276
Diablo a jövöben: http://www.ra2083.com/
-
#156 Nézegettem a gombkiosztást és azokba a slott-okba 1-9-ig hogyan lehet valamit berakni vagy mit is csinál??? Az a tollkit vagy mi a f...z, amit a fegyverkereskedőnél lehet vanni, az mire jó? -
#155 Eggyezik!!!!! -
#154 -
#153 Semmi...Akkor semmi, ha ebből nem vágtad! -
#152 Na, ma estére végeztem...
-
#151 Naja ez tény, de ha egy ilyen grafikájú játékban, amiben ezen kívül minden egész pofás inkább megyek Kenjivel, mert ő a király. Az akcentusa meg még annál is atomabb. -
haxoror #150 Jaja, még hogy nincs értelme a számítógépes játékoknak!
Az életre készítenek föl!
A jövőd múlhat rajta! -
haxoror #149 Azt azért nézd meg hogy van-e egyáltalán special izéje mert ha telepakolod művégtagokkal meg implantokkal akkor egyszerűen nem lesz semmi "manája" amivel castolhatna. -
haxoror #148 was? was? -
Jozsó #147 Hogyan lehet használni az aktív skilleket? Az ok, hogy a passzívak folyamatosan hatnak, de mi a helyzet az aktívakkal? Neo-nak pl. van egy rakás bombákkal kapcsolatos skillje, de bombát még egy darabot nem sokat annyit sem találtam.
Mi a helyzet a nénivel a sarkon? Csak azt tudom válaszolni, hogy most nincs pénzem ilyesmire, pedig lenne!
Nincs a városban vmi dobozka, ládikó, ahova le rakhatom azokat a cuccokat amiket majd később akarok használni? -
#146 Wannabe...???
Őőőő...Mithis? -
#145 Akkor aztán kénytelenek leszünk használni azokat, amiket az ilyen játékokban látunk... :) -
haxoror #144 Hogy őszinte legyek játék közben inkább nézek egy szőke csajt extra dudákkal mint egy félmeztelen japcsit vagy azt az esőköpenyes terminator wannabe-t :D
Ráadásul a woodoo castok jönnek be szal a Diablo után megint mázlim van :) -
haxoror #143 Ha!
Mivel semmi esély arra hogy a Fallout3 idén megjelenjen így a postapoc fíling utáni sóvárgásomat ez a gém is tökéletesen be tudja tölteni (természetesen ez a játék nem rpg ellentétben a Fallouttal ami AZ rpg)
(Imádom a MadMax környezetet, kértem a felvételem a Paksi Erőműbe, reménykedjetek hogy nem vesznek fel mert akkor aztán... ) -
Jozsó #142 Szóval megnéztem pontosan. A shotgun 40-216-ot üt. Ha kézbeveszem, akkor ez 88-491-ben fejeződik ki. De azért a lángszóró még mindig jobb, derekasan felturbózva 430-452. -
#141 Én értem mire gondol a srác!
Azért Fallout mert ezis ilyen katasztrófa utáni lepukkant környék, hytec cuccokkal.
Ez nekem is nagyon bejön! Szerintem tök jó játék.
Szerintem a grafika sem vészes. Aki nem szereti az ilyesmit, az mennyen HL2-zni vagy Doom 3-alni.
Szerintem ettől lesz tökjó ez a gém. -
#140 Haha! Látom Te is hosszas mérlegelés után a nagymellűt választottad...:) -
#139 Hát a fallouthoz az égvilágon semmi köze, max annyiban hogy kb. 7-8 évvel ezelőtti szintnek felel meg a grafikája.
A Fallout viszont szerepjáték volt, ez meg nem az! Dögunalom. 12-es szintig elvittem a japcsit, aztán uninstall, delete. Nagy nulla.
