Disciples 2: Rise Of The Elves

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
nem nagyon

V9ykn8_TZL0

ollie
Miért, te megvetted a többit?

Davidus
Tuti mert ha nem így lenne akkor mi késztetne hogy megvedd a többi kieget?😊

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Valami nem stim. Meg van a Rise of elves. Elindítom, elõre dörzsölöm a kezem a fajonkénti 7 kampányra, erre ugyanazok a küldetések vannak (persze az elf más). Most akkor ez a kieg is csak annyival több, hogy van benne egy elf kampány azt kész?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Davidus
Hogy lenne vége? Most jön a guardians of the light kampány😉

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Levertem az uther fiút, kár, hogy vége.-

Nem tudom én is amágus hõs 2 gyógyító +3 verõgép elõl nyomtam, de elõfordult hogy volt egy assasin a 2 gyógyító helyett, azt tudom hogy nagyon brutálisak magasabb szinten pl 115/45 meg ilyenek...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Kandurex
Na mindegy. Mennyi körül sebez az assassin kifejletebb szinten? Alapként 60+15 méreggel. Mondjuk 2-3 szinttel fentebb?

Kandurex
Immunis rá is, azbeszt, pedig marha jó az assa

Kandurex
Ti nem rendeztetek le nézeteltéréseket a vérfarkasokkal pont úgy, hogy egy assa is volt veletek?

Kandurex
Fenébe. Valahogy ki kellene deríteni, hogy az assassinok mennyire ütõképesek a werewolf -k ellen. Elég hosszú idõ játékmenet szempontból míg felfejlõdik az archer-marksman páros. Nincs valahol amolyan összehasonlító táblázat? Na, ja mi is van azzal a fan page -el?

Megnéztem, stand by -ban van. 😞(

a_n_d_r_e_w
De szerintem a legjobb akkor is a mágus hõs+2 gyógyító hátul, elöl pedig 3 ütlegelõ.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
sry 😊

One Vision. One Purpose.

Davidus
Archer elöbb zöld izé lesz aztán jön az assassin.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Az archer + utána az assassin épületét is. Nem az van, hogy a 2. upgrade után fedjlõdik az archer fel?

(egyébként meg andrew -re hallgatva rögötn megpróbáltam a 2 bérgyilkot... az elsõ várban 3 werewolf is fogadott )

Davidus
Pedig az archer lesz bárgyilok. A második épületet is megépítetted?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Énis csak a vérfarkasok miatt nem tolok 2 assát😉

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Kíváncsiságból megpróbáltam a bérgyilkost, de nem tudok gyártani 😞. Hiába van meg az épelet. Elõször azt hittem, hogy majd az archer lesz bérgyilok, de nem 😞 Hogy kell?

a_n_d_r_e_w
Mérgez, tudtommal az átmegy a sebezhetetlenségen. De ne félj, vérfarkas ritka mint a fehér holló, kár rá készülni.

One Vision. One Purpose.

Kandurex
Hmm eljátszottam a gondolattal, hogy egy lehetséges két bérgyilok hátul a gyógyítóval és elõl a szokás ütõgépekkel csak eszembe jutottak a vérfarkasok akiket normál fegyóval nem lehet sebezni, már pedig ha egy enemy is van normal weapon immunity -n akkor gond lehet..

Esetleg ha az assi nem normál fegyvert használ?

Davidus
Azok sokkal erõsebbek mint az angel.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Hamarabb üt mind a wizzard és nagyobbat sebez. Angelt csak olyan mapen érdemes kifejleszteni ami rövid mert erésebb mint az imperial knight. Viszont az imperial knightból lehet paladin aztán holy avenger vagy a másik csávó aminek nemtom a nevét.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
A bérgyilkos van olyan jó, mint egy 6 target -es 120dmg sebzõ white wizard? Vagy van valami kecsegtetõ tulajdonsága?

