Disciples 2: Rise Of The Elves

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg egyet nem értek teljesen.
ha végigviszem akkor miért lehet hõst exportálni.Utána még lehet vele játszani vhogy?

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

A fõellenség egy batár szörny a nevét nem tudom most neked megmondani.nem Uther hanem egy másik.Õ is paralizál egyfolytában vmilyen démon.Na mindegy végülis most vittem végig mégegyszer a rise of the elves-t egy mágussal very hard fokozaton.Mit mondjak nem is olyan rossz a mágus.Nekem is 80-at lép a sebzése 104+183 az armor 30 (nincs értelme arra artifact-ot használni ugyanis ott a varázsital),initiative 45+28, chances to hit 89+11 és 18-as szintü a kislány.732 csatát nyert meg.
Most szerintem az undead-ekkel is végignyomom a mágust választva.Eddíg soha sem használtam mágust de nagyon ráéreztem most.

nem emléxek már ki volt a fõellenség, csak nem uther, nemtom, silent assassionod van? annak magas szinten magas a méregsebzése sokat vesz le...
Írd le pontosan ki a fõellenség...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Rusy érdekelne hogy a guardian of the light-ban az emberekkel a végén a fõellenséget mágussal ölted már meg?Én most képeztem ki egy elég tápos emberkét de a paralizálás ellen nem sok mindent tudok tenni ugyanis keveset sebez.90+135

jaja de szerintem nem jó, mert körökre osztott, egymásra kell várni, és azért egy hús vér ember nem addig lép mint a gép, jelzem a gép is kurva sokáig lép...

Valaki játszotta már neten ezt a játékot?Kíváncsi lennék milyen lehet bár ahogy elnéztem ip-cím alapján lehet csatlakozni.

azóta le se lehet vakarni róla...

ja bocs még egy észrevétel szerintem ennek a játéknak az a baja, hogy egy heroes edzett embernek (pl én) kicsit furcsa az irányítása felépítése játékmenete, meg szerintem nehéz is, elsõre elrettentõ, õszintén szólva nekem se tetszett elsõre nagyon, játszottam 5 percet delete, elmentem egy haveromhoz jó rá 2 hétre, ebédután olyan 1 óra körül, leültünk és ezt játszotta elkezdtem nézni, õ nyomta én néztem és magyarázott nyomtuk ketten, aztán hajnal kettõkor jöttem haza, addig csak enni inni meg hugyozni áltunk fel...

ja és persze ezek a cuccok úgy vannak, meg hogy az utolsó embert, várat, mindent kinyírtam minden pályán, volt akkora pálya 9 órán keresztûl játszottam...

antijedi az összes standalone, nem kell az eredeti asszem 3 van, guardians of the light, servants of the dark, rise of the elves

Dankó, van egy olyan tulajdonság ha szintet lépsz +20 armor ez eddig 20, van egy artifact etched circlet, +35, 55, van egy banner + 20 minden egységnek így a csapatnak 20, a hõsnek 85, a sebzés meg van egy artifact +35% damage 104+87, pesrsze adtam arra a skillre hogy +20%damage

Sg, van egy olyan tulajdonság hogy advanced path findig, arra adtam, meg van egy csizmám boots of seven leagues ami 60% move points (kétszer is megtaláltam)

chance to hit 100% initiate 45+22, mindig enyém az elsõ ugye first strike és 18-as vagyok ezen a pályán ez a max

a kiegek standaloneok vagy kel hozzájuk az alap is?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Engem meg a lépéspont érdekelne, 80 még egy scout hõsnek is a becsületére válna.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Az Age of Wonders-rõl tud valaki valami bõvebbet? Mert ha végignyomtam az elfeket, majd azzal is alkarok nyomulni.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Rusy!Egy kérdés hogyan csináltál 85-ös armort?Illetve hogyan lehet azt fejleszteni mert nekem csak italokkal sikerült eddíg.

