Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Akkor nagyon ügyi vagy. Ha hatszor viszed ki, akkor is spoilerbe, köszönömszépenviszlát.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Empty
Köszönöm meglett! Érdekes, hogy 2 féle feladat akadt: Erik valakit a SafeHouse-ban megkeresni meg a 2 rádiótorony kilövés. Namár most a csóka nincs a rejtekhelyen csak az üres feldúlt szoba. Tehát akkor merre tovább vagy hibás a játékom? Két mentési pont vissza lett törölve mert kifagyott ha travel-ezni akartam! XD

Shep
Hova vitted ki? Az udvarra?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ok... de én már kétszer kivittem

bosco05
légyszi ezeket spoilerbe ezentúl 😉
nem... a légvédelmiüteggel lõdd a fejét, amikor kifekszik, akkor az egyik tojónyílást kezd el lõni. Négy tojónyílása van, azaz négyszer kell ezt eljátszani.

Empty
Kösz! Akkor fegyverállást is kell váltogatni, hogy jó irányból lõjjem? Eddig nem jött össze! <#szomoru1>

az új fegyverrel lõj a kapura.

JackSparrow88

Itt mit kell csinálni?? Ki nemtok sehogyse menni a szörnyhöz, vissza meg nem lehet sokáig, mer le kellett esni és nincs létra sem...
(Itt kaptam am egy új fegyvert is)

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

lõdd míg kinem fekszik. Amikor kifeküdt, akkor a potrohát kezd el lõni. A négy tojó nyílást kell szét lõnöd.

Empty
Csáó! Azon a pályán ahol a csajt fogva tartják, hogy nyírható ki az a köcsög a tetõn? Lövöm mint állat de aztán kámpec nekem!

highlander15
Kipróbáltam különféle kompatibilitási módokban,és úgy is ugyanez a helyzet.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

bosco05
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Meglövöd a szörnyet, befutsz az oszlop mögé és akkor abba csap bele helyetted. Ha jól emlékszem két csapásból kidönt egy oszlopot, ezt el kell játszani mindhárom oszloppal és ennyi.
highlander15
Más játéknál nem csinálja,driverbõl a legfrissebb van fent.

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

highlander15
ATI Radeon HD3850

Bokafix2
Ha a GPU 10-15 mp-ig nem reagál semmit a parancsokra, akkor szokott elõjönni ez a hibaüzenet. Lefagyott a karid. Túlmelegedés szokott legtöbbször a háttérben állni, bár ha más játéknál nem csinálja, akkor lehet az op. rendszer is az oka.
Próbáld meg másik op. rendszeren futtatni a gémet, de elõször is bizonyosodj meg róla, hogy a legfrissebb driver van-e fenn. Megpróbálhatod a játékot kompatibilitási módban is futtatni, és nézd meg úgy fagy-e.
Esetleg vegyél vissza a felbontásból és/vagy kapcsold ki a vertikális szinkront.
Mondjuk leírhattad volna a kari típusát.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

A portalnál megakadtam ahol van az a nagy dög
hogy lehet megsemisíteni a portalt?
SZilaJMaGGoT
Bazki nem látok rendesen... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
TÉK <#idiota>

Shep
Á pedig nem nehéz a játék, csak a fõellenfél lett eltúlozva kicsit, de ha ráérzel az sem vészes, csak hát ugye addigra pár "szép" szó biztos elhagyja a szádat (mondjuk én most egész jól bírtam😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

highlander15

Így már talán valaki rájön hogy mi a gáz.

Egy nõ lebeg egy gömbben,három generátor piros,kilövöm egymás után,vagy egyenként,közben menekülök,hiába nyomok négyest lassításhoz,kinyírnak.Számomra kicsit elkúrták a játékot a végefelé,irreális degenerált alig megölhetõ mindenféle zombival.Fél évig nem játszottam,mert a far cry 2 olyan kibaszott szar,vége nem látható ismétlödõ fos ami elvette a kedvem.Ez jól indult,lehet már én vagyok vén fasz.
Mellesleg a repteres pályán nincsenek semmiféle lebegõ generátorok, nem tudom mirõl beszélsz.

Két pálya.

Nekem tele lett a tököm a repteres lebegõ generátoros baromsággal.Mennyi van még hátra?
nincs még...

Nincs!

935 komment pls

Ottesz
Az én fagyásaim oka DRIVER!!!Tehát akinek rosszalkodik a játék(játék alatt kifagy) és 8800GT videókártyája van annak javaslom a 182.50-es drivert!!Azzal csont nélkül megy!

