3178
Tomcat pólóboltja
  • dieselG
    olvasgasd egy picit a blogjat visszafele, ne csak par napig visszamenoen, es akkor megtod h mit ir a fideszrol amivel egyetertek :>
  • Bandee1987
    sztem a netük szarakszik, Athina blogjában utal erre
  • Takezó
    lol, lehet:D:D bar arrol tudositott volna Loydi + enmagam
  • Dichter
    Na mi van? Lehet a márc 15.-ei delikvens előbb találta meg Tomcatet? Majdnem egy hetes az utolsó bejegyzés.
  • norbdog
    ja, én se tudom.
  • Takezó
    jaja, olyan:ðð
  • Garfield
    Ki viccelődik Trianonnal?

Vagy ez olyan Tomcates dolog, hogy kitalálok valamit, az ellenségem szájába adom, majd ezért elkezdem b*sztatni?
  • Dichter
    Az szdsz-es, Jöjjön el az én országom reklám ihlette.
  • norbdog
    abba mi a poén, hogy "menjél el a te országodba!".
  • I.C.ram
    Tomcat és Athina :D
  • norbdog

• AnuluWork #3046
  • AnuluWork #3045
    A Gyurcsány merénylet forgatókönyve - Szenzáció
  • Flórika
    Egyetértek!

[Még akkor is, ha egyébként én sem szeretem a zsidókat. Általánosságban véve persze, mert kivételek mindig akadnak. ]
  • fifi
    kik a kiscsaj szülei?
  • Garfield
    de a draga szulok mintat mutatnak minden magyarnak, a gyereket nem vedenek meg... ha en barmilyen rendezvenyre elvinnem a gyerekem, nem hagynam, hogy akarcsak egy ujjal is hozzanyuljanak - de itt ugye a turbomagyarok el voltak foglalva a tomeg heccelesevel

Gyereket elvinni ilyen rendezvényre azért jó, mert ha provokálod a tömeget, és annak egy idő múlva elege lesz belőled, akkor a gyerek nagyszerűen használható pajzsnak. Ha pedig a tömeget nem hatja meg, akkor meg lehet dörgedelmes cikkeket kanyarítani a gyerekverőkről.
    Aki figyelte anno az erzsébet-hídi tüntetés eseményeit, azon is volt egy középkorú faszi, aki amikor a rendőrök elkezdték leszorítani őket a hídról, maga elé kapta a gyerekét.

Szóval holmi zsidózás helyett azokat kellene igen alaposan, minden részletre kiterjedően elverni, aki provokátorkodik és a saját védelmére gyereket használ fel.
  • I.C.ram
    Az ilyen kiscsajokból lesznek a Bácsfi Diánák.
  • bundee
    jah, a neni le akarja tepni a kiscsaj kokardajat, meg meg akar pofozni, erre a kiscsaj elkezd rugdosodni
    de a draga szulok mintat mutatnak minden magyarnak, a gyereket nem vedenek meg... ha en barmilyen rendezvenyre elvinnem a gyerekem, nem hagynam, hogy akarcsak egy ujjal is hozzanyuljanak - de itt ugye a turbomagyarok el voltak foglalva a tomeg heccelesevel
  • bundee
    azert tette tobb ember is a kokardaletepest, mert a provokatorok felbasztak az agyukat, es meg volt gyozodve a tomeg, hogy a provokatorok nem magyarok, nincs joguk a kokardahoz - aztan jott a baromarc gyerek, es o is beszallt a "buliba" - de gondolom, te meg nem lattad a videot, azert irsz ilyeneket
  • I.C.ram
    LOL :D Gyomron rúgta az öreg nőt? :D
  • Garfield
    Maradjunk annyiban, hogy az emberek hajlamosak csak azokat a tényeket figyelembe venni, amelyek alátámasztják a már amúgy is meglevő vélekedését...
  • Punker
    igen, csak idióta.
  • Dichter
    És aki szó szerint beleugat a Nemzeti ünnepi beszédbe, az magyar??
  • nf1
    " most meg senkit sem érdekel , hogy nemzeti jelképeinket tapossák egyesek, miközben kiskorúakat bántalmaznak..."
    ehez már hozzá szokhattál volna. Mit is mondott Regős Péter? "Szerintem a magyar az egy alacsonyabbrendű faj..." erről se beszélt senki, mert a kicsi ártatlan zsidóknak jogában áll fikázni bárkit, mert szegényeket "mindig bántják".
  • aaaaa
    "mintha az a szemely nem magyar lenne"... Aki letép egy kokárdát ezzel meggyaláz egy nagyon fontos magyar jelképet, az nem magyar, hanem valmami egészen más, még ha az anyanyelve magyar is...
    Mondjuk egy becsületes magyar, aki magyarnak is vallja magát, soha nem tenne ilyet. Szerinted mi lehettet az indítéka annak, hogy letépjen egy kokárdát? Miért is tenne ilyet bárki, aki magyar ?
    Ezt csak olyan teszi, aki lenézi a magyarságot, és magát felsőbbrendűnek érzi.
    Érdekes hogy pár éve az izraeli zászlóégetős esetben micsoda nyomozás indult, most meg senkit sem érdekel , hogy nemzeti jelképeinket tapossák egyesek, miközben kiskorúakat bántalmaznak...
  • bundee
    nem, itt a zsidozas nem abbol allt, hogy zsidonak nevezett valakit... hanem abbol, hogy fogta, es elkulonitette, mintha az a szemely nem magyar lenne, es a vallasa lenne a cselekmeny indittatasanak alapja - na, ettol lesz ez rasszizmus...

