Disciples 2: Rise Of The Elves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Akkor megosztom, csak nem tudom milyen gyors lesz a feltöltés

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
standalone-k, de pl a servants of the dark-kal csak a hullákkal és a démonokkal lehet nyomulni, ezért kell egyesíteni a kettõt

One Vision. One Purpose.

amugy nem szánna meg valaki akinek van dc-je? eltünt minden normális kapcsolatos emberke , igy arilig csurog 😞
már alig van hátra 160 mega kb és több mint 15 órát ir rá ... 😞

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

elvileg mind stnadalone nem? meg az addig ok hogy capaignok pl különlesznek, de pl + tárgyak meg iylesmik mindbe elérhetõek lesz6nek?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

a_n_d_r_e_w
A két korábbi kieg egyesül egy gallean's return címû nagy kiegbe, ami a négy faj összes küldetését tartalmazza, a rise of the elves viszont külön kerül fel

One Vision. One Purpose.

még egy kérdés: ha meber felrakja alapot + összes kieget akkor mind "egybe" lesz, minden cuccal amik vanak bennük vagy mind csak külön külön jáccható?

Már csak a démonok vannak hátra, a többi faj kipipálva. Démonoknál mik a jó egységek? Mire érdemes gyúrni? Mondjuk harcos vagy felderítõ hõs mellett(a mágus hõst már unom).

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

Azért szívesen kipróbálnám az egymás elleni játékot neten csak a kíváncsiság kedvéért hogy milyen is lehet.hiszen tudva levõ hogy neten egymás ellen sokkal nehezebb játszani mint a gép ellen.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Most nyomtam végig az elf hadjáratot mágus hõssel, és egyszer sem használtam sem orb-ot sem talizmánt. Sokkal többet ért a hõs villámcsapását elsütni, mint másra pazarolni a támadókört. Viszont a banner használata igen megkönnyítette a csaták megnyerését. Artifact használata is kötelezõ, már a játék felénél +60 százalékos sebzésem volt(2x20 artifactból, 1x20 banner-bõl). Ez megspékelve egy kis permanens initative potionnal, brutális kombónak bizonyult. A többivel egyetértek, a két mozgáspont növelõ és a hétmérföldes csizma használatát biztosító tulajdonságokra mindenképpen érdemes pontot költeni.

SPOILER !!!!

Az elf kampányban van pár jónak tûnõ(mérgezést adó, szintszívó, transzformáló stb.) de gyakorlatilag használhtatlan artifact, amit érdemesebb pénzé tenni a kereskedõknél mint felhasználni. Csak a sebzést vagy a páncélt növelõket érdemes használni.

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

igen, egyébként nem azt a szót használnám hogy unalmas, mert öcsémmel nagyon jót játszottunk, csak szar hogy sokat kell várni egymásra

Kandurex jó nem is azért kérdeztem, én is játszok fps-t de a doom 3 bár nagyon vártam fél órára se kötött le, inkáb nyomtam disciples-t... Az elsõ nekem is tetszet, bár én inkább duke nukem fan voltam...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kandurex
Ez meg az? Sehogy. Én nem szeretem a D3, soha nem is szerettem csak az elsõ részét.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hát lanon lehet hogy unalmas, de hotseatben jó lehet (tapasztalat még heroesbol 😛)

ajajaj, Kandurex most látom te vagy a házigazdája a doom 3 topiknak, feltehetek egy szemtelen kérdést? mondd hogy jön össze a két játék......

én próbáltam lanon, de gondolj bele, meg kell várnod a másikat míg lép addig malmozol, mer ha sokat játszottál tudhatod, néh a gép is sokáig lép elég fusztráló, nemhogy még egy hús vér ellenfél lépjen, mindenesetre nagyon nagy különbségek vannak gép és hús vér között, pl amit tudod hogy agép sose támadna meg ezt egy ember simán...

Szokott vki multizni vele?

ja hozzá kel tenem ha nem lépett volna le már valamelyik ieg elsõ cdje is lent lenne... 😞

ehh, hazaértem ere valamikor lelépet akitõl töltöttem a cuccot igy még hátra van 200 mega..., imádom dc-t...

a_n_d_r_e_w
Arról nem elfeledkezve, hogy a research is feleannyi manát emészt fel. Szóval szerintem a mágus a legerõsebb kaszt, és a mágus hõs a leghasználhatóbb karakter

One Vision. One Purpose.

