3178
Tomcat pólóboltja
  • fifi
    na azért ez durva sarkítás...
    a 15éves 95kilós bűnöző Józsika emberkedik a villamoson, elővesz egy kést, de persze biztos nem fenyíteni akar, hanem esetleg szalonnázni ugye?

úgyhogy ezt sztem hagyjuk is...
  • Garfield
    Hogy a kezembe veszek egy kést, az még nem jelenti azt, hogy támadni is fogok vele.
  • nf1
    innentől*
  • nf1
    nemis az előéleten van a hangsúly hanem azon, hogy ő vette elő a kést elöbb és nem Mortimer. nnentől önvédelemnek számit a dolog, nem?
  • nf1
    elkéne küldeni Tomcatnek, kiváncsi vagyok mit mondana rá!4
  • Garfield
    Sebaj, majd őt is agyonverik.
  • Garfield
    Akármennyire is sajnálják egyesek, holmi előélet nem indok a szurkálásra.
  • Dynamic
    LOL.Besz*rok.Íme a védtelen kislány máskor, máshol egy másik szemszögből:

Idős Nő Vs. Könnyű Alexandra:
  • nf1
    megint elfelejtették mondani hogy szegény szerencsétlen áldozatnál is volt 1 kés és tudtommal ő volt az első aki elvötte a fegyverét... sőt nem is 1szer voltmár dolga a redőrökkel.... de erről bezzeg sehol senki nem beszél...
  • AnuluWork #3008
    Korábban már szó volt a blogban a turulról.

Nos, itt egy "Magyar Népköztársaság 1918" jelvény:
  • Cat #3007
    Szóval, ez alapján tartom amit tegnap irtam: mivel fiatalkorú és büntetlen előéletű, felfügesztetett kap, vagy max. 2 évet. Utóbbit azért kétlem - nem valószínű a bűnismétlés.
  • Cat #3006
    Elismerte bűnösségét Mortimer

Elismerte bűnösségét a keddi tárgyaláson Gy. Mihály (Mortimer), akit a Fővárosi Főügyészség azzal vádol, hogy tavaly - még fiatalkorúként - a fővárosban egy buszon szúrta meg kardjával a szintén fiatalkorú, 15 éves sértettet.

A per kedden kezdődött a Fővárosi Bíróságon a vádirat ismertetésével és az elsőrendű vádlott kihallgatásával. A vád szerint 2005. május 8-án az akkor még 17 éves vádlott egy be nem jegyzett hagyományőrző társaság tagjaként társaival éppen harcművészetet gyakorolni indult a Normafához, amikor a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében a nála lévő két centiméter széles, nyolcvan centiméter pengehosszúságú egyélű kardjával elkövette a cselekményt. A szúrás eredményeként a 15 éves fiú lépét el kellett távolítani.

A vádirat szerint a fiatalember egy szóváltást követően, "nagy erővel, oldalról a sértett testébe döfte a kardot", majd a Hajógyári szigeten elrejtette. A rejtekhelyen néhány nappal később testvére - Mortimer útmutatásai alapján - megtalálta a fegyvert, aztán elhozta, feldarabolta, egy részét kidobta, egy másik részét pedig a családi házban rejtette el.

A bűncselekmény után pár nappal, amikor a nyomozás még ismeretlen tettes ellen folyt, mintegy félezren tüntettek a rasszizmus ellen a Moszkva téren azzal összefüggésben, hogy a sértett egy roma fiú. Még májusban rendőrkézre került azonban a feltételezett elkövető, aki vallomásában szintén romának vallotta magát. A Fővárosi Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat Gy. Mihály ellen, testvérét, Gy. Lászlót pedig emberöléssel kapcsolatban elkövetett bűnpártolással vádolják. A vádirat alapján Mortimer akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. A tárgyaláson Kamarás Péter, a sértett jogi képviselője bejelentette: kéri a bíróságot, hogy bírálja el a sértett polgári jogi igényét is és nem vagyoni kár címén ítéljen meg neki hárommillió forintot.

A tárgyaláson az elsőrendű vádlott összefüggő vallomást nem tett, de válaszolt a bíró kérdésére, és kijelentette: bűnösségét elismeri, ő okozta a sérülést, de nem szándékosan. Elmondta: a középkori hagyományok őrzésével, bajvívással tíz éves kora óta foglalkozik. A bűncselekmény elkövetésekor még csak "fegyverhordozónak" számított, ezért csak fakardja volt. Csak az egyesület vezetője hordott éles kardot - tette hozzá. A buszon kialakult szóváltásra úgy emlékezett vissza, hogy a későbbi sértett feltűnően nézte társát, aki éppen pénzt számolt a buszon, és amikor a vádlott megkérdezte tőle, mit néz, azt válaszolta: 25. A vádlott elmondása szerint visszakérdezett, hogy mi 25, mire a későbbi sértett azt felelte, az időre gondol; majd azzal folytatta: ha tovább kérdezősködik, akkor el lesz vágva a torkuk.

