 8 év és hány fps-t nyomtunk le aminek eredményeképpen fejlődött a játéktudásunk? Továbbra is azt tudom mondani, elő lehet venni az első részt és lehet hasonlítgatni.
  • Shep
    12 óra, hú de jó lenne. Az átlag 6-8, nem 10-12 ahogy te írod.
  • trident
    És innen lehetne válogatni?
  • MrAndree
    Ezt most nem igazán értem. RtCW játékideje kb. 6 óra. Visszatöltögetéssel együtt legyen akkor 7. Az őrtornyos rész mókás, pont tegnap voltam annál a résznél és csak egyszer szúrtak ki. Persze úgy könnyű ha már tudom merre kell menni, régen amikor először vittem megszenvedtem vele. De akkor se volt a játék egy perccel se hosszabb 8 óránál. És nem csaltam. A Secret Area-kat nem találtam meg.
  • Prince23
    / -fav
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel arra akarok utalni, hogy csalás nélkül a játékot nem nyomod le 10 óra alatt... pedig régi játékról van szó.
    Nem beszélve a megszerzendő dolgokról.

• IMYke2.0.0.0
    RtCW 1 rész:
    Ja, próbáltad már csalás nélkül átvinni azt a részt, amikor az őrtotnyok mellett kell elmenni?
    Végigjátszással stb. segédanyaggal nem ér.

Nekem ott több, mint 30x kellett visszatöltenem a mentést.
    S nem azért mert béna vagyok, hanem azért, mert jól meg van írva az őrszemek scriptje.
  • Prince23
    Manapság inkább a 12 óra számít átlagos játékidőnek, de wolfi ezt még így se tudja megközelíteni.
  • bacsobalint
    én is még csak 75%-nál járok és már tulléptem a 7óra játékidőt...
    én is megkeresek minden pályán elég sok aranyat meg iratot..
    szal sztem se olyan rövid..
    pont kellemes .,mert ha tul hosszu az se jó,de ha tul rövid az se...
    szal nekem oan9 óra alatt lesz kitolva KB és sztem az pont jó időtartam:D
  • Louis Cyphre
    Szerintem egyébként, ami lehúzza a játékot, az nem is a single, hanem a gagyi multiplayer.
  • Louis Cyphre
    Tökéletes játék szerintem nincs, így nem kaphatna csillagos ötöst ez sem.
    Az meg, hogy olyan a grafika amilyen, azt simán lehetet látni az előzetes videókból, képekből.
    Szóval azt akarom mondani, hogy az előzetesekből lehetet látni, hogy ez nem lesz egy 9-10 pontos játék.
  • Prince23
    Vonj le egy 10-est belőle, nekem annyit ér :D
  • Shep
    Egyébként meg
    nem rossz ez
  • Shep
    Most nézem van ahol 4/5, meg a 7,25/10 sem rossz. Néhányan azt hiszik csak a 9/10 a jó játék. Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy az Gs, vagy melyik a Punishert 50% körülire értékelte, pedig szerintem igencsak jó játék.
  • Prince23
    A 4-essel nem váltasz meg világot, az csak simán jó... itt a wolfinak csillagos ötösnek kéne lennie, főleg 2009-ben
  • Louis Cyphre
    Már ne haragudj, de 10 pontból 7-8 pontot kapni az jó teljesítmény.
    Olyan mintha a suliban egy négyes osztályzatot kapnál.
  • bodesz
    hard fokozaton röhögve gyilkolásztam futkostam,beraktam legnehezebbe(nemtom mi a neve) és végre vmi kihívás :D de ezse vmi erős
  • Kandurex
    Senkiháziak kezében van a popszakma
  • Dondark
    Nem tudom hogyan tudtad végigvinni 6 óra alatt de én minden iratot és tárgyat megkeresek és már jóval több mint 6 óránál tartok, ja és csak a templomnál tartok
  • Qwerty4
    Megvan, XP-n:
    Documents and Settings/felh. fiók/Local Settings/Application Data/id Software
  • Doomista
    Az buzi, az a senkiházi, az a Hans.
  • Prince23
    A Hans gyerek totál nem ide illő volt a sztorik követve persze. Még hogy ő legyen a főboss... pfff.
    a kastélyos bosst jobban eltudtam volna képzelni. egyébként ott annála résznél azt hittem vége a játéknak, de neeeeeeem.
  • Shep
    Nem tudod mit jelent, vagy mi a baj a szóval?