1478

Return to Castle Wolfenstein 2
  • Frank99
    az a kék fényes???

:-)
  • Bokafix2
    Én a dezintegráló fegyót direkt az ilyen köcsögökre tartogatom. Nem sok kell neki belőle.
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    válts veil nézetbe, lődd a szörnyet,mikor beáll regenerálni magát ,lődd szét a szerkezetet, ismételd a többivel
  • Hegi90
    Van valami jó technika arra, hogy hogyan lehet kinyírni a kórházban a ninját meg a pajzsos köcsögöt a két kutyájával kinyírni? Nincs semmi lőszerem, a pajzs nem véd meg a ninjától, és már legalább 5x nekifutottam :C
  • Empty
    dagadt tábornokot h lehet kinyírni? kössz
  • Shep
    Igen mind jó játék ahogy ez is :), de megváltásról egyik esetében sem beszélhetünk. Mindegy én befejeztem a témát, az örök elégedetlenkedőket meg csak sajnálni tudom.
  • Prince23
    Az id-nek kellett volna várnia, míg fel fejlesztik a graf motort tech 5-re:((
  • wednes
    Mondom soknál, nem az összesnél. Pl: a Batman szép, meg a Bioshock. De a BiA főleg a belső tereknél, kifejezetten ronda ehhez a játékhoz képest, a Vegas 1-2 is elbújhat mellette.
  • wedge31
    Én már ugy vagyok vele hogy ha egy játékot lehuznak itt a fórumon nálam már jó ajánlólevél.
    FEAR 2-öt elözte meg nálam ez a játék az idei eddig kijött fps-ek közül abszolut a legjobb.
  • Prince23
    Batman leveri UE 3 garfikában.
  • wednes
    A grafika szerintem nagyon is jó. Sok U3 motoros játékot elér grafikai színvonalba, főleg belső tereknél. A Hangulata nagyon tetszik, igaz nem játszottam az előző Wolfival csak az első résszel, szal ahhoz képest sokat fejlődött.
    Nem világmegváltó semmilyen téren, de jól összerakott game.
    Egyáltalán nem vártam sokat az előzetesek alapján a játéktól, de kellemesen csalódtam. Úgy látszik ez a "taktika" kifizetődő, hogy 0 elvárásom van most már lassan a játékokkal szemben és egyiket se várom. A Batman játékkal kapcsolatos hírek nem is érdekeltek, mert gondoltam ez csak szar lehet, azt hoppá...
  • Seth
    Igen ,ezek mind jó játékok, akárcsak ez a Wolf epizód.
  • Sumi70
    Hali!

A church pályán a lángot dobálót hogy lehet kiiktatni? Köszi
  • Calver
    hátööö... nem is tudom, van miből válogatni
    SoF-ok mellé Star Trek: Voyager Elite Force nagyon kellemes volt, Jedi Knight II és Jedi Academy legendásak, X-Men Origins: Wolverine meg kb az utóbbi évek legjobb hack'n'slash mókája. és akkor csak 2000 utániakat említem, és azokat amiket ki is próbáltam.
  • Shep
    Miért az eddigi játékaik milyenek voltak, miben voltak jobbak, mint ez? Főleg a Raven játékok érdekelnének, mert id-nél majd bejátszod a Doom és Wolf3D kártyákat amik azon kívül, hogy 2,5D-sek sima lövöldék (szerintem is nagy játékok, de semmivel nem különbek, mint ez), Ravennél egyedül a SoF az ami tényleg jó volt, de az is csak a csonkítások miatt ami most is megvan.
  • Shep
    Hát erről beszélek én is, az összes eddigi játékuk ilyen volt, nem tudom mit vártak a népek,(Tudom Prince te megváltást, ne haragudj, de ez óriási naivitás a részedről) szerintem amit lehetett azt kihozták a témából és a régi fps stílusból, a hangulat szerintem simán jobb, mint a régiekben.
  • Prince23
    ja és áldásom rá, akinek bejött a főboss fight és maga a környezet, ahol zajlott az.

a repülőteres mega kastélyos pályáknál le a kalappapl, de tényleg, ott wolfi hangulat volt ezerrel.
  • Prince23
    Hát igen nagyok az igények, mivel:

