Restricted Area
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És csak abban az egy küldiben van asszem 'csapatod'...
Amúgy végigtoltam.
Osaki bácsi kinyirva vagymi.
Elég csira volt a vége...
Meg úgy a játék olyan kevés volt... Kinyirtam és annyi kezdhetem elölrõl.
Áááá...fura...Kicsit csalódott vagyok most. Aszittem hosszabb lesz...
Þór vígi þessi rúnar
azt mondjátok meg..elvileg lesz csapat is?
Mert valami olyasmit karattyolt a mókus aki adja a megbizásokat, dokitól kicsit jobbra fent, nem a másik egész jobbra lent.
De én még semmi infot nem kaptam arr anézve mikor állhat össze a csapat.Mikor kiscsajt kimentettem a börtönbõl,utána ott volt a repzinél,beszéltem vele, oszt ennyi.
Ja második robbantós küldetés,mikor a C4ek elhelyezésére 2 perc van.Utána lezuhanunk 7 percig kéne tartani a frontot mig szerel a pilóta.
Nektek az hogy sikerült?
Mert engem elárasztanak de qrvára.
Mivel kéne irtani a dögöket?Vagy csak jóval magasabb szinten kéne ebbe belevágni, jelenleg 14 vagyok.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Körbenéztem egy szobában, hogy vannak-e szörnyek.
Üres. Ok. Elkezdtem felszedegetni a tárgyakat és vizsgálgattam õket! Aztán látom, hogy oson felém két monca. De hogy honnan, azt nemtom, mert az ajtók mind zárva voltak...Érdekes!
Lenne két kérdésem.
A dokinál azok az alsó ikonok a sell mellett micsodák? Azt vágom, hogy az egyik a jobb kezesbõl balost csinál és fordítva. De a többi?
És a fegyósnál az uccsó az mire jó?
Þór vígi þessi rúnar
nincs levédve és megy is csak valamiért kruva lagos nekünk... oylannyira hogy gyk aki joinol alig tud megmozdulni 😄 ez másnál is igy van vagy egyedi problem?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
De a pajszerra vagy 1 óra után jöttem rá... 😊
Amúgy én a felszini és az elsõ dungeon cuccait viszem a tárolóba, utánna meg csak az 1400 fölötti cuccokat tratom meg... 😊
Þór vígi þessi rúnar
De azt még mindig nem tudom, hogy neo hogy tudja használni az aktív skilljeit...
A legszebb, hogy a Lángszóró 'áthat' a falon.
Tehát ha tudod, hogy a fal mögött monca van, akkor pörköljetek oda!
Þór vígi þessi rúnar
Restricted.Area-RELOADED
és semmi problémám vele csak a videok szaggatnak egy kicsit de az sztem azért van mert összevissza pakoltam codekeket a gépre.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
5letek???
http://www.akciofigura.hu
willpower - rezisztancia sérülések ellen pl radiation (asszem 😊
ballistic - ellenállóság lövedékek ellen
Vagy vmi ilyesmi, ha fölöttük tartod a cursort pár másodpercig akkor kiírja hogy mi mire jó, most nincs elõttem a game.
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
Az életre készítenek föl!
A jövõd múlhat rajta! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mi a helyzet a nénivel a sarkon? Csak azt tudom válaszolni, hogy most nincs pénzem ilyesmire, pedig lenne! <#finom>#finom>
Nincs a városban vmi dobozka, ládikó, ahova le rakhatom azokat a cuccokat amiket majd késõbb akarok használni?
Þór vígi þessi rúnar
Ráadásul a woodoo castok jönnek be szal a Diablo után megint mázlim van 😊
Mivel semmi esély arra hogy a Fallout3 idén megjelenjen így a postapoc fíling utáni sóvárgásomat ez a gém is tökéletesen be tudja tölteni (természetesen ez a játék nem rpg ellentétben a Fallouttal ami AZ rpg)
(Imádom a MadMax környezetet, kértem a felvételem a Paksi Erõmûbe, reménykedjetek hogy nem vesznek fel mert akkor aztán... <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota>)
Azért Fallout mert ezis ilyen katasztrófa utáni lepukkant környék, hytec cuccokkal.
Ez nekem is nagyon bejön! Szerintem tök jó játék.
Szerintem a grafika sem vészes. Aki nem szereti az ilyesmit, az mennyen HL2-zni vagy Doom 3-alni.
Szerintem ettõl lesz tökjó ez a gém.
Þór vígi þessi rúnar
A Fallout viszont szerepjáték volt, ez meg nem az! Dögunalom. 12-es szintig elvittem a japcsit, aztán uninstall, delete. Nagy nulla.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Ami szar hogy optionsból nem lehet a brightnesst állítani 😞
A Psi csajjal kezdtem kb az felel meg itt a varázslónak, szívás ha felrakok bármilyen mûvégtagot az csökkenti a manát szal kompromisszum...
A játék fullképernyõ, de az animok mintha ablakban lennének.
Nocsak, nocsak...
Data/options.dat
Nekem fullscreen a játék de mégis az 1-es flag van beállitva (window:640x480).
Kutakodjatok, állítgassatok...
Þór vígi þessi rúnar
Lentebb andrew is ugyanezt kérdezte, de választ õ se kapott...
http://www.akciofigura.hu
Érdekelne a Ti karaktereitek is! Ha tudtok szúrjatok be képeket!
Þór vígi þessi rúnar
Pájszer kell nem az a toolbox baromság.
Ja és a pajszernak bal alul kell lenni, mert különben nem nyitja ki a ládákat... Bug vagy Feature? <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Többet kéne másnaposnak lennem. Ilyenkor a legjobb a hajam...\"