az egesz blogbol (emberbol) folyamatosan arad a rasszizmus, a sajatos ideologiajnak terjesztese, amit szeretne mindenkire rahuzni, csak eddig ugysen csinalta, mert nem hulye, igy nehez volt jogilag megfogni... ilyen ugyesen ciganyozni meg nem lattam senkit, valamint erosen elfogult...

sosem a cigannyal, zsidoval, magyarral, stb-vel van a gond, hanem a BUDOS cigany, BUDOS zsido, BUDOS magyar, BUDOS stb-vel - remelem, ertheto
  • nf1
    1 vmit nem értek: miköze van a külügyminiszternek a karikaturákhoz? tudtommal nem ő volt aki elkészitette őket.
  • nf1
    " Egyrészt nyílt felbújtás vérdíjjal,"
    nincs semmi vérdíj... csak keresi egy embert és aki megtalálja annak ad pénzt... tudtommal a vérdíj azt jelenti hogy aki MEGÖLI annak ad pénzt, én ilyet nem láttam a blogban.

" mésrészt ez a zsidózás kimeríti a rasszizmust is.
    miért lenne rasszizmus? zsidónak nevezni egy VALÓBAN zsidó embert?
    ez kb annyi mint ha nekem azt mondanád, hogy keresztény, mondjuk ez igy elég hülyén hangzik de remélem érted.

• AnuluWork #3029
    Amellett, hogy ha egy miniszter hibát követ el, mégha meg is értem, hogy miért próbált nyomást gyakorolni (bár ismerve a svédeket: ott elég minden esetben a gyanú, hogy levonják a politikusok a konzekvenciákat), simán lemondott. Itthon meg még egy bazi nagy botrány, vagy akár csak az érettségi bénázás kapcsán is ragaszkodnak a meglévő pozíciójukhoz.
  • Garfield
    Háát, nem egészen világos, hogy te most mi mellett érvelsz, de az általad linkelt hír arról szól, hogy a külügyminiszternek azért kellett lemondania, mert be akarta záratni az újabb Mohammed-karikatúrák készítésére pályázatot hirdető weboldalt, vagyis korlátozni próbálta a szólásszabadságot.
  • Whir
    az egésszel az a probléma, hogy semmi bizonyíték nincs arra, hogy a leszúrt áldozatnál kés lett volna... az meg, hogy a tettes elmenekül, bújkál, megpróbálja megsemmisíteni a bizonyítékot, nagyon nem arra utal, hogy önvédelemből szúrt volna.

