Restricted Area
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek nem ment full screen-ben a játék, itt a megoldás:
Color Depth-nél így állítsatok:
32bit - Framerate
TFT Resolution - Yes
Wndowed Mode - No
Jó game-et!
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
A többi karaktert ki sem próbáltam, biztos csak annyi a különbség hogy õk gyengébb baltát kapnak.
Nem is értem miért olyan népszerû <#wow3>#wow3>
Amúgy 6-7 órányi játék után azt mondom, baromi unalmas, lángszóróval megyek, aztán leosztok mindenkit. A többi karakter kipróbálásáhozm eg semmi affinitásom, gondolom a nehézség annyiban áll, hogy gyengébb fegyverekhez férnek hozzá. Szóval gyengusz! Nem is értem, hogyan adhattak 80 feletti százalékot rá egy csomó kritikában.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
jo ez a game. teccik. az elejen nem teccett annyira, de ez a langpityu eleg zsir. jelenleg a terminatorral nyomulok.
mennyi ellenseges "szorny" van a jatekban? nem tudja valaki? mer eddig talalkoztam kb ugy 6-7 fajtaval.
csum
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Biztosan volt már róla szó, de hadd ne olvassak vissza. A kérdésem: nem lehet multiban nyomni??!! A fõmenüben ott van a Network Game, de hiába kilkkelek rá, semmi nem történik... Az "újratöltött" változat van meg.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Þór vígi þessi rúnar
csak kenjinél van hogy kiderül hogy õ valójában egy cyborg és aztán megtalája saját magát és vagy emgmenti vagy megöli?? vagy az összes többi karakternél is ez van? (csak hogy ugye menyire van karakterre szabva a történet 😊 )
De egy 10-re szerintem csinálok egy XP-t... 😊
Þór vígi þessi rúnar
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mindegy, akartam szeretni de a trend ellen nem lehet menni, ebben az évben bármit néztem meg vagy félkészen adták ki vagy tele volt buggal vagy csak spontán szar volt. Isten hozott a jövõben 😊
Hát jah, kb. ennyi a gém.
Amúgy az egyik ládát kellett kinyitni, és abban volt a cucc amit kért az ipse...
Én is próbálkozom vele, hogy háthajó, háthajó, de nem.
Þór vígi þessi rúnar
Énmeg csitelve (quicksave/quickloadok) kerestem meg a lángszórómat a fegyós csajszinál...Ugyanis mindig új cuccai vannak, ha loadolsz.
Amúgy én eleinte M16-al mentem, csakhát picit sebez. 200-at. Az fügyi. A végén a tápos lángszóróm (nem költöttem rá a 100.000 UPGRADET) elég szépet sebzett.
Þór vígi þessi rúnar
Szívtam is keményen a fõellennél amikor belõtte a sérthetetlenség cuccát...
Én meg nemgyõztem rohangálni, hogy feltöltõdjön a lángszóró. Erre lefagyaszt odajön, csap 3-at lemegy 2/3-ad életem. Jó volt.
Amúgy mégegy bug:
Ha akkor fagyasztanak le, amikor lángszórózol, akkor nem alszik ki a láng...ergó csak mozogni nem tudsz, de sebzed a csókát...LOL.
Þór vígi þessi rúnar
Talán ha 2-3 smith-es küldetést csináltam...
Azok nem jöttek be, mert mindig ugyanazt kellett csinálni.
Amúgy énis kipucolok mindent. Nem lépek le, ha kapásból megtalálom a lejáratot. Az lúzer 10 perc alatt toljuk végig embereknek való.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy a skilleket baromira nem használtam. Egyszer a gránátdobást de asse ért semmit. Jól megsütöttem inkább az ellent.
Amúgy 8 ponttal maxolsz ki egy skill-t, nem is érdemes rátenni több pontot.
Þór vígi þessi rúnar
Én a Geminiknél 10-es voltam most 14 vagyok (rossz szokásom hogy teljesen kipucolom a mappot mielõtt továbbmegyek 😊
Kapsz egy kis bónusz sebzést. Legalábbis én csak ennyi plusszt vettem észre!
Þór vígi þessi rúnar
A fegyverkereskedõnél az a Grip modifi...stb. mit csinál azért a k...va sok pénzért?
A csatorna szépségei:
Doki bizony k***ra elfoglalt ott mellette:
Osakinál ez igy elég elönyös formáció (átlángszórózni a falon):
Outta Space (egy baltás kiütött a pályáról (quickolad segitett csak)):
És a végzõs karakterem:
Javaslom a harcosoknak a tápolt lángszórót! Géppuskával nemtom hogy lehet megcsinálni, de szerintem sehogy, mert kicsit sebez...Sux...
Þór vígi þessi rúnar