Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
engem is 😊
Bandee1987
Nézzétek csak a tomcatpolo.hu-t!

Ha elinditom, átirányit a szanalmas.hu-ra!!!

a blog meg nem jön be

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

maozedong
vannak globális problémák, de azokkal majd akkor kell erõteljesebben foglalkozni, hogyha a helyi dolgok jobban állnak.

Resurrection!

Mike at home
en csak azt mondom, ma mar olyanok a korulmenyek, hogy az mar globalis gondolkodast kivan
problemakat latok, megoldasokat nem

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

maozedong
és te milyen globális megoldást látsz?

Resurrection!

Mike at home
de a globalis dolgok kihatnak a negyzetcentikedre is

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Bandee1987
jaja, tök jó volt 😊

Na, láttátok a galambot hajkurászó Bertát?
Végre egy jópofa droid sztori 😮)
maozedong
ha egyszer ezen a négyzetcentin lakom, és itt óriási gondok vannak, akkor nem gondolkodhatok egyelõre globálisan.

Resurrection!

Sir Quno Jedi
De a mijeinknek nincs hová hazatérni és sehol sem fogadnák õket szívesen, így kénytelenek vagyuk mi orvosolni a problémát.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mike at home
Az ilyen embereknek felesleges az EU-rol vagy netan a Foldrol beszelni. Nem tudtok golbalisan gondolkodni. Csak a kis negyzetcentimeterketekben

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

maozedong
De a németeknél a török vendégmunkások lassan már belátják hogy nincs keresnivalójuk ott és HAZA térnek Törökországba. ...

Resurrection!

mrzed001
A mester szólt, és a mesternek mindíg igaza van 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Sir Quno Jedi
A németek is küzdenek a többmilkós munkanélküli tömeggel...Csak míg idehaza egy tisztességes magyar munkásember, ha utcára kerül nem indul automatikusan lopni és segélyért nyikogni (éhetetlen nemde ?!), addig vannak 'népcsoportok' akiknek ez természetes elfoglaltság !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

AnuluWork
*"kötelezõ foglalkoztatottság, semmi segély ha nem dolgoznak"

AnuluWork
*gázai

AnuluWork
Lassan olyan lesz a helyzet, mint Dél-Afrikában.

Anno ugye volt az "apartheid" az országukban. Aztán a Nelson Mandela féle emberkék - nagyon helyesen - felléptek ellene, és egy idõ után kénytelen volt a rendszer saját magát átalakítani. (Ehhez persze éveken át tartó elzártság, sporteseményekbõl való eltiltás, embargók, stb. kellettek.) Aztán fene nagy liberalizmus és szabadság lett. Igen ám, csakhogy az országban a fehér kisebbség tartotta el a fekete lakosságot, adott nekik munkát, stb., stb., még ha ugye el is nyomta õket. Aztán a rendszerváltással jött az, hogy ellepték a feketék a nagyvárosokat vidékrõl a munka miatt, és elkezdték kiszorítani a fehéreket olyan helyekrõl, mint a belváros pl. Fokvárosban, amit a fehérek úgy vettek, hogy ok, gyertek, ha ellenkeznek, akkor jön a dádá, és elhúztak. Erre Fokváros belvárosa kihalt, az irodaépületeket a feketék lepték el, lakni, munkájuk nincs, mert a fehérek kiköltöztek a nagyvárosokból, 10bõl 6 fekete AIDS-es, vagy egyéb nyavalyája van. Egy ideje pang a gazdaság is arrafelé, a bányászat, mezõgazdaság sem hoz annyit, mint régen, mert megnõttek a költségek. (A fehérek közül ált. mindegyik gazdag, külön városokat hoznak létre maguknak, elzárkóznak, mint a Gázai izraeli telepesek tették, ill. a többi Palesztin területen élõ izraeli.) Semmi sem úgy mûködik úgy, mint régen, a fekete lakosság nem tudja magát eltartani, rengeteg fehér "haza" - Hollandia, Egyesült Királyság - vándorol, vagy húz el Ausztráliába. Úgyhogy hasonlóan alakul a helyzet, mint ahogy itthon lesz a cigányság számának növekedésével. Ott ugyan fekete többség volt, de a fehérek bevételeibõl szuper módon felfejlesztették Dél-Afrikát. Most viszont a többség ugye jelentõs túlsúlyba került, és bár sokan meggazdagodtak a feketék közül, egyszerûen annyi szegény, segélyekbõl élõ fekete van, hogy az ország éves bevételei sem elegendõek számukra. Hatalmas gondot okoznak pluszban ugye nyugaton az egészségügyi ellátás költségei, szóval az AIDS erre még egy lapáttal rátesz.

