Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán itt van a taxiskéseléses ügy. Most más szemszögbõl kéne büntetni. Naná, hogy kiengedik õket. Inkább errõl blogolna, mert lassan Ájem Mónika v. a fõnöke szintû blogokat kezd majd írni.
Mi lesz itt a választásokig? Anti-Fidesz blog. Eddig a cigányokkal volt baja, most rászállt a Fideszre, mert voltak olyan szívesek és kivágták az embereiket. Mindenki gáz, csak õ nem. Na sebaj. Viszont hosszú lesz ez a március ...
Apropó! Mikor kerülnek be a - nemcsak ön - reklámok a blogjába? Mindegy.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Meggyõzni egymást nem fogjuk tudni, te nem érted meg az én álláspontom, mely szerint az index közel sem politikailag semlegesen és tényszerûen jár el (ha éppen úgy tartja kedve, vagy érdeke), alattomos és sunyi <-> szemben azzal, hogy ahogy írod is ez teljességgel törvény által adott joga (illetve kihasználják a törvény által adott kiskapukat, ami megint csak jogszerû)
Sõt, egyet is értünk: jogilag minden ok
Amiben nem értünk egyet: sztem etikailag közel sem ok
ennyi.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Ugyebár, tele vele a média, hogy Vlagyimir Putyin Budapestre érkezett. A fél várost lezárták, kordonok mindenhol, ezerszám viszik el a rossz helyen parkoló autókat, s szemtanúk szerint amerre a Fontos Ember megy, ott még a szirénázó mentõautókat sem engedik át. No persze, ennek nyilván van is oka, Putyinra sokan haragszanak. No de...
No de épp most meséli Loydi, hogy beszélgetett egy régi haverjával, aki a Malévnél dolgozik Ferihegyen, hatszázhetvenkettedik csicskaként. Néhány társával épp most járnak továbbképzõ tanfolyamra. Ma a tanfolyam után arra lettek figyelmesek, hogy Putyin különgépe épp abban a hangárban áll, ahol õk, sporttáskát cipelõ, alantas civilek naponta keresztülbattyognak, mindenféle ellenõrzés nélkül. Sehol egy rendõr, még csak egy biztonsági ember vagy akár kamera sem. Hát, bravó..."
Pontosan, hogy el vagy tévedve.
Ki írta meg a hírt? A Magyar Nemzet. Szóval rajta kérd számon a hitelességet, mert neki kellett volna beszámolnia arról, hogy mi is a másik oldal véleménye. Az Index csak sajtószemlében felhívta figyelmet a cikkre.
Másfelõl viszont van egy gyanúm, hogy a nyomtatott sajtót szemlézte az Index, a lapzártákkor pedig valószínûleg még nem lehetett tudni, kik is voltak a csuklyások. Szóval fikázhatod másért az Indexet, de ebben az esetben csúnyán mellélõttél.
1+2: neked tényleg masszív tévképzeteid vannak, illetve csak masszívan rosszindulatú vagy. A cím alatti bevezetõ utolsó mondata a "Sajtószemle" szó. Másfelõl ha elolvastad volna a sajtószemlét, hogy a három, legnagyobb napilapot szemlézte az Index, mindegyikbõl kiválasztva egy-egy fontosnak tartott írást. Semmit sem írt le tényként, csak annyit, hogy a Magyar Nemzet ezt és ezt mondta az ügyben. Hogy pedig egy sajtóorgánum mirõl ír, az hadd legyen már a saját dolga. Ha rákeresel, akkor látod, hogy az egész püspökladányi cirkusz nem érdekelte az Indexet, megelégedett egy sajtószemlével az üggyel kapcsolatban.
Egyébként pedig mibõl gondolod, hogy tényleg olyan qrva fontos, hogy mi történik a Zöld Párttal? Pár fiatal összejött, provokálgatnak erre-arra, de hogyha a mûbalhéik nem kapnak kellõ nyilvánosságot, mert a kutyát sem érdekli, mit csinálnak, akkor már rögtön média-összeesküvés áldozatai? A Demszkys tortadobálós hírlufi is hogy kipukkant egy nap alatt és senkit sem érdekelt utána. NEm volt elég médiafigyelem, ugye?
Szerintem ideje lenne elgondolodnod a ZP tényleges súlyán...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mióta betették a körforgalmat a hídon végig állnak az autók, sõt a híd túloldalától 0,5-1km-re is tettek le egy körforgalmat, gyakran egész idáig.
Mellesleg elõtte itt nem volt lámpa soha, még amikor 4-es volt sem. Mégse volt dugó.
