344
Disciples 2: Rise Of The Elves
-
#264 Olyan paralizáló nekem is jó jönne :. Egyébként, hogyan bír ki egyetlen kört is a kísérőid? Hisz még egy angyalnak is 240HP -je van (vagy mennyi). Vagy az első körben kihal a brigád? -
#263 Azért is haladok gyorsan mert még az elején találtam egy izét amitől a hero minden ütése bénít:D -
#262 délután-sokáig:) Ma is ötkor feküdtem -
#261 apád! :D azt ne mond banyek, hogy 3 nap alatt kifejlesztetted...mennyit játszol?? -
#260 lvl 18 -
#259 Sőt most szopok erőteljesen az 5. pályával. Egy vámpír kötcsög két 600HP kísérővel hülyére veri a csapatomat. (persze mind 6 target attackos húzzam beléjük) -
#258 Hányas szintű a hősöd bazd'eg? Csak így?? Csak így vered az őrzőket??? Én meg eggyel nem bírok :(( -
#257 Mind3 őrzőt levertem már a pályán szal elég szar a partym. Ehhez képes ezek lenyomnak ez első körben:D -
#256 A főnöknek a változatosság kedvéért bénító támadása van a max dam mellé. Ja és persze mindenit sebez:P -
#255 300dmg..max...LOAL! Sok sikert :DD -
#254 Itt az egyik haverja:P
A főnök spoileres:P -
#253 Guardians of the Light kampány . Nem számoltam de gondolom az utolsó pálya. -
#252 Alap kampányt tolod? Kivel? Hanyadik pálya? -
#251 Képet kérünk :D -
#250 Jelentem egy legyőzhetetlen bandával találkoztam. Uther ezekhez képest egy porbafingó kis senki. -
#249 Sztem elsőre mnden pálya nehéz. Másodikra meg sétagalopp. -
Dankó #248 A démon Uther-t simán ki lehet nyírni nyílt terepen.Ameddíg el nem indúl folyamatosan szerzed a tapasztalti pontokat az egységeidnek így mikor elindul elég tápos sereged lesz+ fölveszel megveszel minden italt.Gondolj bele varázslatokkal elintézed a kísérőit(mikor már elindúl),majd mindenféle italt megiszol ami növeli az armourt illetve a sebzést.+két körig sebezhetetlen leszel a paralizálásra ugyanis nyomsz egy varázslatot amivel ward-ol egyet a tűzre és egyet a mind-ra.Két kör meg elég hogy kinyírd de ha nem akkor a hátsó assasinok olyat sebeznek körönként a méreg miatt hogy elmehet aludni a srác.Egyáltalán nem nehéz kinyírni. -
#247 Bevártam a várban;) -
Rusy #246 elindul a várad felé a jobb felső sarokból, nyílt terepen nyírtad ki? ha igen elismerésem, nekem is csak egyszer sikerült, de akkor feltápoltam magam minden itallal, tekercsel mágiával... -
#245 Közben levittem a kutyát meg kajáltam is;) -
#244 3 órába telt? -
#243 Lenyomtam a köcsögöt!:) -
#242 Az egy dolog, hogy kifejlődött, de akkor sem lépett elég szintet. Figyeld az armort és a HP-t. Ha együttesen nem bírják ki a 250-es ütést, akkor annyi. Ígyál meg mindent amit csak tudsz, nyomjál annyi jó varázslatot a seregre, amennyit csak tudsz. -
#241 Nem! Csak már kifejlesztettem a legerősebb egységeket (white wizard stb. stb.) és még mindig gyengék, kérdem: akkor, hogyan fogok én bámilyen güzü őrzőt is leverni, ha már az első körben megnyúvadnak a társaim? -
#240 TÜRELMETLEN vagy. Ne menj neki feleslegesen. Majd, idővel sikerülni fog, de ha már az első körbe behalsz, akkor semmi értelme. -
#239 ha nem jön akkor sztem kezd el villámokkal dobálni...eccer csak beledöglik.
#235? -
#238 Van egy olyan érzésem hogy ez nem az én hozzászólásomra ment:) -
#237 El fog indulni a városom felé? Csak azért kérdem mert a map másik végében tanyázik:) -
Rusy #236 ne nyílt terepen nyírd ki, várd meg míg a váradba megy ugyanis azt támadja, ha jobban megnézed akkor 190-es az őrződ hpje, de több eséllyel tudod kinyírni mint nyílt terepen... -
#235 Amúgy , h a **csába lehet leverni egy őrzőt? A kísérőkkel biztos nem, hisz 2 white wizard + 2 angels + 1 gyógyító (fasztuggya hogy'híjják) + a 4. szintü 170 körül sebző harcos hősőmre egy fújt és az egész banda meghasalt. Valami tipp? -
#234 Eddig én se;) A legtápabb egy Black Dragon volt 800 hp-al. -
#233 Ez még az alap kampányban van. A kieg még csak ezután jön;) -
#232 passz, engem ne is kérdezz, még csak az alapjátékot tolom a 4. pályánál vagyok 4. szintű hőssel..még álmoba se találkoztam 1650HPs szörnnyel. -
#231 Galériámban ott a hero akivel próbálozok:P -
#230 -
#229 Ő az
-
#228 Demon Uther-t hogy kell kinyírni?:P Minden egységem maxra van fejlesztve de így is meghalunk az első körben:) Uther támadása mindenkit lesebez kb 20 hp-ra és még paralizál is -
#227 Elvileg feljebb lehet, de nem tudom melyik kiegtől kezdve.
Szerintem nem éri meg, nem ma volt, de ha jól emléxem, akkor a kép kisebb lesz és kap egy keretet. -
#226 UP -
#225 Skacok, nincs valami pecsszerűség amivel fentebb lehet tolni a felbontást? Mert ahogy nézem csak 800X megy a drágaszág :(