Disciples 2: Rise Of The Elves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
3 órába telt?

Davidus
Lenyomtam a köcsögöt!:)

V9ykn8_TZL0

a_n_d_r_e_w
Az egy dolog, hogy kifejlõdött, de akkor sem lépett elég szintet. Figyeld az armort és a HP-t. Ha együttesen nem bírják ki a 250-es ütést, akkor annyi. Ígyál meg mindent amit csak tudsz, nyomjál annyi jó varázslatot a seregre, amennyit csak tudsz.

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Nem! Csak már kifejlesztettem a legerõsebb egységeket (white wizard stb. stb.) és még mindig gyengék, kérdem: akkor, hogyan fogok én bámilyen güzü õrzõt is leverni, ha már az elsõ körben megnyúvadnak a társaim?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a_n_d_r_e_w
TÜRELMETLEN vagy. Ne menj neki feleslegesen. Majd, idõvel sikerülni fog, de ha már az elsõ körbe behalsz, akkor semmi értelme.

One Vision. One Purpose.

Kandurex
ha nem jön akkor sztem kezd el villámokkal dobálni...eccer csak beledöglik.

#235?

Davidus
Van egy olyan érzésem hogy ez nem az én hozzászólásomra ment:)

V9ykn8_TZL0

Davidus
El fog indulni a városom felé? Csak azért kérdem mert a map másik végében tanyázik:)

V9ykn8_TZL0

ne nyílt terepen nyírd ki, várd meg míg a váradba megy ugyanis azt támadja, ha jobban megnézed akkor 190-es az õrzõd hpje, de több eséllyel tudod kinyírni mint nyílt terepen...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kandurex
Amúgy , h a **csába lehet leverni egy õrzõt? A kísérõkkel biztos nem, hisz 2 white wizard + 2 angels + 1 gyógyító (fasztuggya hogy'híjják) + a 4. szintü 170 körül sebzõ harcos hõsõmre egy fújt és az egész banda meghasalt. Valami tipp?

Davidus
Eddig én se;) A legtápabb egy Black Dragon volt 800 hp-al.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ez még az alap kampányban van. A kieg még csak ezután jön;)

V9ykn8_TZL0

Kandurex
passz, engem ne is kérdezz, még csak az alapjátékot tolom a 4. pályánál vagyok 4. szintû hõssel..még álmoba se találkoztam 1650HPs szörnnyel.

Davidus
Galériámban ott a hero akivel próbálozok:P

V9ykn8_TZL0

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Õ az

V9ykn8_TZL0

Davidus
Demon Uther-t hogy kell kinyírni?:P Minden egységem maxra van fejlesztve de így is meghalunk az elsõ körben:) Uther támadása mindenkit lesebez kb 20 hp-ra és még paralizál is

V9ykn8_TZL0

a_n_d_r_e_w
Elvileg feljebb lehet, de nem tudom melyik kiegtõl kezdve.
Szerintem nem éri meg, nem ma volt, de ha jól emléxem, akkor a kép kisebb lesz és kap egy keretet.

One Vision. One Purpose.

Kandurex
UP

Kandurex
Skacok, nincs valami pecsszerûség amivel fentebb lehet tolni a felbontást? Mert ahogy nézem csak 800X megy a drágaszág :(

Szerintem érdemes beszerezni. Mindenik fajjal uj elmenyt nyujt.
Nekem nagyon bejöt

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

ollie
És lehet itthon kapni valahol?

Kandurex
Sztem az elvesbe van a legtöbb újdonság. A többi 3 pálya plusz az alap, felejthetõ.

Davidus
Nem tudom:) Én a Guardians of the Light kieget szedtem le amiben benne vannak az alap küldetések is. Még csak az alap küldiket nyomom.

V9ykn8_TZL0

ollie
Ja, közben rájöttem...
Érdemes beszerezni a kiegeket? Nekem csak az alap van meg, és érdekes módon csak tegnap este próbáltam ki elõszõr (egy gamer melléklet volt), és rögtön meg is tetszett.

Hát ez az, nem én kértem õket, õk kértek meg engem...

Davidus
copy paste volt;) rise of the elves free trial volt a teljes szöveg.

V9ykn8_TZL0

ollie
Rise of the Elves Free

Miért írtad, hogy free?

Sziasztok!

nos megnéztem az oldalt nem lesz rossz csak tényleg még finomítani kell rajta.A hivatalos screenshot-okat megnéztem és nevettem egy jó nagyot.pl: elfeknél a harcos hõs középen hátúl van, majd a másik képen két harcos egység szintén hátul van.Érdekes összeállítás.Nekem anniy a bajom hogy már kívüröl tudom szinte a pályákat hogyan következnek egymás után és így sajnos már nincs benne túl sok élvezet, habár most nekivetkõzök és a törpökkel elkezdem nyomni ugyanis velük eddíg csak normál fogkozaton vittem végig és nagyon régen.kipróbálom ezt a két jégóriás témát az örzõvel szemben.
Plusz azt szeretném megkérdezni hogy ide képet hogyan tudok beszúrni.Van galériám onnan szeretnék, csak nekem eddíg nem ment.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

szakmunkást idézõjelbe... :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én ezt értme meg szép is meg minden de akkor minek õket kéred meg? :)
ez olyan stilusu ha programot kell irni arra sem egy román szakmunkást fogsz megkérni :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

hát ja 2 15 éves csóka, de nagyon segírtõkészek, de csak a gportált tudják kezelni...

Kandurex
Én segítenék, de csak a flashez értek.

amugy kik ezek a nagy profi honlapkészitõk kaik csak gportálos honlapot tudnak csinálni ? :)
szóltál volna lehet mi is tudtunk volna segiteni ... :)

én se õk rakták oda mindegy a célnak megfelel...

hm gportált muszály volt? :) ehez nem tom minek 3 ember... :/
nah midn1 nekem 8, csak én nagyon nem csipem gportálos oldalakat :)

á semmi, fing, már van csomó cuccom csak fel kéne rakni, meg írok egységismertetõt stb, csak nincs idõm, de menni fog...

Kandurex
Hmm, igaz, még bõven van rajta mit fejleszteni. Jó lesz.

hát még elég kezdetleges nem volt idõm, de nézd meg http://www.disciples2.gportal.hu/

majd rakunk fel egység ismertetõt meg stb...

Kandurex
Szúrok már pár képet, hogy aki benéz, az rögtön azt kérdezze: "Hol szerezhetnám be?"

Kandurex
Rusy! Mi újság az oldallal?

Kandurex
Nekem meg az Elves csorgott le az iccaka folyamán..:)

a_n_d_r_e_w
Nah ezzel a mondtattal sem nyerem meg a fogalmazási versenyt :)

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Nem tudom, nem próbáltam, mert nálam mind fel van telepítve, de lehet, hogy a RotE-ben benne van az összes, hogy elég az a két CD is.

One Vision. One Purpose.

Davidus
Leszedtem a Guardians of the Light-ot. Servants of the Dark meg az alap game sehol nem volt meg. Kénytelen vagyok a jókkal játszani:P

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Kár.

Davidus
hát nem jó:P nem megy a fairlight féle krekkel... ehhez külön kéne krekket csinálni de gondolom nincs hozzá

V9ykn8_TZL0

Davidus
Na 15 perc és minden kiderül;)

V9ykn8_TZL0

Davidus
Már leszedtem a gamecopyworld-rõl. Meg 1 giga szal nem sürgõs:) 50k-val jön szal lesz éjfél mire leér.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Dark Prophecy -hez tudok adni cracket! Feltoljam az FTP -re?