Restricted Area

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!

Akinek nem ment full screen-ben a játék, itt a megoldás:
Color Depth-nél így állítsatok:
32bit - Framerate
TFT Resolution - Yes
Wndowed Mode - No

Jó game-et!
Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Én a Diabloval voltam így, toltam pár órát a barbárral és leosztottam mindenkit a baltával.
A többi karaktert ki sem próbáltam, biztos csak annyi a különbség hogy õk gyengébb baltát kapnak.
Nem is értem miért olyan népszerû <#wow3>

A "fordítás" szándékolt volt. Egyébiránt ha kézikönyvet nem is ,de FAQ/walkthrough-t lehet találni a neten, gúglizva. Na nem mintha végigjátszás kellene hozzá, de a FAQ-ban van pár érdekes dolog, pl. hogy mit befoylásolnak a tulajdonságok.

Amúgy 6-7 órányi játék után azt mondom, baromi unalmas, lángszóróval megyek, aztán leosztok mindenkit. A többi karakter kipróbálásáhozm eg semmi affinitásom, gondolom a nehézség annyiban áll, hogy gyengébb fegyverekhez férnek hozzá. Szóval gyengusz! Nem is értem, hogyan adhattak 80 feletti százalékot rá egy csomó kritikában.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Psichocsajjal mi a fõgeci trükkje? <#help>

magasabb szinten jön a többi, ha még nem voltál laborba akkor ott is lesz pár extra

avan
a reloaded az a csapat neve. nem kell leforditani. igy kevesebben tudjak mirol van szo, ah leforditod 😊

jo ez a game. teccik. az elejen nem teccett annyira, de ez a langpityu eleg zsir. jelenleg a terminatorral nyomulok.

mennyi ellenseges "szorny" van a jatekban? nem tudja valaki? mer eddig talalkoztam kb ugy 6-7 fajtaval.

csum

Tud vki linket egy kézikönyvhöz?

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Carlos
Gõzöm sincs bro!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Biztosan volt már róla szó, de hadd ne olvassak vissza. A kérdésem: nem lehet multiban nyomni??!! A fõmenüben ott van a Network Game, de hiába kilkkelek rá, semmi nem történik... Az "újratöltött" változat van meg.

és segittet , õ segitet kideriteni hol van a tudos jobban mondva az ember verzioja a karakternek 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lányt itt is kellet, ez utána volt 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Carlos
Neo-nál egy lányt lehet megölni vagy megmenteni, aki segít késõbb, ha a multban (egy spec pályán) megmentetted.

Þór vígi þessi rúnar

SPOILERES kérdés:

csak kenjinél van hogy kiderül hogy õ valójában egy cyborg és aztán megtalája saját magát és vagy emgmenti vagy megöli?? vagy az összes többi karakternél is ez van? (csak hogy ugye menyire van karakterre szabva a történet 😊 )

Carlos
<#idiota>
Ejh... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Titan
HAHA Detto! Nekem a kis psicho csajomat meggyalázták mint atom! Azóta olyan furcsán lépked...😄

Carlos
Én PC-n. Most vacilálok, hogy megye majd 98SE alatt.
De egy 10-re szerintem csinálok egy XP-t... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
oooh vagom, hogy ps2 😉 nekem is megvan, csak en inkabb majd boxon fogom tolni vagy pcn... a graf miatt ... 😉

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Carlos
Ehhh...ps2-es shot...
Amúgy szerintem inkább gorilla, mint yeti... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
OFF: neztem a galeriadat! az a YETI hogy kerult oda? van storyja? <#vigyor2> NAgyon nagy!!!<#buck>

Mondjuk 1 láda volt a szobában, de abban csak 1 sima shotgun volt. Remélem nem egy 100 creditet érõ cuccot kellett ellopnom.
Mindegy, akartam szeretni de a trend ellen nem lehet menni, ebben az évben bármit néztem meg vagy félkészen adták ki vagy tele volt buggal vagy csak spontán szar volt. Isten hozott a jövõben 😊

NeoMaN
😊
Hát jah, kb. ennyi a gém.
Amúgy az egyik ládát kellett kinyitni, és abban volt a cucc amit kért az ipse...

Én is próbálkozom vele, hogy háthajó, háthajó, de nem.

Na, kár hogy itt a fallouthoz hasonlították mert belenéztem. Bár ne tettem volna. Leszenvedtem pár pályát hátha jó, de hogy 3 mission keresztül tök ua. az unalmas pálya ez iszonyat. Aztán a kovács ügynök aszongya hozzak vissza valamit. Jó, ezt még megnézem. Megint ua. az unalmas pálya, nem hiszem el hogy nem tellett más texturára. Aztán odaérek a piros ponthoz és nincs ott semmi. Köszönöm, uninstall.

Carlos
Lehet. Amúgy én akkor mentem kovács ügynök melóihoz, amikor a 24-es karimmal bementem az Osaki kastélyába és kiröhögtek a szörnyek... 😊

Þór vígi þessi rúnar

szvsz jóesélyel ugy végig se lehet nyomni mert nem fejlõdsz elégg... 😊

Carlos
Hehe...
Énmeg csitelve (quicksave/quickloadok) kerestem meg a lángszórómat a fegyós csajszinál...Ugyanis mindig új cuccai vannak, ha loadolsz.
Amúgy én eleinte M16-al mentem, csakhát picit sebez. 200-at. Az fügyi. A végén a tápos lángszóróm (nem költöttem rá a 100.000 UPGRADET) elég szépet sebzett.