Nálunk meg szintén lehet, hogy uez lesz. A középosztály, amit pont - khm - itthon is kicsit megcincálnak, egy idõ után vagy feladja, és kénytelen lesz beállni a sorba, vagy elmegy itthonról, ill. kiköltözik a nagyvárosokból. Akárhogy is lesz, azok, akik ebbõl a rétegbõl megmaradnak, nem fognak tudni eltartani egy hamarosan milliós kisebbséget, és elõbb utóbb egy kormánynak be kell majd vállalnia a cigányság körülményeinek drasztikus korrekcióját (kötelezõ foglalkoztatottság, semmi segély, iskoláztatás, stb.). Vsz nem lesz népszerû döntés, de más lehetõség nincs. Persze kell majd egy új vagy nagyon feljavított BTK, illetve komoly rendõrségi béremelés. (Mondjuk egy általános, EU bérek felé hajló béremelés - ha már az árakat megteremtették -, 15-18 % körüli adózás szintén nem ártana.) Na persze ez még odébb van, de más út nincs, be kell vállalni. Mert semmi sem fog változni, csak rosszabb lesz. Most még van idõ tenni vmit, de lassan elmegy a hajó, és utána még nehezebb lesz reformokat bevezetni.

joebacsi
Mondtam én egy szóval is, hogy teljes mértékben egyetértek vele? Csak szúrta a szemem a személyeskedésed. Amúgy lenne egyszerû és humánus megoldás a problémára, csakhát a töketlenség nagy úr...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

egyáltalán nem mind1, ha nem tudsz errõl a témáról sokat, akkor ne írjál mrá róla 😉
SoDI---
még sose támadott meg.

(na mindegy, most megyek vásárolni, este leszek 😄)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

és az miért jó, ha felismered? mit segít az neked, ha megtámad?
SoDI---
Jó, cigánnyal valóban még csak Mercis maffiózóban találkoztam, koszos bûnözõként még csak olvastam róluk...

De a koszos bûnözõ legalább felismerhetõ. Gondolom.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

de vágod, ugye, hogy egyszerûen nincs tapasztalatod a másik oldalról... amásik bûnözõ fajtáról, ami sokkal megalázóbb, stb...
SoDI---
nem hülyeség, személyes tapasztalat.

mint már a szodájtápikba írtam, ez hülyeség 😉
SoDI---
Írtam egy hosszabb dolgot ma arról, hogy Tomcat miért keresi nagyon rossz helyen a hétköznapi veszélyt, és az ellenséget. 😊

Flórika
Tomcat <#eljen>

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

Bandee1987
Elõ fog adni a sajtó vmi "sztárügyvéddel" egy szöveget arról, hogy pedig a tomket igenis rasszista. De Tomcaték nem hagyják annyiban ezt, és olyan választ fognak erre adni, hogy a bíróság az õ javukra ítél majd.

Maco13
a faszláma sajtónak esélye sincs annyit ferdítettek már hogy pengetni fognak nagyon csúnyán. Szal Tomcat
Bandee1987
Tomcat

Mike-nak ezúttal igaza van. Az ilyen, irtsuk ki, küldjük vissza dumának nincs semmi, de semmi értelme. Inkább normális, megvalósítható lépéseken kéne törni a fejünket. Mint pl. Tomcat, aki szervezett egy tüntetést, hogy felhívja erre a figyelmet. Nem váltotta meg a világot, de legalább tett is vlmit.

Más
Tomcat VS. sajtó
Ki mire fogad?
maozedong
Visszaesõket nálunk is súlyosabban büntetik, de még így sem elég elrettentõ a dolog.

Resurrection!

