344
Disciples 2: Rise Of The Elves
-
#104 Kipróbáltam. A HWB, az Elite és a KOLI viszont nem :( -
#103 mindenkit sebez, és elég szépen -
antijedi #102 akkor mi értelme a varázsló hősnek? :)
amugy köszi a leinket a nextdc-hez, majd megnézem :) -
Dankó #101 Igaz csak különböző olyan tárgyakat amire megvan a képeségünk.Pl:talizmánok, orb-ok.De varázslást nem lehet. -
Az igaz, hogy a hőssel a csata közben nem használhatunk varázslatokat? -
Rusy #99 igen, én is úgy szoktam, hogy 1 hősöm van a főhős azt fejlesztem, másik hőst csak akkor csinálok ha a nyersanyag valahol veszélybe kerül, plussz még van nyersanyag foglaló hősöm, mindig abba avárosba csinálom ahol közel van a nyesanyag amit el akarok foglalni, aztán nagyon nem megyek vele inkább csinálok másikat, általába kevés a lépéspontja, értelemszerűen kell összeállytani a csapatot, de nagyon sok lehetőség van, pl a dankó-é is nagyon jó bár én sose próbáltam úgy, meg gondolj bele, eleve sok a játékidő, e ha minden fajt minden hőssel, mindig más felállításba végignyomsz nqagyon sok a játékidő, sok lehetőséggel, nemtudom most melyik fajjal nyomod írhatok én is jó összeállítást, de természetesen nagyon sok jó létezik, ott van pl az empire, én mágus hősnél előre 3 lovag, 2 gyógyító hátra meg a mágus brutális, persze nagyon jó az 1 gyógyító 2 assassin, a méregsebzés miatt, de sok lehetőség van, én pl most nyomtam végig törpékkel mágus hős elől alapból 75 armorja van, 2 jégóriás 9-es szinten 225/105 asszem a sebzése, az örző letérdel előtte :))) kb 6 körbe le lehet győzni , meg hátul egy hermit... -
Dankó #98 Ha megnézed a galériámat akkor találsz pár képet.Ott egy elf mágus van és egy undead scout, igaz az undead elöl van mivel drain-life sebzése van amivel mindíg újratölti az életét.ja és ezek a teljesen kifejlesztett hősök. -
Dankó #97 Érdemes egy hőst vinni és őt fejleszteni ugyanis őt viheted tovább a pályákon, továbbá érdemes még egy hőst is csinálnod hogy az ellenség ne tudja a nyersanyaglelőhelyeket elfoglalni.
A csapat elrendezés nálam a következőképpen alakul.Ha mágus hős van akkor azt hátra és előre közelharci emberkéket továbbá hátra egy gyógyító/paralizáló emberkét rakni + egy illyászt vagy hasonlót.Ez az összeállítás igaz a scoutra is azzal a külömbséggel hogy hátra ne illyászt hanem olyan egységet rakj ami mindenkire sebez.Ha knight-od van akkor előre maga mellé 2 közelharcit,hátra gyógyító/paralizáló és két illyász vagy két mindenkire sebző lényt.Nálam ez a bevált taktika. -
Dankó #96 Persze ő az őrző.Magaddal nem viheted és mindenkinek a várában van egy ilyen tápos teremtmény akit megfelelő felszereléssel meg tudsz öllni ezzel kiiktatva az ellenfelet.Nem feladat megölni az ellenség örzőjét csupán a tapasztalati pontokért érdemes+ a felhalmozott nyersanyagért+ nem kell már arra a gépre várni majd.Viszont figyelj hogy nagyon erős és a 900 Hp mellé egy 90-es armour is van.Csakis erős csapattal támadj neki. -
Dankó #95 A Link az magát a progit tölti le.Beállítása hasonlóan törénik mint a sima dc++-nak.Remélem tudtam segíteni. -
Dankó #94 Sziasztok!
csak annyit a dc-röl hogy nekem ndc++ van illetve nextdc++ ugyanz.Ez az olyan több száú letöltés hogyha ugyanaz a file több embernek is megvan akkor mindegyiktöl elkezdi letölteni és a sebesség összeadódik így sokkal hamarabb letöltesz vmit.Ezt a fajtájú klienst a mátrix az independence a tejszin és a NASA hub engedélyezi a nagyobbak közül.Figyelembe véve ezeket a hubok nagyságát szerintem bőven elég.Nem tapasztaltam még olyat hogy ezeken ne lett volna meg az amire szükség van.Szóval ezt töltsétek le és ezzel szedjétek a dolgokat.Visszatérve a hibás letöltésekre való igaz hogy van amikor hibásan tölt le egy file-t.Kb: 1000-böl egyszer ez az én tapasztalatom az egy éves dc-zésem alatt.nextdc -
antijedi #93 OFF
bármi lehet hibás enek meg van az esélye, énis szedtem már le ftp-ről crc-sen..., de attol hogy töb szálon szeded / több helyről egyszere nem lesz semmivel se nagyobb esélye a hibának... :)
ON -
#92 Megint :). Lehet nálam bugzik a játék :(. A váramat védő csávó, valami Mizrayel vagy ki, 900HP van és 250dmg sebez!! Azért az korrekt! :))). Másnál is van ilyen? -
#91 Ha megtaláltad az army screent, akkor egyszerű drag'n'drop :D -
#90 Jaj! Elfelejtettem! Hány hőst érdemes csata rendbe állítani? Mert ahogy láttam nincs megkötés csak a pénz függvénye. -
#89 Még egy: Hogyan lehet elrendezni a csapatot? Pl: hogy a mágus hősöm maradjon hátul, az ütök-vágok-harapok kaszt kerüljön előre -
#88 Nem tudom, régebben láttam működő dc++-t többszálú letöltéssel. Hogy hibás-e, azt nem tudom, de nekem egyszer még a flashget is sikeresen elcseszett egy ilyen fájlt, pedig nem is több helyről töltöttem. Na mind1
Na OFF OFF
-
antijedi #87 1. én emg elöbb olvastam az általad adott oldalon hogy elméletben van lehetőség rá dc-ben csak még nicns rendesen megcsinálva...