A vádlott elmondása szerint erre azt válaszolta, hogy nem bántották a későbbi sértettet, mire az felállt. Ekkor a vádlott elmondása szerint őt a többiek arra figyelmeztették, hogy vitapartnere késért nyúl. Erre ő is felállt, és nem nézte, mit kap elő a vászonzsákból. Így került a kezébe az éles fegyver, amit elmondása szerint nem akart használni, csak ijesztgetésként vette elő, hogy meg tudják magukat védeni, ha kell. Mint mondta, ekkor a busz rándult egyet, és "az egyensúlyvesztés közben beleestem a sértettbe (...) majd láttam a sértettet, ahogy csúszik le a kardomról". A társai ekkor leugrottak a buszról és a Hajógyári szigetre mentek, ahol - mint mondta - a csoport vezetője elrejtette a kardot, majd hazamentek. A vádlott állítása ezen a ponton tehát nem egyezett meg a vádirat állításával, amely szerint a kardot ő maga rejtette el.

Kérdésre válaszolva elmondta: a Mortimer becenevet egy rockzenekar dobosa után kapta, mert ő is jól dobol, az eset óta azonban nem használja ezt a becenevet.
  • Flórika
    Na, röviden... én is megnéztem ezt a felvételt, és sokatokkal egyetértek. :) Először is, én sem láttam SEMMILYEN kokárda letépést. De még szájbaverést sem. Max. egy kisebb játékos pofont, odanyúlást, és arra a lány hisztériás (?) reakcióját. :o

De komolyan nem értem, hogy mostanában MIÉRT 13 éves kiskölkök járnak tüntetni? :o Ez valami új trend??! :o (Már a Zöld Párt "párnás" akciójánál sem vágtam, hogy mit kerestek ott 13 évesek???! :o) Ennyi idősen minket a szüleink a büdös életbe nem vittek/engedtek volna ilyen helyre. Ráadásul ez a két szembenálló csoport harca volt, a kiscsaj csak belekeveredett.

Ez persze csak az én véleményem, és lehet, hogy nincs is igazam... de akkor sem kéne Tomcatnek mindent így felfújnia, kiszíneznie. :o

U.i.: Ja, és NEM vagyok zsidó. ;))
  • Cat #3004
    fogalmam sincs mi történt, és hogy őszinte legyek, én is leszarom a cigánygyereket :)

De a magyar törvény szerint csak akkor szurhatsz le valakit, ha a másiknál is kés van, és fenyegetőleg lép fel. Ez ugytudom itt nem állt fent, tehát nem önvédelem.
    (ha te ezt hülyeségnek tartod, szíved joga: a bíróság jogszolgáltatást végez, nem igazságszolgáltatást)

Továbbá azt állítja a támadó, hogy "véletlenül" szurta meg, tehát ezért sem lehet önvédelem.
  • Takezó
    jah, ez már szánalmas -.-
  • Dynamic
    Ezzel egyetértek.Nyílvánvaló, hogy jólesik most Tomicica kis lelkének, hogy kedvére kizsidózhatja magát, holott teljesen lényegtelen(akár történt ökölcsapás és kokárda letépés, akár nem)az ügy szempontjából, hogy melyik felekezethez tartozik az illető.Azért kíváncsi lennék, hogy ha nem lett volna a nyakában a Dávid-csillag, akkor is felajánlana-most már-120.000 Ft-ot.Szerintem nagy ívben szarna rá...
  • fifi
    még mindig nem ismerjük a részleteket...
    honnan tudod önvédelem volt-e, vagy sem??? mert a hírforrások enyhén szólva részlehajlóak. nem akarom elhinni, hogy egy ilyen suttyó gyerek ok nélkül szurkál egy amúgy is bűnöző embert...
    mert ugye később kiderült, hogy a szegény megszúrt roma fiatalember egy 90kilós bűnöző zsírfeka, aki már a látókörben volt ifi kora ellenére zsarulásért, rablásért stb...
  • I.C.ram
    Naja, de mi van ha tényleg önvédelemből cisnálta? Simán eltudom képzelni, hogy a budős dszipó volt az agresszor.
  • Cat #2999
    hát tudod, csodálkoznék ha valaki karddal leszur valakit egy buszon, az ne menne több évre börtönbe. Egyébként ez a 8 év ez a max. (2-8 év a tétel). Szerintem kb. az lesz hogy kap két évet, de mivel büntetlen előéletű, meg fiatalkorú, 99% hogy két évre fel is függesztik a végrehajtást, azaz ha nem csinál semmit, akkor ennyi volt.
  • fifi
    állítólag/rádió/ Mortim er barátunk nyakáb 8/!/ év börtönt is szózhatnak!
    csak sok szerencsét, és felmentést tudok innen kívánni neki!