SZilaJMaGGoT
Hát nemtom sztem korrekt... Mert mondjuk monitoron tényleg elég gáz, de psp-n gecire korrekt lenne... 😄

Shep
A nyavalya ezt a hülye billentyûzetet, csomó leütést nem érzékel (azért remélem ki lehet silabizálni amit írtam), vissza kellesz raknom a régi 13 éves billemet 😊

Shep
Nem értettem félre, te értettél félre engem 😊, vagy mindketten félreértettük a másikat.
Azért az ott van a grafja elég erõs szerintem, kocka emberek, kocka folyosókon 😊 (némi túlzással persze), annak idején persze nagyon szép volt, de mostmár azért. amik még ma is tûrhetõek azok a régi pixelekbõl álló játékok DN3D, SW, DooM stb., az persze más kérdés, hogy a játék el még élvezhetõ, mert ha nem az lenne, nem nyomtam volna le benne pár pályát.

SZilaJMaGGoT
Igen azért mondtam, hogy szerintem még most is ott van a grafja... 😊 És am bocs ha félreértettél, nem kötözködni akartam... 😊

Shep
Ott volt a smiley, tudom ,hogy nem ugyanaz a 2. Egyébként láttad te a sof 1-et mostanában?

SZilaJMaGGoT
Azért nem, mert a quake 2 a quake 1-hez képest rengeteg technológia újítást tartalmaz... 😄 Ahogy az összes id tech egymáshoz képest... Ez olyan mintha azt mondanád a quake 3(nem írtam el nem a 4et akartam 😄) és a doom3 egyre megy... 😄 Lehet, hogy neked így távlatokból csak annyi jön le, hogy öreg és csúf mind2, de ha elõszeded a 2 játékot rájössz mirõl beszéltem... 😊 Egyébként szerintem a sof1-nek mai napig is teljesen korrekt a grafja...

Shep
Egyre megy 😊

SZilaJMaGGoT
A sof quake 2-es... 😊

Shep
Hát pedig csak le kell õket lõni, javaslom a lassítás használatát.

A repülõteres pályánál nem tudok továbbjutni. Bemegyek egy nagy terembe a közepén egy gömb szerûség, a közepén egy csaj lebeg. Szétlövöm a 3 generátort vagy mit, és utána elkezdenek ömleni a mindenféle villámszóró csontvázak stb... Mindig kinyírnak, nem bírok velük...

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]

Shep
Nagyon helyes, ha nem bírja ne játszon vele. Nem is engedném ,hogy 18+ alatt játszanak vele a pulyák. Egyébként a SOF-ról jut eszembe, felraktam délután az 1-et, megcsináltam vagy 4 pályát és még mindig élvezhetõ, de a brutalitás annyira már nem jön át, nem hiába kvék1 endzsin azért mai szemmel nézve már nem olyan ütõs, de a géppisztollyal pötyögtetés még mindig üt. 😊 Megnéztem a RtCW-t is és hát közel sem volt olyan élvezetes, mint régen, azért pár pályát ebbõl is lenyomtam 😊

Valaki küldjön neki egy Dead Space-t ajándékba. <#hehe>
Rögtön megemeli az ingerküszöbét.

nem azért a de lány ismerõsömnek nagyon is tetszik a játék. akkor ez a lány most "vér lány"? vagy mi?

wedge31
Vagy csak szorakozik...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hy a game-hez van magyarítás??

Egy Soldier of Fortune-t adnék neki hogy játszon vele! 😄

Jesszus ma olvasgattam egy forumot nem mondom melyiket de leltem egy olyan szöveget azt hittem vicc, de sztem komolyan gondolta a gyerek!

"ano12 - 2009.08.24 12:38

Szerintem is jó a játék. 25%-ig vittem, kettõ óra alatt. Csak letöröltem (igaz nehéz szívvel). Hogy miért? Mert túl véres. Sajnos (vagy nem sajnos) én nem bírom.

De amennyit láttam, az nagyon tetszett. Szépen megcsinált. Végre ez az idõsíkos dolog is rendesen ki volt dolgozva. Hangulatos kis játék, csak kár hogy 18+-os. "

Ilyet se láttam még! 😄 Nem bírja a vért hisz ez csak egy játék! Most vagy buzi vagy lány! xD

Shep
Hát akkor nincs ötletem. 😞

highlander15
XP Professional-om van!

Shep
Milyen op rendszered van, én most raktam fel xp-re és semmi gondja nincs.

highlander15
Máshová nem tudom írni,bocs:

Feltettem az RtCW-t(az elsõt),beléptem a játékba.Jött a legelején a videó hogy az õr elindul a cellám felé...itt megakad a kép és a hang,és bejön egy ablak,amiben valami driverrõl van szó.ATI Radeon HD3850 512MB vkarim,Intel E5200 duplamagos 2,6-os procim és 2 GB RAM-om van.Ez több mint elég a játéknak,mégsem értem miért produkál ilyen hibát.Mi lehet a probléma?