Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg idióta személy vagy ha egyszerûen nem vagy képes felfogni azt a TÉNYT, hogy ezt a játékot NEM az Id csinálta! <#szomoru2>
Úgyhogy az Id fikázásodhoz más topikot kell keresned.

Nagyon kreatív hsz-t írtál, akárcsak az avatarod megalkotása is eszményi.

Huh milyen sok felesleges duma. Régen valóban csináltak jó játékokat(a jó az túlzás(inkább az újfajta élmény miatt volt siker), de ma már amihez a nevüket adják egytõl egyik szar. Akárcsak ez a játék.

Kedves Csak77, hadd idézzek neked az id által kiadott Doom 1 wikipédiájából:

"...mérföldkõnek számít a számítógépes játékok, különösen az FPS-ek történetében. Ál-háromdimenziós grafikája kimagasló minõségû volt megjelenésekor és úttörõ szerepet játszott a többszemélyes játékmódok elterjedésében. A GameSpy 2004-es szavazásán az iparág szakértõi minden idõk legnagyobb játékának választották..."

"...közel két év alatt 10 millióan töltötték le különbözõ FTP szerverekrõl. Népszerûsége elõsegítette a játékos-szubkultúra terjeszkedését, továbbá nagy hatással volt a játékiparra is, ami az 1990-es évek közepétõl a Doom hatására fedezte fel igazán az FPS mûfajt..."

De tûnjenek el a játékpiacról igaz? <#ejnye1>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

bertino
idióta személy, hagyjátok már, had égesse magát mégjobban.
nem kell foglalkozni vele.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Te most melyik játékról beszélsz? Ezt a játékot a Raven csinálta, az Id-nek annyi köze van hozzá, hogy megalkották anno az Id-tech 4 grafikus motort.

extra sensory
lol... bízom benne hogy csupán viccnek szántad amit írtál. Nincs helye az id-nek a játékiparban? <#wilting>
Ez könnyed közelítéssel olyan mintha azt mondanád hogy a kenyér készítéshez nem kell liszt.
Már nem azért hogy id fan lennék de klasszikus játékokat köszönhetünk nekik. Elõször is Carmack vitán felül egy programozó zseni, õ volt az elsõ aki a 90-es évek legelején megálmodta a 3D-s játékokat ahol fps nézetben lehet nyomulni, na most addig ilyen nem volt. Így 93-ban elkészült az elsõ 3D-s játék a Wolf 3D. Utána a Doom amit több gépre telepítettek mint a windows-t utána Quake stb. Nemrég a Doom 3-al villantottak ami az erõs script ellenére is jó játék volt, most meg készül a Rage és a Doom 4 is .
Részben neki is köszönhetõ hogy az fps nézetû játékok ott tartanak ahol most. És még nekik nincs helyük a piacon?? Bazz... ez kurva röhejes már ne haragudj. Sok fejlesztõcsapat még sehol nem volt amikor már õk a Doom 2-t adták ki, ami nagyobb siker volt akkoriban, mint bármelyik játék. Még az elsõ rész sikerét is felülmúlta és ez nem kis szó. És azóta sem mentek csõdbe. Tudod melyik cégnek nincs helye a pc-s játékiparban? A City Interactive-nak. Na annak tényleg nincs.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Ja kérem, nekem nem internetrõl lelopott pc-s verzió van, hanem megvásárolt konzolos verza. ;)

PSN ID: Lord_Mortanius

lwb
id? Ezt a Raven csinálta, nem az id, õk csak a doom 3 motort írták... ami pl a Preyt is tolta.

Qwerty4
Nem azt kifogásolom, hogy városban játszódik, hanem egy olyan városban amit többször kell végigjárni, kell mászkálni egyik negyedrõl a másikra...

Qwerty4

"Miután végigvittük a játékot, a cinematics menüpont alatt elérhetõ egy secret video(a legalsó videó az)."

Minek? base/videos könyvtárban ott van az összes bik formátumban. Simán lejátszható.

Hatalmas csalódás a játék. A grafika nagyon jó, én imádom a sok scriptelt dolgot, de a többi egyszerûen csapnivaló. Jól elbaszták ezzel a küldetéses dologgal, jobb lett volna valamilyen normális történet, mint például a Prey, vagy Half Life esetében. Remélem mostmár az ID oda jut ahova a való, csõdbe. Nincs helye ennek a cégnek a játékiparban.