2. a darabolos modszerel nekem még SOHA nem jött le hibás file, ez csak egy marha nagy parasztvakitó kamu szöveg volt itt... , vagy csak nem ért hozzá aki irta..., mert enyi erővel ha letöltést megszakitod és késöbb folytatod már akkor is hibás lehetne :)
amugy csak egy kliensnek volt konkrétan irva hogy támogatni fogja a darabokat de az még nem készült el, többinek meg vagy hiányos infoja nagyon, vagy nem támogatja :), de azért köszi :) -
#86 Idézek egy faqból:
"2.8 Tudok egy fájlt egyszerre több felhasználótól tölteni?
Nem, a DC++-ban erre nincs lehetőség. De nézd a dolog jó oldalát: ha egy fájlt csupán egyszerre egy felhasználótól töltesz, kisebb a hibalehetőség.
Természetesen sokféle próbálkozás van erre, és léteznek is olyan programok, amik ezt ígérik a felhasználóknak, viszont jelenleg egyáltalán nem biztonságosak a híresztelésekkel ellentétben, rengeteg hibás fájlt készítenek."
Szóval nincs annál dühítőbb, mikor hosszú várakozással teli órák után valami rosszul jön le :) -
antijedi #85 enyéim se annyira, csak tudod könnyü a jóhoz hozzászokni :) -
#84 Klienseket a www.dcinfo.org-on találsz.
Hogy mi hol tiltott azt nem tudom, én símát használok, az én letöltéseim nem sürgősek :) -
#83 HTX! -
antijedi #82 több helyen? matrix és koli ezek közé tertozik?
ettől függetlenül dobhatnál iylen kliensre egy linket, érdekelne -
#81 Vannak olyan kliensek is, csak több helyen tiltottak :( -
antijedi #80 hm, derég dc-ztem már, marha zavaró hogy megvan több embernek és nem tud egyszerre töbtől is darabokat tölteni mint pl emule vagy bittorent :) -
antijedi #79 nem irtam el..., csak forumon szoktam elgépelni dolgokat máskor midnig ellenörzöm töbször is vagy pedig copypaste :)
lehet csak pechem volt rossz időben néztem vagy nemtom :) -
#78 Lehet hogy elírtad, mondjuk dicsiples :) -
#77 1. Hős nem tud varázsolni csata közben, kivétel orbok, amulettek, healing és feltámasztó italok (ha ez volt a kérdés)
2. Ha arra gondolsz, amikor a hősöd inventoryja látszik és egy bábú, amire artifactokat lehet aggatni, akkor a sereg képernyőjén középütt, egy pár gomb között van egy olyan, hogy "paperdoll"
3. Lény megölése után kapsz egy bizonyos XP-t, ezt nem befolyásolja a lény hp-je, csak a fajtája (így vettem észre), majd a csata végén a megszerzett XP annyi lény között oszlik el egyenlően, amennyi van a csapatodban (kivétel, ha csat közben meghalt és felélesztetted valamelyiket)
Remélem mindent jól írtam :) -
#76 Pár kérdés is akkor, pls help.
Hogyan lehet a hősnek varázslatokat adni? Mert a kastélyból tudok, de a varázslómmal nem :(
Aztán mnden csata után van "talált tárgyak" elosztása a csapatnak, ezt a képernyőt csak csata után lehet használni?
Aztán van valami XP eloszlás is ilyenkor mi is van, a szabvány szokásos? -
antijedi #75 ugy kerestem és mégse találtam de megnézem megin akko :) -
#74 Egész jó, amolyan táp-a-lelke-mindennek típusú játék. TecciK! :) -
#73 Úgy keress rá, hogy disciples. Csak a mátrixon vagy 10 példányban találta meg a rise of the elvest és még csak nem is aktív módban vagyok ;) -
#72 Már megvan a full :), kölcsön kértem. -
#71 Már csak a hangulata meg a stílusa miatt is érdemes meglesni. De ott a demó lesd meg. Az csak 1xx mega. -
antijedi #70 hm miylen akcpsolatod van? bár végülis nekem 8 elöbb utobb csak lejön
mindegyik két cd-s vagy van amelyik kevesebb?
-
Rusy #69 én megoszthatom az öszeset dc-n ha máshol nem találod... -
antijedi #68 honnan szedted? már ha publikus, de ha nem valami szupertitkos ftp de mégse akarod közszemlére teni akkor privibe is jöhet :) -
antijedi #67 aprpopo engem is érdekelne de nem találonm se ftp-men, se emule-n se dc-n (koli meg matrix hubot néztem) se torrenten
valakinek van valami 5lete honét lehetne leszedni? (sms web is jó, vagy egy dc hub, vagy egy torrent file vagy akármi) -
Rusy #66 igen készül a magyarítás, magyaritasok.hu
és igen tényleg jó játék, eleinte lehet nem fog bejönni ajánlom figyelmedbe a #37 hozzászólásomat
ne add fel... -
#65 Végig olvastam a topikot és úgy döntöttem, hogy ez a játék kell nekem. Az alappal a Dark P. kezdek, remélem tényleg olyan jó, mint ahogy itt írjátok. Olvastam, hogy készül hozzá magyarítás, hol érhetem el, és milyen % -ban van már kész?