Ne elgyen gondod, ezzel hogy "láma" kérdéseket teszel fel azért van a topic, és mint mondtam elsõre nehéz megszokni, de utána mindenért kárpótól, namármost a mágus hõs körüli vitát, egy picit eloszlatnám, namármost ha belegondolsz a mágus hõsök a csatába is "varázsolnak" lighting bolt, fire storm tulajdonképpen ez is varázslat, ha jobban belegondolsz nem weapon alapú, namármost a várban lévõ mágia meg a tekercsek plusz varázslatok azt mindenki tudja használni függetlenül hogy mágus vagy nem, DE kiemelném hogy a mágus itt is elõnyt élvez, ugye minden varázslatot KÉTSZER TUD ELSÜTNI, a többi hõs egyszer, és ha jobban megfigyelted 5-ös szintû mágia van az a legnagyobb, csak mágus hõsnél, lehet elérni, a többi hõsnél, max a 4-es szint, stb...
Majd írok még csak mennem kell...

Kandurex
HTX! 😊

Ja mágus hõsnél az artifact lore hogy tudjon használni artifact-okat vmint elfelejtettem a banner lore(ezzel lehetõség nyílik banner viselésére ami azért jó mert az az egész csapatodra hat ha a hõs felrakja.azt hiszem ennyi.

Persze hogy ki lehet fejleszteni.A hõs szintlépésekor van olyan lehetõség hogy use talismans and use orbs nem tudom a pontos megnevezését de lehet.A first strike az csak majd a késõbbiekben fejleszthetõ ki olyan 10.szint körül adja lehetõségként de orb és talizmán használatát jóval hamarabb,de én sohasem azt fejlesztettem ki knight hõsnél.Véleményem szerint a legfontosabbak: leadership(hogy minnél több embert vihess magaddal),patchfinding(lépés ha jól írtam le angolul),travel lore(ez engedi a speciális boots-okat--cipõket amikkel többet tudsz lépni,armour(ad +20 armourt alapból a hõsnek,might(erõsebb sebzés),és van még egy ilyen csak annak a nevére nem emlékszem,vmint a first strike.Én általában ezeket fejlesztem ki és ha még lehetõség nyillik rá akkor mást is.

Kandurex
#110 ??

a_n_d_r_e_w
Területet csak vár, város, rod foglalhat, ezek azok, amelyek folyamatosan növelik a területeidet. Foglalj el egy ellenséges várost, vagy vegyél olyan hõst, aki tud rod-ot telepíteni

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Az ellen betört hozzám és folymatosan területeket foglal, én meg hiába viszem a hõsöm oda, nyerek csatát, baszik visszafoglalni...hogy lehet?

a_n_d_r_e_w
van
hot seat is és normál multi is

One Vision. One Purpose.

az a jó ha egy fan oldal igazán fun 😄DD

tényleg még egy ucso kérdés: multi van benne? (vagy valamelyik részban) ? 😊

Kandurex
vagyis fan...(istenverte' fun szót, írva keverem a fan -nal)

Kandurex

az jó lenne!, már csak két óra és leér az alap game 😊

igy már érthetõbb egy fokkal, köcike 😊

Kandurex
Vagy tud valaki mondani egy fun Magyar oldalt? Akkor nem boldogítanám itt a társaságot a láma kérdéseimmel 😊

Kandurex
valamint az elsõ csapást (first strike)?

Kandurex
És a harcosnál is kilehet fejleszteni az Orb, valamint a talizmán varázslatok használhatóságát?

Tejszin hubra beenged a nextdc-vel függetlenül hogy mi a szabályzat.

A varázslóhõs illetve egyik hõs sem tud varázsolni magától a disciples játékban.Nem összekeverni a heroes sorozattal ahol tudnak.Itt nem lehet csata közben varázsolni csak ha ki van fejlesztve az a képessége hogy tudjon használni talizmánt csatában illetve orb-ot.Varázsolni csak a csatán kívül lehet.A varázslóhõs elõnye hogy mindenkire sebez és iszonyat nagyot vmint nem elhanyagolandó tulajdonság hogy ha kifejleszted a first strike nevü dolgot ami 50%-ot ad hozzá az initiative-hez(magyarul elõször fogsz csatában kezdeni),és így kezdesze neki egy csatát hogy egyböl sebzel mindenkire mondjuk 180-at.Ezért jó a mágus hõs.