Szóval ezzel jár az, ha egy elsõrendû utat leblokkolnak körforgalommal, azóta is szidjuk a T. ötletgazdákat (megspróroltak 1-2 lámpa üzemeltetést, nyertek egy nagy dugót -> tuti -sötét-zöldek voltak <#eplus2>#eplus2>).
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Talán az autópályás példa? Csodálkoznék, mert teljesen közismert tény.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Ami a körforgalmat illeti Szolnokon soha a büdös éleben nem volt dugó, pedig a 4-es fõút ment át rajta (akkoriban ország 3. legforgalamsabb fõútja, autópályák óta talán a 1-2.). A 4-es most elkerüli, de hála a sokat emlegetett Várhegyi polgármesterúrnak (majd vmilyen miniszter is lett, míg ki nem derültek a turpisságai és leléptették, OV közeli barátja), elkészült két körforgalom eddig lámpás keresztezõdésekben, így a város szinte megközelíthetetlen lett (a hídon volt már >20 perces dugó is) úgy, hogy épült egy másik híd is és sokan arra kerülnek.
Szóval gyõzedelmeskedik a logika :)))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Úgy csendben jegyzem meg, hogy a parkolódíjat bevezették megyeszékhelyeken is, olyanokon is, ahol soha a büdös életben nem volt gond a parkolással.
Merthogy a megyeszékhelyek nem olyan zsúfoltak, mint BP, ott még volt várostervezés és vannak parkolók rendesen a belvárosban is. Miért is kell akkor ott is bevezetni ezt az áladót? No erre válaszoljanak a t. nagyokosok.
De sorolhatnék további olyan intézkedéseket is, mint pölö keresztezõdések felesleges körforgalmasítása horribilis összegekbõl, mely soha nem látott dugók kialakulkásához vezetett ... szóval ész és logika
Azon gondolom egy pillanatig sem gondolkodtál el, hogy miért eme sunyi módon közelíti meg a hír ismertetését az index, és miért nem saját maga készít egy cikket róla???
1) mert le kellene akkor írnia a másik fél véleményét is, és hát akkor úgy már teljesen más a gyerek fekvése (nincs meg a kellõ negatív hatás valakikkel szemben, sõt, éppen a "megtámadottal" szemben ébredne, ami nem ....)
2) ha mégsem teszi, akkor megint mehetne a bíróságra egy újabb sajtóper miatt
ergo: leírom amit más írt és nekem tetszik tényként kezelve, aztán járjon õ a bíróságra. Engem már akkor sem kötelezhetnek helyesbítésre, csak õt. Én csak sajtószemléztem, leírtam amit õk, minden felelõsség az övek ...
Sunyi-e? Félrevezetõ-e? Törvényesnek igaz törvényes, de mivel tolvajok hozzák a törvényeket kishazánkban, ezen nincs mit csodálkozni <#ticking>#ticking>
A haverja már kikerült a polgárõrségtõl, most már más dobál tortát, más megy fórumozni. Õ már csak blogozik, mint a "fõnökei".
A medve nem játék.
Az eset jól tükrözi Tomcat és környezet hozzáállását a világhoz: neki szabad provokálni, "egyéni" módon megoldalni dolgokat, de amikor más, vele/velük szemben cselekszik ugyanúgy, akkor jön a sipítozás.
Szóval a Tomcat-rajongók figyelmébe: látjátok, így néz ki kívülrõl a kis kedvencetek viselkedése, ami a blogot olvasva szimplán csak tökösnek, esetleg jó mókának tûnik. El lehetne gondolkodni, hogy talán ez az az önfejûség és arrogancia, amely miatt annyira ellenszenves sokaknak.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az Index hivatkozott írása ugyanis lapszemle, vagyis semmi más, mint több újság fõbb híreket ismertetik, nyomatékosan hivatkozva az adott lapra. Egyáltalán nem kötelessége, hogy az idézett cikkek tartalmát minõsítse, kommentálja, csak jelzi, hogy itt és itt ez és ez olvasható.
Ha magáról a témáról akarna írni az Index, akkor teljes egészében írna róla, nem pedig csak pár mondatban megemlíti és rak egy linket, hogy nesze, itt olvashatsz róla a továbbiakban. Ha majd az indexes cikkben nem hallgattatik meg a másik fél, akkor panaszkodhatsz, de lapszemle kapcsán maximum az ellen emelhetsz kifogást, hogy miért pont azt a cikket választották az adott laptól és miért nem emezt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Szóval amit mondani akarok ezzel az az újságírás elsõszámú szabálya (nem íratlan, hanem ÍROTT !), mégpedig hogy halgattassék meg a másik fél is és legyen bemutatva az õ álláspontja is.
