Disciples 2: Rise Of The Elves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
csak annyit a dc-röl hogy nekem ndc++ van illetve nextdc++ ugyanz.Ez az olyan több száú letöltés hogyha ugyanaz a file több embernek is megvan akkor mindegyiktöl elkezdi letölteni és a sebesség összeadódik így sokkal hamarabb letöltesz vmit.Ezt a fajtájú klienst a mátrix az independence a tejszin és a NASA hub engedélyezi a nagyobbak közül.Figyelembe véve ezeket a hubok nagyságát szerintem bõven elég.Nem tapasztaltam még olyat hogy ezeken ne lett volna meg az amire szükség van.Szóval ezt töltsétek le és ezzel szedjétek a dolgokat.Visszatérve a hibás letöltésekre való igaz hogy van amikor hibásan tölt le egy file-t.Kb: 1000-böl egyszer ez az én tapasztalatom az egy éves dc-zésem alatt.nextdc

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

OFF
bármi lehet hibás enek meg van az esélye, énis szedtem már le ftp-rõl crc-sen..., de attol hogy töb szálon szeded / több helyrõl egyszere nem lesz semmivel se nagyobb esélye a hibának... 😊
ON

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Kandurex
Megint 😊. Lehet nálam bugzik a játék 😞. A váramat védõ csávó, valami Mizrayel vagy ki, 900HP van és 250dmg sebez!! Azért az korrekt! 😊)). Másnál is van ilyen?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a_n_d_r_e_w
Ha megtaláltad az army screent, akkor egyszerû drag'n'drop 😄

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Jaj! Elfelejtettem! Hány hõst érdemes csata rendbe állítani? Mert ahogy láttam nincs megkötés csak a pénz függvénye.

Kandurex
Még egy: Hogyan lehet elrendezni a csapatot? Pl: hogy a mágus hõsöm maradjon hátul, az ütök-vágok-harapok kaszt kerüljön elõre

a_n_d_r_e_w
Nem tudom, régebben láttam mûködõ dc++-t többszálú letöltéssel. Hogy hibás-e, azt nem tudom, de nekem egyszer még a flashget is sikeresen elcseszett egy ilyen fájlt, pedig nem is több helyrõl töltöttem. Na mind1
Na OFF OFF

One Vision. One Purpose.

1. én emg elöbb olvastam az általad adott oldalon hogy elméletben van lehetõség rá dc-ben csak még nicns rendesen megcsinálva...
2. a darabolos modszerel nekem még SOHA nem jött le hibás file, ez csak egy marha nagy parasztvakitó kamu szöveg volt itt... , vagy csak nem ért hozzá aki irta..., mert enyi erõvel ha letöltést megszakitod és késöbb folytatod már akkor is hibás lehetne 😊
amugy csak egy kliensnek volt konkrétan irva hogy támogatni fogja a darabokat de az még nem készült el, többinek meg vagy hiányos infoja nagyon, vagy nem támogatja 😊, de azért köszi 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a_n_d_r_e_w
Idézek egy faqból:
"2.8 Tudok egy fájlt egyszerre több felhasználótól tölteni?
Nem, a DC++-ban erre nincs lehetõség. De nézd a dolog jó oldalát: ha egy fájlt csupán egyszerre egy felhasználótól töltesz, kisebb a hibalehetõség.
Természetesen sokféle próbálkozás van erre, és léteznek is olyan programok, amik ezt ígérik a felhasználóknak, viszont jelenleg egyáltalán nem biztonságosak a híresztelésekkel ellentétben, rengeteg hibás fájlt készítenek."

Szóval nincs annál dühítõbb, mikor hosszú várakozással teli órák után valami rosszul jön le 😊

One Vision. One Purpose.

enyéim se annyira, csak tudod könnyü a jóhoz hozzászokni 😊

a_n_d_r_e_w
Klienseket a www.dcinfo.org-on találsz.
Hogy mi hol tiltott azt nem tudom, én símát használok, az én letöltéseim nem sürgõsek 😊

One Vision. One Purpose.

