3178
Tomcat pólóboltja
-
#1570 Kövesd a FÜHRERT! :D Meséld már el ebben, hogy mi a példastatuálás? Az hogy pár kis huligán pöcs elkezdi követni a módszereit? -
#1569 igen lehet, de nem valószínű, hogy az volt nála, mert akkor ugye gyilkossági kisérlet, ahogy cifu is mondta
még a rendőröknél is rengetegszer átvizsgálnak minden fegyverhasználatot, még ha minden indokolja is (viszonzott tűz), szóval az is egy komolyabb tortúra, hátmég egy ilyen "kétesebb" esetben... -
#1568 Szvsz kb a sörétestől repül annyit hátra egy ember, mondom ez egy emberre igaz, de egy kancigány a 200 kgjával nem hinném, hogy műrepülésbe kezdett. Mondjuk ez a legkevesebb, voltak neki sokkal durvább túlzásai is :) -
#1567 Tomcat ezzel az egész tulajdonképp példát statuált, remélve azt, hogy ezzel mások kis eszecskéje talán vmennyire megjön. És itt tévedett óriásit. -
Cvd #1566 Akkor még annyit kérnék tőled mint "fegyverszakértőtől" hogy lehetséges-e egy ilyen fegyver lövedékétől 2 métert repül hátra valaki, aki épp felé közeledett, vagy megint egy kis költői szabadságot alkalmaztak a blogban, hogy finoman fogalmazzak? :) -
qper #1565 télleg! polgárőr. -
#1564 polgárőrként nem lehet éles, kis kaliberű fegyvere? -
qper #1563 úgy tudom, hogy a gumilövedéksehez már problémásabb az engedély megszerzése. -
#1562 Minek ugatott bele az ügybe a 2. számú gyerek, amihe egyébként semmi köze nem volt? Megérdemelte, megtanulta, hogy másnak a dolgába ne avatkozzon bele. -
#1561 Utólag már én is a gumilövedékes pisztolyt tartom a legvalószínűbb magyarázatnak, annak viseléséhez kell engedély, és még talán meg is kaphatja halandó, plusz nem esett szó emberölési kisérletről. -
#1560 Erről van szó. De akkor miféle "engedélyel tartott fegyverről" ír? -
#1559 "nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal"
mármint őt vagy haverját érő atrocitásokkal. -
#1558 "de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van?"
Mi a farncért jössz mindig ezzel?Nyílván Tomcat is csinál jó dolgokat, és őt is érik igazságtalanságok.Attól még, hogy most nem azokról beszélünk nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal. -
Cvd #1557 Nem. Te nem érted a dolgokat. Volt az 1. számú gyerek (neveket lusta vagyok kikeresni), aki telefonon/SMS-ben/satöbbi zaklatta Tomcat nőjét meg annak az anyját is talán, követte őket, ésatöbbi. Asszem egy lépcsőházban laknak egyébként, és állítólag idegbeteg a gyerek. Ezzel a gyerekkel Tomcat megbeszélte a dolgot, amivel nincs is semmi baj. Node az 1. számú gyerek felment valami IRC csatira ahol előadta a dolgot, és többen mellé álltak, köztük a 2. számú gyerek is. Mikor Tomcat is megjelent a csatornán, akkor együtt fikázták. No Tomcat és haverja ezt a 2. számú gyereket kapták el, akinek (ismétlem) az égvilágon semmi köze nem volt a nője zaklatásához, sőt nem is ismerte Tomcatékat, az egyedüli bűne az IRC csatornán való fikázás. Ezért kapta a stukkert, a fülest, az ajtórátörést, a telefonon zaklatást, ésatöbbi. Na ezek után mondja valaki hogy az igazság bajnoka csak egálba hozta a dolgokat. Így hirtelen kapásból 3-4 bűncselekményt követtek el Tomcaték. -
