Disciples 2: Rise Of The Elves
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak annyit a dc-röl hogy nekem ndc++ van illetve nextdc++ ugyanz.Ez az olyan több száú letöltés hogyha ugyanaz a file több embernek is megvan akkor mindegyiktöl elkezdi letölteni és a sebesség összeadódik így sokkal hamarabb letöltesz vmit.Ezt a fajtájú klienst a mátrix az independence a tejszin és a NASA hub engedélyezi a nagyobbak közül.Figyelembe véve ezeket a hubok nagyságát szerintem bõven elég.Nem tapasztaltam még olyat hogy ezeken ne lett volna meg az amire szükség van.Szóval ezt töltsétek le és ezzel szedjétek a dolgokat.Visszatérve a hibás letöltésekre való igaz hogy van amikor hibásan tölt le egy file-t.Kb: 1000-böl egyszer ez az én tapasztalatom az egy éves dc-zésem alatt.nextdc
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
bármi lehet hibás enek meg van az esélye, énis szedtem már le ftp-rõl crc-sen..., de attol hogy töb szálon szeded / több helyrõl egyszere nem lesz semmivel se nagyobb esélye a hibának... 😊
ON
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Na OFF OFF
One Vision. One Purpose.
2. a darabolos modszerel nekem még SOHA nem jött le hibás file, ez csak egy marha nagy parasztvakitó kamu szöveg volt itt... , vagy csak nem ért hozzá aki irta..., mert enyi erõvel ha letöltést megszakitod és késöbb folytatod már akkor is hibás lehetne 😊
amugy csak egy kliensnek volt konkrétan irva hogy támogatni fogja a darabokat de az még nem készült el, többinek meg vagy hiányos infoja nagyon, vagy nem támogatja 😊, de azért köszi 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
"2.8 Tudok egy fájlt egyszerre több felhasználótól tölteni?
Nem, a DC++-ban erre nincs lehetõség. De nézd a dolog jó oldalát: ha egy fájlt csupán egyszerre egy felhasználótól töltesz, kisebb a hibalehetõség.
Természetesen sokféle próbálkozás van erre, és léteznek is olyan programok, amik ezt ígérik a felhasználóknak, viszont jelenleg egyáltalán nem biztonságosak a híresztelésekkel ellentétben, rengeteg hibás fájlt készítenek."
Szóval nincs annál dühítõbb, mikor hosszú várakozással teli órák után valami rosszul jön le 😊
One Vision. One Purpose.
Hogy mi hol tiltott azt nem tudom, én símát használok, az én letöltéseim nem sürgõsek 😊
One Vision. One Purpose.
ettõl függetlenül dobhatnál iylen kliensre egy linket, érdekelne
lehet csak pechem volt rossz idõben néztem vagy nemtom 😊
2. Ha arra gondolsz, amikor a hõsöd inventoryja látszik és egy bábú, amire artifactokat lehet aggatni, akkor a sereg képernyõjén középütt, egy pár gomb között van egy olyan, hogy "paperdoll"
3. Lény megölése után kapsz egy bizonyos XP-t, ezt nem befolyásolja a lény hp-je, csak a fajtája (így vettem észre), majd a csata végén a megszerzett XP annyi lény között oszlik el egyenlõen, amennyi van a csapatodban (kivétel, ha csat közben meghalt és felélesztetted valamelyiket)
Remélem mindent jól írtam 😊
One Vision. One Purpose.
Hogyan lehet a hõsnek varázslatokat adni? Mert a kastélyból tudok, de a varázslómmal nem 😞
Aztán mnden csata után van "talált tárgyak" elosztása a csapatnak, ezt a képernyõt csak csata után lehet használni?
Aztán van valami XP eloszlás is ilyenkor mi is van, a szabvány szokásos?
One Vision. One Purpose.
V9ykn8_TZL0
mindegyik két cd-s vagy van amelyik kevesebb?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
valakinek van valami 5lete honét lehetne leszedni? (sms web is jó, vagy egy dc hub, vagy egy torrent file vagy akármi)
és igen tényleg jó játék, eleinte lehet nem fog bejönni ajánlom figyelmedbe a #37 hozzászólásomat
ne add fel...
Olvastam, hogy készül hozzá magyarítás, hol érhetem el, és milyen % -ban van már kész?

Régen volt már, a karakter meg szegény egy winchester anomália áldozata lett 😞
De ha jól emléxem akkor még az empire kampány elején lehetett találni egy paralizáló staffot, az úgy minden 3. körben mûködött is 😊
A 2x200 hp stimmel, meg az összes jó várzslat+ital csata elõtt, amit csak találtam 😊
One Vision. One Purpose.

One Vision. One Purpose.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Van a Disciples 2 Dark Propecy
van a guardians of the light a servants of thr dark (ez a kettõ együtt ) galleans return, és van a rise of the elves
A Disciples 2-nek mi az alcíme?
Milyen kiegészítõk jelentek meg sorban hozzá?
(Ezek közzül egy a ROTE?)
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Ha végigvitted, lehet játszani külön pályákat, netrõl nekem van is egy pár, namármost nem sok értelme van, mert a hõsöd már nem nõ csak az embereid, de úgy is jó én már nyomtam egy párat...