az előélete alapján persze nem kizárható, hogy valóban a Józsika akart rablótámadni, de semmi bizonyíték nem utal rá. szóval a tanulság az, hogy ha valaki fegyverrel támad ránk és mi önvédelemből életveszélyesen megsebesítjük, akkor utána érdemes gondoskodnunk arról, hogy az a fegyver, amivel ránk támadtak, a rendőrségi nyomrögzítők kiérkezéséig a helyszínen maradjon... mert egy hétnyi bújkálás után bárki mesélhet bármilyen sztorikat, akár késes cigányokról vagy lézerpisztolyos ufókról is, de bizonyíték nélkül azok csak sztorik maradnak... arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a tettes valószínűleg szemrebbenés nélkül elkezdene sztorizni akár arról is, hogy a cigánygyereknél atombomba volt, csak hogy mentse a bőrét...
  • AnuluWork #3026
    Na így kéne működnie itthon is a demokráciának! Karikatúra-botrány: lemondott a svéd külügyminiszter (Tanulságos!)
  • aaaaa
    Ha egy "sittes" kinézetű romagyerek elöszőr közli, hogy elvágja az ott levők torkát (ha elovasod a 3006-s-t...) utána kést ránt, joguk van az ottlévőknek feltételezni, hogy nem csak mutogatni akarja. Még mindig nem értem minek védeni köztörvényes és kiemelten közveszélyes bűnözőket...??? Miért legyenek az emberek elnézőek ? Már az elvágom a torkodat fenyegetésért is megérdemelte volna hogy minimum jól összeverjék... De hát tudjuk majd a bíróság megoldja ezeket a dolgokat... Addig ezek a becsületes embrek meg jókat röhögnek rajtunk "paraszt magyarokon"... A romák meg önvédelemből hordanak kést maguknál, mert mindenki csak őket akarja bántani... Na persze...
    Lehet hogy nem akart támadni vele. De amikor előszi a kést, akkor azzal tudomásul veszi, hogy az ellenfelei azt támadási szándéknak nézik, és úgy is fognak reagálni. Vagy megijednek és elfutnak, vagy visszatámadnak. Most nem volt szerencséje, mert az első nem jött be...
  • Garfield
    Tudod, kést bizonyos feltételek esetén tarthat magánál az ember, géppuskát meg nem. A hasonlatoddal mindössze ennyi a probléma.
  • SPQR3
    Kicsit sajnálom, ezt Tomcat nagyon elszúrta, szerintem bírósági ügy és esetleg akár börtönbüntetés lehet belőle. Egyrészt nyílt felbújtás vérdíjjal, mésrészt ez a zsidózás kimeríti a rasszizmust is. Ezt már nem ússza meg, gondolkodhatna mielőtt hirtelen felindulásból ír.

Szerk: Lol épp most kaptam egy privát üzenetet hogy kaptam egy hónap ingyen VIP tagságot karácsony (:DD) alkalmából. Most kaptam egy csillagot lol. Ha ezt Tomcat látná, meg hogy nem értettem vele egyet biztos lezsidózna....
  • aaaaa
    Persze a géppuskával hadonászó bankrabló sem biztos , hogy valóban le akar lőni bárkit is, ezért gondosan meg kell várni amig lelő valakit, addig véletlenül sem bánthatja még a rendőr sem... Lehet így is gondolkodni. Csak akik így gondolkodnak azok válnak áldozattá, mert nem tudták megvédeni magkat. Ha fegyver van valkinél, az nyer aki előbb használja. A Józsika meg életveszélyesen meg is fenyegette az ott utazókat "el lesz vágva a torkuk" , de biztos csak viccelt...
  • Sekler
    jó tudom hülyeséget irtam
  • Sekler
    ilyen alapon csak az számított volna önvédelemnek ha belévágja Józsika a kést?
    Biza ha nekem valaki nekiezdene emberkedni aztán kést vesz elő én se hinném hogy csak az uzsijához kell, sőt én is megtenném a megfelelő lépéseket. Na jó éppen nem akarnám felnyársalni, de azt meg tudnám érteni ha nem tudott hirtelen tiszta fejjel gondolkozni.
    Amugy USA nem ilyen hozzáállással rohanta el Afganisztánt? vagy mi a szösz?
    "megyek lenyomom őket mielőtt még ők robbantanak fel itt mindent."
    Ez is önvédelem és rasszizmus igen! mert mi az hogy arabokat támadnak meg?!
  • fifi
    így van, szerintem is maradjunk ennyiben...

• Garfield
    Az, hogy elővesz, ismétlem, nem jelent semmit. AZ számít, hogy mit csinál vele.

Szerintem is hagyjuk, mert ez az egész jórészt belemagyarázás. A nyomozás során feltehetően feltárták, hogy volt-e kés Józsika kezében és hogy azt mire használta.