Return to Castle Wolfenstein 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na csak megöltem Hans-ot, de ilyen marhaságot kitalálni. Na mindegy.

Értékelés
Grafika: 9/10
Zene: 9/10
Hangulat: 8/10
Játékmenet: 8/10
85%
Nekem tetszett jól szórakoztam és végeredményben ez volt a cél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ahh nem, nincs meg, csak olyan van hogy Dokumentumok\id Software\WolfMP\base de WolfSp nincs

Akkor hajrá!
megvan! beraktam! mukodik!<#vigyor2>

xp-t hasznalok

Az utolsó ágyúban nyírtam vagy 10 percig,de semmi.Utánna eluntam.Ha más trükk nincs,akkor nekifutok.Köszönöm,üdv.
*.cfg-vel keress,vistánál speciális,almappákban,rejtett fájlok is.
eta r_gamma "1.3327546296296"
seta r_skipDetailNormals "0"
seta r_skipGlobalShadowProjectionTechniques "0"
seta r_verticalSync "1"
seta r_initialAspectRatio "1.333333"
seta r_letterBoxedHeight "768"
seta r_letterBoxedWidth "1024"
seta r_customHeight "768"
seta r_customWidth "1024"
seta r_fullscreen "1"
seta r_displayRefresh "60"

Ide nem lehet bemásolni az egészet.
Bence94
ezt kihagytam elvileg fel lehet oldani a 60 fps limitet.ezt egy oldalon találtam (valamit értek belõle de egy jó angolos lefordítaná ?).

com_showFPS “1″ - Show FPS

com_unlockFPS <0,1> - When this is set to 0, the ET:QW engine is effectively locked to a 30FPS maximum to help maintain smoothness. However if you want your framerate to exceed this limit, you must first make sure this variable is set to 1, which it should be by default. However by itself that won’t necessarily do anything - you should also check and adjust the com_unlock_timingMethod and com_unlock_maxFPS variables below as well.

com_unlock_timingMethod <0,1,2> - ET:QW tries to smooth out your framerate using a timing method which is specified here. By default the timing method is 2, which is the most conservative approach and effectively the smoothest, but provides the lowest framerates, typically leaving most people at 30FPS. Setting this variable to 1 sacrifices some smoothness in return for higher FPS. Using both 1 or 2 still limits your framerates to multiples of 30, but setting it to 0 completely frees up system to provide the highest possible FPS, but in return you may experience FPS spikes and jerky gameplay. Method of timing interpolated/extrapolated frames. (Default: 2)
0 = Render as many frames as possible 1 = Render frames in multiples of 30 2 = Renders frames in multiples of 30 based on an average

com_unlock_maxFPS - If you’ve unlocked your framerate using com_unlockFPS 1 and you’re using a com_unlock_timingMethod of 1 or 2, then you will still be bound to a maximum framerate specified using this setting, the default being 60FPS. If the game can’t reach the new framerate cap, it will round down in multiples of 30, so if you notice your FPS is still sitting around 30 after unlocking your framerate, either lower this framerate cap, lower your settings to improve your average FPS, or switch to using the 0 timing method which effectively ignores this framerate cap.
Maximum frames the FPS unlock will try to reach. This only works for timing method 1 and 2. Default: 60

én azt vettem ki nagyjából, hogy a unlock fps-t 1-re kell,timingMethod-ot 0,maxFPS több mint 60 pl. 100 ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Bence94
Valakinek volt olyan gondja 1280x1024-es felbontásban, hogy fent és lent két csík van? Mert egy kis ini buherálással megoldottam.Akinek kell szóljon és elmondom.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Hát igen, valahogy nincs meg a játékban a fokozatosan keményítünk, hogy rákészülj a fõellenre hatás. E helyett lazaság van, majd durr szivassuk meg a hülyéket. Bár ha jól belegondolok a Raven mindig ezt csinálta, hát profik nincs mit tenni. Ha minden játékukból a boss fightokat kivennénk és összegyúrnánk igazi hardcore kihívás lenne még a legprofibbaknak is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wesker24
Nem hiába olvastam másik fórumokon hogy a legvégén fognak anyázni a legtöbbet ! Akkor nem tudtam miért mondják ezt azt hiszem most már tudom !
Shep
Á képtelen vagyok megölni a végén azt a dögöt 10 percig bírtam, de még mindig élt, akkor jött a halálgránát és végem volt, hát amilyen jó volt eddig a játék a végét annyira elszarták, ha kvékezni akarnék azzal játszanék, de én nem azzal akarok.

Rakerestem az wolf.cfg re, de nincs. Az id mappat megtalaltam a dokumentumok kozt, ahol lennie kene, de abba csak a quake liveos mappa van, semmi wolfenstein <#szomoru1>. Azert lenne jo, ha valaki feltudna tolteni az egesz mappat amiben a wolf.cfg talalhato. <#help>

Shep
Mikor elintézi a légvédelmi ágyút mindig át kell ülni egy másikba.