Kandurex
HTX!

több helyen? matrix és koli ezek közé tertozik?
ettõl függetlenül dobhatnál iylen kliensre egy linket, érdekelne

a_n_d_r_e_w
Vannak olyan kliensek is, csak több helyen tiltottak 😞

One Vision. One Purpose.

hm, derég dc-ztem már, marha zavaró hogy megvan több embernek és nem tud egyszerre töbtõl is darabokat tölteni mint pl emule vagy bittorent 😊

nem irtam el..., csak forumon szoktam elgépelni dolgokat máskor midnig ellenörzöm töbször is vagy pedig copypaste 😊
lehet csak pechem volt rossz idõben néztem vagy nemtom 😊

a_n_d_r_e_w
Lehet hogy elírtad, mondjuk dicsiples 😊

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
1. Hõs nem tud varázsolni csata közben, kivétel orbok, amulettek, healing és feltámasztó italok (ha ez volt a kérdés)
2. Ha arra gondolsz, amikor a hõsöd inventoryja látszik és egy bábú, amire artifactokat lehet aggatni, akkor a sereg képernyõjén középütt, egy pár gomb között van egy olyan, hogy "paperdoll"
3. Lény megölése után kapsz egy bizonyos XP-t, ezt nem befolyásolja a lény hp-je, csak a fajtája (így vettem észre), majd a csata végén a megszerzett XP annyi lény között oszlik el egyenlõen, amennyi van a csapatodban (kivétel, ha csat közben meghalt és felélesztetted valamelyiket)

Remélem mindent jól írtam 😊

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Pár kérdés is akkor, pls help.

Hogyan lehet a hõsnek varázslatokat adni? Mert a kastélyból tudok, de a varázslómmal nem 😞

Aztán mnden csata után van "talált tárgyak" elosztása a csapatnak, ezt a képernyõt csak csata után lehet használni?

Aztán van valami XP eloszlás is ilyenkor mi is van, a szabvány szokásos?

ugy kerestem és mégse találtam de megnézem megin akko 😊

Kandurex
Egész jó, amolyan táp-a-lelke-mindennek típusú játék. TecciK! 😊

a_n_d_r_e_w
Úgy keress rá, hogy disciples. Csak a mátrixon vagy 10 példányban találta meg a rise of the elvest és még csak nem is aktív módban vagyok 😉

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Már megvan a full 😊, kölcsön kértem.

Davidus
Már csak a hangulata meg a stílusa miatt is érdemes meglesni. De ott a demó lesd meg. Az csak 1xx mega.

V9ykn8_TZL0

hm miylen akcpsolatod van? bár végülis nekem 8 elöbb utobb csak lejön
mindegyik két cd-s vagy van amelyik kevesebb?

én megoszthatom az öszeset dc-n ha máshol nem találod...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

honnan szedted? már ha publikus, de ha nem valami szupertitkos ftp de mégse akarod közszemlére teni akkor privibe is jöhet 😊

aprpopo engem is érdekelne de nem találonm se ftp-men, se emule-n se dc-n (koli meg matrix hubot néztem) se torrenten
valakinek van valami 5lete honét lehetne leszedni? (sms web is jó, vagy egy dc hub, vagy egy torrent file vagy akármi)

igen készül a magyarítás, magyaritasok.hu
és igen tényleg jó játék, eleinte lehet nem fog bejönni ajánlom figyelmedbe a #37 hozzászólásomat
ne add fel...