1. Wolfi franchise
    2. id
    3. raven/activison
    4. ld. 1. pontot.
  • bosco05 #860
    Szerintem egyeseknek túl nagyok az igényei. Ez egy sima ID Software fps. Nem tudom ki mit várt, de én ezt, sőt még ennyit se, ha a korábbi játékaikra gondolok, ettől függetlenül mindíg megfogtak az ID-s játékok, mert arról szól ami az FPS lényege. Lőjj! ;)
  • Shep
    De a grafikával mi a baja mindenkinek, szerintem igenis szép, kidolgozott. Hát én tényleg nem értem ami itt megy, lehet jobb lenne nekem is elfelejteni ezt az oldalt, mert mindig csak a sírás, megy, hogy ez szar az szar, de azt senki nem tudja megmondani miért szar ami szar.
  • bosco05 #858
    Nem tudom mit vársz te egy ilyen játéktól, komolyan nem értem. Grafikával meg semmi gond szerintem.
  • Qwerty4
    A kastélyos küldetés után még hány boss van? (azt megnéztem, hogy azután még 3 pálya van:Airfield, Zeppelin, Black Sun)
  • Prince23
    Hát figy, 70% meg az én 65%-om még nem lehúzás, csak simán középszer. Ennyit tudott a wolfi. Grafba se volt valami húúde valami eszméletlen jó... Nagyon sokat vártama gémtől, szinte salvation-t.
  • bosco05 #855
    Ipon gyakorlatilag az írása háromnegyedében dícséri a játékot majd kb az utolsó bekezdésben lehúzza és lepontozza, elég összeszedetlen írás. Igaziból nekem baromira bejön, nyílván más az ízlésünk, ez így is van rendjén, de nem értem miért kell lehúzni a játékokat. Az, hogy valami nem tetszik, nem fog meg nem egyenlő azzal, hogy nem is jó. Ez az amit a Magyar újságírás sosem tudott megtanulni ;)
  • Prince23
    Egyébként a játékélményre és hangulatra én is 5/10-et adtam, ha visszaolvasod a véleményemet róla. Tökéletes mértékben egyetértek a WP (EZ ALAP HONLAP, igazságos) és az ipon ítéletével! A pontozott résszel természetesen.
    A pozítivummal nem értek egyet, nekem nem adta át a tökéletes wolfi hangulatot...
  • Calver
    szmájlit látod, ugye? a "nem jön be a régi stílus"-ra írtam.
  • drbob
    már hogy a bánatba ne lenne!!!!! és hatalmasan jó is :D főleg a kieg után a röpmotoros cuccok :DDDD

nekem még mindig tetszik a wolf, bár semmi forradalmi, mégis jópofa a sztori (Crysis története ugyanolyan sablon mint egy bkat EVM játéké, csak remek grafika, fizika, na meg a nanosuit ami felemeli a cuccot...de felejthető volt számomra...fasza ki techdemo, csinálhatnának ezzel a motorral egy játékot is :DDDD)
  • Shep
    Te, én hol anyáztam?
  • bosco05 #850
    OFF: Sinbe van multiplayer amúgy? Régen sokat toltam vele, elég jó kis game volt :)
  • Calver
    hé, azért anyázni nem kéne abszolútde csípem a régi idők FPS-eit - fav FPS-em a Sin még mindig, 1998-ból - szóval ezzel nincs gond. szimplán nekem wolfika kevésnek, és sajnos meglehetősen unalmasnak tűnt. de, lévén ez az én véleményem, nem kell vele egyetérteni - csak ne mondjuk rá valamire h mekkora újító, ha nem az.
  • Shep
    Ez tök poén :)

Calver: CoJ 2: mész pisztollyal lősz, mész puskával lősz, mész ágyúval lősz, mész lóról lősz és újra előröl ugyanaz, nem lehet itt már újat mutatni. A wolf visszahozta a régi idők FPS stjlusát, nincs fedezék, nincs kihajolás, csak mész és lősz, szerintem nagyon is jól megcsinálták. Akinek meg nem jön be a régi stílus annak hiába magyarázok.
  • bosco05 #847
    Nem játszottam Crysissel, de ettől függetlenül, szerintem jó kis sztorin alapuló hangulatos változatos játék, lehet, hogy téged nem fogott meg, bár nem tudom mit kívánhatsz még egy fps-től.
  • Calver
    ha végigtolod, kapsz cheats menüt köv. végigjátszásnál, ott nyomhatsz be ilyeneket.
  • Calver
    sőt, már Deus Ex-ben is, csak kicsit közelebbit akartam alapból írni lényeg, h nem egy hatalmas újdonság.

Shep: pl nekem nemrég a Call of Juarez - Bound in Blood pisztolypárbajai elég újszerűnek hatottak de kétségtelen h legtöbb FPS eléggé egy kaptafa, bár nincs is ezzel olyan hatalmas gond.
  • ranGer2
    wp-ről nem engedte.. :(
  • ranGer2
  • Shep
    Biztos :) (mondjuk ez a kép beszúrás szerintem nem sikerült) :)
  • ranGer2
  • ranGer2
    Hmm ez vmi easter egg? :)

• Shep
    Na de egy FPS-ben mit akarsz, alapvetően egy sem jut eszembe ami ne ismétlődésből állna.