Return to Castle Wolfenstein 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
sztem nincs benne semmi nehézség csak lõni kell ezerrel
(persze leggyengébb fokozaton, mert azt megtanultam hogy új játékot csak alap fokozaton szabad elkezdeni)
egyébként az elején furcsa volt a játék, de a végére egész jó lett
a rtcw hangulat azért hiányzik belõle, sajnos csöppet sem félelmetes
GOOBY, pls
elõször is.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Én a legvégén STG44-et, Tesla puskát, és a szuperkatonák fegyverét használtam.
Vannak ilyen oszlopok, mik kõrbe-kõrbe mennek. Azok oldalán fellehet tölteni az amulettet, és addig fedezékben is vagyunk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Azzal a rovarral szívtam annyit... Sokszor nem tudtam eljutni már a második gépágyúig sem, túl nagyokat sebzett, és amúgy is elég nehéz volt elintézni. A fõellenfelet pedig egyszeri alkalommal sikerült eltenni láb alól.
Amúgy is azt hittem Deathshead lesz a fõellen de nem... õ csak szövegelt nagyrészt.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
az ellenség és a szövetséges követõk tudnak kukucskálni a fal mögül és úgy lõni is akár én miért nem ez így nem fair!!! vagy van rá valami kombináció pl a cod-ban alapból van ilyen hogy oldalra tud nézni a fal mögül és ha jól emlékszem a rtcw-ben is lehetett itt miért nem vagy én vagyok a béna a beállításokban nem találtam valaki tud nekem segíteni?
ide: [email protected]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
de én még mindig a single-vel szenvedek inkább <#zavart1>#zavart1>
elakadtam a Airfeeld West pályán ahol menni kellene a 17 hangárhoz
a bejárata elõtt van két pajzs kapu vagy mi az a kék amin ne lehet átlõni
az elsõt szét tudtam löni oldalrol de a másodiknál már ez a nem megy
hogytudok átjutni a hangárhoz ?<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
vagy ez v bug?
ja vagy warezos vagy ? hát akkor azt mondjad <#zavart1>#zavart1>
nekem nincs gond a multival.
<#email>#email>
Linkelek két képet, hogy ne csak a szám járjon:
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
pedig a Supported products lista szerit az én vga mat is támogatja
használd a tesla puskát, azt a fegyver ami a szuper katonáknál van, azt amit a várban szereztél, és még az MP44-et.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Minden befutó katonai hullámmal jön egy (normál fokozaton). Azt lekapod, utána semmiség kinyírni a sima bakákat a két géppuskával (sõt azokat már bejövetelkor könnyû szétszedni). Ha jól emlékszem 4 vagy 5 hullám lesz összesen.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Qwerty4

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.