3178
Tomcat pólóboltja
-
#1530 gumilövedékes pisztoly?
bár az is úgy van asszem, hogy "magánterületen dobozban", tehát max. kocsiban lehet nálad, de javítsatok ki ha tévedek... -
#1529 Abban azért van valami, hogy nem túl bizalomgerjesztő, ha egy cirka 15 fős bajkeverő bagázs lebzsel a nyugati aluljáróban esténként... Bár ez a rendőrség dolga lenne.
BTW én arra lennék kiváncsi, hogy lehet Loydinak engedélyel tartott lőfegyvere... -
#1528 Én is kb. ezt magyaráztam, amiből 1-2 nagyokos-idáig sem értem miért-azt hozta ki, hogy én azt gondolom, hogy elfogadható, ha a cigányok megverik Loydit. -
Nyiri #1527 Az is furcsa hogy az emberek nagy resze koztuk en is siman tudja elni az eletet ugy hogy nem kell verekedni es nem ver meg senkit. Legutobbi "verekedesem" 1996 korul volt meg kozepiskolaban. Azota jopar ev eltelt es meg a kozeleben sem voltam olyan esetnek ahol a vita odaig fajult hogy verekedni kelljen. Pedig sokszor jarok a nyugati aluljaroba. Talann mert nem ugy allok mindenhez, hogy elobb utok aztan talan beszelhetunk rola. -
Nyiri #1526 Kurva kereso sincs abban a fos oldalban en meg nem pazarlom az idomet hogy megkeressem tomcat kamujait. -
Takezó #1525 ezt nem gondolod komolyan... olvasd el pls a blogban, könnyen megtalálod -
Nyiri #1524 Akkor mi a sztori? Meselj. -
Takezó #1523 "2. És itt a lényeg: tökéletesen mindegy hogy mit követett el a gyerek, tökéletesen mindegy hogy Tomcatnak igaza volt-e vagy nem (tehát leválaszthatjuk az előzményeket, egyáltalán nem számítanak), elégtételt venni csak egy gyáva féregnél szokás úgy, ahogy ő tette. Ha tényleg ő a kemény, az igazság bajnoka ésatöbbi, akkor miért nem állt oda egyedül a gyerek elé?"
Azt tette először... A gyerek nem ment el... -
Takezó #1522 baszki, azért feltűnően olyan emberek szlnak be erre a dologra, akik nem olvasták a sztorit... -
Nyiri #1521 Nem ertem. Ha nekem valaki idegesitoen bepofazik neten, ircn stb azt ignore es leszarom. Ez a megkeresem, megutom, megalazom, felolvastatok vele egy bocsanatkerest, lefilmezem, felteszem netre akkora nagy alpari hozzaallas hogy arra nincs is szo. Tomcat azzal olyan melyre asta magat amennyire csak lehet. Amugy meg kurvara raer hogy ilyenekkel foglalkozik. -
Takezó #1520 ilyenkor érzem úgy, hogy bűntudat nélkül tudnám ott helyben ezeket az állatokat agyonlőni -.- -
Nyiri #1519 Tulreagalod... -
#1518 Annyiban módosítanám, hogy nem ketten, hanem hárman mentek oda. -
#1517 Ha olyan jó helyen laknék, nem lenne szükség polgárőrségre... -
qper #1516 éljen soká brazil kisebbségünk... -
#1515 El lehet olvasni a mai blogot. Ott van benne Loydi beszámolója a történtekről. -
Cvd #1514 Piszkosul kerülöd a mondandóm felét, és mindig csak az elejébe kötsz bele. Akkor most nagyon jól láthatóan különválasztom, ugyanis míg te az első részen lovagolsz, nem azon van a hangsúly:
1. Való igaz, nem ismerem a hátteret. Nem olvastam a blogban mert nem olvasok bulvárt. De láttam a videót, amiben a gyerekkel bocsánatot kéretnek Tomcat nőjétő, amiért fikázta a neten. ell a teljes szöveget be tudom nyomni. Ezek után nem értem miről beszélsz (tudhatnád, hogy nem azt alázták meg így, aki megfenyegette a barinőjét). Tomcat annyira sötét hogy nem azzal kéret bocsánatot akivel kellene? Vagy te se vagy képben?
2. És itt a lényeg: tökéletesen mindegy hogy mit követett el a gyerek, tökéletesen mindegy hogy Tomcatnak igaza volt-e vagy nem (tehát leválaszthatjuk az előzményeket, egyáltalán nem számítanak), elégtételt venni csak egy gyáva féregnél szokás úgy, ahogy ő tette. Ha tényleg ő a kemény, az igazság bajnoka ésatöbbi, akkor miért nem állt oda egyedül a gyerek elé? Még akkor is ketten feszítenek amikor a gyerek szemmel láthatóan még egy ovodásnak se szólna be annyira beilyedt. Én legalábbis nem érezném úgy hogy elégtételt vettem valakin ha hasonló helyzetben nem egyedül intézem a dolgokat. Sőt az én szememben sokkal ocsmányabb dolog ketten menni egyre, mint névtelenül fikázni a neten.
Remélem mostmár világos az álláspontom.
-
dieselG #1513 elég pocsékul néz ki a srác.. :(
na ennyit a feltételezésekről -
Acorp02 #1512 hát igen...