Ez esetben megtörtént ???? NEM
És akkor most idéznék tõled: pont a félvastagon rész maradt csak ki !!!
Úgy mellesleg, hogy a Magyar Nemzet pláne nem pártatlan és tényhû hírforrás ezt eddig is tudtuk, meg úgy az írott sajtó 90%-ra ez ugyanígy igaz
Na a te kifejezéseiddel élve, mrzed001, ez az öngól.
Egyébként teljesen érthetõ, hogy a Magyar Nemzet így állítja be a dolgokat, hisz Pokornit "támadták" meg.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Idézem:
Szintén a Magyar Nemzet ír arról, hogy tíz, símaszkot és csuklyát viselõ fiatal rohamozta meg péntek este Pokorni Zoltán püspökladányi lakossági fórumának résztvevõit, és ököllel ütni-verni kezdték azokat, akik nem fértek be a MÁV-étterembe. Az "agresszív álarcosok" az útjukba kerülõ embereket püfölni kezdték. Az ütlegekbõl Arnóth Sándor - a helyi Fidesz-jelölt, akit Pokorni mutatott be a közönségnek - fiának is kijutott. A verekedõket végül a Lungo Drom aktivistái kiszorították a terembõl, majd értesítették a rendõrséget. A csuklyásokat késõbb rendõrök vették õrizetbe.
Szóval az állításod így módosul: a Magyar Nemzet, mint pártatlan és tényhû hírforrás. <#eplus2>#eplus2>
Szerény véleményem az, hogy kár fikázni bárkit is a tálalásért, mert egyáltalán nem derült ki azonnal, hogy kik is voltak a "támadók".
Csuklyásokkal küzdöttek a Lungo Drom-osok Pokorni fórumán
tíz, símaszkot és csuklyát viselõ fiatal rohamozta meg péntek este Pokorni Zoltán püspökladányi lakossági fórumának résztvevõit, és ököllel ütni-verni kezdték azokat, akik nem fértek be a MÁV-étterembe. Az "agresszív álarcosok" az útjukba kerülõ embereket püfölni kezdték. Az ütlegekbõl Arnóth Sándor - a helyi Fidesz-jelölt, akit Pokorni mutatott be a közönségnek - fiának is kijutott. A verekedõket végül a Lungo Drom aktivistái kiszorították a terembõl, majd értesítették a rendõrséget. A csuklyásokat késõbb rendõrök vették õrizetbe
Az index, mint pártatlan és tényhû hírforrás <#eplus2>#eplus2>
Csak a t-k-m van tele az olyan emberekkel, akik csak a gondokat sorolják a politikában is.
Órákon át tudnám én is sorolni, hogy mi szar, de attól még semmi sem lett jobb.
Szóval problémákról csak úgy szeretnék hallani, hogy ott van rögtön mellette min. 1 megoldási javaslat is.
Úgy mellesleg ki is mondta, talán Verebes, hogy aki idiótaságokat csinál, vagy idióta, azokat lehet kifigurázni/parodizálni, aki nem azt nehéz vagy lehetetlen (amikor megvádolták a Heti 7est, hogy folyton csak bizonyos párt baklövésein lovagolnak/röhögnek).
Többmilliárdos bútorok, autók, 4 évente új mobilok, milliárdos mobilszámlák, stb. Azonban ez sem lenne baj, ha csak odafigyelnének pár dologra: pl. a parkolási díjból ne meggazdagodjon pár haver, hanem tûntessék el a lyukakat, kátyúkat. Ne pármillióról vitázzanak, ha a bõrbútorokat gátlástalanul évente lecserélik. A laptopokat megértem, hogy cserélik, de a mobilt minek? A lyukak-kátyúk csak nõnek ki a földbõl; roppant magasak az autópályadíjak; barom polgármesterek - a helyi tanács beleegyezésével - vidéken képesek 50-es táblákat kinyomni a kulcsfõutakra, amiket elkerülni is alig lehet; a vasútunk szar, a vonatok koszosak és késnek; a buszok többtízévesek, veszélyesek, a helyi járatok tömve jegy nélkül utazó hajléktalanokkal; a szemetesautók reggel 8 után is megtalálhatóak az utcákon (a Monarchiában, sõt a 30-as években is, ha 7-ig nem tûntek el, levontak a napidíjukból); a gyalogosok mindenhol közlekednek, ott is, ahol nincs zebra, nem lehet átkelni + szarnak az autósokra; az autósok a minimális kerékpárutat is állandóan elállják, emellett leállnak lámpát villogtatva, mintha az szabályos lenne; a zsaruk száguldoznak az utakon; a sofõrök 40%-a ön és közveszélyes; mandínerbõl parkolnak, nem kímélik a céges kocsit; megengedhetetlen hangnem az utakon, ráadásul az alapvetõ szabályokat sem tartják be; az indexet ritka esetben (max. parkoláskor) használják; roppant szabálytalanok; a politikusok lopnak, ki nagyot, ki kevesebbet; stb. Lehetne fokozni ...
