Restricted Area
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lap közepe fele van a bejelentes a forditasrol. A letöltesek között van egy Demo is, de a link nem müködik honapok ota, pedig irtam nekik emailt.
Mit kéne tenni, hogy teljes képernyõben induljon el??
köszi.
http://www.akciofigura.hu
'Neo' nem tud belépni a cyber világba, csak a hacker csaj.
Nekem egy egyedi tunningolt géppuskám van...Mongyuk még gyerek a karakterem.
Amúgy a minimum sebzés a 200 vagy a maximum?
Ajánlom a fegyver nevesítését vagymi, mert megnöveli a sebzést, bár húzós az ára... 😊 De csak egyszer kell... 😊
Þór vígi þessi rúnar
Én is a mátrixos figurával megyek, lángszórót adtam a kezébe. Találtam egy nem-rossz shotgun-t is (mintha vmi elite cucc lenne, mert van neve, és elég nagyot üt - 200 körül), de még mindig a lángszóró a favorit. Lehet venni a fegyveres macánál egy toolbox-ot. Na az vajon mire jó? És ez a karakter is be tud lépni a cyber világba? Mert hiába találok terminálokat nem tudok csinálni vele semmit.
Van valami ötletetek, hogyan lehetne ezt megoldani?
Þór vígi þessi rúnar
Köszönöm!
Szóval a tárgyak annyit vesznek le!
A zárt ládákat hogyan lehet kinyitni? (pájszer?)
Þór vígi þessi rúnar
Multiban nyomult már valaki? Nekünk newm nagyon mûxik; elindul, de nem lehet küldit felvenni, mert hiányzik az a faszi, aki adná...
Ja, és az angol verzióhoz van már patch?
THX!
A tolerance azért fogy el mert az implanátumoknak is van egy tolerance értéke és az csökkenti, de a dokinál egyes tárgyakat optimalizálni lehet a karakteredre így azok nem vesznek el T pontot.
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
Restricted.Area-RELOADED
ugye angol nyelvû? <#help>#help>
Neo-val nyomom.
Lenne egy kérdésem. a tolerance mért fogy el egy idõ után???
Vagy hogy mûködik ez???
Þór vígi þessi rúnar
Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!
sot kepzeld, nemtom ez bug volt, vagy tul sok terminalt toltottem le(azert nem tudom, mert letoltom mar huzok is megkeresni a kovektezohoz!!!) de kileptem, es az ellenfelek alltak!!! <#buck>#buck> sot a bortonbol megmentos kuldibol, bementem megint csomot toltottem(mostmar figyeltem a letoltes vegszoveget) es mindig szinte titkos adatot sikerult letoltenem! erre a sokaidig ilyennel, hopp toltes, es mar a csatornaban vagyok egy kardos harcossal... <#vigyor4>#vigyor4>
1 nagy hibaja van... az itthoni gepemen is toltoget... 1Gb ram, 3200+ es 6800GT, mar szenneallitgattam manualisan a \data\option.dat allomanyt, de toltoget, meg sosem lesz 63-64 fpsnel jobb a tlejesitmeny... hmmm pedig vertical sync kikapcs, 75Hzen futtatom a gamet(TFT miatt) hmmm es ami a LOL, hogy a munkahelyi kis gepemen is indulasra birtam!!! 850re huzott cerka, 320 ram, 16!!!! megas matrox g400!!! ehhh ott is szinte enynit toltoget, azert itthon szebb, meg azert nem akadgat, de basssus megy! (sajna fullscreent se itt, se melohelyen nem enged) <#szomoru1>#szomoru1>
nah jo jatekot mindenkinek!!! a fenebem hamost nem kene szulinapot tartani sogornak, nyomnam reggelig(szabinapos vagyok ma is meg holnap is)
szal allat a game, en elvezem!!!<#papakacsint>#papakacsint>
szerk!
kint probalgattam a matrixos figuraval, volt mar plazma fegyom! es a bortonbe, ahol a ket b*szott eros geminit kell lekuzdeni(melee, meg egy energia fegyveres) veletlen elkezdtem lovoldezni tavolrol, mielott meg nem rohan nekem a melee gemini(mert en shiftezek a lovesnel) es csak hallom, hogy aaargharrghh, <#idiota>#idiota> szenved, szepen tavolrol lelovoldeztem!!! ehhhh tudom csiiit, de amikor 45Xre halok meg(raadas a legnehezebb fokozatot valasztottam eloszor, igy mindig alttab, ami szegeny kisgepen, ehhh, namind1, biztonsagi mentest visszatolt, megint-meghal, alttab, visszamasol, meghal.... .... ....) <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.guillotine.atw.hu
A technilogias picsával nyomulok, de nemjöttem még rá ha elfogy a kis droidom csikja hogy kell feltölteni. Ha vki rájött segicsen pls Thx
www.guillotine.atw.hu
www.guillotine.atw.hu
Én a Neo emberrel nyomom vannak benne pisztolyok, gépfegyverek, plazmafegyverek, lángszóró, gránát, stb.
Amúgy nem rossz game fõleg a sci-fi kedvelõknek de nemhinném, hogy befut mint a Diablo vagy a Sacred.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Fegyverek vannak, mert csak kardos screenshotokat láttam...
Honnan lehet leszedni?
Þór vígi þessi rúnar
Egy aprócska kérdés: hogy lehet a technikus csajnál a robot energiáját feltölteni?
Köszi elõre is!
ECS N2U400-A, 2,4 AMD Sempron,1024 mb 400hz Kingston, MSI NX6600 128 Diamond,gembird dualfan 400w
http://gaborszantai.co.uk/