Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En ugy ertelmeztem ezt a tagelos dolog, h a rendor haverjaval voltak valahol es eszrevettek a kojkoket. Ergo ez olyan, mintha en a haverommal osztok ki nehany firkaszt.
Lehet, h en latom rosszul...ehh
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
Amugy ha a kornyekunkon ejszaka meglatnek par firkasz-hulyegyereket en is odamennek balhezni. Nem tartom elkepzelhetetlennek, hogy verekedesig fajulna a dolog. Sajna ez egy ilyen vilag. Kulonben ki vedene meg akar a sajat hazad falat? A rendorseg? Na ne rohogtessetek😞
Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!
a kemény legény
a nõje más téma
nem azért vetem meg
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Õ az a Tomcat (Szakadt Csöves, Revenge on... trilógia)
és van még egy érdekes dolog. én olvastam egy két blogját, az ún. netcigányokról. én a megnevezéssel nem értek egyet, de a mögött lévõ embertípussal igen..és lám-lám <#lama>#lama> ezen a fórumon is hirtelen mennyi jogász kerekedett, aki kurvára érti a csíziót. na mind1.
én egyébként ha hiszitek ha nem, egyet tudok érteni a sráccal, mert ha nem rendezed le az ilyeneket, a fejedre nõnek. persze én máshogy csináltam volna, de ez egy másik dolog.
ja ez az a tomcat aki anno elkövette a Csöves c játékot?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
lol
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amennyiben egy állampolgár éppen segít egy rendõrnek, akkor ha az állampolgárt megtámadják, akkor jogilag szintugy ugyanazon kategoriába esik, mintha a rendõrt magát támadta volna meg. A jogalkotók szándékosan biztositottak erõsebb védelmet a rendõrõket segítõknek, persze ettõl még semmilyen egyéb jogosultsága nem lesz az illetõ személynek.
az mas kerdes, hogy a helyreallitas koltseget ravernem a falfirkalokra
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
mert ha valami komolytalan pénzösszeg , vagy sarokbaállás 5 percig , akkor teljesen felesleges az egész procedúra..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a becsületsértést és a rágalmazást pedig a büntetõ (és nem is a polgári!) törvénykönyv bünteti.
"
A magánindítványra büntetendõ bûncselekmények a következõk:
a könnyû testi sértés vétsége,
a magántitok megsértése,
a levéltitok megsértése,
a rágalmazás,
a becsületsértés,
a kegyeletsértés.
E cselekmények miatt úgynevezett magánvádas eljárásnak van helye. Ez lényegében azt jelenti, hogy a vádlói funkciót a feljelentõ (sértett) látja el.
"
az önbíráskodást pedig a BTK 273.paragrafusa írja le.
mindkettõ büntetendõ cselekmény, és a rendõrség remélhetõleg ennek megfelelõen vádat emel.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
miért kell kõbunkónak lenni csak azért mert mindenki az?
Tomcat egy még parasztabb tapló volt, aki csak azért, mert erõsebb, meg akart fenyíteni valakit. No, mégis, kit? 😊 (
de az önbíráskodás is
nem tom naa!!! 😄D
egyébként anyámnak meg a pénztárcáját lopták el ott :c
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Húhúú de kemény!
Mellesleg én se csípem a falak házát összefirkáló graffitiseket, de visszaélni azzal hogy rendõr áll mellettem és megverni valakit ugyanolyan szánalmas, mint az, hogy pisztollyal a zsebében mer csak odamenni valakihez.
Én lenyalatnám velük a firkákat, de felpofozni...primitív.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?