Köszi..közben megleltem..elöbb járt a kezem mint a szemem...<#zavart1><#worship>

Bokafix2
RtCW-ben is volt városos rész úgyhogy természetes hogy nem akarták kihagyni, hogy legalább látszódjon valahogy, hogy kapcsolódik az az RtCW-hez.
Egyébként ha megfigyelted az elsõ pályán a Hitler festmény ami repked a levegõben, ugyanaz mint ami az RtCW-ben is volt a falon. <#vigyor0>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

bacsobalint
csak kikell h adják :D

bacsobalint
Kitolva...
a vége kicsit idegesitõ volt... hogy vagy 3-szor belekellet vágnom egy gyémántott..
de hát a bejátszott videó az nagyon durva volt..
nekem nagyon bejött,meg az egész játék is.....
értékelésem 8/10 :D
most már megvan a hangulat a Modern Warfare 2-höz..:D

SZilaJMaGGoT
Ezzel egyet kell, hogy értsek... Nekem nagyon tettszik a játék, de a legnagyobb hibája és a legjobb szó rá tényleg az, hogy elképesztõen repetitív... :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

XeeN
Olvass vissza 7 commentet... (gyk: 747)

Miután végigvittük a játékot, a cinematics menüpont alatt elérhetõ egy secret video(a legalsó videó az).

Qwerty4
Baromira szar ötlet volt ezt a várososdit beletenni, a játék így elveszti a pörgõsségét, meg bsztt unalmas mindig ott ugyanannál a saroknál, háznál nyírni a nácikat.
Van ahol elmegy, de itt miért kellett ez?<#levele>

Qwerty4

tonyr
el se hiszem h nemtom tolni me exe hiba.. na majd feldobom a win7-et ha nem lesz más megoldás

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Calver
na én is végigtoltam, hát... 6/10 - egyszer végig lehet vinni, de semmi extra.
ott bukik el az egész, h iszonyatosan repetitív és egy idõ után elképesztõen unalmassá válik - pl egy ideig vicces néha náci õrjáratokat ledarálni a város utcáin, de a vége felé már kilépsz a szabad ég alá és ott vár a fél hadsereg, akiket mind le kell darálni mielõtt továbbmehetsz mert egyéb esetben ólommérgezést kapsz... egyszerûen unalmas. a történet gyenge, de az lényegtelen is egy daráló FPS esetében, a Veil meg... láttunk már ilyen, csak máshogy hívták. a fõ-fõ végsõ harc meg egy vicc.

szóval röviden és tömören: egynek megteszi, de semmiképp sem fogom pár év múlva újra elõvenni.

"The trees move. Do you not see it?"

Empty
Csáó! Én a kórházhoz nem tudok kijutni! Tûz egy kapualjban meg cirkálgatok csak a téren meg az oroszok dumálnak nekem de mit kell csinálni arra nem jöttem rá! Csak ingázok ide-oda!

Köszi.
Egy kis help kellene a kórházas pálya végén a prtalt hogyan kell megsemmisíteni??
Köszi!!

<#conf><#worship>

Használd a Veil képességedet. Így látni fogod, hogy ez igazából valamiféle szörny és a piros részeit kell lõni ilyenkor. Mikor meggyengül, mindig megy és beáll energiát tölteni, azokhoz az energiasugarakhoz. Ilyenkor felül kinyílik az a gépezet, és ott felül a piros részt kell lõni(veil képességgel látod ezt is). Ezt kell megcsinálni az összesnél.

A tábornokot, aki a Black Sun-os látással egy nagy "féreg", h. lehet megölni? Fehér függõleges energiasugarak vannak a pályán, ahol újra tudja õ is, meg én is tölteni a Black Sun energiát.
dante3
A kórházban azt a vihogó szart hogyan lehet megölni?

Pár kép tõlem:

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Frank99
nincs mit

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Myrddraal
Köszi szépen már megy!

Lehet simán is, de Empower-el hatékonyabb.

