276
Diablo a jövöben: http://www.ra2083.com/
-
#236 Fallout 1-2-t tudom ajánlani, hiába régi, még mindig az egyik legjobb a kategóriájában. -
Thanatos #235 a jaggad alliance az alapmű tényleg ellenben az égvilágon semmi köze ehez... -
#234 Ja! Olvasom itt, hogy egyeseknél előjöttek azok a bughalmazok, amikről külföldi fórumokon is olvastam...és ott nagyon szidták a game-t, hogy nem lehet küldetéseket befejezni bugok miatt, nem lehet bizonyos részeken túljutni...Hülye kérdés, de lehet esetleg általánositani, hogy mi a valószinűsége, hogy a bugok nálam előjönnek-e? Mert én még megemésztem, de azok akiknek menne nagyon válogatós fajta... És miattuk kérdezem hogy magyarosítás van-e, vagy készül-e hozzá, mert a famíliának, csak papíron van nyelvvizsga...LoL! -
#233 Sziasztok!
Haver apósának (hmmm...) kellene letöltenem egy játékot, ami a JAGGED ALLIANCE 2-höz hasonlít (mert annak gallyra ment az egyik CD-je). Nos, nekem a Fallout jutott eszembe, de az se mai játék már, aztán ez a játék! Ti itt biztos ismeritek a Jagged-et, mert szerintem az egy alapmű, és készül a 3. rész is, (nagyon várom) tehát meg tudjátok mondani hasonlít-e ez arra. Vagy ajánljatok egy olyat, ami hasonlít a Jaggedre (körökre osztott, és nem Heroes-os, hanem military jellegű) és még le lehet valahonnan szedni!
Köszi előre is! :-) -
#232 Ja a hangulat nagyon jó, de a játékmenet...
Végülis jó lenne, ha nem lenne baromi rövid!
Meg a tárgyak se nagy számok amiket dobálnak a moncák!
Szóval ide kéne egy kúlos pecs!
Vagy majd a második rész... -
#231 szertem az ilyen cyber punkos sci-fi világokat de ez iszonyú unalmas játék lett. sajna :-( -
#230 -
GrimReaper78 #229 A Diablo 2-t még nemrég is újra elővettem, viszont ezt a játékot már töröltem is. Semmi élvezetet nem láttam abban, hogy lángszóróval mindenkit le lehet nyomni úgy, hogy hozzám sem érnek (hard-on), és akkor minek használnék más fegyvert? A Dioban az volt a jó, hogy a különféle ellenfelek miatt folyamatosan módosítani kellett kisebb-nagyobb mértékben a stratégián és/vagy a fegyverzeten. Itt viszont nemhogy a fegyverek , de már az implantumok sem érdekeltek, sőt, egyszerűen ki sem nyitottam a ládákat, mert jobb cuccom volt, mint amiket ott lehetett találni.
Egyszóval: ez sajnos nem az a játék, amire számítottam... -
haxoror #228 "irónia
Egy sajátos nézőpontnak, a bírálatnak jellegzetes módszere. Dicséretbe burkolja a negatív vélekedést, de oly módon, hogy valamely nyelvi elem, illetve szövegösszefüggés utal a fordított jelentésre. Gyakran él a túlzással is, így összefonódhat a gúnnyal." -
#227 Azért ezzel tudnék vitatkozni.... -
Light #226 Hi!
Akinek nem ment full screen-ben a játék, itt a megoldás:
Color Depth-nél így állítsatok:
32bit - Framerate
TFT Resolution - Yes
Wndowed Mode - No
Jó game-et!
Üdv -
haxoror #225 Én a Diabloval voltam így, toltam pár órát a barbárral és leosztottam mindenkit a baltával.
A többi karaktert ki sem próbáltam, biztos csak annyi a különbség hogy ők gyengébb baltát kapnak.
Nem is értem miért olyan népszerű -
GrimReaper78 #224 A "fordítás" szándékolt volt. Egyébiránt ha kézikönyvet nem is ,de FAQ/walkthrough-t lehet találni a neten, gúglizva. Na nem mintha végigjátszás kellene hozzá, de a FAQ-ban van pár érdekes dolog, pl. hogy mit befoylásolnak a tulajdonságok.
Amúgy 6-7 órányi játék után azt mondom, baromi unalmas, lángszóróval megyek, aztán leosztok mindenkit. A többi karakter kipróbálásáhozm eg semmi affinitásom, gondolom a nehézség annyiban áll, hogy gyengébb fegyverekhez férnek hozzá. Szóval gyengusz! Nem is értem, hogyan adhattak 80 feletti százalékot rá egy csomó kritikában.
-
haxoror #223 Psichocsajjal mi a főgeci trükkje? -
haxoror #222 magasabb szinten jön a többi, ha még nem voltál laborba akkor ott is lesz pár extra -
#221 a reloaded az a csapat neve. nem kell leforditani. igy kevesebben tudjak mirol van szo, ah leforditod :)
jo ez a game. teccik. az elejen nem teccett annyira, de ez a langpityu eleg zsir. jelenleg a terminatorral nyomulok.
mennyi ellenseges "szorny" van a jatekban? nem tudja valaki? mer eddig talalkoztam kb ugy 6-7 fajtaval.
csum
-
GrimReaper78 #220 Tud vki linket egy kézikönyvhöz? -
#219 Gőzöm sincs bro! -
GrimReaper78 #218 Sziasztok!