-
#1511 Olvastátok a blogot? Elég durva. -
#1510 Legalább megmarad az esélyem egy kellemes csalódásra... -
#1509 szerencsém van, mert itt az sg-n szinte egyáltalán nincs kurva anyád típusú szöveg, irc-re meg nem járok. -
#1508 Jó helyen lakhatsz, irigyellek érte! Én még nem taliztam olyan polgárőrrel akinek lett volna vmi értelmes megnyilvánulása, ez a tapasztalatom. Nem általánosítás, az esélyt mindig, mindenkinek meghagyom egy épkézláb eszmecserére! -
Takezó #1507 jó -.- -
#1506 mint gyanúsított? :D -
#1505 Ja csak utána nehogy téged "basszanak szét" :D -
#1504 barinő, talcsi, dumcsi, pulcsi... ezekért öt év letöltendő, szigorított a szegedi csillagban... -
Takezó #1503 nézd, Te szemmelláthatóan (olvashatóan) semmit nem tudsz az ügyről, még az indexen se olvastad a cikket, tudhatnád, hogy nem azt alázták meg így, aki megfenyegette a barinőjét, másik pedig, hogy Tomcat hiába, hogy sokmindenben furán gondolkodik/viselkedik, ennyire nem vérfasz, hogy ok nélkül ilyeneket csináljon.
Második része: ebből is látszik, h gőzöd sincs arról, h mi történt... Először és másodszor is egyedül ment oad. -
Cvd #1502 Ameddig neked is csak a blogból van gőzöd arról hogy mi történt, te se nagyon szólj bele. Ha a Tomcat írások valóságtartalmának az átlagát vesszük, akkor úgy a fele lehet maximum igaz, az is az ő szemszögéből előadva. De egyébként sem azt vitatom hogy volt-e valós indoka reagálni, hanem azt ahogy tette. Vagy hasonló helyzetben te is fedezettel, stukkerral ésatöbbi tartod magad csak annyira keménynek hogy bebüntesd az illetőt? Kicsit sem érzed magad te sem annyira gerincesnek hogy egyedül intézd el? -
#1501 lattam mar diplomas polgarort, igaz nem pesten, hanem videken!
-
#1500 szerintem a srac csak ugy nez ki, hogy szeretnek belekotni!
-
#1499 edn mondjuk szonelkul szetb@sznam a tragacsodat, ha egesz ejjel ott visitana az ablakom alatt!
-
#1498 Itt a mi kis falunkban nem egy diplomás (közgazdász, mezőgazdasági mérnök, út- és vasútépítő mérnök, informatikus) ül bele esténként a polgárőrség feliratú autóba. Hogy felétek mi a helyzet, az egy dolog, de az, hogy általánosítasz, inkább csak téged minősít... -
Takezó #1497 persze, a csaj kezdte provokálni a gyereket, stb... figyu, amíg rohadtul gőzöd sincs arról, hogy mi is történt, miért szólsz bele... a blogbn visszaolvasva megtalálod. -
#1496 mindemellett tipikus seggfej mentalitás, hogy valkit túlerővel fenyítünk...
ha nekem valakivek bajom van, annyi hogy arrébmegyünk 2sarkot Ő és ÉN...
ennyi... -
Cvd #1495 Először is Tomcatet ismerve az a hatalmas fenyegetőzés jó eséllyel annyi volt hogy eleresztett egy "anyád"-at a gyerek, sőt az sem lehetetlen hogy a csaj kezte provokálni a gyereket, csak ki kellett színezni kicsit a dolgot szokás szerint. Másrészt meg én nem mondtam hogy nem mennék bele verekedésbe is emiatt durvább helyzetben, de először is a gyerek értelmesnek tűnt, a pofánverés meg csak a bunkóknál ér bármit is. Értelmes emberek anélkül is el tudnak intézni/tisztázni valamit. Másrészt akkor meg verte volna meg Tomcat a gyereket ha annyira fel volt háborodva, dehát mint láttuk nem erről volt szó. Ketten mentek rá (nehogy kiderüljön ám hogy egyedül kevés lenne hozzá), a levélfelolvasásnak is csak annyi értelme volt hogy addig is úgy érezhessék hogy na most piszkosul helyretették a dolgokat, miközben köze sem volt a valósághoz a dolognak. Ráadásként a haverja még meg is üti a gyereket, amire abban a pillanatban semmi más oka nem volt mint az megtehette büntetlenül. Az ilyen szánalmas kis féreg mit keres még akár a polgárőrségnél is? -
#1494 Volt szerencsém megismerni "párat", de elnézést kérek ha beletiportam a lelkivilágodba és te is polgárőr vagy! :) Ne akard bemesélni senkinek hogy jogot végzett diplomás emberkék szaladgálnak a városban mint polgárőr! -
Öresz #1493 Hát sajnos annyira nem ritka, h a cigók valakit havi rendszerességgel megtaláljanak.
Elég ha szar környéken laksz... -
Takezó #1492 lol baszki, még mielőtt láttam volna a tiéd, azelőtt válaszoltam az előzőre:Ð de mindenesetre egyetértünk ;) -
Takezó #1491 cigányok, azok mindenkibe belekötnek -.-