DB -
haxoror #138 Ja és nekem a gém röcc nélkül fut csak a videok szaggatnak be egy kicsit néha de ez még bőven belefér. -
haxoror #137 Na végre kipróbáltam és nekem nagyon bejön, imádtam a Falloutot és a Diablot is és most megkaptam a kettőt egyben :)
Ami szar hogy optionsból nem lehet a brightnesst állítani :(
A Psi csajjal kezdtem kb az felel meg itt a varázslónak, szívás ha felrakok bármilyen művégtagot az csökkenti a manát szal kompromisszum... -
#136 Nálam csak az átvezető animok vannak ablakban.
A játék fullképernyő, de az animok mintha ablakban lennének.
Nocsak, nocsak...
Data/options.dat
Nekem fullscreen a játék de mégis az 1-es flag van beállitva (window:640x480).
Kutakodjatok, állítgassatok... -
#135 Ennyire hülye azért nem vagyok...
Lentebb andrew is ugyanezt kérdezte, de választ ő se kapott...
-
#134 Na, a karakterem!
Érdekelne a Ti karaktereitek is! Ha tudtok szúrjatok be képeket!
-
#133 Na, rájöttem!
Pájszer kell nem az a toolbox baromság.
Ja és a pajszernak bal alul kell lenni, mert különben nem nyitja ki a ládákat... Bug vagy Feature? -
FairCO #132 kösz, már jön is -
#131 Érdekes...nekem teljesképernyőn fut....Amikor elindítod a játékot, akkor van 1 olyan fűl, color depht vagy mi és ott van 1 olyan, hogy windowed mode on/off... -
GrimReaper78 #130 wanadoo... -
FairCO #129 vmelyik warez oldalon fent van? a revenge nem műxik nekem. -
#128 Mit kéne tenni, hogy teljes képernyőben induljon el?? -
#127 Hogy kell használni a toolboxot a lakatos ládákon?
Ha nyomok egy W-t, akkor eltünik a toolbox és ugyanugy nemtom kinyitni.
Faszim kezébe se tudom tenni, mert ott meg a géppuska van.
Szóval hogyan tovább? -
#126 A hivatalos kiado a SevenM http://www.sevenm.hu/
A lap közepe fele van a bejelentes a forditasrol. A letöltesek között van egy Demo is, de a link nem müködik honapok ota, pedig irtam nekik emailt. -
#125 Szasztok.
Mit kéne tenni, hogy teljes képernyőben induljon el??
köszi.
-
Jozsó #124 Maximum. Mikor a kezébe fogta (ugye ott már skillek is játszanak) kb. 50-460 volt a min - max sebzése. A lángszóró tuningolva nevesítve most olyan 360 körül sebez. De ha egyszer vki meggyullad, az már nem harcol tovább. >:-) -
#123 Az van is, de nemtom hogy kell használni.
'Neo' nem tud belépni a cyber világba, csak a hacker csaj.
Nekem egy egyedi tunningolt géppuskám van...Mongyuk még gyerek a karakterem.
Amúgy a minimum sebzés a 200 vagy a maximum?
Ajánlom a fegyver nevesítését vagymi, mert megnöveli a sebzést, bár húzós az ára... :) De csak egyszer kell... :) -
Jozsó #122 Hali,
Én is a mátrixos figurával megyek, lángszórót adtam a kezébe. Találtam egy nem-rossz shotgun-t is (mintha vmi elite cucc lenne, mert van neve, és elég nagyot üt - 200 körül), de még mindig a lángszóró a favorit. Lehet venni a fegyveres macánál egy toolbox-ot. Na az vajon mire jó? És ez a karakter is be tud lépni a cyber világba? Mert hiába találok terminálokat nem tudok csinálni vele semmit. -
#121 A drágám nem szupportálja az ékezetes karaktereket!
Van valami ötletetek, hogyan lehetne ezt megoldani? -
#120 Amúgy nem gáz. Énis elkezdtem a fordítást! -
#119 Nem mondod????!!! Hol olvastad az infot? -
#118 ÉRTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm!
Szóval a tárgyak annyit vesznek le!
A zárt ládákat hogyan lehet kinyitni? (pájszer?) -
#117 Mennymár!
Hol, mikor?
Nagyon állat gém!!!