3178
Tomcat pólóboltja
-
#970 Na, van aki még nálam is nagyobb kezdő
És rögtön mekkora :)) -
Wolfram #969 Akit megtámadnak az védje meg magát. A rendőrségra úgysem számíthatsz. De ha mégis, attól már nem lesz jobb neked, ha leültetnek vlkit, mert megkéseltek.
Az egymás heccelését meg a fröcsögést pedig intézzétek el mail-ben, ne a fórumon. Nem vagyok rá kíváncsi! -
#968 Nekem jó haverom volt a fogaskerekesek második embere, de aztán megunta, hogy halálra szívatják és elhúzta a belét a rákba Ausztráliába, azóta boldogan él míg meg nem hal, ennyit a hazafiasságról !4 :DDD -
#967 én rólad beszélek, beszélsz összevissza a haza szeretetről meg hasonlók, de ah már a közösbe is kéne akkor rögtön kihúzod magad alóla, szánalmas vagy..... -
#966 Inkább meguntam, de ha neked úgy jobb... -
#965 szal elbújtál -
#964 Ugyan miért tenném, megvárlak, bár valszeg. elunnám magam mire felkapaszkodnál elefántcsonttornyom talpazatának csak a szélére is... -
#963 futsz? -
#962 Én meg maradok a döntőbíra -
#961 A csata még el sem kezdődött ! ÉS nem is fog... -
#960 pff
ne zavard meg a csatánkat -
#959 amúgy ha röhögni akarsz olvasd el a blog-ja elején a konzervatív nézeteket, ezek szerint neki ebbe bele fér az is hogy b@szunk ki mindenki mással a fő hogy nekünk jó legyen
Cseppet se zavarjon, hogy Tomcat-et is éppen erkölcsi alapon támadom ott. -
#958 pont az ilyen tetves adót nem fizetünk de mindent követelünk f@szok miatt tart ott az ország ahol
Nem csak Tomcat csinálja ezt, hanem regeteg ember. off-shore.lap.hu oldalon körülnézel, akkor láthatod, hogy egyre csak szaporodnak a magyar ügynökségek, amelyek csak ezzel foglalkoznak. -
#957 nem válaszoltál -
#956 nem
de ő jól reagált
szeretem az ilyen embereket
más újreg egyből hörög
neki ellenben nagy jövőt jósolok itt az sg-n, ilyen mentalitással -
#955 Fújj, de nyálas vagy már ! Kiöregedtünk az anyázásból, vagy mi van !? :DDD -
#954 -
#953 Azzal IS ! -
#952 hehe
ennél nagyobb öröm nincs :))) -
#951 Danke :) -
#950 ex kolléga
Most SQJ szív azzal, amit eddig én vittem a hátamon :) -
#949 kolléga? -
egész normális újreg vagy :) -
#947 őt a munkahelyén -
#946 engem vagy téged? -
#945 másik szó: sógor-koma, jóbarát -
#944 Fejethajtok (és jót mosolygok)
itt már tutira hülyének néznek :))) -
#943 különben is cigány robot nincs -
#942 Két szó: OMBUCMAN ! -
#941 szerintem most kicsit húzd meg magad, és figyeld ahogy a nagyok csatáznak -
#940 Megint 5 pont SQJ-nek :))) -
#939 mondtam, hogy jó az ügyvédem -
#938 Ugyan, hivatkoznék arra, hogy roma lelkületű strici vagyok és nehéz gyermekkorom volt ! -
#937 jó dolog az életfogyt. -
#936 szerintem meg övbe kell tűzni
persze megfelelő ruházat is kell hozzá -
#935 Nem, én inkább a Mortimer féle megoldásra szavaznék, vagy kérnék könzönségsegítséget ! :DDD -
#934 Elég beburkolni finom anyagba és átkötni selyemmel. -
#933 Ha meglengetsz egy kiadós japán pengét, vagy egy széles európai kardot, azzal másokra is veszélyes leszel hidd el ! :DDD -
#932 Viheted az utcára: elcsomagolva tokban -
#931 elő tudnák én is ásni valamit, az fix
akarsz pereskedni?
van jó ügyvédem