3178
Tomcat pólóboltja
-
#930 ... hat jo meglepi egy kard...
... ezekkel a cuccokkal az a fo problemem, ha vki megprobalja hasznalni. mert 1 tamadas eseten, ha nem vagy eleg profi, leginkabb magadra vagy veszelyes vele. 2 ha nem tamadnak nem kell hasznalni.
ja meg egyebkent sem viheted az utcara. -
#929 mondjuk mindezzel együtt én is vennék kardot, de azt hiszem, hogy csak rövidet, vagy egy szettet
igaz nem lenne vmi olcsó, mert nekem az 1600-as évekből kellene :)
fix nem mászkálnék vele a buszon -
#928 Arról nem beszélve, hogy ha ilyesmivel nyíltan megvádol, akkor simán feljelenthetem hitelrontásért, becsületsértésért, vagy csak mert jólesik ! :DDD [mer rendes] -
#927 szal strici vagy :DDD -
#926 Kaptam ajándékba, még tizenix éves koromban. :)
Nem dobtam ki, mint ahogy a nagymamám rózsafűzérjeit sem, pedig nem használom őket. -
#925 5 PONT SQJ-nak :)) -
#924 Nem volt. Ha azt mondom szívesen veszek kézbe egy kurvát, az nem jelenti azt, hogy tartok is otthon, netán strici volnék és futtatom is őket... -
#923 megnyugtato fejlemeny. de mi a fenet csinalsz vele? tudom h kisse funkcionalisa vagyok. de minek????? -
#922 Nem, csak egy zsidó ember volt olyan kedves, h ilyen dumákat nyomott valami zsidó találkozón. Ő nem volt rasszista egyébként :( -
#921 Nekem is, egy szép lófejjel a végén :) -
#920 Ja! -
#919 de ráutaló mondta volt -
#918 semmi... egy huszárkardom van, de sosem csatolom fel az utcán :D -
#917 Maradnék inkább a késnél. :DDDDDDDDDDD
Tuti, hogy lesokkolnám vele magam! :D Vagy a kutyám... :DDD -
#916 És akinek műbráner kiállítása van otthon, az mire jó ?! :DDD -
#915 Miért? Borcsa bipsi?
Vagy ez hogy jött ide? -
#914 csak kicsit idetlen dolognak tartom, h vki kardot tart.
me g mi a jo abban, h fogdosod? -
#913 Tehát ebből nem derül ki, hogy van-e a tulajdonomban ilyesmi, avagy sem, ugyebár ! Ejnyebejnye ! -
#912 Amcsi rendőrősen tartani kell magadnál +1 kést (és a kezébeteszed :) ) -
#911 no meg a fokos
azzal aztán lehet osztani -
#910 Azt sosenem lehet tudni, hogy volt-e neki, avagy sem, a halottak meg úgysenem beszélnek ! :DDD -
#909 A kést, tőrt , kardot tudni kell használni, különben önveszélyes, ezért nem ajánlom csak azoknak, akik tudják használni
SOKKOLÓ ?
próbáltad már (persze nem magadon :))) -
#908 Tudom és ha kivonnák a zsidó kultúrát innen, akkor nem maradna más, mint a butykos, a bő nadrág, meg a karikás ostor. :(((
Basszus, h már sehol nem lehet normálisan társalogni, h ne egymás fikázása legyen a fő cél. -
#907 "A szart ! Én még idősebb vagyok, de szívesen veszek kézbe egy katanát (a barátaim/ismerőseim is) !" -
#906 Nem, én írtam, hogy vettünk
skizofenizálódsz :) -
#905 Nem jó. Én már spray-ztem magam szemen a wc-illatosítóval. :DDDDDDDDDD (Rossz felé állt a "feje" :D)
Veszélyes vagyok ám! :D Veszélyesen hülye. :DDD -
#904 kellemes börtönéveket -
#903 Nem, mondom olvass utána, ha ilyet látsz itt, szólj ! :DDD -
#902 és ijedtedben majd azt is leszúrod, akinek semmiféle rossz stzándéka nem volt -
#901 A kard, meg a tőr egyébként othon van, még nem hagyta el a lakást.
A falra fogom felfúrni, de ha valaki betör, használatba veszem -
#900 ezt írtad nem? -
#899 fogtam
de nem éreztem semmi olyat, hogy hű de kemény vagyok ám, megyek rendet vágok a környéken (halálosztó) -
#898 Kés nem jó, neked inkább gázspray-t ajánlok -
#897 az iggazi magyar fegyver pedig a kiarikasostor:)
meg a gulyasleves. az egri nok is azzal vedtek a varat -
#896 Nem értem MIÉRT baj, ha valakinek van fegyvere???
Én is tervezem egy - engedélyezett pengehosszúságú - kés beszerzését. Pedig nő vagyok. De ha a füsti késsel támad, Te se a puszta kezeddel védd meg magad! -
#895 :S -
#894 Amúgy te is elmehetnél politikusnak, mivel EGY SZÓVAL SEM MONDTAM, HOGY VOLNA KARDOM, VAGY FEGYVEREM ! Nos ?! Nézz utánna... :DDD -
#893 Fogtál már valaha díszesen és szépen megmunkált kardot a kezedben?
Nekem van egy régi magyar kard utánzatom, csodás kovácsmunka (vagy szép öntvény :) ) -
#892 Neeem, akkoriban még fiatalabb voltam egy tizessel majdnem... -
#891 Vazzzeee, nem is néznek hülyének, ahogy itt ülök és röhögök :))))