Biztosan volt már róla szó, de hadd ne olvassak vissza. A kérdésem: nem lehet multiban nyomni??!! A főmenüben ott van a Network Game, de hiába kilkkelek rá, semmi nem történik... Az "újratöltött" változat van meg. -
Thanatos #217 és segittet , ő segitet kideriteni hol van a tudos jobban mondva az ember verzioja a karakternek :) -
Thanatos #216 lányt itt is kellet, ez utána volt :) -
#215 Neo-nál egy lányt lehet megölni vagy megmenteni, aki segít később, ha a multban (egy spec pályán) megmentetted. -
Thanatos #214 SPOILERES kérdés:
csak kenjinél van hogy kiderül hogy ő valójában egy cyborg és aztán megtalája saját magát és vagy emgmenti vagy megöli?? vagy az összes többi karakternél is ez van? (csak hogy ugye menyire van karakterre szabva a történet :) ) -
Ejh... :) -
#212 HAHA Detto! Nekem a kis psicho csajomat meggyalázták mint atom! Azóta olyan furcsán lépked...:D -
#211 Én PC-n. Most vacilálok, hogy megye majd 98SE alatt.
De egy 10-re szerintem csinálok egy XP-t... :) -
#210 oooh vagom, hogy ps2 ;) nekem is megvan, csak en inkabb majd boxon fogom tolni vagy pcn... a graf miatt ... ;) -
#209 Ehhh...ps2-es shot...
Amúgy szerintem inkább gorilla, mint yeti... :) -
#208 OFF: neztem a galeriadat! az a YETI hogy kerult oda? van storyja? NAgyon nagy!!! -
kHares #207 Mondjuk 1 láda volt a szobában, de abban csak 1 sima shotgun volt. Remélem nem egy 100 creditet érő cuccot kellett ellopnom.
Mindegy, akartam szeretni de a trend ellen nem lehet menni, ebben az évben bármit néztem meg vagy félkészen adták ki vagy tele volt buggal vagy csak spontán szar volt. Isten hozott a jövőben :) -
#206 :)
Hát jah, kb. ennyi a gém.
Amúgy az egyik ládát kellett kinyitni, és abban volt a cucc amit kért az ipse...
Én is próbálkozom vele, hogy háthajó, háthajó, de nem. -
kHares #205 Na, kár hogy itt a fallouthoz hasonlították mert belenéztem. Bár ne tettem volna. Leszenvedtem pár pályát hátha jó, de hogy 3 mission keresztül tök ua. az unalmas pálya ez iszonyat. Aztán a kovács ügynök aszongya hozzak vissza valamit. Jó, ezt még megnézem. Megint ua. az unalmas pálya, nem hiszem el hogy nem tellett más texturára. Aztán odaérek a piros ponthoz és nincs ott semmi. Köszönöm, uninstall. -
#204 Lehet. Amúgy én akkor mentem kovács ügynök melóihoz, amikor a 24-es karimmal bementem az Osaki kastélyába és kiröhögtek a szörnyek... :) -
Thanatos #203 szvsz jóesélyel ugy végig se lehet nyomni mert nem fejlődsz elégg... :) -
#202 Hehe...
Énmeg csitelve (quicksave/quickloadok) kerestem meg a lángszórómat a fegyós csajszinál...Ugyanis mindig új cuccai vannak, ha loadolsz.
Amúgy én eleinte M16-al mentem, csakhát picit sebez. 200-at. Az fügyi. A végén a tápos lángszóróm (nem költöttem rá a 100.000 UPGRADET) elég szépet sebzett. -
haxoror #201 Hát van különbség a két kari között mert én pl Geminik után cseréltem csak le a startnál kapott pisztolyt, nem is használtam semmire de a ranged gemini egy tök jó mérgezős pisztoly artifactot dobot amikor meghalt. -
#200 Én fegyótápolásra költöttem... -
#199 Gondolom.
Szívtam is keményen a főellennél amikor belőtte a sérthetetlenség cuccát...
Én meg nemgyőztem rohangálni, hogy feltöltődjön a lángszóró. Erre lefagyaszt odajön, csap 3-at lemegy 2/3-ad életem. Jó volt.
Amúgy mégegy bug:
Ha akkor fagyasztanak le, amikor lángszórózol, akkor nem alszik ki a láng...ergó csak mozogni nem tudsz, de sebzed a csókát...LOL. -
haxoror #198 Hát én nyomom a smitheseket is mert kell a pénz amióta rájöttem hogy a dokinál (nem olcsón) vissza lehet vonni az elhibázott skillpontokat, csak hordom hozzá a sok manit és kipróbálgatom az összes skillt :) -
haxoror #197 Lehet hogy Neonál nem kellenek a skillek de a Psi csajszi azokból él :)