#1556 nem tudom mi tombol ezen a fórumon... gyávaság? irigység h más meg tudja védeni a nőjét, ti pedig nem tudnátok? nem semmi... ha valaki sértegeti és fenyegeti az ember barátnőjét, akkor rögtön egy gyáva féreg lesz az illető ha rá mer támadni a másikra - és akár, ne adj isten, meg meri kegyetlenül alázni, ugy h az már művészet, legalábbis számomra? jujj, nem volt lovagias, vááá, mert basszameg egy csajt fenyegetni, na az aztán rohadtul lovagias! és a legszebb az egészben, hogy ezen csámcsog itt szinte mindenki! nevetséges... ez kurvanagy szenzáció h megaláztak egy netcigányt, de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van? tényleg szép lassan meg kéne alapítani a normális emberek kisebbségét... -
#1555 pontosan. Itt már sokkal többről van szó, minthogy vki egyszer azt mondaná, hogy "b*zd meg a k*rva anyád". Ez már azért komolyabb. -
#1554 "nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten"
no még egyszer az idézet :)
"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "
-
#1553 no igen, azt már én is furcsálltam :) -
#1552 Ez egy ilyen állatfaj, teljesen értelmetlen dolog felhúzni a beszólásaikon magad. -
#1551 Ez az irc-s dolog valóban elég röhejes, nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten. Elhiszem, hogy idegesíti, de ajtókat betörni, és a netesnél jóval valósabb fenyegetéseket osztogatni már elég meredek.
Engem az döbbent meg, hogy -főleg mostanában- már mindenkire fegyvert akar fogni, még a cukrászcsajra is :D -
#1550 Még 1 idézet:
"A netcigány kifejtette, hogy tessék tudomásul venni, hogy az IRC-n az a humor, hogy szidjuk egymás kurva anyját és agyonveréssel fenyegetõzünk. Kár lenne azt várni, hogy ezek a monitorba gyógyult szerencsétlenek felfogják, hogy van, akinek ez nem vicc. Végigverhetnénk az összeset, akkor sem értenék. Jó, akit éppen verünk, az megértené. De a többi nem."
Nem Tomcattel van a baj, hanem az ilyen kis patkányokkal...
-
#1549 nm -
Nyiri #1548 Tomcat is elashatja magat. O sem kulonb mint az aki ezt csinalta. Erre buszke lehet. -
#1547 hát ha nem gumilövedékessel puffogtatta volna a cigányokat, akkor nem hiszem, hogy mostanáig kingették volna... -
#1546 És ezek után csodálkoztok, hogy visszament?
"Este hat óra körül egyszer csak csörgött a telefonom. Na, mit gondoltok, ki volt az?
- Mi az, már DVD futár is vagy? - érdeklõdött vicceskedve.
- Az is lehetek, neked az már mindegy - feleltem vicceskedve.
- Figyelj, nem szép dolog, hogy idejössz rugdosni a barátnõm ajtaját...
- Addig örülj, amíg nem a fejedet rugdosom!
- De most miéért, hát most azért, mert mondtam pár csúnya dolgot IRC-n?
- Bizony azért, mert azokkal a csúnya dolgokkal bántottál valakit, aki nekem fontos. Jobb, ha elásod magad.
Nem ásta el magát, hanem próbált még egy kicsit vicceskedni, hogy õ ezt nem is gondolta komolyan, meg ilyesmik. Nem értette, hogy haragszunk. Késõbb más is felhívott, és mondta, hogy a netcigány éppen fent van IRC-n, és lazáskodik, kifogásolja, hogy milyen gyorsan leléptünk, pedig õ bezzeg. Ó, mondtam, gyertek, srácok, menjünk vissza hozzá, ha ennyire hiányzunk. " -
#1545 köszönjük a megnyilvánulást Mr. Antitomcat -
#1544 nem, ez erre a gyerekre vonatkozik, akivel csinálták a kamerás jelenetet -
#1543 azért mert nem túl lovagiasan ment oda a gyerekhez? nemértem miért kell ezen lovagolni...srác gondolkodott volna előre...ezekután biztos nem zaklat már több embert csak heccből... -
#1542 Az nem arra a gyerekre vonatkozott akit akkor megaláztak, hanem egy régebbi eset.Én úgy emlékszem. -
#1541 Valaki egyszer összeszámolhatná, hogy hány bejegyzésében szerepel benne a pisztoly.
