Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de tomcattõl ennél többet nem is lehet várni
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Anyámat kétszer ölték majdnem meg, testvéremet szintén kétszer.
Soha senki el nem marasztaltak miatta
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(tomcat)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Azt hiszem nem az én tisztem, hogy frappáns visszavágásokon törjem a fejem.Egyszerûen csak nem értem mi a vicc egy mezei balfaszozásban.Szerintem kb. az lehet mint anno a Markos-Nádasban amikor nyíltan kimondták, hogy "pofán váglak,lófasz" stb. és a közönség röhög rajta, ami végül is nem is vicces csak szokatlan volt akkor ilyen szavakat használni nagy nyílvánosság elõtt.(Egyébként szeretem õket)
De amúgy is ködös nekem az egész ember akárcsak a szánalmasan megmagyarázott álideológiája, ami akkor is csak rasszizmus marad.
Arra viszont, hogy Józsika nem lopni ment nem tenném fel az életemet
Az, hogy Józsika kapta elõ elõször a kést gondolom neked sem kétséges (aztán, hogy csak leszúrni akarta Mortimert, vagy ki is rabolni meg már olymindegy)
Szóval a szitu stimt, csak a szereplõk cserélõdtek fel (mivel saccolta bármiféle nyomozati segítség nélkül, ezért elnézhetõ, és 5 pont 😊 )
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
(Még ha az elõítéleteink majd szétfeszítik az agyunkat, mert a pár ismert mozzanat nagyszerûen beleillik a mi kis fajelméletünkbe. Ugye Tomcat?)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A két cigánygyerek összekapott valamin, talán épp azon, amit együtt loptak, és az egyik belevágta a szamurájkardot a másikba. No, nem kell valami oltári nagy kardra gondolni, vannak rövidkardok is, késes boltokban kaphatóak, elférnek egy kar alatti tokban, ráadásul elég olcsóak. Szerintem itt mindössze annyi történt, hogy az egyik tetves cigánykölyök leszúrta a másikat, aztán megijedtek, és gyorsan megegyeztek, hogy kitalálják a mesét a gonosz skinheadekrõl, mert kínos lenne elmagyarázni a rendõröknek, hogy min kaptak így össze - vagyis hogy lopni voltak.
Ez kb. annyira helytálló, mint TGM hablatyolása. TGM ugyanúgy - ahogy te mondod - "saccolt a látott és hallott információk alapján", szóval semmi különbség nincs kettejük közt.
Policia: nem tudják rasszista dolog volt-e
TGM: egyértelmûen egy magyar leszúrt egy romát
Tomcat: roma szúrt le romát (1 pont)
Tomcat álláspontja: tetves, lopni készülõ cigány szúrt le másik tetves, lopni készülõ cigányt (0 pont).
Mortimer tetves bûnõzõ cigány? Nem úgy tûnik TC viselkedésébõl (ö pont).
Mortimer és Józsika lopni mentek? Nem. (0 pont)
Ennyi. Aki nekimegy TGM-nek (jogosan), annak neki kéne menni Tomcatnak is. Az elõzetesen levont, elõítéletes következtetéseket nem menti, hogy egyes momentumai talán hasonlítanak a történtekre.
Tomcat saccolt a látott és hallott információk alapján, és nem is járt olyan messze az igazságtól. Pláne, ha belegondolsz, hogy ekkoriban kinek mi volt az álláspontja
Policia: nem tudják rasszista dolog volt-e
TGM: egyértelmûen egy magyar leszúrt egy romát
Tomcat: roma szúrt le romát (1 pont)
Policia: nem Józsika támadt
TGM: egyértelmûen Józsikát leszúrta tiszta gyûlöletbõl egy magyar
Tomcat: Józsika támadott (1 pont)
Szóval saccnak nem is volt olyan rossz 😊
TC megint jött azzal, hogy TGM-et kéne kitüntetni igazából. Pedig TGM nem más, mint az érem másik oldala, ahogy Tomcat is az.
Elég megnézni az idézetet, amiért a díjat kapta: pontosan ugyanaz a viselkedés olvasható ki belõle, mint a TGM-es tüntetésbõl: történt egy bûncselekmény, amelybõl mindketten elhamarkodottan vontak le következtetéseket, csak az egyiköjük azt, hogy két tetves cigány lopni ment, a másik meg azt, hogy rasszista indítékú a tett.
Kettejük közt a különbség mindössze annyi, hogy TGM elnézést kért az elhamarkodott tettéért, TC meg ha jól sejtem, a mai napig nem tette ezt meg a tetves cigányos elméletéért, ugye?
U.i.: Vajon Mortimerrel közölte valaki, hogy az õ nagyszerû pártfogója egyik elmélete szerint õ csak egy tetves cigány, aki épp lopni készült Józsikával, csak épp összevesztek a zsákmányon? Vagy errõl mély kuss van?
"The trees move. Do you not see it?"
Útálom a szembecsukós, deilyennincstehátnemistörténhetettmeg barmokat.
Szerintem ebbõl is csak Tomcat jött ki pozitívan (vszínûleg neki volt a legtöbb esze ott hirtelen)
Mi abban a ötletes visszavágás, ha csak így minden fantázia nélkül lebalfaszozok valakit?
szdsz-t fõleg a díja óta azóta kerülöm mint a szart..
A szadeszesek meg nyugodtan hordhatják a pólót, durvábbat is megérdemeltek volna
Ekkora idióta sorkiragadós barmokat <#eplus2>#eplus2>

LOL (blog)
Mert gondolom erre a SZDSZ nem számít.
A medve nem játék.
Ideje: 2005-05-19 17:07:00
Az esélyegyenlõséget sértõ, diszkriminatív közéleti megnyilvánulások elkövetõi kapják a Szakállas Bácsi-díjat - szeretnénk ugyanis megismertetni az emberekkel a hátrányos megkülönbözetés szószólóit.
1. A díjra négy kategóriában jelölhetõk a közéleti szereplõk: a jelöléshez szükséges e-mailcímek az egyes kategóriák mellett találhatók.
2. A jelöléshez az idézetet a forrás pontos megjelölésével kell elküldeni.
3. A jelölésekrõl havonta tájékoztatunk mindenkit a honlapon.
4. A fõdíjról a kuratórium dönt, melyet évente egyszer ítélnek oda az arra érdemesnek.
Kategóriák:
1. Nõgyûlölõ
2. Homofób
3. Rasszista
4. Közöny
www.szdsz.hu
Még nem néztem, de kiváncsi vagyok, hogy Gyurcsány indul-e a nõgyûlölõ kategóriában, mert beférne.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ha normálisat írna, senki nem véleményezné meg. ebbõl van a forgalma.
Resurrection!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezt mûmájerkedést amit ez a nobodybuilder lenyom!
Vannak pillanatai, amelyek jók szoktak lenni a blogján, de amit Svédországban menõzik, az már nagyon idegesítõ.
A medve nem játék.
idézet
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
persze ezek a torokok, mar nem azok a torokok. nincs hazajuk, gyokeruk, munkajuk meg ilyesmi...
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Egyébként meg már a neten is folyik a manipuláció. Az internetes világ nem sokban különbözik a valóditól. Az ember alkotta és ezért benne van az emberek minden hibája és erénye is. <#levele>#levele>
Resurrection!