Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Némi értékelés tõlem:
Elég szkeptikusan álltam a játékhoz az elõzetes gameplay videk, és a képek alapján. Nem vártam tõle túl sokat, sõõõt.
Ehhez mérve viszont kellemeset csalódtam. Bár az eleje nem túlzottan tetszett, aztán kb 1 óra játék után kicsit beindult a dolog. :)
A történtet elfogadható (fps-hez mérten) és a játékmenet sem fullad unalomba. (még akkor sem ha 1 agyatlan hent)
szo-szo a világot nem fogja megváltani, de egy becsületes iparos munkát kaptunk. (még akkor is ha össze vissza loptak mindenhonnan :D)
Ami tetszett:
- Helyenként igazán látványos grafika. ...és aminek külön örülök, hogy végre bebizonyította nekem az id moci hogy nagy nyílt terpen is jól tud kinézni.
- A fegyverek és a képességek fejleszthetõsége
- Remekül optimizált motor.
- Próbálták visszaadni a klasszikus fps stílust :)
Ami nem
- A fegyverhangoktól nem voltam elájulva
- Piszkosul rövid. Kb 6 óra alatt végigtoltam
- Semmi újdonság
- Az átvezetõkben az animáció kritikán aluli, ráadásul rossz minõségûek is a videk.
- A havok ellenére elég érdekes a fizika. Összességében nem rossz, de azért a zászlóknak pl nem betonból kéne lenni, meg iylen apróságok. :)
7.5/10
bár azért a batman nél jobban nem várok semmit
Velem is megesett a dolog párszor. Ha nem ez a gond, akkor esetleg a punkbuster... Más 5letem nincs...
http://www.freetvmaci.info/
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg total commanderel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön:
aszem
elakadtam ott annál a nagy bizbasznál a templomban...
mi a frászt kell ott csinálni?
Pedig ez nem Quake 3 multi, ahol még a graf részletességet is leveszik, és a végtelenségig lebutítják a gémet, hogy elérjenek néhány megveszekedett fps-el többet. Ott mondjuk nem is számít a pálya kinézete, csak a frag-ek gyûjtése, de egy frissen megjelent játék single részénél mint amilyen a Wolf is most, nem ártana lassabban haladni egy picit és jobban széjjelnézni. Aki nem teszi magát fosztja meg az élménytõl, mert helyenként igen is szép a gamma.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
ha ez lineáris, akkor tényleg rövid lesz...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
idegesítõ bug
majd e:-t....
elõtte lehúztam az optikait...
de megoldódott.
kösz
Lehet holnap leszedem a másik verziót. (Esetleg a razoros telepítõje rossz?)
67% nál vagyok, egy tank állja az utat, miután szétrobbantottam egy antennát, és még überkemény ellenfelek is rámrontanak az utca közepén...
mindenkit kinyírtam, de a csillag nem jelöli az airfield útját normálisan
Na, a sok okoskodónak, ezért kérdez az ember, és így oldja meg a gondokat..
köszi még 1x
volt egy tank amit nagy nehezen sikerült kilõnöm, de amerre jelzi, hogy airfield a térképen, ott lezárt ajtók vannak csak, és semmi más, se egy csatorna...
merre kell menni?
:-)))
az F-re kellett mountolni.
ennyi
Habár nekem volt olyan is hogy a Winrar nem is figyelmeztetett hogy hibás a fájl és kicsomagolta azt is !
Én a FUEL-nél jártam igy hogy telepités közben csak ugy kérte a lemezt mondom WTF ? Leszedtem még egyszer és jó lett !
Ha ezt telepités közben irja ki akkor valószinû hogy az image fájlal van valami gebasz ! Habár nekem is simán leszedte kicsomagolta hibát nem jelzett csak akkor jöttem rá hogy hibás amikor próbálta feltelepiteni csak nem tudta ! Leszedtem még 1x-szer bizba abban hogy most jó lesz és jó lett !
Aztán kiderült hogy rosszul szedte le az egyik játékot szedhettem le ujra az egészet ! Habár megpróbáltam kijavitani a sérült image fájlt és sikerült is neki de a DT hibát jelzett mert nem találta azt a fájlt amelyik hibás volt !
ez a gond
erre válaszoltam....
pont ezért õrjöngök, itt valami system gond lesz...
pont azért kérdezem, hogy volt-e így valaki. 3- hete raktam újra a gépet, tehát olyan nagy gond nem lehet....
<#conf>#conf>
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha már fenn van a game és be van crack-elve,és ugy patch-elem ugy jó lexx.?
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
Ennél nincs semmi probléma, nem hinném, hogy 2X hibás verziót szedtél volna le.
Próbáld meg újratenni a DT-t. Ehhez elég egy sima Lite aztán crack és kész.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
ezzel találkozott valaki esetleg?
de mindegy, nem állok neki anyázni.
EREDETI a DT-m, így sem....
<#awink>#awink>
nem hiszem,hogy nem tudja valaki ....