Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem sok gondod lesz velük ha nem bántod õket. Sõt, ha ellenfél közelébe lõssz le egyet, akkor szép kis anomáliát okoznak, ami instant halál az arrajárónak :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Bocsi de ez jól jött ki...<#fogmosas>#fogmosas><#fogmosas>#fogmosas>
Valaki tud valamit ezeknek a sztorijáról? Amúgy eleinte csak lubickoltak körülöttem a levegõben, de 1-2 pályával késõbb viszont már elkezdtek bántalmazni. <#szomoru1>#szomoru1>
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
És jááá, számomra az eddigi év talán legfeelingesebb FPS-e kijátszva :)
Köszi!!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
PSN ID: Lord_Mortanius
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
Idéznék belõle:
"Teljesen eredeti, hamisítatlan Wolfenstein hangulat. Nem olyan, mint a régiek, de mégis egyedi."
Egy remek kis játék. Én most tolom harmadjára, most megpróbálom összeszedni az összes aranyat, dokumentumot.
Miez valami qrva színház?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Néha gondolkodni is kellett de az nem árt! :D
Arany keresésben az volt macerás hogy rengetek a tereptárgy és így kõnnyü átsuhanni mellettük! De azért végére volt pár fullos fegyóm!
Én a farmon szívtam egy STG44-es katonával. Drágalátoskám, mindig idõben fedezékbe vonult, és mindig mindent akkor csinált amikor nekem pont nem volt jó. azaz, azzal az egy katonával többet szívtam mint egy szuperkatonával.
nálam semit nem akadt a játék itt kezdem az elemzésem.
a diszlete nagyonjó, hangulatos a játék. mondhanám 90% ban csõjáték, de egy csöppetsem zavart, söt nemis érdekelt hogy nem koszálhatok össze vissza.
irtani kell benne. és menni elõre amerre a nyil mutatja. normás fokozaton játszottam. nehézségekbe nemütköztem sosem.
mehéz megtalálni az összes kirakott anjándékokat, nekem egyszer vagy kétszer sikerült mindet megtalálni valamibõl. szoval jol elvannak dugva a dolgok.
rég láttam olyan játékot amibe enyi vér fröcsögtt volna.
az ai: nemvalami inteligens sõt semenyire sem volt normálon, nem követtek, mindig eltudtam menekülni egy zugba ahol regenerálottam. ez az állandó élet regeneráció tetszett. nemtöri meg a játékot, és a mentés is nagyon jó benne. minden egyes kis résznél ment. igy sosem kelett nagy részeket ujra õlni.
ez a varázslosdi szintén pozitivum, föleg nekem ,mert én amugy is szeretem scfi-t.
minden összegezve nagyon jó idõtöltés. ajánlom mindenkinek. aki egy nemgondolkodtatós lövöldözésre vágyik.
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Veil-ben látod btw.
"The trees move. Do you not see it?"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
amúgy az idõlassítás gombot kell megnyomni az energimezõnél (fene tudja, hogy nevezik...)
én közel járok az 50 százalékhoz, a gyárban a fõszörnynél, felfedeztem, hogy kell megölni, de a kezem úgy elfáradt, hogy nem igen tudtam megölni, majd késõbb :)
Qwerty4
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mert ha igen, akkor hagyom, ezek a fõszörnyes dolgot nem jönnek be.
egyszerûen minden szociopata sejtem hangos kacagásba tört ki ahányszor elhelyeztem egy jól irányzott nyaklövést az ellenfeleken, és õk átváltoztak egy hörgõ-gurgulázó vérszökõkúttá. olyan zseniális halálnem, és mindig olyan vigyort csalt az arcomra, h muszáj lerónom a tiszteletemet elõtte.
szóval így mondhatjuk h a végsõ pontszámom 6.25/10, de így sem fogom soha az életben újra elõvenni. <#nyes>#nyes>
Bár azt nehezebb beszerezni.
Pedig meg patch-eltem ugy se tudtam elinditani vagy háromszor feltelepitettem de mindig ezt irta ki segitene valaki hogy tudnám elinditani pedig a gépem megfelel a max rendszerigénynek.
Magyarítás van vagy lesz játékhoz ?
Vannak olyan ajtók, amiket nem tudok kinyitni, de a piros jelzés alapján gondolom valahogy ki lehet. Ezekkel mi a helyzet?
msconfig-ba:
solgáltatásoknál alul pipa hogy elrejtse a ms-os cumokat, utána tiltsd le mind és indul a játék !!!!
amugy csak 1-2 dolog zavarhat be, de nemtudom pontosan melyik, mindet letiltottam ami nem ms-szolgáltatás és megy a játék
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
PSN ID.: Beegabor