Erre itt van Tomcat, aki majd megváltja a Világot. Na persze! Mostanában már nem õ balhézik, sok fiatalt vesz rá, hogy az õ hülyeségét hírdesse, akciózzanak.
Egyelõre a szocikat még nem szidta, semmi akció, még említve is alig lettek. Ebbõl többek között arra gondolok, hogy a jelenlegi mûködésének igenis köze van hozzájuk és a Zöld nem más, mint a tizenéves ill. elsõ szavazókat valamint a sok "nekem semmi sem jó, de szavazni nem megyek el" szavazót megszólító "Új-Centrum" szintû párt. Ha majd tényleg szépen sorraveszi az összes pártot, lehet, hogy megváltoztatom a véleményem, de addig szerintem kb. annyira saját fejébõl jönnek ezek az akciók, és fõleg a kommentálásuk, mint amennyire a Demokrata baloldali lap ...
Megint öngól. Gondolom emlékszel a vadnyugatra, és a nagy amcsi K->NY hódításra/betelepedésre
Nem úgy építették, hogy x,y,z, ..... ,c,b,a városokon át közlekedjen, merthogy nem voltak (azaz csak kevés és kicsi), hanem át egyik oldalról a másikra.
Aztán ahol megállt pölö vízért (akár egy "csak állomás" helyen), ott nemegyszer egy város nõtt ki a földbõl. Vagy a vasút mellett építettek fel új várost, és lett ott egy megálló.
De mondhatnám az autópályát is: nem azért kell építeni autópályákat, hogy a telepek/gyárak forgalmát elvigye, hanem azért, mert autópálya mellé szívesebben települnek gyárak/telephelyek.
Ami a végét illeti, nos a magad fital korával ez egy kissé nagyképû beszólásnak tûnik (ha tényleg annyi vagy, és nem csak elkalimpáltad). Ennyi erõvel én is írhatnám, hogy vitatkozik velem itt egy kispöcs, aki 10 évvel fiatalabb nállam és mit tudhat az az életrõl .... DE nem teszem.
Ez az amit E.L.Õ.Í.T.É.L.E.T.N.E.K hívnak. Már szóltam, hogy ez egy megfelelõen ronda dolog, pláne ha nem jól megalapozottan egyes kisebbségek ellen irányul :pp
Tovább megyek, ha egy dolgozó tisztességes cigányra azt mondod, hogy tetves, akkor az az elõítélet áldozata lett.
Visszavonatkoztatva a 16 éves politikailag aktív fiatalra azt mondani, hogy nem tudja mit csinál és nem is értheti és azt se tudja, hogy mi is az a politika, nos akkor õ is az elõítélet áldozata lett.
Mi a francnak vasút, ha nincsenek városok, amik közt közlekedjenek. Így már érted?
Errõl az egészrõl a sokat emlegetett szadesz új generációs antifasiszta tüntetés jut eszembe. Azt se tudják mi az a fasizmus, azt se tudják ki volt az a Szálasi, mikor élt stb, de azért tüntetnek a 14-16 éves kis pöcsök, akiknek a töri átlaguk 1.2 lehetett.
Személyes ügyintézés sincs, ha nincs átvivõ közeg ( levegõ :p )
Ugye?
Öngól ?
Nekem megvolt a véleményem 16 éves koromban is, és ismertem akkor is segg hülye embereket is. De biztos hibás volt a véleményem.
Nincs teljes ekormányzati rendszer, mert nincs elég nettel rendelkezõ, ezért nincsenek rákényszerítve, hogy kifejlesszék.
Ha lenne elég nettel rendelkezõ, a jónép verné a tamtamot, hogy miért nem tudja így intézni az ügyeit.
Ennyi.
(úgy mellesleg ha lenne full ekormányzati rendszer az nem jelentené azt, hogy mindenki internetet venne, mert k-rvadrága, tehát nem lenne rendesen kihasználva -> le is állítanák)