Mike at home
nem erdekel a kisgyerekes hulyesegeitek
a valosag nem egy fps, es nincs statarium
konnyu a monitor mogul halalt osztani

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mrzed001
Be kellene vezetni a börtönökben a kényszermunkát <#vigyor1>
Rögtön letörne ezeknek a cigányoknak a bûnözési kedve, ha tudnák, hogy bent majd dógozniuk kéne. Illetve ha szabadultak nem vágynának vissza a dutyiba.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Maco13
Teccik az ötlet, be kéne vezetni Magyarországon is. Nem volt hüjje aki kitalálta.
A mi falunkban nem élnek romák. Én magam még nem is nagyon találkoztam velük, még városban sem. Meg van a saját gettójuk, amit szépen leélnek. Hogy ott mi folyik, azt nem tudom.
Ha észt akarnék osztani, csak annyit javasolnék, hogy a bûnözõket büntessék meg és ne hagyják õket garázdálkodni. Akkor megoldódnának ezek a problémák.
Más
Ha vlki bûnözik(betör,rabol,stb.), az börtönbe kerül, de rendszerint, csak egy rövid idõre. Aztán ki jön, majd újra elkövet vlmit, oszt megint be. Nem tudom, hogy Magyarországon ez hogy van, de nálunk felvidéken van egy olyan törvény, hogy háromszor és elég. Vagyis a visszaesõ bûnözõket nagyoooon hosszú idõre börtönbe zárják. Az olyan embereket, akik kint is rossz körülmények között élnek, nem rettenti el a börtön. Azáltal, hogy hosszú idõre a rács mögé kerülnek, nem okoznak több gondot odakint. Persze attól még itt is van bûnözés, meg maffia rendesen 😮) Ez sem gyógyszer mindenre, de van benne logika.
Maco13
hogy gondolod hogy "itt helyben"? Ez országos ügy sajnos
maozedong
elõbb talán itt helyben kéne megoldani a problémákat..

Resurrection!

Bandee1987
Sajnálom, de a saját esetembõl és sok más hallott esetbõl merítkezve nem tudok toleráns lenni ezekkel szemben.
Én megmondom most: A rendes romákat tisztelem és becsülöm, de a bûnözõ cigányokat soha nem leszek toleráns, fõleg nem az idõsebbekkel szemben. A cigányok gyerekeivel pedig...nos õket átadnám inkább olyan roma szülõknek, akik tisztességes embert faragnának belõlük.(Persze, tudom, hogy ez nem lehetséges)

mrzed001
Na egy kis topik, ahol le lehet írni kivel mi történt:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1117651572

Darabszám sem ártana, aztán egy idõ után statisztikázunk

fifi
láttam õket akkor is. olyan érzésem volt mint Eric Cartmannek SP-ben Barbredy-vel kapcsolatban...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
A szolnoki vasúton semmin sem szabad meglepõdni, rendõrök védik 😊)

fifi
ezzelszemben nekem egyszer Szolnokon a pályaudvaron anno a Getta balancsot le akarták lopni a lábamról amíg aludtam...

jó móka volt 😄DD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
Ismered a srácokat akik réges régen lent jártak?
Tartozok nekik legalább egy láda sörrel 😊
Na ez kellene Pestre is !

blackmetal
én történetesen miskolci vagyok és megolhatjuk a problémát egy felmentõ sereggel 😄
ezt most halál komolyan

\"For those about to rock-we salute you!\"

mrzed001
Pedig hidd el, megesett. A város szolnok, a rokkerek asszem miskolc, vagy egerbõl jöttek (amikor jöttek ha hiszed, ha nem tapsoltunk nekik, ottvótam 😊 )
hány motorral? 30-50 között, nem számoltam sok
És tényleg 10 évig nyugolom volt. Nyugodtan lehetett sétálni a tiszaparton (ami egyébként nagyon szép és a lányok is hmmmm kedvelik 😊) Egy, azaz egy cigányt sem láttam 10 évig. Azok a régi szép idõk

Aramir
Eléggé urbanlegend szagú 😊

mrzed001
A sztory megtörtént eseményt dolgoz fel. Bárminemû egyezés a történet résztvevõivel és eseményeivel NEM a véletlen mûve 😊

Aramir
Túl sok 70-es évekbeli amerikai filmet néztél, abban szoktak ilyenek történni 😄