Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike
nem szeretem az önbíráskodó, majd én megrendszabályozom a világot felkiáltással önjelölt csendõröket

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
Tomcatet emiatt újra bekísérték a rendõrségre, és kihallgatták. A történet egyelõre itt tart, a blogger ezután már arról ír, hogy a rendõrségrõl hazafelé menet összefutott egy rendõrtiszt ismerõsével, akivel megrendszabályoztak néhány graffitis fiatalt, a tettlegességet sem mellõzve.

index.hu

egyeseknek mindent lehet?
töltetlen fegyvert pedig bármikor magammal cipelhetek?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

sztm is tuti hogy mivel az ismertsége növekszik, a bevétele is meg fog ugrani - ha nem is azonnal, de hosszutávon

Dzsini
nem. az, amire szavaztam, és megjelenés után 1 nappal már kézhez is kaptam :o)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
<Dzsini> tomcatpolo.hu kemenyen tul is terhelodott valoszinuleg :)
<aaaaaa> jahm
<bbbbbb> nem, dosolják
<bbbbbb> mingyá meghegesztjük
<aaaaaa> hmm?
<bbbbbb> jahm, nálunk van ugyanis
<aaaaaa> nalatok?
<bbbbbb> index-cikk után egy ablak csak a statra volt beállítva :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
loálos? :D

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Dzsini
nekem eddig se kellett :) és ezután se változik az igényem :o) SG-s póló bõven elég köszönömszépen :)

tomsolo
nekem alsógatya sem kéne tõle ezután...:)

Dzsini
a "katasztrófaturisták" szerintem többen lesznek - és mivel tomcatnek van esze, így szpesöl edisön pólót is csinál az index fõoldal-képpel :o) akkor meg tarolni fog mások hülyeségén :)

tomsolo
nem az oldalletöltést... hanem a magát a polórendelést.. sazl mennyi új potenciális vásárlót fog vonzani... az erõszak nem feltétlen vonzó akármilyen ideólogiát is rakunk mögé..

Dzsini
ne csodálkozz, az SG-t is hanyattvágta amikor belinkelték a lottojátékot... tomcat meg valószínûleg kicsit kisebb szerveren van.

Dzsini
index fõcímes hír? nagyon... sõt, nagyonnagyon.

Punkerwork
nem jön be az oldal :(

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

tomsolo
kiváncsi vagyok ez mennyire fogja megdobni a polórendenlést..:)

tomsolo
pfff... úgy szeretném hogy engem vki ilyenekkel próbáljon fenyegetni...

jah, olvastam a blogot, tuti hogy beteg a csávó :)

Dzsini

CSOCSO

es ennel is jobb polok a tshirthell.com on
tomsolo
ID

CSOCSO
nemtom miert emlexem ugy hogy itt jart volna..ja igen..talan tomsoloval keverem.. vagy nemtom
Dynamic
I.C.ram
Havernak is van ilyen. De szvsz jobb lett volna, ha Pumit írnak rá.
Eye-scream
Ilyet muszáj szereznem :D

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Amse
Ez Lol.Thx

Dzsini
nem, és semmi köze nincs hozzá, de ez tsotsot nem szokta zavarni :)

Dynamic
Miért ide írod?Olvassa a fórumot?
Dynamic
Dynamic
Láttam.
Amse
Láttatok már puli pólót?Én nem csak a tesóm mondta, hogy látott.U.úgy néz ki mint a puma logo csak puli és kutya ugrik.Ha valaki talál képet linkelje be.thx

CSOCSO
tomcat bacsi irtam az odlalrol neked emailt...olvasd el pls!
Enyhén diszkriminatív póló

nagyon jó, remélem megjelenik!!! ;)

football without ultras is nothing

Balo
Na megreklamáltam, remélem nem basznak ki velem.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Pyx

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ThePartyFace
Nem tudja vki, hogy miert nem megy a web?

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Balo
Ki kellett fizetnem.

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Galy
Lacc
Én rendeltem tõluk 2 pólót és meg is kaptam :)
DarkHorSe
kaptál egy bónusz polot?

szemetek!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

tomsolo
káromkodás? :D

Balo
Hát én ilyet nem értem.
1. eset: Megkaptuk a rendelt (egy) pólót, rá egy hétre küldtek mégegy ugyanolyat. :|
2. eset: Rendeltem 2 pólót, kihozták kiszámlázva a két pólót, de a csomag tartalma egy(!) olyan póló volt amit nemis rendeltem. Most még írni se tudok nekik mert elszállt a szerverük.

Mit ajánlotok?

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

én egy c64-esen gondolkozom
más nekem valót nem találtam

tomsolo
sajna én még nem rendeltem, de ha fogok is tutter hogy vmi design nélkülit, mert amiota kurva anyád macit megtaláltam egy vector gyüjteménybe sajnos megkérdõjelezõdött bennem a tomcat ars poetica-jának õszintesége..:Cccc

Most rendeltem én is, remélem kikûdik gyorsba.
PResident Evil
van lóvé szarásig :D (csak ne mond el senkinek)

Loál János
Rendeltem, nekem is pozitívak a tapasztalataim.
Sajnos pont sikerült kifognom egy hibás darabot, a 3 rendelt polóból az egyiknek elfeslett az alja, és 3 kisebb lyuk is volt rajta. Írtam egy korrekt mailt, amire ugyanilyen korrekt választ kaptam, és a csere is megvolt gond nélkül.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

nemcsakfeel
eladta a nõjét :)

*hihi ** *

cSuwwi
mibõl, a fizudból? :D

shit happens

PResident Evil
hmm... most rendeltem egyet... remélem kijön !

Bandee1987
Nekem a kurva anyád feliratú macis póló teccik. Nagyon LOL. Halálra röhögtem magam rajta

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!