Mit kellene csinálni azzal a csótánnyal a kastélyban?Lövöm a torka alatt,megdöglik,lövöm a seggén a tolyó likat,felrobban,jönnek a repülõ tojások,a pókok,és ezt már fél órája nyomom.Közben kiírta hogy keressek meg valamit.<#vigyor3>
A gépeden a keresésbe beírod: *.cfg.Talál egy wolf.cfg-t,ez a config fájl,jegyzettömbbel megnyitod és valahol megtalálod a felbontást.Azt átírod 800x600 ra,mented,és indítod.Utánna a játék menüjébõl már ki tudod választani a neked megfelelõt.Nem én vagyok ilyen okos,hanem elõttem már leírták.Üdv.
Shep
Ez a Hans rohadtul idegesítõ, ha rakétázik mindegy hol vagyok mindig eltalál, tetû egy dolog.

Vki pls! En is jatszani akarok <#help>

wedge31
Én most itt tartok annyira bejön a játékmenet hogy már elöre sajnálom ha vége lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Mennyire különbözõek az emberek. :)
Én imádtam végig járni a várost(igen, akár többször is), és felkutatni, megismerni minden egyes apró dolgot. És örültem, hogy nem egy kietlen városban kell ezt megtennenm, és van mindig ellenfél akit le lehet vadászni.
Ja én már háromszor toltam ki és nem mellesleg összeszedtem minden fellelhetõ cuccot is. :)

PSN ID: Lord_Mortanius

Qwerty4
Win 7: C:\Users\felhasználói név\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\savegames\
Win XP: C:\Documents and Settings/felh. fiók/Local Settings/Application Data/id Software

Qwerty4

RETROB0Y
Pls valaki monja meg a mentések merre vannak Windows 7-ben!! nagyon fontos lenne!!

Udv! Pls kuldjon mar vki olyan beallitast amiben 16:9es keparanyban jon be a jatek vagy 1024x768. mert lcd tv nem akar akarmit megjeleniteni, es csak fekete kep van amikor elindul. A legjobb 1920x1080 lenne ha vki ilyet tudna elore is koszi

Üdv!

A kastélyos fõszörnyet hogy kell kinyírni? Lövöm az ágyúkkal, aztán tönkremegy mind a három darab, de az a bogár még mindig él.<#guluszem1>

Website: www.kovpeter.hu MSN: [email protected]

Ez a játék olyan jellegtelen, hogy az már fáj. Most vittem végig és már nem is emlékszem rá. Kár érte.

RETROB0Y
Wimdpws Sevenbem hol vammal a save gamek?

amúgy meg kb:
"Solid fun single player, but the multi-player is broken and buggy."

Qwerty4
Egy picivel hosszabb véleményt is írtam egy másik fórumra, most ezt idézem:

"Tulajdonképpen semmi jóra nem számítottam, ahhoz képest elég jól szórakoztam, pedig a játék semmiképp nem hibátlan, sõt van elég kivetnivaló.
Én a grafikát nem tartom csúnyának, de tény és való egyes helyszínek kevésbé kidolgozottabbak, fakók.Talán a város a legszebb úgy önmagában.
Az, hogy ilyen GTA-szerû küldözgetõs/küldetésfelvevõs rendszer van, ezen meg is lepõdtem, nem is számítottam rá, de nem is hiányzott.Az amúgy szép városban elég frusztráló volt ugyanazokon a tereken mindig harcba szállni a német katonák ellen.Egyszerûen dögunalmas volt, meg folyton a várost végigjárni negyedrõl-negyedre, hát lehangoló...
Az MI botrányos dolgokat mûvel, fõleg a szimpla mezei katonák.Egyszerûen képesek nem észre venni, bambán bámulni, egyszóval a cselekedetemet nem egészen tudják követni.Bár én normalon toltam, nem tudom magasabb nehézség fokozaton hogy van ez.
A játékmenet a szokásos mai trendekhez alkalmazkodott.Hát ez van.
A hangulatra elég késõn éreztem rá, addig elég unalmas volt.Semmi köze a W3D és a RtCW atmoszférájához, de ez mindegy is.

Negatívumok:
-néha unalmas, monoton (fõleg az elején)
-"város-rendszer" (eredménye a kevésbé pörgõs játékmenet)
-MI
-újrajátszhatósági esélye nulla
-nincs egy olyan jelenet ami maradandót tudna alkotni
-(baromi unalmas credits)
-néhány rossz helyre tett checkpoint

Pozitívumok:
-hangulat
-látványvilág
-jó lövölde
-wolfenstein

Semleges:
-különleges képességek
-játékmenet
-történet
-videók
-zene

Értékelés:78%"

Qwerty4

Qwerty4
Hát azért ezt én nem jelenteném ki ilyen kategórikusan. :)
Amúgy biztos jobb a 2009-es wolfi a 3D-nél.
De én úgy nézem, az adott idõpontban (amikor játszottam) melyik játék nyújtott nagyobb élményt, így maradt alúl a sorozaton belül az idei wolfi.
A 3D talán az elsõ FPS-em (és talán PC játékom is) volt, szóval ebbõl adódóan nagyobb élmény volt.
Most eltelt 8 és fél év, a mûfaj is elveszõben van nálam, szóval teljesen más a helyzet, a hozzáállás.

