Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy az Id fikázásodhoz más topikot kell keresned.
"...mérföldkõnek számít a számítógépes játékok, különösen az FPS-ek történetében. Ál-háromdimenziós grafikája kimagasló minõségû volt megjelenésekor és úttörõ szerepet játszott a többszemélyes játékmódok elterjedésében. A GameSpy 2004-es szavazásán az iparág szakértõi minden idõk legnagyobb játékának választották..."
"...közel két év alatt 10 millióan töltötték le különbözõ FTP szerverekrõl. Népszerûsége elõsegítette a játékos-szubkultúra terjeszkedését, továbbá nagy hatással volt a játékiparra is, ami az 1990-es évek közepétõl a Doom hatására fedezte fel igazán az FPS mûfajt..."
De tûnjenek el a játékpiacról igaz? <#ejnye1>#ejnye1>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
nem kell foglalkozni vele.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ez könnyed közelítéssel olyan mintha azt mondanád hogy a kenyér készítéshez nem kell liszt.
Már nem azért hogy id fan lennék de klasszikus játékokat köszönhetünk nekik. Elõször is Carmack vitán felül egy programozó zseni, õ volt az elsõ aki a 90-es évek legelején megálmodta a 3D-s játékokat ahol fps nézetben lehet nyomulni, na most addig ilyen nem volt. Így 93-ban elkészült az elsõ 3D-s játék a Wolf 3D. Utána a Doom amit több gépre telepítettek mint a windows-t utána Quake stb. Nemrég a Doom 3-al villantottak ami az erõs script ellenére is jó játék volt, most meg készül a Rage és a Doom 4 is .
Részben neki is köszönhetõ hogy az fps nézetû játékok ott tartanak ahol most. És még nekik nincs helyük a piacon?? Bazz... ez kurva röhejes már ne haragudj. Sok fejlesztõcsapat még sehol nem volt amikor már õk a Doom 2-t adták ki, ami nagyobb siker volt akkoriban, mint bármelyik játék. Még az elsõ rész sikerét is felülmúlta és ez nem kis szó. És azóta sem mentek csõdbe. Tudod melyik cégnek nincs helye a pc-s játékiparban? A City Interactive-nak. Na annak tényleg nincs.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
PSN ID: Lord_Mortanius
Qwerty4
Minek? base/videos könyvtárban ott van az összes bik formátumban. Simán lejátszható.
Egyébként ha megfigyelted az elsõ pályán a Hitler festmény ami repked a levegõben, ugyanaz mint ami az RtCW-ben is volt a falon. <#vigyor0>#vigyor0>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a vége kicsit idegesitõ volt... hogy vagy 3-szor belekellet vágnom egy gyémántott..
de hát a bejátszott videó az nagyon durva volt..
nekem nagyon bejött,meg az egész játék is.....
értékelésem 8/10 :D
most már megvan a hangulat a Modern Warfare 2-höz..:D
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Van ahol elmegy, de itt miért kellett ez?<#levele>#levele>
Qwerty4
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
ott bukik el az egész, h iszonyatosan repetitív és egy idõ után elképesztõen unalmassá válik - pl egy ideig vicces néha náci õrjáratokat ledarálni a város utcáin, de a vége felé már kilépsz a szabad ég alá és ott vár a fél hadsereg, akiket mind le kell darálni mielõtt továbbmehetsz mert egyéb esetben ólommérgezést kapsz... egyszerûen unalmas. a történet gyenge, de az lényegtelen is egy daráló FPS esetében, a Veil meg... láttunk már ilyen, csak máshogy hívták. a fõ-fõ végsõ harc meg egy vicc.
szóval röviden és tömören: egynek megteszi, de semmiképp sem fogom pár év múlva újra elõvenni.
"The trees move. Do you not see it?"
Köszi!!
<#conf>#conf><#worship>#worship>
Pár kép tõlem:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
most ott vagyok hogy felrobant az az ié... és ilyen fogaskerekek melklet vagyok....
majd este küszködök már csak azzal...:D
de ottt is az empower képességel kellesz majd csak lõni nem?
am kössz:D
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
82%-nál mikor egy ilyen másik bolygószerüségen vagyok...
és ien tornyok keringenek ...
és van középen egy kopasz csávó amit védi az a fal.....
ott mit kell kilõni.. mert hiába nyomom a 4-est nem látok piras viéágitani semmit...:S
Amikor az átjárót kell elpusztítani, hogyan kell kinyírni azt a nagy behemótot?
Köszöntem!
Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD
Alapból 1600*1200/80HZ-vel indul a játék, sokaknak nem tudja a monitorja. Itt a megoldás!!
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Officer's House és Radio Station, ez a nevük. A térképen zöld jellel van jelölve a csóka aki adja õket.
Csak azért írom ezt, mert ezeket megcsinálva,már egy kicsit tovább tart a játék.
Ja megszereztem az összes képességet és így szinte megállíthatatlan vagyok.
Fõleg ez az Empower nagyon brutális. Másodpercek alatt kicsinál minden ellenfelet.
Fegyverek közül csak a puskát, meg a mp43-at fejlesztettem fel teljesen.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ezek a Wolfenstein-ek csak a nevükben hasonlóak, de igazából, nem közvetlen folytatásai egymásnak, amit az is bizonyít, hogy ennek a legújabb résznek nem Return Castle Wolfenstein 2 a címe, ( a topik neve hibás) csak simán Wolfenstein.
Ez nem filmsorozat, szal nem kell amúgy se erõltetni a történeti összefüggést.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Wolfenstein 3D utódja a Return to castle wolfestein 1 nem?
és ott meghal a fõellenség!
akkor mit most mi a történet?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!