Kandurex
Ugye vicc, hogy a varázslóhõs NEM tud varázsolni?

pedig a kolinka meg a tejszinnek ua aszabályzata asszem

aham, érdekes 😊

a_n_d_r_e_w
Kipróbáltam. A HWB, az Elite és a KOLI viszont nem 😞

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
mindenkit sebez, és elég szépen

One Vision. One Purpose.

akkor mi értelme a varázsló hõsnek? 😊
amugy köszi a leinket a nextdc-hez, majd megnézem 😊

Igaz csak különbözõ olyan tárgyakat amire megvan a képeségünk.Pl:talizmánok, orb-ok.De varázslást nem lehet.

Kandurex

Az igaz, hogy a hõssel a csata közben nem használhatunk varázslatokat?

igen, én is úgy szoktam, hogy 1 hõsöm van a fõhõs azt fejlesztem, másik hõst csak akkor csinálok ha a nyersanyag valahol veszélybe kerül, plussz még van nyersanyag foglaló hõsöm, mindig abba avárosba csinálom ahol közel van a nyesanyag amit el akarok foglalni, aztán nagyon nem megyek vele inkább csinálok másikat, általába kevés a lépéspontja, értelemszerûen kell összeállytani a csapatot, de nagyon sok lehetõség van, pl a dankó-é is nagyon jó bár én sose próbáltam úgy, meg gondolj bele, eleve sok a játékidõ, e ha minden fajt minden hõssel, mindig más felállításba végignyomsz nqagyon sok a játékidõ, sok lehetõséggel, nemtudom most melyik fajjal nyomod írhatok én is jó összeállítást, de természetesen nagyon sok jó létezik, ott van pl az empire, én mágus hõsnél elõre 3 lovag, 2 gyógyító hátra meg a mágus brutális, persze nagyon jó az 1 gyógyító 2 assassin, a méregsebzés miatt, de sok lehetõség van, én pl most nyomtam végig törpékkel mágus hõs elõl alapból 75 armorja van, 2 jégóriás 9-es szinten 225/105 asszem a sebzése, az örzõ letérdel elõtte 😊)) kb 6 körbe le lehet gyõzni , meg hátul egy hermit...

Ha megnézed a galériámat akkor találsz pár képet.Ott egy elf mágus van és egy undead scout, igaz az undead elöl van mivel drain-life sebzése van amivel mindíg újratölti az életét.ja és ezek a teljesen kifejlesztett hõsök.

Érdemes egy hõst vinni és õt fejleszteni ugyanis õt viheted tovább a pályákon, továbbá érdemes még egy hõst is csinálnod hogy az ellenség ne tudja a nyersanyaglelõhelyeket elfoglalni.
A csapat elrendezés nálam a következõképpen alakul.Ha mágus hõs van akkor azt hátra és elõre közelharci emberkéket továbbá hátra egy gyógyító/paralizáló emberkét rakni + egy illyászt vagy hasonlót.Ez az összeállítás igaz a scoutra is azzal a külömbséggel hogy hátra ne illyászt hanem olyan egységet rakj ami mindenkire sebez.Ha knight-od van akkor elõre maga mellé 2 közelharcit,hátra gyógyító/paralizáló és két illyász vagy két mindenkire sebzõ lényt.Nálam ez a bevált taktika.

Persze õ az õrzõ.Magaddal nem viheted és mindenkinek a várában van egy ilyen tápos teremtmény akit megfelelõ felszereléssel meg tudsz öllni ezzel kiiktatva az ellenfelet.Nem feladat megölni az ellenség örzõjét csupán a tapasztalati pontokért érdemes+ a felhalmozott nyersanyagért+ nem kell már arra a gépre várni majd.Viszont figyelj hogy nagyon erõs és a 900 Hp mellé egy 90-es armour is van.Csakis erõs csapattal támadj neki.

A Link az magát a progit tölti le.Beállítása hasonlóan törénik mint a sima dc++-nak.Remélem tudtam segíteni.