Lehet, hogy a pisztollyával kompenzálni akar valamit? -
#1540 Idéznék abból a bizonyos ominózus 11.03-i blogból:
"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... " -
#1539 most olvastam, hogy beült az utcai budiba és hogy rinyált neki a nyanya...
"de azért a pisztolyt a kezembe vettem, azzal, hogy ha rám töri az ajtót, esküszöm, lelövöm."
én ezt nem is nagyon kommentálom tovább. aki egy wc-s nénire ráfogná alkalomadtán a stukkert, azt le kéne lökni a Tajgetoszról.
ilyeneknek fegyvert? -
Nyiri #1538 Ilyen gyokereknek minek adnak pisztolyt? Hogy barmikor elovegye amikor ugy erzi "igazsagot" kell tennie? Eszmeletlen... -
Nyiri #1537 Ha tenyleg igy van akkor nagy lofaszt a seggebe. Sokat kepzel magarol ez a fasz. -
Cvd #1536 Hopp, megvan. 2004. 11 hó elején. A fickó mégiscsak a nőjét fikázta neten ahogy írtam, tehát olyan nagyon mégse beszéltem a levegőbe (habár nem ő kezdte, úgyhogy részben neked is igazad volt). Abban viszont nincs igazad hogy egyedül ment volna először. Kapásból a haverjával indult, aztán az első találkozón már tényleg egyedül volt, csakhogy a gyerek is elment a találkozóra (tehát nem igaz amit mondasz), ahol előkerült a stukker is. Majd másnap fenyítették be gyereket, akkor már megint ketten fegyverrel. Tényleg piszkosul bátrak. Ráadásul rátörték a gyerek barátnőjére a lakásajtaját, akinek semmi köze nem volt a dologhoz. Tehát senki ne szóljon be a nőjének, de ő meg a haverjai nyugodtan rátörhetik az ajtót máséra. Veszélyesen bátor és igazságos gyerekek ezek.. És itt nem akarom a gyereket védeni mert sáros biztos ő is. Viszont ő legalább nem állítja be magát a nagy hősnek.
-
#1535 most olvastam a sztorit, elég durva.
gázt az összes barnára :| -
Cvd #1534 Én se találtam semmit, habár visszanéztem egész 2004 végéig. Pedig mostmár kíváncsi lennék a sztorira. Eddig csak le lettem ugatva hogy azt se tudom miről beszélek, az a fickó nem is az aki a nőt fikázta. Ennek ellenére vele olvastatják fel a bocsánatkérést. Most akkor mi van? Az oké hogy nem nagyon ismerem a részleteket, de úgy tűnik te sem. Esetleg tudnál valami konkrét linket is dobni? -
#1533 asszem gázpisztoly nem engedélyköteles per pillanat... -
#1532 Nem gázpisztolya van? Bár ha abból kiürítette volna a tárat az egész aluljáró meghasal szvsz...hacsak nem valami riasztó, vagy ultrafos töltény volt benne...
Nálunk is vannak cigók szép számmal, régen nem egyszer kellett futnom hazáig. Viszont amióta a segéklyszállással szemben megnyílt a motoroskocsma kussolnak a romák, esténként soha nem bandáznak a környéken. -
#1531 Ez az, amit a szövegből nem igazán sikerült kisilabizálnom. Engedélyel tartott fegyverről beszél. De ez lehet gumilövedékes fegyver is, jogos.