Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pocoktestû biszbaszok <#eljen><#idiota> elvileg Geistek, tehát szellemféleségek. Biztos várják hogy 1 új élet születésénél testet ölthessenek :D
Amúgy nem sok gondod lesz velük ha nem bántod õket. Sõt, ha ellenfél közelébe lõssz le egyet, akkor szép kis anomáliát okoznak, ami instant halál az arrajárónak :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lehet hogy pedofilok....
Bocsi de ez jól jött ki...<#fogmosas><#fogmosas>

Synchronous
Nemrég jött le a játék, szal elkezdtem tolni, és annyi a kérdésem, hogy amikor átmegyek a másik dimenzióba, akkor ott azok a levegõben úszkáló pocoktestû biszbaszok, azok mi a csodák?
Valaki tud valamit ezeknek a sztorijáról? Amúgy eleinte csak lubickoltak körülöttem a levegõben, de 1-2 pályával késõbb viszont már elkezdtek bántalmazni. <#szomoru1>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Hopp meglestem, tényleg van, csak elfelejtettem h elején átbizergáltam :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Wtf, nem is láttam surround sound beállítást a játékban. Lehet én vagyok vak, de süket nem, nálam alapból szuperált a térhangzás, pedig integrált kártyám van.
És jááá, számomra az eddigi év talán legfeelingesebb FPS-e kijátszva :)

Ez DirectX 10-es játék.......???
Köszi!!

Telepítsd újra és hagyd békén a hangot. Ne foglalkozz vele. Integrált karid van gondolom. Azoknál néha elõfordul hiba, fõleg új játékoknál. Vagy dxdiag-ban vedd lejjebb a hardveres gyorsítást.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

serkov
Köszi! Ez mûködött! Elõtte már csináltam, hogy felejtettem el....

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

reger
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban hogy elindítottam a játékot ment rendesen ,átállítottam a hangot surroundra mondta lépjek ki ,és indítsam újra ,azóta akrányhányszopr elindíítom kék halál ?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Az Empower képességgel át tudsz lõni az erõtéren/pajzson. Talán a hordót kell lõni, asszem.

PSN ID: Lord_Mortanius

serkov
Hali! Fent vagyok a zeppelinen, Átmentem a folyosón az (elektródákkal) Pajzsot használva, utánna van egy erõtér ajtó, amin nem bírok áthatolni! Kérhetek segítséget? :-))

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

Uccsó pálya itt :( nekem is nagyon bejön a feeling, fõleg az exotic fegyverek :D mikor németek üvöltik h tesla ágyú van nála, azt futi futi :D brutál. Necrovisionnel való összehasonlítás jutott még eszembe, na hát ilyen tekintetben szétgyalázta eme játék a necrot. Tuti végigviszem majd még, más nem a meg nem talált upgrade-ekért, elég kevés dologra futotta most, pedig nem siettem nagyon :)

Empty
Köszönöm szépen! Most rajta a sor kipurcanás terén! Megpróbálom!

Az a lényeg, hogy neki menjen az oszlopoknak. Helyezkedj úgy hogy ott legyél az oszlopok közelében, majd amikor rohan feléd akkor térjél ki az útjából, hogy nekirohanjon az oszlopoknak.

Empty
A kórházban mostrum "haverunkat", hogy kell likvidálni hatékonyan? Megpurcantam már jópárszor! Thanks!

Abszolút egyet tudok érteni a teszttel.
Idéznék belõle:
"Teljesen eredeti, hamisítatlan Wolfenstein hangulat. Nem olyan, mint a régiek, de mégis egyedi."

Egy remek kis játék. Én most tolom harmadjára, most megpróbálom összeszedni az összes aranyat, dokumentumot.

Bokafix2
"...a diszlete nagyonjó, hangulatos a játék"

Miez valami qrva színház?<#idiota><#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

JackSparrow88
Ez jó xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

Végig vittem és tetszett! Utolsó fõgenya ötletes volt!
Néha gondolkodni is kellett de az nem árt! :D
Arany keresésben az volt macerás hogy rengetek a tereptárgy és így kõnnyü átsuhanni mellettük! De azért végére volt pár fullos fegyóm!

nem tudom, igen az ellenfelek hülyék, kivéve amikor nem.
Én a farmon szívtam egy STG44-es katonával. Drágalátoskám, mindig idõben fedezékbe vonult, és mindig mindent akkor csinált amikor nekem pont nem volt jó. azaz, azzal az egy katonával többet szívtam mint egy szuperkatonával.

én ma végig játszottam:D régen volt ilyen hogy netudjam abba hagyni.

nálam semit nem akadt a játék itt kezdem az elemzésem.

a diszlete nagyonjó, hangulatos a játék. mondhanám 90% ban csõjáték, de egy csöppetsem zavart, söt nemis érdekelt hogy nem koszálhatok össze vissza.

irtani kell benne. és menni elõre amerre a nyil mutatja. normás fokozaton játszottam. nehézségekbe nemütköztem sosem.

mehéz megtalálni az összes kirakott anjándékokat, nekem egyszer vagy kétszer sikerült mindet megtalálni valamibõl. szoval jol elvannak dugva a dolgok.

rég láttam olyan játékot amibe enyi vér fröcsögtt volna.

az ai: nemvalami inteligens sõt semenyire sem volt normálon, nem követtek, mindig eltudtam menekülni egy zugba ahol regenerálottam. ez az állandó élet regeneráció tetszett. nemtöri meg a játékot, és a mentés is nagyon jó benne. minden egyes kis résznél ment. igy sosem kelett nagy részeket ujra õlni.

ez a varázslosdi szintén pozitivum, föleg nekem ,mert én amugy is szeretem scfi-t.

minden összegezve nagyon jó idõtöltés. ajánlom mindenkinek. aki egy nemgondolkodtatós lövöldözésre vágyik.