Na igen én is nagyon szeretem, csak tényleg kevesen játszák, abban egyetértünk hogy a heroes 4-et ver, de azt mi nem, viszont a 3 az mai napig az egyik legjobb ilyen játék, de a disciples megközelíti, sõt el is érei...

SG én egy mágus hõssel nyomo, elõl 3 kentaur , hátul a hõs egy íjász, meg egy gyógyító, és halálosztó, a hõsnek 80 lépéspontja van 85 armorja és 192-õt sebez az egész partinak, nagyon durva, én nagyon régóta játszok, örülök hogy más is játszik ezzel a kiváló játékkal...

Davidus
Az is veri a Heroes 4-et;)

V9ykn8_TZL0

Az nem kérdés hogy ennek a sorozatnak a legjobb a hangulata, csak a sok elvakult HOMM rajongó ezt nehezen emészti meg, igy aztán jönnek a fikázós szövegeikkel. Bár az Age of Wonders-et még ki akarom próbálni, hátha az is felkerül a képzeletbeli dobogómra. Állítólag az is egy jó kis játék.

Csak az a baj hogy a very hard fokozaton is megy.:(

Sziasztok!

Nos csak annyit erröl a játékról hogy kb most nyomtam végig vagy harmadjára mindegyik fajjal + a kiegészítõk és nyugodtan állíthatom hogy az egyik leghangulatosabb legjobban játszható körökreosztott játék a fantasy birodalmában. A zene a sztori a látvány úgy jó ahogy van.Aki unalmasnak tartja akkor az ne játszon körökre osztott stratégiai játékokkal ugyanos ezek nem a pörgõs játékmenetrõl híresek.Véleményem szerint az emberek és a halottak a legjobb faj.Sõtt a halottakat nagyon föl lehet turbósítani.Annyira hogy símán ki lehet az örzõket velük nyírni. Viszont az emberekkel a legnehezebb kinyírni az örzõt de mindent meg lehet oldani.

Az elfeknél mire érdemes gyúrni ?? Õket még nem ismertem ki,mert félre rakrtam az elfes kiegészítõt, ínségesebb idõkre. Melyik leader illetve egység a legjobb? Az undeadnál a scout leader volt a legfaszább, itt is jó?

Hát nemtom nekem a törpékel nagyon könnyû volt kinyírni az örzõt, a két jégóriás 600 élettel, 250-et sebez az ugye az õrzõnk 25 a páncél miatt, viszont a jégsebbzés, arra nem immunis, körönként 60 LOL, simán ha kb 50 armorja van a két jégóriásnak, az õrzõ hamarabb meghal minthogy kinyírna...

Ja élõhalottakkal meg démonokkal a legkönnyebb ugye mind meg petrify örzõt kinyírni a törpék után, az elfekkel egy kicsit gázos, csak úgy lehet ha jó sok armor potiont összeszedsz meg van a pályán pl armor mágia megvételre, pl a törpék +33 armorja, akkor az elfekel is lehet örzõt nyírni...

Jok a törpék de az õrzõt én Nosferat vezetõvel és vámpírokkal megtámogatva nyírtam ki a leghamarabb !! Igaz ez eleég tápos csapat volt, az életerõ szívás miatt.

Hi!
Valaki végignyomta az elfekkel? Mer az utolsó pályán nemtom mit kell csinálni. Azt írja hogy foglaljam el a pálya 45% át meg return to sollam... de az hol van?

na túljutottam a 3-mas pályán nem volt piskóta, kisit hagyni kell hogy a sárkány megöljön pár ellenséges egységet, aztán ki kell nyírni a sárkányt ha már az ellenség legyengítette...

te vagy az én emberem...

nemtom mér nem szereti senki a törpéket, mágus hõs, harcos két jégóriás, és isszinymegabrutálok, egy õrzõt õk nyírnak ki a legkevesebb kõrben...

esetleg tudsz segíteni a rise of the elvesben??