XeeN
Helyezkedj úgy, hogy a "behemót" nekirohanjon az oszlopoknak, amiket ki kell dönteni ahhoz, hogy a portálgyûrû leszakadjon.

bacsobalint
köszi már megvan....
most ott vagyok hogy felrobant az az ié... és ilyen fogaskerekek melklet vagyok....
majd este küszködök már csak azzal...:D
de ottt is az empower képességel kellesz majd csak lõni nem?
am kössz:D

Az emberkét lõdd valamelyik fegyverrel + Empower képességgel. Ha kifogy az energia töltsd fel valamelyik oszlopnál.

bacsobalint
igen de a csávót lõjem vagy valamit ki kell lõni?:D.D
THX a válaszért:D

Empower képességet kell használni, avval átlõ a páncélon.

ok köszi, de legalább nem zavaró vastag csík van mint a fear 2-nél! Igaz ott a ki lehetett kapcsolni patchelés után :)

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

bacsobalint
na most én is elakadtam...
82%-nál mikor egy ilyen másik bolygószerüségen vagyok...
és ien tornyok keringenek ...
és van középen egy kopasz csávó amit védi az a fal.....
ott mit kell kilõni.. mert hiába nyomom a 4-est nem látok piras viéágitani semmit...:S

Hali!

Amikor az átjárót kell elpusztítani, hogyan kell kinyírni azt a nagy behemótot?

Köszöntem!

Gigabyte GA M55S-S3 V2,AMD64X2 7750+,4X1Gb Kingmax/800Mhz, Gigabyte HD4890, HKC 550W, WD 320GB-WD 1TB, SB X-Fi, Sharp Aquos 42\"-FullHD

Magiszter
Fura nekem kilépés után default-ra állítja a wolf.cfg-t. Ha játékban mahinálok akkor nem, csak ha kézzel szerkesztem át. <#nemtudom>

Frank99
+kerestem neked:

Alapból 1600*1200/80HZ-vel indul a játék, sokaknak nem tudja a monitorja. Itt a megoldás!!
C:\Users\neved\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\ azon belül a wolf.cfg fáljt nyisd meg jegyzettömbbel és ezt keresd
seta r_displayRefresh "60" alapból 85. írd át 60.
itt meg a felbontást tudod állítani
eta r_customHeight "600"
seta r_customWidth "800"
xp-n kb így kell c:\docummends setting\rendszergazda vagy a neved\local setting\application data\azon belül id softwarezben találtam megoldást, hátha másnsk is jól jön

Nah Wolfenstein 3?XD
Frank99
sztem lejjebb kell venned a monitorod frissítését, de volt errõl egy kicsit vissza válasz....

Myrddraal
Sziasztok! Az mitõl lehet, hogy ha elindítom a single playert, akkor elindul a játék, vannak hangok is de a monitoron az "Input Not supported" felirat van és ennyi. Multit elindítom akkor az simán elindul és minden ok. Fel van frissítve 1.1-re, legfrissebb directx, legfrissebb vga driver ( amúgy 7800GS a kártya). Elõre is köszi a helpet.

Ja, mind a két városrészben van egy-egy mellékküldi.
Officer's House és Radio Station, ez a nevük. A térképen zöld jellel van jelölve a csóka aki adja õket.
Csak azért írom ezt, mert ezeket megcsinálva,már egy kicsit tovább tart a játék.

Ez az Über fokozat tényleg gyerekjáték. Az ellenbe ugyanannyit kell lõni mint easy fokozaton, csak a fõszereplõ(azaz mi) bírja kevésbé az ólmot. De még így is elég sokat kibír pl más játékok legnehezebb fokozatához képest.

Ja megszereztem az összes képességet és így szinte megállíthatatlan vagyok.
Fõleg ez az Empower nagyon brutális. Másodpercek alatt kicsinál minden ellenfelet.
Fegyverek közül csak a puskát, meg a mp43-at fejlesztettem fel teljesen.

bodesz
hát ez a játék.nevetséges már néha néha.legnehezebb fokozat és még mindig úgy tudok futkározni 1es részeken miközbe 10en lõnek hogy else hiszem.no mind1 legalább a célzás a cpunál se 100as :D.

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Bokafix2
Wolfenstein 3D lol... de rég volt. Igazából nem is egészen 3D-s csak 2,5 de ebbe ne menjünk bele.
Ezek a Wolfenstein-ek csak a nevükben hasonlóak, de igazából, nem közvetlen folytatásai egymásnak, amit az is bizonyít, hogy ennek a legújabb résznek nem Return Castle Wolfenstein 2 a címe, ( a topik neve hibás) csak simán Wolfenstein.
Ez nem filmsorozat, szal nem kell amúgy se erõltetni a történeti összefüggést.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber

Next PC upgrade: 2022

nonicks
valaki egy történelem órát nyomasson már!
Wolfenstein 3D utódja a Return to castle wolfestein 1 nem?
és ott meghal a fõellenség!
akkor mit most mi a történet?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!