3178
Tomcat pólóboltja
  • I.C.ram
    Kövesd a FÜHRERT! :D Meséld már el ebben, hogy mi a példastatuálás? Az hogy pár kis huligán pöcs elkezdi követni a módszereit?
  • joebacsi
    igen lehet, de nem valószínű, hogy az volt nála, mert akkor ugye gyilkossági kisérlet, ahogy cifu is mondta
    még a rendőröknél is rengetegszer átvizsgálnak minden fegyverhasználatot, még ha minden indokolja is (viszonzott tűz), szóval az is egy komolyabb tortúra, hátmég egy ilyen "kétesebb" esetben...
  • I.C.ram
    Szvsz kb a sörétestől repül annyit hátra egy ember, mondom ez egy emberre igaz, de egy kancigány a 200 kgjával nem hinném, hogy műrepülésbe kezdett. Mondjuk ez a legkevesebb, voltak neki sokkal durvább túlzásai is :)
  • Bandee1987
    Tomcat ezzel az egész tulajdonképp példát statuált, remélve azt, hogy ezzel mások kis eszecskéje talán vmennyire megjön. És itt tévedett óriásit.
  • Cvd
    Akkor még annyit kérnék tőled mint "fegyverszakértőtől" hogy lehetséges-e egy ilyen fegyver lövedékétől 2 métert repül hátra valaki, aki épp felé közeledett, vagy megint egy kis költői szabadságot alkalmaztak a blogban, hogy finoman fogalmazzak? :)
  • qper
    télleg! polgárőr.
  • I.C.ram
    polgárőrként nem lehet éles, kis kaliberű fegyvere?
  • qper
    úgy tudom, hogy a gumilövedéksehez már problémásabb az engedély megszerzése.
  • Bandee1987
    Minek ugatott bele az ügybe a 2. számú gyerek, amihe egyébként semmi köze nem volt? Megérdemelte, megtanulta, hogy másnak a dolgába ne avatkozzon bele.
  • [NST]Cifu
    Utólag már én is a gumilövedékes pisztolyt tartom a legvalószínűbb magyarázatnak, annak viseléséhez kell engedély, és még talán meg is kaphatja halandó, plusz nem esett szó emberölési kisérletről.
  • [NST]Cifu
    Erről van szó. De akkor miféle "engedélyel tartott fegyverről" ír?
  • Dynamic
    "nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal"

mármint őt vagy haverját érő atrocitásokkal.
  • Dynamic
    "de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van?"

Mi a farncért jössz mindig ezzel?Nyílván Tomcat is csinál jó dolgokat, és őt is érik igazságtalanságok.Attól még, hogy most nem azokról beszélünk nem jelenti azt, hogy egyetértünk azokkal.
  • Cvd
    Nem. Te nem érted a dolgokat. Volt az 1. számú gyerek (neveket lusta vagyok kikeresni), aki telefonon/SMS-ben/satöbbi zaklatta Tomcat nőjét meg annak az anyját is talán, követte őket, ésatöbbi. Asszem egy lépcsőházban laknak egyébként, és állítólag idegbeteg a gyerek. Ezzel a gyerekkel Tomcat megbeszélte a dolgot, amivel nincs is semmi baj. Node az 1. számú gyerek felment valami IRC csatira ahol előadta a dolgot, és többen mellé álltak, köztük a 2. számú gyerek is. Mikor Tomcat is megjelent a csatornán, akkor együtt fikázták. No Tomcat és haverja ezt a 2. számú gyereket kapták el, akinek (ismétlem) az égvilágon semmi köze nem volt a nője zaklatásához, sőt nem is ismerte Tomcatékat, az egyedüli bűne az IRC csatornán való fikázás. Ezért kapta a stukkert, a fülest, az ajtórátörést, a telefonon zaklatást, ésatöbbi. Na ezek után mondja valaki hogy az igazság bajnoka csak egálba hozta a dolgokat. Így hirtelen kapásból 3-4 bűncselekményt követtek el Tomcaték.
  • Calver
    nem tudom mi tombol ezen a fórumon... gyávaság? irigység h más meg tudja védeni a nőjét, ti pedig nem tudnátok? nem semmi... ha valaki sértegeti és fenyegeti az ember barátnőjét, akkor rögtön egy gyáva féreg lesz az illető ha rá mer támadni a másikra - és akár, ne adj isten, meg meri kegyetlenül alázni, ugy h az már művészet, legalábbis számomra? jujj, nem volt lovagias, vááá, mert basszameg egy csajt fenyegetni, na az aztán rohadtul lovagias! és a legszebb az egészben, hogy ezen csámcsog itt szinte mindenki! nevetséges... ez kurvanagy szenzáció h megaláztak egy netcigányt, de az ugyebár totál természetes h 15 cigány szétver valakit mert olyan kedvük van? tényleg szép lassan meg kéne alapítani a normális emberek kisebbségét...
  • Bandee1987
    pontosan. Itt már sokkal többről van szó, minthogy vki egyszer azt mondaná, hogy "b*zd meg a k*rva anyád". Ez már azért komolyabb.
  • joebacsi
    "nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten"