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Disciples 2-nek óriási nagy király hangulata van! Igaz csak démonokkal meg undeadekkel nyomtam végig mert a törpékhez nem volt gyomrom:D

V9ykn8_TZL0

jaja a gamernek az alapjáték, nekem is az van meg...

CrucifX
Ha jól emlékszem valamelyik magyar magazin melléklete volt nemrégiben (nem mernék rá megesküdni, de gamer)

nagyon nagy játékot hagytál ki

axon: én folyamatosan tartom a kapcsolatot a fordítóval at0p0sz-al segítek is neki, de most elég kevés ideje van lassan halad de azért halad

senki nem tud segíteni egy jó taktikában az elfek 3-mas pályáján?

Wing Rockling
Én a demoval játszottam és nagyon tetszett, de nem jutottam el odáig hogy a teljessel játszak: Egyszerûen nincs meg senkinek akivel fel tudom íratni, annyira meg azért nem kell hogy eredetire költsem a pénzt(Ezzel a szar modemmel meg warezról nem tom leszedni)

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Axon
Én a magyarítást várom.
Állítólag már majdnem kész van az alapjáték fordítása.
Na akkor majd újra nekiugrok.

Nekem idom is van, es a lassubb jatekokat szeretem, megis vegtelenul unalmasnak talaltam ezt a jatekot.

hát õszintén szólva ha végignyomod az összes fajjal az alapot a guardians of the lightot meg a servants of the darkot meg a rise of the elvest egy ideig tuti elég, én végignyomtam mindent az alapot kéccer is más hõssel, de a rise of the elvest most vettem elõ csak mer suliba dolgozok és ilyenkor van hogy 4 órát is jásztok egy nap...

Eye-scream
Nekem nagyon tetszett és szvsz nagyszerûen megcsinált játék, de nemhiszem hogy még1x végigjátszanám.

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Ez igaz több türelem kell, mert pl én mindig úgy nyomtam hogy melóhelyemen volt hogy 2 3 órát is játszottam vele, mert nem tudtam mit csinálni és nagyon bejött, mert ez a játék annak való akinek tengrenyi ideje van, de szerintem kurva hangulatos...
Csak most egy kicsit ideges vagyok mert az elfeknél a harmadik pályán amit lentebb említettem nem tudok továbbmenni, pedig nem lenne nehéz csak mindent nagyon pontosan kell csinálni...

Rhodeus
Nem mai darab már. Hónapokkal ezelõtt nekiveselkedtem, de nem igazán tudott lekötni. Valahogy vontatottnak éreztem. De ha felpezsdül a téma, elõveszem megint, lehet hogy egy kicsivel több türelem kellene hozzá...

Eye-scream
Disciples 2õt és a kiegészítõt démonokkal és élõholtakkal végigtoltam meg elkezdtem a másik kettõvel is de meguntam és abbahagytam...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

akkor nincs olyan az egész sg-n aki játszott volna vele???

nemtom én az 1-el nem játszottam, de a 2 leköt órákat, és szerintem ez a lényeg nagyon jó a hangulata, grafika még mai szemmel nézve is jó, meg 5 faj rengeteg pálya, több mint 100 óra játékidõ...

egyszerü: disciples 1el játszottam 2 orát és atombéna játéknak tartom

ja nekem is ez volt a furcsa pedig egy nagyon király játék de úgy látszik senkit se érdekel... Nem tudom hogy miért írjatok valamit, ha negatív akkor indokoljátok meg...

Serpa
ide se várok sok hozzászólást.
többi Disciples -ben sincs ...

gondoltam nyitok egy ilyen témát, csodálkoztam hogy nem volt senki se játszott ezzel a király játékkal?
Ha valakit érdekel írhatok egy két ütõs combot mit mivel érdemes párosítani, és várok megoldásokat a kemény pályákra pl az elfeknél a hármas pályát ki hogy oldotta meg nem volt piskóta, az a pálya ahol egy csomó empire csapat ellen kezdünk és van egy sárkány is..

← ElőzőOldal 7 / 7