Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elõélete alapján persze nem kizárható, hogy valóban a Józsika akart rablótámadni, de semmi bizonyíték nem utal rá. szóval a tanulság az, hogy ha valaki fegyverrel támad ránk és mi önvédelembõl életveszélyesen megsebesítjük, akkor utána érdemes gondoskodnunk arról, hogy az a fegyver, amivel ránk támadtak, a rendõrségi nyomrögzítõk kiérkezéséig a helyszínen maradjon... mert egy hétnyi bújkálás után bárki mesélhet bármilyen sztorikat, akár késes cigányokról vagy lézerpisztolyos ufókról is, de bizonyíték nélkül azok csak sztorik maradnak... arról nem is beszélve, hogy ilyenkor a tettes valószínûleg szemrebbenés nélkül elkezdene sztorizni akár arról is, hogy a cigánygyereknél atombomba volt, csak hogy mentse a bõrét...
\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lehet hogy nem akart támadni vele. De amikor elõszi a kést, akkor azzal tudomásul veszi, hogy az ellenfelei azt támadási szándéknak nézik, és úgy is fognak reagálni. Vagy megijednek és elfutnak, vagy visszatámadnak. Most nem volt szerencséje, mert az elsõ nem jött be...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szerk: Lol épp most kaptam egy privát üzenetet hogy kaptam egy hónap ingyen VIP tagságot karácsony (:DD) alkalmából. Most kaptam egy csillagot lol. Ha ezt Tomcat látná, meg hogy nem értettem vele egyet biztos lezsidózna....
Biza ha nekem valaki nekiezdene emberkedni aztán kést vesz elõ én se hinném hogy csak az uzsijához kell, sõt én is megtenném a megfelelõ lépéseket. Na jó éppen nem akarnám felnyársalni, de azt meg tudnám érteni ha nem tudott hirtelen tiszta fejjel gondolkozni.
Amugy USA nem ilyen hozzáállással rohanta el Afganisztánt? vagy mi a szösz?
"megyek lenyomom õket mielõtt még õk robbantanak fel itt mindent."
Ez is önvédelem és rasszizmus igen! mert mi az hogy arabokat támadnak meg?!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem is hagyjuk, mert ez az egész jórészt belemagyarázás. A nyomozás során feltehetõen feltárták, hogy volt-e kés Józsika kezében és hogy azt mire használta.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
a 15éves 95kilós bûnözõ Józsika emberkedik a villamoson, elõvesz egy kést, de persze biztos nem fenyíteni akar, hanem esetleg szalonnázni ugye?
úgyhogy ezt sztem hagyjuk is...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Idõs Nõ Vs. Könnyû Alexandra:
Nos, itt egy "Magyar Népköztársaság 1918" jelvény:
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Elismerte bûnösségét a keddi tárgyaláson Gy. Mihály (Mortimer), akit a Fõvárosi Fõügyészség azzal vádol, hogy tavaly - még fiatalkorúként - a fõvárosban egy buszon szúrta meg kardjával a szintén fiatalkorú, 15 éves sértettet.
A per kedden kezdõdött a Fõvárosi Bíróságon a vádirat ismertetésével és az elsõrendû vádlott kihallgatásával. A vád szerint 2005. május 8-án az akkor még 17 éves vádlott egy be nem jegyzett hagyományõrzõ társaság tagjaként társaival éppen harcmûvészetet gyakorolni indult a Normafához, amikor a 21-es buszon, a Moszkva tér közelében a nála lévõ két centiméter széles, nyolcvan centiméter pengehosszúságú egyélû kardjával elkövette a cselekményt. A szúrás eredményeként a 15 éves fiú lépét el kellett távolítani.
A vádirat szerint a fiatalember egy szóváltást követõen, "nagy erõvel, oldalról a sértett testébe döfte a kardot", majd a Hajógyári szigeten elrejtette. A rejtekhelyen néhány nappal késõbb testvére - Mortimer útmutatásai alapján - megtalálta a fegyvert, aztán elhozta, feldarabolta, egy részét kidobta, egy másik részét pedig a családi házban rejtette el.
A bûncselekmény után pár nappal, amikor a nyomozás még ismeretlen tettes ellen folyt, mintegy félezren tüntettek a rasszizmus ellen a Moszkva téren azzal összefüggésben, hogy a sértett egy roma fiú. Még májusban rendõrkézre került azonban a feltételezett elkövetõ, aki vallomásában szintén romának vallotta magát. A Fõvárosi Fõügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádat Gy. Mihály ellen, testvérét, Gy. Lászlót pedig emberöléssel kapcsolatban elkövetett bûnpártolással vádolják. A vádirat alapján Mortimer akár 10 év börtönbüntetést is kaphat. A tárgyaláson Kamarás Péter, a sértett jogi képviselõje bejelentette: kéri a bíróságot, hogy bírálja el a sértett polgári jogi igényét is és nem vagyoni kár címén ítéljen meg neki hárommillió forintot.