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

A gamespot is 7,5-öt adot neki

Calver
mondjuk lelövöd. úgy hallottam az segít.

Veil-ben látod btw.

"The trees move. Do you not see it?"

Magyar nyelvû teszt 7,5 pont.
bertino
én bele eresztettem egy rakétát <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

dimenzió váltás? az nem segít?

limperatore
Hali, mikor a kórházban vagyok és van egy láthatatlan csávó vmi késekkel a kezén :D azt hogy kell kinyírni? mert rám jön szúr 2-t és meghaltam

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Az elsõ nagyembernél,akinél a legelsõ dezintegráló fegyvert megszerezzük,ott fedeztem fel véletlenül,hogy dimenzióváltáskor megjelöli a sebezhetõ pontokat...lehet minden nagyobb ellennél így van?
Qwerty4
pff, micsoda helyesrívás van :)
amúgy az idõlassítás gombot kell megnyomni az energimezõnél (fene tudja, hogy nevezik...)

én közel járok az 50 százalékhoz, a gyárban a fõszörnynél, felfedeztem, hogy kell megölni, de a kezem úgy elfáradt, hogy nem igen tudtam megölni, majd késõbb :)

Qwerty4

Shep
Szerintem el sem éri a játékhoz szükséges minimum korhatárt :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Calver
szerintem õk grammar nazi-k, és nem akarják h továbbmenj ilyen helyesírással.

sziasztok elakatam a játékban egyik pályánál amikor a korházban vagyok mindig felrobantgyák az utat utána merre kell menni kõszõnõm a segitséget fontos lenne
Az a vége, amikor
Hans-ba a köveket kell beleszúrni?
Mert ha igen, akkor hagyom, ezek a fõszörnyes dolgot nem jönnek be.
Én épp az éjjel gondolkodtam azon-igaz még csak a "church" pályán vagyok,hogy a város elején még valamelyik tutorial buborékban olvastam,hogy mehetsz tetõkön is,erre alig van 1-2 hely,ahová fel lehet menni..meg ez a "veil" cucc,nagyobb szabadságot adnék ennek a dimenzió váltásoknak,mint pár jelölt kapu meg létra...
Calver
egy dolgot kifelejtettem, ami megér mondjuk egy negyed pontot: a nyakonlövés.
egyszerûen minden szociopata sejtem hangos kacagásba tört ki ahányszor elhelyeztem egy jól irányzott nyaklövést az ellenfeleken, és õk átváltoztak egy hörgõ-gurgulázó vérszökõkúttá. olyan zseniális halálnem, és mindig olyan vigyort csalt az arcomra, h muszáj lerónom a tiszteletemet elõtte.
szóval így mondhatjuk h a végsõ pontszámom 6.25/10, de így sem fogom soha az életben újra elõvenni. <#nyes>

Egyet sajnálok ebben a játékban is...a németek beszélhetnének németül,mikor nem "velem" beszélnek,jobban elkapna a hangulat,hogy németek ellen vagyok:)
De van, egy full HD monitor, ami kisimítja a ráncokat. :)
Bár azt nehezebb beszerezni.

Ez így van. <#smile> ATi-ra egyelõre nincs megoldás.

Sziasztok segitene valaki??Az a problémám hogy ha feltelepitem a játékot amint kicserélem az inditó exe.-t azt irja ki hogy Alkalmazáshiba A 0x1045df16 cimen található utasitás a 0x00000000 memoriacimre hivatkozott.A memoriaterületen nem végezhetõ el a következõ müvelet:read.
Pedig meg patch-eltem ugy se tudtam elinditani vagy háromszor feltelepitettem de mindig ezt irta ki segitene valaki hogy tudnám elinditani pedig a gépem megfelel a max rendszerigénynek.
Sajnos ez csak Nvidiával mûködik. <#shakehead>

Nem lesz, nem magyarítható...<#shakehead>

70%-nál mondhatom hogy eszméletlen hangulatos game remek atmoszférával :) free roam szerû gyûjtögetés különösen bejön, a szuperfegyók meg hatalmas jóak :D ennél talán már csak ez a topic szórakoztatóbb :D *popcorn*<#whatever>

Hali
Magyarítás van vagy lesz játékhoz ?
TAB, majd Statistics fül.

Vannak olyan ajtók, amiket nem tudok kinyitni, de a piros jelzés alapján gondolom valahogy ki lehet. Ezekkel mi a helyzet?
tonyr
exe hibára megvan a megoldás !!!!!!!!!!!!!!!!!!
msconfig-ba:
solgáltatásoknál alul pipa hogy elrejtse a ms-os cumokat, utána tiltsd le mind és indul a játék !!!!
amugy csak 1-2 dolog zavarhat be, de nemtudom pontosan melyik, mindet letiltottam ami nem ms-szolgáltatás és megy a játék

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

AA aktiválása nHancer-rel, KATT! <#smile>

Sugam
multijáról mit lehet tudni?

tonyr
aki nv-val jáccik létszi irja be a diver verzioját, álitolag az a gond, igaz a legujabbat használom ami tegnap jött ki...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Bokafix2
Ember, egy értelmes érvet még nem mondtál hogy miért is készít szar játékot az id, és bár ez nem id fan topik, de akkor sem egy olyan fejlesztõ/kiadót kellene fikázni, aki nem érdemli meg.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Seth
Mennyi van még hátra a játékból ? Most szedjük a sátorfánkat és átköltözünk Downtown-ba.

PSN ID.: Beegabor