Qwerty4

Lacee86
<#banplz>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Promi
Mindég mindenbõl az elsõ a legjobb.<#eljen>
Elvannak a bácsik.

Qwerty4
Én is a végére értem, egy erõs közepes, talán már egy kicsivel annál is jobb.
Végülis pozitív csalódás, ugyan nem élveztem úgy, mint annak idején a W3D-t és a RtCW-t, de azért tetszett.
A CoD5-höz (és az egész CoD szériához) képest maga a paradicsom ez a játék. :)

Qwerty4

Qwerty4
Pff, ez az utolsó boss hihetetlen frusztráló, az elsõ kört letudtam könnyen, de amikor elkezd rakétával sózni, akkor elmegy a kedvem az egésztõl.
Meg alig látni ezt a fõpatkányt, bújkál össze-vissza. :(

Qwerty4

PSN ID: Lord_Mortanius

A Konzol HQ-s tesztet is olvastátok? Az szerintem teljesen rendben van, ott pont dícsérik és nem húzzák le (7,5). Nekem is nagyon bejött a game, csak a kár hogy rövid volt. Most ugrok neki majd másodszor, de ezúttal lehet bepróbálom a hard fokozatot.
vágós a kép :D jó kis ártatlan álcának tûnik, pedig a belsejében biztos zajlanak okosságok :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

De azért amerikaiaknak nem parancsolták, meg hogy menjenek az erdõbe keresni a csodafegyvert és közben mondták nekik, hogy nem fogunk kikapni, mert nálunk van a csodafegyver :) [/truestory]

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Seth
Hogy mondod? XD

PSN ID.: Beegabor

Na majd csak várj míg a japók elõ nem veszik 1 nemvárt idõben a Gundam féle mangagádzsi fejû lézerrobotjaikat :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

1.sajna (Az RtCW-t csupán 8-szor vittem végig ,akkor is köménymódban ,de ott ha lelövök egy nem németet akkor mission failed :( )
2. azt Te csak hiszed (: japánban a halálsugárral,amerikában öngyilkosrobbanótöltetes denevérekkel kísérleteztek .Mindenhol kísérleteztek misztikus dolgokkal ,amerikának bejött az atombomba, a többieknek nem. (A japók közelebb voltak hozzá,csak félúton elhalaszották)
Igaz annyiban igazad van hogy ezek tudományosan misztikusak voltak akkor. Már nem.

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Hegi90
najó de:
1. ez wolfenstein, itt nácikat kellett nyírni mindig
2. csak a nácik kerestek misztikus megoldásokat a VH végén.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kellemes hétvégi kikapcsolódás egy kis ratatttával. Azt sajnálom hogy csak a "gonosz" nácikat kell lõni ,jöhetnének már angolok vagy ruszkik is,õk se angyalok.
Kell hozzá apró leleményesség és józan paraszi IQ akkor nem megerõltetõ még Überben sem.Csak az a fránya Hans de regen Kurt...
A mentési rendszere szerintem katasztrofális.Ha 2 ember akar 1 gépen játszani akkor nem tom hogy hogy lehet megoldani hogy egyik se szopjon a küldije újrajátszásával.
Aki 6 óra alatt végig vitte annak üzenem hogy felesleges legkönnyebben elkezdeni hogy utána fikázza.A mai FPSek körében erõs négyes ,de a régi õsökhöz viszonyítva gyenge 3as.
Nemvolt agytépõen szarrá scriptelve mint egy cod modern warfare,és élvezetõbb is.(vagy mi,talán 4)Van egy közepes története,szép graf.Nem csicsás csillivilli mint a krájzisz ,hogy olyan gépre fejlesztették ami csak 1 év múlva lesz piacon,de 20 perc alatt megunod a játékot.
10k hufot nem biztos hogy megér ,de ha a multija jó akkor 4et biztosan,mert a régi wolf multija az a legfaszább csapatjáték amivel csak játszottam(:

Ja és több szép de játszhatatlan játékot láttam mint rondának ítélt de nagyon jó játékot.Ez a kettõ között van.

Minnél több idõt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.

Broafka
használd a piros kristályt, azzal könnyen le lehet szedni, jah és leginkább gépfegyvert, a többi elég lassú ellene.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sugam
LEHET ezt multiban játszani? vannak szerverek?

czky
Különösebb taktika sztem nincs. Nagyobb fegyverekkel pirítsd az arcát. Na meg persze közbe rohangálás, fedezék keresés, ugra-bugra h ne találjon el. xD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Most végeztem a gaméval. Naggyon jóóóó volt!!!!44<#violent><#gun><#bdead><#vigyor><#nyes><#zavart1>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

csá!
fõ bosst,hogy lehet kinyírni?az elsõ,oszlopos részen túl vagyok.
Hegi90
én azt addigra már elfogyasztottam :D
de már megoldottam :P

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bokafix2
Ja, amitõl porladnak a drágáim.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"