A tárgyaláson az elsõrendû vádlott összefüggõ vallomást nem tett, de válaszolt a bíró kérdésére, és kijelentette: bûnösségét elismeri, õ okozta a sérülést, de nem szándékosan. Elmondta: a középkori hagyományok õrzésével, bajvívással tíz éves kora óta foglalkozik. A bûncselekmény elkövetésekor még csak "fegyverhordozónak" számított, ezért csak fakardja volt. Csak az egyesület vezetõje hordott éles kardot - tette hozzá. A buszon kialakult szóváltásra úgy emlékezett vissza, hogy a késõbbi sértett feltûnõen nézte társát, aki éppen pénzt számolt a buszon, és amikor a vádlott megkérdezte tõle, mit néz, azt válaszolta: 25. A vádlott elmondása szerint visszakérdezett, hogy mi 25, mire a késõbbi sértett azt felelte, az idõre gondol; majd azzal folytatta: ha tovább kérdezõsködik, akkor el lesz vágva a torkuk.
A vádlott elmondása szerint erre azt válaszolta, hogy nem bántották a késõbbi sértettet, mire az felállt. Ekkor a vádlott elmondása szerint õt a többiek arra figyelmeztették, hogy vitapartnere késért nyúl. Erre õ is felállt, és nem nézte, mit kap elõ a vászonzsákból. Így került a kezébe az éles fegyver, amit elmondása szerint nem akart használni, csak ijesztgetésként vette elõ, hogy meg tudják magukat védeni, ha kell. Mint mondta, ekkor a busz rándult egyet, és "az egyensúlyvesztés közben beleestem a sértettbe (...) majd láttam a sértettet, ahogy csúszik le a kardomról". A társai ekkor leugrottak a buszról és a Hajógyári szigetre mentek, ahol - mint mondta - a csoport vezetõje elrejtette a kardot, majd hazamentek. A vádlott állítása ezen a ponton tehát nem egyezett meg a vádirat állításával, amely szerint a kardot õ maga rejtette el.
Kérdésre válaszolva elmondta: a Mortimer becenevet egy rockzenekar dobosa után kapta, mert õ is jól dobol, az eset óta azonban nem használja ezt a becenevet.
De komolyan nem értem, hogy mostanában MIÉRT 13 éves kiskölkök járnak tüntetni? :o Ez valami új trend??! :o (Már a Zöld Párt "párnás" akciójánál sem vágtam, hogy mit kerestek ott 13 évesek???! :o) Ennyi idõsen minket a szüleink a büdös életbe nem vittek/engedtek volna ilyen helyre. Ráadásul ez a két szembenálló csoport harca volt, a kiscsaj csak belekeveredett.
Ez persze csak az én véleményem, és lehet, hogy nincs is igazam... de akkor sem kéne Tomcatnek mindent így felfújnia, kiszíneznie. :o
U.i.: Ja, és NEM vagyok zsidó. ;))
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
De a magyar törvény szerint csak akkor szurhatsz le valakit, ha a másiknál is kés van, és fenyegetõleg lép fel. Ez ugytudom itt nem állt fent, tehát nem önvédelem.
(ha te ezt hülyeségnek tartod, szíved joga: a bíróság jogszolgáltatást végez, nem igazságszolgáltatást)
Továbbá azt állítja a támadó, hogy "véletlenül" szurta meg, tehát ezért sem lehet önvédelem.
honnan tudod önvédelem volt-e, vagy sem??? mert a hírforrások enyhén szólva részlehajlóak. nem akarom elhinni, hogy egy ilyen suttyó gyerek ok nélkül szurkál egy amúgy is bûnözõ embert...
mert ugye késõbb kiderült, hogy a szegény megszúrt roma fiatalember egy 90kilós bûnözõ zsírfeka, aki már a látókörben volt ifi kora ellenére zsarulásért, rablásért stb...
csak sok szerencsét, és felmentést tudok innen kívánni neki!
suxxx
nem értek egyett mindig Tomcatel de ebben az 1ben télleg igaza van!4
ha valamivel nem vagyok tisztában, nem állítok valamit tényként, pláne nem sokadkézbõl...
ettõl függetlenül ez a napszemüveges pisztoly megérdemli ha lecsapják...
Erõs túlzás.Tomcat buci fejére ismét sötét köd ülhetett, mert én akárhogy nézem egy mozdulatot látok ami lehetett a kokárda letépése, és ez a kézmozdulat esetleg az arcához is érhetett véletlenül.De semmiképp sem ÖKÖLLEL szájbaverés ÉS kokárdaletépés.Nem mintha azt ez embert pártolnám, de nevetséges ez a hatásvadász hangulatkeltés amit lemûvel Tomcat.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured