344
Disciples 2: Rise Of The Elves
-
Rusy #304 megvan valakinek a gold én nem látom sehol, pedig megint elkezdeném játszani a harmadik részig... -
#303 Ez milyen tipusu game?
Megéri leszedni? -
#302 -
#301 Készül, de azt már nem a franciák csinálják, hanem az orosz
MiST land . -
Rusy #300 A kiexportált karaktereket tudod különálló questbe használni, én nagyon sokat játszottam a játékkal, és atörpék is meg az undeadok is nagyon kemények talán utóbbi a legkeményebb, mindegy melyiket választod előszőr, mind a 2 más játékélmény és mind 2 esetben az elején nagyon nehéz velük menni aztán meg tarolsz, szerintem dc-n megvan a kieg, ami nagyon jó az új fajjal...
Tud valaki valamit a harmadik részről? A 2-őt meg kiegjeit már rongyosra játszottam -
viharhozo #299 bots a helyes iras miatt -
viharhozo #298 Udv mindenkinek.
Egy jo hete kezdtem kb. a jatekot, 1 havernal lattam, es mivel par evet h3-aztam, gondoltam kiprobalom azt is bejott, elkertem, pont vakacio volt, azt az empire kampanyt vegigtoltam, es lenne par kerdes:) (a valtozatossag kedveert):D
Szval,gondolkozom, h nekifogok undead-l v esetleg topokkel, tsak nemigazan tudom, h mit nyomjak naluk, esetleg ha vki tolta veluk, pls vmi helpet.A masik dolog meg, a 7 ik map vegen, amikor letsaptam uthert masodik nekifutasra(3 drb 7-s szintu Angel,magus hos,2 drb 5-6 s prophetess)azt, kiexportamltam a karit, a 13 as a para, mert nem mentem neki az undead orzonek, mert epp spanok votunk, azt untam kivarni... szval, kiexportaltam, es utana hol tudom majd hasznalni megint, h meg 1 par levelt tapoljam?!
Amugy sztem nem nehez leutni 1 orzot, mar 8 as hossol nekifogtam a 6 ik palyan, igaza egyedul gyurtem, (3 ik palyarol a paralizalo bottal... amikor tsak 1 ellenfel van 95 %-s a benitasa), de ha 6-7 ikre ki tudsz nyomni 2 prophetesst akkor siman levered, meg a Vithar t is, akinek 250+50 s sebzese van a boost miatt, persze kell 1 vagon armor (varazslatok:Strength, Call to armns, holy armor +wardok + 20% s less dam banner) .
Jah meg meg 1 kerdes, vki nem tud 1 ftp t v vmit ahonnan le lehet kanpi az rise of the elvest... nem igazan szoktam penzt kiadni jateker:D ... dc -n esetleg megvan?
Ui:
az a 99 s szintu tsavot meg a brigadjat ho llehet fel lelni?... ahogy elnezem semmire nem immunis, ugyh paralyzalni siman lehet, nyomsz 1 fire wardot magadra, azt utana johet a mehet.
by, majd ha vki 3 ho utan erre pislant, vessen ide par szot:D -
Dankó #297 Igen tartalmazza az alap küldetéseket és ezen felül van az Elves küldetések.Ha minden igaz lesz 3. része nem tudom hol ölvastam már de igyekszek előkjeríteni a cikket. -
#296 Tényleg az van akkor, hogy a Rise of the elves is tartalmazza az alapkampány küldetéset? -
#295 Így vártam az Uther gyereket. Mindenkinek 90-s armor, az ütőgépeknek 300max dmg +250dmg. A mágusok 100dmg -el bírtak. Aztán wards volt mind -ra, earth -re, air -re minden karakteren :). Automata battle. Végig unatkoztam a csatát :)
-
#294 -
#293 nem nagyon -
#292 Miért, te megvetted a többit? -
#291 Tuti mert ha nem így lenne akkor mi késztetne hogy megvedd a többi kieget?:) -
#290 Valami nem stim. Meg van a Rise of elves. Elindítom, előre dörzsölöm a kezem a fajonkénti 7 kampányra, erre ugyanazok a küldetések vannak (persze az elf más). Most akkor ez a kieg is csak annyival több, hogy van benne egy elf kampány azt kész? -
#289 Hogy lenne vége? Most jön a guardians of the light kampány;) -
#288 Levertem az uther fiút, kár, hogy vége.- -
Rusy #287 Nem tudom én is amágus hős 2 gyógyító +3 verőgép elől nyomtam, de előfordult hogy volt egy assasin a 2 gyógyító helyett, azt tudom hogy nagyon brutálisak magasabb szinten pl 115/45 meg ilyenek... -
#286 Na mindegy. Mennyi körül sebez az assassin kifejletebb szinten? Alapként 60+15 méreggel. Mondjuk 2-3 szinttel fentebb? -
#285 Immunis rá is, azbeszt, pedig marha jó az assa -
#284 Ti nem rendeztetek le nézeteltéréseket a vérfarkasokkal pont úgy, hogy egy assa is volt veletek? -
#283 Fenébe. Valahogy ki kellene deríteni, hogy az assassinok mennyire ütőképesek a werewolf -k ellen. Elég hosszú idő játékmenet szempontból míg felfejlődik az archer-marksman páros. Nincs valahol amolyan összehasonlító táblázat? Na, ja mi is van azzal a fan page -el?