Kandurex
Végig olvastam a topikot és úgy döntöttem, hogy ez a játék kell nekem. Az alappal a Dark P. kezdek, remélem tényleg olyan jó, mint ahogy itt írjátok. Olvastam, hogy készül hozzá magyarítás, hol érhetem el, és milyen % -ban van már kész?

jaja, én mosta törpékkel nyomom a rise of the elvest, de nagyon durva, isszony kemények a törpék, örzõt a legkönnyebb nyírni velük, én úgy nyomom, hogy egy mágus hõs, 75 armorral elõl 2 jégóriás, hátul egy hermit (mágus), és gondoljatok bele, van olyan mágia 10 armor, 33 armor, és 33 armor in the world ez 76 és még italt nem használtam, plusz van egy staffom, 20 armort ad, nagyon durva, amint van jégóriás azonnal lehet örzõt nyírni, már a negyedi pályán, felnyomod az armort, és a jégsebzés 30-at sebez minden körben, plusz a sebzések, ha már 45 akkor nagyon durva, én 3 örzõt is nyírtam egy pályán...

a_n_d_r_e_w
Nehezen 😊
Régen volt már, a karakter meg szegény egy winchester anomália áldozata lett 😞
De ha jól emléxem akkor még az empire kampány elején lehetett találni egy paralizáló staffot, az úgy minden 3. körben mûködött is 😊
A 2x200 hp stimmel, meg az összes jó várzslat+ital csata elõtt, amit csak találtam 😊

One Vision. One Purpose.

hát ez egy kicsit durva? hogy ölted meg, mert ha mindennek feltunningolod, akkor is csak 30-at sebez, igaz 2x200-as hp töltõvel esetleg, na kipróbálom én is...

a_n_d_r_e_w
Jó ötlet!
Akkor én is felrakok egyet.
Empire mágusom egyedül ostromol várat
(megnyerte 😊 )

One Vision. One Purpose.

Pár képet feltöltöttem ide a galériába de megpróbálom ide is csak most még ezt gyakorlom.

Nos most vittem végig az undead-ekkel mégpedig a scout hõssel.Elég szépen föl lehet turbózni a fiút de kétségtelen az elején borzasztó nehéz vele lenni,viszont utána már az egyik legjobb.Sebzése:79+162; Hp:303; Initiative:50+52; Armour:30; Chances to hit:89%+11; Lépések: 100.633 megnyert csatával.Így elég ütõs de nagyon sokat szenvedtem vele míg ide eljutottam vele.

a_n_d_r_e_w
Végre egy értelmes topic 😊
Jó látni pár disciples fant

One Vision. One Purpose.

Wanted
kösz

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Hi
Van a Disciples 2 Dark Propecy
van a guardians of the light a servants of thr dark (ez a kettõ együtt ) galleans return, és van a rise of the elves

Wanted
Nem konkrétan a Rise Of The Elveshez tartozik, de:
A Disciples 2-nek mi az alcíme?
Milyen kiegészítõk jelentek meg sorban hozzá?
(Ezek közzül egy a ROTE?)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

itt van egy pár a dawnloads, scenarios menüpont alatt

pf nekem van egy pár a gépemen már nemtom honnan szedtem, majd felrakom valahova, majd nézek még neten is...

Megvan rájöttem.viszon tudnál ajánlani vmi jó letölthetõ pályát ami a meglévõ hõssel is komoly kihívást jelent?

Na de a netröl ha letöltök pályákat hova kell raknom ahhoz hogy a meglévõ hõsökkel tudjak játszani?Illetve hogyan kell ezt csinálni?

100-at sebeztem...

én mindig mágust használtam nagyon bejött, de volt hogy íjász hõssel is végigmentem az is kemény volt, de mindre igaz, talán a harcosra nem, hogy az elején kemény vele menni, most nyomom a törpékkel mágus hõs, és a 4-es pályán asszem 8-as szintû voltam, elõszõr volt jégóriás kinyírtam egy õrzõt, ugye mágia 10 armor, 33 armor az már 43, meg találtam egy staffot 20 armor az 63, plusz italok, az õrzõ minden körbe 25-öt sebzett, én meg kb 10-at figyelembe véve 2 jégóriés, +30-as jégsebzés körönként...
Ha végigvitted, lehet játszani külön pályákat, netrõl nekem van is egy pár, namármost nem sok értelme van, mert a hõsöd már nem nõ csak az embereid, de úgy is jó én már nyomtam egy párat...