Angels...kár 😞

Davidus
Az angyal egy mellékvágány. Angyalból már nem lehet tovább fejleszteni. Az án partim így nézett ki:

2x utogep+hero elöl
assa+gyógyító(aki egyszerre mindenkit gyógyít)+vari

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Ez a játék elrabolja minden szabad idõmet 😞 Egy kör kérdés erejéig: Az Empire (emberi) fajjal milyen összeállítás az ideális? Csak azért kérdem mert ezidáig egy felállást használtam és kíváncsi vagyok nektek mi jött be a leginkább.

Az enyém:

Harcos hõs közép elõl mellette két angyal.
Hátul egy minden egység gyógyító, mellette két fehér mágus.

Ezek a paladinok nem egésszen világosak, hiába építem ki az épületet nem akar updatelni (angels -bõl)? Any?

Kandurex
up! 😊

Davidus
Ha kettõ van az mégjobb😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
És olyan gyógyítót kell kifejleszteni aki az egész partyt gyógyítja.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Venni kell olyan piát ami csökkenti a bekapott sebzést.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Olyan paralizáló nekem is jó jönne :. Egyébként, hogyan bír ki egyetlen kört is a kísérõid? Hisz még egy angyalnak is 240HP -je van (vagy mennyi). Vagy az elsõ körben kihal a brigád?

Davidus
Azért is haladok gyorsan mert még az elején találtam egy izét amitõl a hero minden ütése bénít😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
délután-sokáig😊 Ma is ötkor feküdtem

V9ykn8_TZL0

Kandurex
apád! 😄 azt ne mond banyek, hogy 3 nap alatt kifejlesztetted...mennyit játszol??

Davidus
lvl 18

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Sõt most szopok erõteljesen az 5. pályával. Egy vámpír kötcsög két 600HP kísérõvel hülyére veri a csapatomat. (persze mind 6 target attackos húzzam beléjük)

Kandurex
Hányas szintû a hõsöd bazd'eg? Csak így?? Csak így vered az õrzõket??? Én meg eggyel nem bírok 😞(

Davidus
Mind3 õrzõt levertem már a pályán szal elég szar a partym. Ehhez képes ezek lenyomnak ez elsõ körben😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
A fõnöknek a változatosság kedvéért bénító támadása van a max dam mellé. Ja és persze mindenit sebez😛

V9ykn8_TZL0

Kandurex
300dmg..max...LOAL! Sok sikert 😄D

Davidus
Itt az egyik haverja😛

A fõnök spoileres😛

V9ykn8_TZL0

Davidus
Guardians of the Light kampány . Nem számoltam de gondolom az utolsó pálya.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Alap kampányt tolod? Kivel? Hanyadik pálya?

Kandurex
Képet kérünk 😄

Davidus
Jelentem egy legyõzhetetlen bandával találkoztam. Uther ezekhez képest egy porbafingó kis senki.

V9ykn8_TZL0

Kandurex
Sztem elsõre mnden pálya nehéz. Másodikra meg sétagalopp.

A démon Uther-t simán ki lehet nyírni nyílt terepen.Ameddíg el nem indúl folyamatosan szerzed a tapasztalti pontokat az egységeidnek így mikor elindul elég tápos sereged lesz+ fölveszel megveszel minden italt.Gondolj bele varázslatokkal elintézed a kísérõit(mikor már elindúl),majd mindenféle italt megiszol ami növeli az armourt illetve a sebzést.+két körig sebezhetetlen leszel a paralizálásra ugyanis nyomsz egy varázslatot amivel ward-ol egyet a tûzre és egyet a mind-ra.Két kör meg elég hogy kinyírd de ha nem akkor a hátsó assasinok olyat sebeznek körönként a méreg miatt hogy elmehet aludni a srác.Egyáltalán nem nehéz kinyírni.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Davidus
Bevártam a várban😉

V9ykn8_TZL0

elindul a várad felé a jobb felsõ sarokból, nyílt terepen nyírtad ki? ha igen elismerésem, nekem is csak egyszer sikerült, de akkor feltápoltam magam minden itallal, tekercsel mágiával...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Davidus
Közben levittem a kutyát meg kajáltam is😉

V9ykn8_TZL0