344
Disciples 2: Rise Of The Elves
-
Khull #224 Szerintem érdemes beszerezni. Mindenik fajjal uj elmenyt nyujt.
Nekem nagyon bejöt -
#223 És lehet itthon kapni valahol? -
#222 Sztem az elvesbe van a legtöbb újdonság. A többi 3 pálya plusz az alap, felejthető. -
#221 Nem tudom:) Én a Guardians of the Light kieget szedtem le amiben benne vannak az alap küldetések is. Még csak az alap küldiket nyomom. -
#220 Ja, közben rájöttem...
Érdemes beszerezni a kiegeket? Nekem csak az alap van meg, és érdekes módon csak tegnap este próbáltam ki előszőr (egy gamer melléklet volt), és rögtön meg is tetszett. -
Rusy #219 Hát ez az, nem én kértem őket, ők kértek meg engem... -
#218 copy paste volt;) rise of the elves free trial volt a teljes szöveg. -
#217 Rise of the Elves Free
Miért írtad, hogy free? -
Dankó #216 Sziasztok!
nos megnéztem az oldalt nem lesz rossz csak tényleg még finomítani kell rajta.A hivatalos screenshot-okat megnéztem és nevettem egy jó nagyot.pl: elfeknél a harcos hős középen hátúl van, majd a másik képen két harcos egység szintén hátul van.Érdekes összeállítás.Nekem anniy a bajom hogy már kívüröl tudom szinte a pályákat hogyan következnek egymás után és így sajnos már nincs benne túl sok élvezet, habár most nekivetkőzök és a törpökkel elkezdem nyomni ugyanis velük eddíg csak normál fogkozaton vittem végig és nagyon régen.kipróbálom ezt a két jégóriás témát az örzővel szemben.
Plusz azt szeretném megkérdezni hogy ide képet hogyan tudok beszúrni.Van galériám onnan szeretnék, csak nekem eddíg nem ment. -
antijedi #215 szakmunkást idézőjelbe... :) -
antijedi #214 én ezt értme meg szép is meg minden de akkor minek őket kéred meg? :)
ez olyan stilusu ha programot kell irni arra sem egy román szakmunkást fogsz megkérni :) -
Rusy #213 hát ja 2 15 éves csóka, de nagyon segírtőkészek, de csak a gportált tudják kezelni... -
#212 Én segítenék, de csak a flashez értek. -
antijedi #211 amugy kik ezek a nagy profi honlapkészitők kaik csak gportálos honlapot tudnak csinálni ? :)
szóltál volna lehet mi is tudtunk volna segiteni ... :) -
Rusy #210 én se ők rakták oda mindegy a célnak megfelel... -
antijedi #209 hm gportált muszály volt? :) ehez nem tom minek 3 ember... :/
nah midn1 nekem 8, csak én nagyon nem csipem gportálos oldalakat :) -
Rusy #208 á semmi, fing, már van csomó cuccom csak fel kéne rakni, meg írok egységismertetőt stb, csak nincs időm, de menni fog... -
#207 Hmm, igaz, még bőven van rajta mit fejleszteni. Jó lesz. -
Rusy #206 hát még elég kezdetleges nem volt időm, de nézd meg http://www.disciples2.gportal.hu/
majd rakunk fel egység ismertetőt meg stb... -
#205 Szúrok már pár képet, hogy aki benéz, az rögtön azt kérdezze: "Hol szerezhetnám be?"
-
#204 Rusy! Mi újság az oldallal? -
#203 Nekem meg az Elves csorgott le az iccaka folyamán..:) -
#202 Nah ezzel a mondtattal sem nyerem meg a fogalmazási versenyt :) -
#201 Nem tudom, nem próbáltam, mert nálam mind fel van telepítve, de lehet, hogy a RotE-ben benne van az összes, hogy elég az a két CD is. -
#200 Leszedtem a Guardians of the Light-ot. Servants of the Dark meg az alap game sehol nem volt meg. Kénytelen vagyok a jókkal játszani:P -
#199 Kár. -
#198 hát nem jó:P nem megy a fairlight féle krekkel... ehhez külön kéne krekket csinálni de gondolom nincs hozzá -
#197 Na 15 perc és minden kiderül;) -
#196 Már leszedtem a gamecopyworld-ről. Meg 1 giga szal nem sürgős:) 50k-val jön szal lesz éjfél mire leér. -
#195 Dark Prophecy -hez tudok adni cracket! Feltoljam az FTP -re? -
#194 Inkább mégsem mert ahoz nem látok krekket:P A Dark Prophecy-t szedem. -
#193 Most kezdtem el a Galleans-t -
#192 A Gallean's Return-t érdemes leszedni mert abban benne van a Servants of the Dark meg a Guardians of the Light is. -
#191 jah értem. Töltesz valamit? -
#190 Igen de 3 óra game után szépen leáll a buli. Azt kéne kipróbálni hogy ha megkrekkeljük őket akkor lehet e tovább nyomni. -
#189 Disciples 1 demo ;) -
#188 Viccölsz? Ezek komolyan full játékok? -
#187 Dark Prophecy
Gallean's Return
Rise of the Elves Free
Mindegyik a full game. -
#186 Hő? LINKET! -
#185 1 giga