no még egyszer az idézet :)

"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "

• Bandee1987
    no igen, azt már én is furcsálltam :)
  • Lacc
    Ez egy ilyen állatfaj, teljesen értelmetlen dolog felhúzni a beszólásaikon magad.
  • Lacc
    Ez az irc-s dolog valóban elég röhejes, nem értem hogy lehet ennyire felfújni, hogy néhány majom beszól a neten. Elhiszem, hogy idegesíti, de ajtókat betörni, és a netesnél jóval valósabb fenyegetéseket osztogatni már elég meredek.

Engem az döbbent meg, hogy -főleg mostanában- már mindenkire fegyvert akar fogni, még a cukrászcsajra is :D
  • Bandee1987
    Még 1 idézet:

"A netcigány kifejtette, hogy tessék tudomásul venni, hogy az IRC-n az a humor, hogy szidjuk egymás kurva anyját és agyonveréssel fenyegetõzünk. Kár lenne azt várni, hogy ezek a monitorba gyógyult szerencsétlenek felfogják, hogy van, akinek ez nem vicc. Végigverhetnénk az összeset, akkor sem értenék. Jó, akit éppen verünk, az megértené. De a többi nem."

Nem Tomcattel van a baj, hanem az ilyen kis patkányokkal...
  • Dynamic
    nm
  • Nyiri
    Tomcat is elashatja magat. O sem kulonb mint az aki ezt csinalta. Erre buszke lehet.
  • joebacsi
    hát ha nem gumilövedékessel puffogtatta volna a cigányokat, akkor nem hiszem, hogy mostanáig kingették volna...
  • Bandee1987
    És ezek után csodálkoztok, hogy visszament?

"Este hat óra körül egyszer csak csörgött a telefonom. Na, mit gondoltok, ki volt az?

- Mi az, már DVD futár is vagy? - érdeklõdött vicceskedve.
    - Az is lehetek, neked az már mindegy - feleltem vicceskedve.
    - Figyelj, nem szép dolog, hogy idejössz rugdosni a barátnõm ajtaját...
    - Addig örülj, amíg nem a fejedet rugdosom!
    - De most miéért, hát most azért, mert mondtam pár csúnya dolgot IRC-n?
    - Bizony azért, mert azokkal a csúnya dolgokkal bántottál valakit, aki nekem fontos. Jobb, ha elásod magad.

Nem ásta el magát, hanem próbált még egy kicsit vicceskedni, hogy õ ezt nem is gondolta komolyan, meg ilyesmik. Nem értette, hogy haragszunk. Késõbb más is felhívott, és mondta, hogy a netcigány éppen fent van IRC-n, és lazáskodik, kifogásolja, hogy milyen gyorsan leléptünk, pedig õ bezzeg. Ó, mondtam, gyertek, srácok, menjünk vissza hozzá, ha ennyire hiányzunk. "
  • joebacsi
    köszönjük a megnyilvánulást Mr. Antitomcat
  • Bandee1987
    nem, ez erre a gyerekre vonatkozik, akivel csinálták a kamerás jelenetet
  • joebacsi
    azért mert nem túl lovagiasan ment oda a gyerekhez? nemértem miért kell ezen lovagolni...srác gondolkodott volna előre...ezekután biztos nem zaklat már több embert csak heccből...
  • Dynamic
    Az nem arra a gyerekre vonatkozott akit akkor megaláztak, hanem egy régebbi eset.Én úgy emlékszem.
  • Dynamic
    Valaki egyszer összeszámolhatná, hogy hány bejegyzésében szerepel benne a pisztoly.
    Lehet, hogy a pisztollyával kompenzálni akar valamit?
  • Bandee1987
    Idéznék abból a bizonyos ominózus 11.03-i blogból:

"...azt viszont nem szenvedhetem, ha a barátnõmnek mondják ugyanezt, megtûzdelve az éjszaka közepén történõ telefonhívásokkal, gyalázkodó e-mailekkel és ilyesmikkel. Ha csak ugatna neki pár hülyegyerek, az nem érdekelne, de az, hogy szisztematikusan megfélemlítik, az már kissé zavart... "
  • fifi
    most olvastam, hogy beült az utcai budiba és hogy rinyált neki a nyanya...

"de azért a pisztolyt a kezembe vettem, azzal, hogy ha rám töri az ajtót, esküszöm, lelövöm."

én ezt nem is nagyon kommentálom tovább. aki egy wc-s nénire ráfogná alkalomadtán a stukkert, azt le kéne lökni a Tajgetoszról.
    ilyeneknek fegyvert?
  • Nyiri
    Ilyen gyokereknek minek adnak pisztolyt? Hogy barmikor elovegye amikor ugy erzi "igazsagot" kell tennie? Eszmeletlen...
  • Nyiri
    Ha tenyleg igy van akkor nagy lofaszt a seggebe. Sokat kepzel magarol ez a fasz.
  • Cvd
    Hopp, megvan. 2004. 11 hó elején. A fickó mégiscsak a nőjét fikázta neten ahogy írtam, tehát olyan nagyon mégse beszéltem a levegőbe (habár nem ő kezdte, úgyhogy részben neked is igazad volt). Abban viszont nincs igazad hogy egyedül ment volna először. Kapásból a haverjával indult, aztán az első találkozón már tényleg egyedül volt, csakhogy a gyerek is elment a találkozóra (tehát nem igaz amit mondasz), ahol előkerült a stukker is. Majd másnap fenyítették be gyereket, akkor már megint ketten fegyverrel. Tényleg piszkosul bátrak. Ráadásul rátörték a gyerek barátnőjére a lakásajtaját, akinek semmi köze nem volt a dologhoz. Tehát senki ne szóljon be a nőjének, de ő meg a haverjai nyugodtan rátörhetik az ajtót máséra. Veszélyesen bátor és igazságos gyerekek ezek.. És itt nem akarom a gyereket védeni mert sáros biztos ő is. Viszont ő legalább nem állítja be magát a nagy hősnek.
  • hmhm
    most olvastam a sztorit, elég durva.
    gázt az összes barnára :|
  • Cvd
    Én se találtam semmit, habár visszanéztem egész 2004 végéig. Pedig mostmár kíváncsi lennék a sztorira. Eddig csak le lettem ugatva hogy azt se tudom miről beszélek, az a fickó nem is az aki a nőt fikázta. Ennek ellenére vele olvastatják fel a bocsánatkérést. Most akkor mi van? Az oké hogy nem nagyon ismerem a részleteket, de úgy tűnik te sem. Esetleg tudnál valami konkrét linket is dobni?
  • fifi
    asszem gázpisztoly nem engedélyköteles per pillanat...
  • Narancs
    Nem gázpisztolya van? Bár ha abból kiürítette volna a tárat az egész aluljáró meghasal szvsz...hacsak nem valami riasztó, vagy ultrafos töltény volt benne...
    Nálunk is vannak cigók szép számmal, régen nem egyszer kellett futnom hazáig. Viszont amióta a segéklyszállással szemben megnyílt a motoroskocsma kussolnak a romák, esténként soha nem bandáznak a környéken.
  • [NST]Cifu
    Ez az, amit a szövegből nem igazán sikerült kisilabizálnom. Engedélyel tartott fegyverről beszél. De ez lehet gumilövedékes fegyver is, jogos.