suxxx
  • bundee
    Amikor olvastam a blogot, teljesen felháborodtam, hogy miaz, hogy odamegy egy gyerek és ököllel szájba ver egy kislányt - aztán megnéztem a videót és máris egyértelművé vált, hogy a két balfasz csapat összecsapásáról van szó, de tomcat zsidózni akart éppen... amúgy a dávidcsillagos gyerek se százas, miért nem a szittya-hősöknek ment neki, miért a kislányt nézte ki magának - biztos úgy gondolta, hogy most majd jól megneveli... de miért nem verték le a szittya hősök a gyereket a helyszínen??? meg ha provokálni mennek, ne vigyenek magukkal gyereket, mert esetleg megtörténik, ami megtörtént, hogy a provokációra reagálók a gyereket is támadni fogják... amúgy, a dávidcsillagos gyerek is (aki ha nem tomcat beépített káoszbrigádos provokátora volt, illetve nem divatból viselte a dávidcsillagot) magyar, tetszik nemtetszik - az egészben az volt a legundorítobb, hogy tomcat zsidókérdést csinált a dologból, elferdítve a tényt, hogy itt nem történt más, mint politikától meghülyített magyarok egymásnak estek... tomcat biztos emlékszik a buszos-kardos szövegére - "itt nem történt más, mint két cigány egymásnak ment..." - ennyit tomcatről...
  • nf1
    igy mindenki jól jár! Tomcat nem fog többet balfaszoskodni és még a fickót is megverték!!4
  • I.C.ram
    Hát verjék... engem nem érint... Tomcatet majd hűvösre rakják...
  • nf1
    mindegy... attol még megverhetik!4
  • norbdog
    letépte a kokárdát és tű felsértette a száját ! ZOMG!
  • I.C.ram
    de egy ilyen videó alapján Munchausen barátunk nem verethet agyon egy köcsögöt... Tomcat úgy hazudozik össze-vissza, mint a politikusaink. Droidsztorikból kb 20%-a ha igaz.
  • nf1
    a szájfelrepedést énse hiszem de ha nem vágta volna pofán miért fogta a száját a lány? a letpés se valószinü hogy volt de attol még eléggé felhábárottan kérdezte hogy "mi ez itt??!" (vagy vmi ilyesmit mondott)
  • I.C.ram
    De nem érted, hogy szó nincs szájfelrepedésről, meg pofonvágásról, meg letépésről? Ezt a Münchausen barátunk találta ki.
  • nf1
    "Egyesek szerint tegnap elértem a "mélypontot", mert hát ugye "zsidózni", azt nem szabad. Kislányt ütni persze igen, mert hát az a hibás, aki a gyereket odavitte, aki nem vigyázott rá, aki kiengedte az utcára, aki megszülte, meg ő maga is hibás, amiért kereste a bajt, mert kérem, azt 13 évesen már illik tudni, hogy a kokárda viselése nyílt provokáció, szájonvágást von maga után, pláne, ha egy zsidó jön szembe, annak egyenesen kötelező ilyenkor ütnie, aki pedig szóvá teszi, az egy mocskos antiszemita."

nem értek egyett mindig Tomcatel de ebben az 1ben télleg igaza van!4
  • norbdog
    www.kuruc.info
  • blaholl
    Hol tudnám megnézni ezt a felvételt.
  • Dichter
    Most megnéztem megint a felvételt, és szerintem kurvára nem a kokárdát tépi le a csávókám, csak vicces akar lenni és eljátssza a "nézdmá' mi van az ingeden" játékot. SZERINTEM semmiféle kokárdatépés nincsen.
  • norbdog
    igaz
  • I.C.ram
    a fasztnem... legtöbb történelmi droidsztoriján csak nevetni lehet... tele van kiszinezésekkel.
  • norbdog
    nemigaz
  • I.C.ram
    Mondjuk én már tapasztaltam, hogy tomcat szereti a dolgokat kiszinezni, főleg a droidzónában.
  • fifi
    aha
    ha valamivel nem vagyok tisztában, nem állítok valamit tényként, pláne nem sokadkézből...
    ettől függetlenül ez a napszemüveges pisztoly megérdemli ha lecsapják...
  • norbdog
    a Mester nem hazudik. Legfejjebb pastézik, és akkor a kuruc.info a hibás. ő se szüli a dolgokat.
  • Dynamic
    "ököllel megütötte, hogy felrepedt a szája, és letépte kokárdáját"

Erős túlzás.Tomcat buci fejére ismét sötét köd ülhetett, mert én akárhogy nézem egy mozdulatot látok ami lehetett a kokárda letépése, és ez a kézmozdulat esetleg az arcához is érhetett véletlenül.De semmiképp sem ÖKÖLLEL szájbaverés ÉS kokárdaletépés.Nem mintha azt ez embert pártolnám, de nevetséges ez a hatásvadász hangulatkeltés amit leművel Tomcat.
  • CodeRed
    Egyetértek veled...pontosan ugyanezt akartam írni..mit keresett ott a kiscsaj 13 évesen, és miért anyázott?