Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább barangolnék ellenfél nélküli pályarészeken, mint hogy állandóan az újraéledt katonákat tegyem el láb alól.
A játékkal ezen kívül nem sok bajom van, egyedül az mp40 hangja nem olyan jó.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
fotográfik kolomp edisön :D
Meg azt írod hogy néha szürke a kép... akkor ezek szerint van amikor nem az?
Szerintem kísérletezgess a felbontás megváltoztatásával hátha nem lesz gond vele.
Egyébként ha be van kapcsolva a vertikális szinkron akkor lõdd ki, mert az is szokott néha gondot okozni.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
azt mondtam-írtam, hogy amúgy sem dúskálunk.
nekem spec a "coj2"-volt nagy blama, még kötöttebb, "cérnán mozgok" játékmenettel, szinte céllövölde szimulátor funkcióval.
ízlés kérdése.
No one can stop Death!
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Elmókoltam lenn vagy 10 percet, csak a pályák többi része is legalább ilyen szép legyen.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
fotográfik kolomp edisön :D
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Egészen addig amig ki nem jött a MOH:AA. (1-2 hónap volt a két játék megjelenése között)
PSN ID: Lord_Mortanius
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Írtad te:
"Az, meg hogy könnyebb hát lehet, de az nem jutott eszébe senkinek ,hogy azóta eltelt 8 év és hány fps-t nyomtunk le aminek eredményeképpen fejlõdött a játéktudásunk?"
Erre volt a válaszom: #704.
"Egyébként meg, az elsõ rész azért volt olyan jó, mert rendes 3D-ben volt a wolfos téma, szép grafikával jó játékmenettel, most is ugyanez van ,csak azóta eltelt pár év"
Akkoriban a wolf volt a legszebb játék a piacon a mostani folytatásról ez nem mondható el....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
élet a legjobb méreg
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Why so serious?
Nem beszélve a megszerzendõ dolgokról.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ja, próbáltad már csalás nélkül átvinni azt a részt, amikor az õrtotnyok mellett kell elmenni?
Végigjátszással stb. segédanyaggal nem ér.
Nekem ott több, mint 30x kellett visszatöltenem a mentést.
S nem azért mert béna vagyok, hanem azért, mert jól meg van írva az õrszemek scriptje.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
én is megkeresek minden pályán elég sok aranyat meg iratot..
szal sztem se olyan rövid..
pont kellemes .,mert ha tul hosszu az se jó,de ha tul rövid az se...
szal nekem oan9 óra alatt lesz kitolva KB és sztem az pont jó idõtartam:D
Az meg, hogy olyan a grafika amilyen, azt simán lehetet látni az elõzetes videókból, képekbõl.
Szóval azt akarom mondani, hogy az elõzetesekbõl lehetet látni, hogy ez nem lesz egy 9-10 pontos játék.
nem rossz ez
Olyan mintha a suliban egy négyes osztályzatot kapnál.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Documents and Settings/felh. fiók/Local Settings/Application Data/id Software
Qwerty4
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
a kastélyos bosst jobban eltudtam volna képzelni. egyébként ott annála résznél azt hittem vége a játéknak, de neeeeeeem.