Megnéztem, stand by -ban van. :((
-
#282 De szerintem a legjobb akkor is a mágus hős+2 gyógyító hátul, elöl pedig 3 ütlegelő. -
#281 sry :) -
#280 Archer elöbb zöld izé lesz aztán jön az assassin. -
#279 Az archer + utána az assassin épületét is. Nem az van, hogy a 2. upgrade után fedjlődik az archer fel?
(egyébként meg andrew -re hallgatva rögötn megpróbáltam a 2 bérgyilkot... az első várban 3 werewolf is fogadott ) -
#278 Pedig az archer lesz bárgyilok. A második épületet is megépítetted? -
#277 Énis csak a vérfarkasok miatt nem tolok 2 assát;) -
#276 Kíváncsiságból megpróbáltam a bérgyilkost, de nem tudok gyártani :(. Hiába van meg az épelet. Először azt hittem, hogy majd az archer lesz bérgyilok, de nem :( Hogy kell? -
#275 Mérgez, tudtommal az átmegy a sebezhetetlenségen. De ne félj, vérfarkas ritka mint a fehér holló, kár rá készülni. -
#274 Hmm eljátszottam a gondolattal, hogy egy lehetséges két bérgyilok hátul a gyógyítóval és elől a szokás ütőgépekkel csak eszembe jutottak a vérfarkasok akiket normál fegyóval nem lehet sebezni, már pedig ha egy enemy is van normal weapon immunity -n akkor gond lehet..
Esetleg ha az assi nem normál fegyvert használ? -
#273 Azok sokkal erősebbek mint az angel. -
#272 Hamarabb üt mind a wizzard és nagyobbat sebez. Angelt csak olyan mapen érdemes kifejleszteni ami rövid mert erésebb mint az imperial knight. Viszont az imperial knightból lehet paladin aztán holy avenger vagy a másik csávó aminek nemtom a nevét. -
#271 A bérgyilkos van olyan jó, mint egy 6 target -es 120dmg sebző white wizard? Vagy van valami kecsegtető tulajdonsága?
Angels...kár :( -
#270 Az angyal egy mellékvágány. Angyalból már nem lehet tovább fejleszteni. Az án partim így nézett ki:
2x utogep+hero elöl
assa+gyógyító(aki egyszerre mindenkit gyógyít)+vari -
#269 Ez a játék elrabolja minden szabad időmet :( Egy kör kérdés erejéig: Az Empire (emberi) fajjal milyen összeállítás az ideális? Csak azért kérdem mert ezidáig egy felállást használtam és kíváncsi vagyok nektek mi jött be a leginkább.
Az enyém:
Harcos hős közép elől mellette két angyal.
Hátul egy minden egység gyógyító, mellette két fehér mágus.
Ezek a paladinok nem egésszen világosak, hiába építem ki az épületet nem akar updatelni (angels -ből)? Any? -
#268 up! :) -
#267 Ha kettő van az mégjobb;) -
#266 És olyan gyógyítót kell kifejleszteni aki az egész partyt gyógyítja. -
#265 Venni kell olyan piát ami csökkenti a bekapott sebzést.