Þór vígi þessi rúnar

Hát van különbség a két kari között mert én pl Geminik után cseréltem csak le a startnál kapott pisztolyt, nem is használtam semmire de a ranged gemini egy tök jó mérgezõs pisztoly artifactot dobot amikor meghalt.

Carlos
Én fegyótápolásra költöttem...

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Gondolom.
Szívtam is keményen a fõellennél amikor belõtte a sérthetetlenség cuccát...
Én meg nemgyõztem rohangálni, hogy feltöltõdjön a lángszóró. Erre lefagyaszt odajön, csap 3-at lemegy 2/3-ad életem. Jó volt.
Amúgy mégegy bug:
Ha akkor fagyasztanak le, amikor lángszórózol, akkor nem alszik ki a láng...ergó csak mozogni nem tudsz, de sebzed a csókát...LOL.

Þór vígi þessi rúnar

Hát én nyomom a smitheseket is mert kell a pénz amióta rájöttem hogy a dokinál (nem olcsón) vissza lehet vonni az elhibázott skillpontokat, csak hordom hozzá a sok manit és kipróbálgatom az összes skillt 😊

Lehet hogy Neonál nem kellenek a skillek de a Psi csajszi azokból él 😊

Carlos
Neo derékig a falban van!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Fõküldiket nyomtam inkább.
Talán ha 2-3 smith-es küldetést csináltam...
Azok nem jöttek be, mert mindig ugyanazt kellett csinálni.
Amúgy énis kipucolok mindent. Nem lépek le, ha kapásból megtalálom a lejáratot. Az lúzer 10 perc alatt toljuk végig embereknek való.

Þór vígi þessi rúnar

Ja, és az elsõ képen mit kéne látni mert én semmit sem látok a sötéttõl? <#confused>

Carlos
Nálam még egyszer sem fordult elõ.
Amúgy a skilleket baromira nem használtam. Egyszer a gránátdobást de asse ért semmit. Jól megsütöttem inkább az ellent.
Amúgy 8 ponttal maxolsz ki egy skill-t, nem is érdemes rátenni több pontot.

Þór vígi þessi rúnar

A 28-as szintet hogy érted el? Csak a fõküldetést nyomtad vagy Smith féléket is?
Én a Geminiknél 10-es voltam most 14 vagyok (rossz szokásom hogy teljesen kipucolom a mappot mielõtt továbbmegyek 😊

Az a Smith-es küldiknél nekem is van néha 😞

Na végre, ezt lecsekkelem mert már ideggyogyót kapok hogy a sima lövésen kívül csak két spell van betárazva <#worship>

Carlos
Milyen verzió?
Mindig pont 15 perc?
Rossz krekk?

Þór vígi þessi rúnar

Arra még mindig semmi ötlet miért lép ki pont 15 percenként?
Carlos
Nevesíti a fegyveredet!
Kapsz egy kis bónusz sebzést. Legalábbis én csak ennyi plusszt vettem észre!

Þór vígi þessi rúnar

Titan
A probléma megoldva!!!! Úgy leget gombokhoz rendelni skillt (1-8), hogy a kívánt gombot nyomva kell tartani és bal egérgombbal hozzá lehet adni skillt, amit alúl kell kiválasztani ahol a megfelõ egérgombhoz (jobb gomb v. middle) lehet skillt adni...😄 Remélem ez érthetõ volt!

A fegyverkereskedõnél az a Grip modifi...stb. mit csinál azért a k...va sok pénzért?

Lammer
meseld el 😉 plz...

Titan
A legidegesítõbb az, mikor az a feladat, hogy vágd pofán a célszemélyt és mire végigverkedet magad a célig, nincs sehol a nyomorúlt!!!! A térképen ott van a piros pont, de sehol senki...😞

Titan
Rájött már valaki, hogy az 1-8-ig terjedõ gombkiosztáshoz lehet valamit rendelni vagy mi???!!!

Titan
A Fegyvereknél a modslot-ot lehet megtõlteni tulajdonságokkal a fegyverkereskedõnél, ua ez érvényes a bio cuccokra is azzal a különbséggel, hogy a dokihoz kell fordúlni...

Titan
LOL! 😄

Titan
A Dokinál alúl azok a kövik: Bal/jobb szett, Genetikai optimalizáció(nem vesz le pontokat), slotos cuccokat lehet megtõlteni tulajdonságokkal...

Carlos
Akkor szóval csak a legviccesebb bugok!

A csatorna szépségei:

Doki bizony k***ra elfoglalt ott mellette:

Osakinál ez igy elég elönyös formáció (átlángszórózni a falon):

Outta Space (egy baltás kiütött a pályáról (quickolad segitett csak)):

És a végzõs karakterem:

Javaslom a harcosoknak a tápolt lángszórót! Géppuskával nemtom hogy lehet megcsinálni, de szerintem sehogy, mert kicsit sebez...Sux...

Þór vígi þessi rúnar

mi ez a modslot? lehet upgaredolni a cuccokat? bár még csak msot kezdtem (2. map kb 4. szint) lehet nem kéne ezzel foglalkoznom 😄

Carlos
Mingyárt nyomok énis bugshotokat és a befejezõ karakteremet.

Þór vígi þessi rúnar