Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha elinditom, átirányit a szanalmas.hu-ra!!!
a blog meg nem jön be
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Resurrection!
problemakat latok, megoldasokat nem
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Végre egy jópofa droid sztori 😮)
Resurrection!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Resurrection!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Anno ugye volt az "apartheid" az országukban. Aztán a Nelson Mandela féle emberkék - nagyon helyesen - felléptek ellene, és egy idõ után kénytelen volt a rendszer saját magát átalakítani. (Ehhez persze éveken át tartó elzártság, sporteseményekbõl való eltiltás, embargók, stb. kellettek.) Aztán fene nagy liberalizmus és szabadság lett. Igen ám, csakhogy az országban a fehér kisebbség tartotta el a fekete lakosságot, adott nekik munkát, stb., stb., még ha ugye el is nyomta õket. Aztán a rendszerváltással jött az, hogy ellepték a feketék a nagyvárosokat vidékrõl a munka miatt, és elkezdték kiszorítani a fehéreket olyan helyekrõl, mint a belváros pl. Fokvárosban, amit a fehérek úgy vettek, hogy ok, gyertek, ha ellenkeznek, akkor jön a dádá, és elhúztak. Erre Fokváros belvárosa kihalt, az irodaépületeket a feketék lepték el, lakni, munkájuk nincs, mert a fehérek kiköltöztek a nagyvárosokból, 10bõl 6 fekete AIDS-es, vagy egyéb nyavalyája van. Egy ideje pang a gazdaság is arrafelé, a bányászat, mezõgazdaság sem hoz annyit, mint régen, mert megnõttek a költségek. (A fehérek közül ált. mindegyik gazdag, külön városokat hoznak létre maguknak, elzárkóznak, mint a Gázai izraeli telepesek tették, ill. a többi Palesztin területen élõ izraeli.) Semmi sem úgy mûködik úgy, mint régen, a fekete lakosság nem tudja magát eltartani, rengeteg fehér "haza" - Hollandia, Egyesült Királyság - vándorol, vagy húz el Ausztráliába. Úgyhogy hasonlóan alakul a helyzet, mint ahogy itthon lesz a cigányság számának növekedésével. Ott ugyan fekete többség volt, de a fehérek bevételeibõl szuper módon felfejlesztették Dél-Afrikát. Most viszont a többség ugye jelentõs túlsúlyba került, és bár sokan meggazdagodtak a feketék közül, egyszerûen annyi szegény, segélyekbõl élõ fekete van, hogy az ország éves bevételei sem elegendõek számukra. Hatalmas gondot okoznak pluszban ugye nyugaton az egészségügyi ellátás költségei, szóval az AIDS erre még egy lapáttal rátesz.
Nálunk meg szintén lehet, hogy uez lesz. A középosztály, amit pont - khm - itthon is kicsit megcincálnak, egy idõ után vagy feladja, és kénytelen lesz beállni a sorba, vagy elmegy itthonról, ill. kiköltözik a nagyvárosokból. Akárhogy is lesz, azok, akik ebbõl a rétegbõl megmaradnak, nem fognak tudni eltartani egy hamarosan milliós kisebbséget, és elõbb utóbb egy kormánynak be kell majd vállalnia a cigányság körülményeinek drasztikus korrekcióját (kötelezõ foglalkoztatottság, semmi segély, iskoláztatás, stb.). Vsz nem lesz népszerû döntés, de más lehetõség nincs. Persze kell majd egy új vagy nagyon feljavított BTK, illetve komoly rendõrségi béremelés. (Mondjuk egy általános, EU bérek felé hajló béremelés - ha már az árakat megteremtették -, 15-18 % körüli adózás szintén nem ártana.) Na persze ez még odébb van, de más út nincs, be kell vállalni. Mert semmi sem fog változni, csak rosszabb lesz. Most még van idõ tenni vmit, de lassan elmegy a hajó, és utána még nehezebb lesz reformokat bevezetni.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(na mindegy, most megyek vásárolni, este leszek 😄)
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
De a koszos bûnözõ legalább felismerhetõ. Gondolom.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Más
Tomcat VS. sajtó
Ki mire fogad?
Resurrection!
a valosag nem egy fps, es nincs statarium
konnyu a monitor mogul halalt osztani
Rögtön letörne ezeknek a cigányoknak a bûnözési kedve, ha tudnák, hogy bent majd dógozniuk kéne. Illetve ha szabadultak nem vágynának vissza a dutyiba.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha észt akarnék osztani, csak annyit javasolnék, hogy a bûnözõket büntessék meg és ne hagyják õket garázdálkodni. Akkor megoldódnának ezek a problémák.
Más
Ha vlki bûnözik(betör,rabol,stb.), az börtönbe kerül, de rendszerint, csak egy rövid idõre. Aztán ki jön, majd újra elkövet vlmit, oszt megint be. Nem tudom, hogy Magyarországon ez hogy van, de nálunk felvidéken van egy olyan törvény, hogy háromszor és elég. Vagyis a visszaesõ bûnözõket nagyoooon hosszú idõre börtönbe zárják. Az olyan embereket, akik kint is rossz körülmények között élnek, nem rettenti el a börtön. Azáltal, hogy hosszú idõre a rács mögé kerülnek, nem okoznak több gondot odakint. Persze attól még itt is van bûnözés, meg maffia rendesen 😮) Ez sem gyógyszer mindenre, de van benne logika.
Én megmondom most: A rendes romákat tisztelem és becsülöm, de a bûnözõ cigányokat soha nem leszek toleráns, fõleg nem az idõsebbekkel szemben. A cigányok gyerekeivel pedig...nos õket átadnám inkább olyan roma szülõknek, akik tisztességes embert faragnának belõlük.(Persze, tudom, hogy ez nem lehetséges)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1117651572
Darabszám sem ártana, aztán egy idõ után statisztikázunk
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
jó móka volt 😄DD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Tartozok nekik legalább egy láda sörrel 😊
Na ez kellene Pestre is !
ezt most halál komolyan
\"For those about to rock-we salute you!\"
hány motorral? 30-50 között, nem számoltam sok
És tényleg 10 évig nyugolom volt. Nyugodtan lehetett sétálni a tiszaparton (ami egyébként nagyon szép és a lányok is hmmmm kedvelik 😊) Egy, azaz egy cigányt sem láttam 10 évig. Azok a régi szép idõk