Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mrzed001
Valaki itt vagy nagyon naiv, vagy totál hülye.
Mirõl is szól az Izrael-Pakisztán probléma? .... Gyûlöletrõl.
Az, hogy mi vagyunk az elsõ számú ellenségeik a románoknak ugyebár magyarra lefordítva azt jelenti, hogy minket gyûlölnek (aki ezt nem érti, az stupid)

A gyûlöletnek különbözõ méretei mellett különbözõ hatásai vannak. Amit izrael ellen láthatunk az a teljesen elvakult fanatista gyûlölet. A románok egyenlõre még csak csendes õrültek, bár azért ha nem tévedek annyira bepróbálkoztak nem egyszer a NAGY románia elméletükkel, mely szerint adjunk nekik szépen át mindent a Tisza vonaláig (af-szt!).
Úgy mellesleg ha tényleg elolvastad azt az elemzést, akkor rájöhettél, hogy piszkosul nacionalisták (nagy újdonság :p), ez pedig könnyen fanatizálható

Na várjál csak. Miért hiszed azt, hogy mindenki minket akar megfigyelni meg szivatni?
Hát nem is tudom. Említenél utóbbi 100 évben még egy olyan országot európában, amelynek elvették területének 2/3-át, kicseinek 80%-át a visszaállítás bármily reménye nélkül (kelet németországot egyben tartották, meg ugyebár a nevében is megmaradt németország. minket meg csak egyszerûen körbemetéltek - már elnézést a hasonlatért :p )?
Szóval esetleg említenél még egy olyan országot, amit így direkte megerõsített szövetségeseikkel körbevett volna valaki, hogy ha ugrálni merne majd minden irányból le lehessen nyomni?
Húúúúú tényleg, szinte paranoiás vagyok <#hehe>
És úgy mellesleg nem minket kell "megfigyelni" (mondjuk ki: kémkedni), hanem az EU-t. Anglia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU nyugati részén, Románia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU keleti részén, én még valamelyik skandináv országot (vagy lengyeleket) beszervezném, hogy az EU egyik legerõsebb államán (németek) is rajta tudjam tartani a szemem.

Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenõrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország
Aha, persze :p Majd pont az fog irányítani, akit mindenki legjobban utál (meg pénzünk sincs ahhoz elég). Úgy mellesleg régen sem igazán lehetett irányítani õket, orrolt is rájuk eleget a ruszki.

Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk
Persze, azok, picit (inkább EU barátok, aki USA ellenség). Nem annyira vagyunk barátok, mint a románok. Hányszor nagyobb katonai erõt küldtek kedves szomszédaink a közel keletre amcsi kérésre, pedig még csak nem is NATO tagok (még nem, jól tévedek?). Hova tervezi a következõ bázisát USA? Mi nagyon függünk az EU-tól, a románok sokkal kevésbé, szóval nekik kisebb probléma bomlasztani a közösséget .... soroljam?

Gondolkodni, kéne azt, nagyon

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

I.C.ram
Jujj... ez nagyon tomcates volt... pár mázsa robbanószerrel, mi??? 😄
Bandee1987
Na várjál csak. Miért hiszed azt, hogy mindenki minket akar megfigyelni meg szivatni?

Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenõrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország. Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mrzed001
Hát, én azért egy kissé parázok, hogy olyan ország kerül be az EU-ba, akinek elsõszámú ellenségei vagyunk.
Mit is jelenthet ez? Ha durva akarok lenni: terrorizmus. Nincs határ, bárki beautózhat onnan mindenféle ellenõrzés nélkül ide pár mázsa robbanószerrel is.

Ha szelíd maradok akkor 2 dolgot kell összekötni: az egyik a New Word Order topicba most feltett info, azaz amerika mindenképpen meg akarja tartani világuralmi posztját (Dollár), a másik, hogy az EU-ba egy második kém (ellenálló/partizán) ország kerül (nyugatról Anglia, keletrõl így az usa buzi románok), szóval az EU független helyett pórázon vezetett kiskutyus lesz (és minden eddiginél jobban fog minket keleti szomszédunk szivatni tudva, hogy mekkora támogató áll mögötte ...)
A románia magyarok sorsa lesz akkor a legkisebb problémánk ...

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Bandee1987
A románokra szarok rá. Engem egyedül a romániai magyarok sorsa érdekel.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20060404magyarorszagtol.html
Anno volt olyan dolga is. Hazavitt egy partyról egy monitort magának, vagy mi😊
fifi
akkor nekünk sekély a humorérzékünk> nem nõttünk még fel az õ szintjére...
mi kérünk elnézést

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Gondolom, a humorérzéke még múlt csütörtökön is tartott, lásd az aznapi bejegyzés utolsó mondatát.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

viccelt -.-
fifi
éppen a kalauzos példát akartam volna felhozni, ha valaki beszólt volna a 3066-os kommentemre... 😊
mindenesetre napról-napra nevetségesebb, kíváncsi vagyok mekkora elméleteket fog szülni választások után. nekem ez a csávó régen elgondolkodtató volt, de mára teljesen elvesztette a komolyságát.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Rossz vonatra veszek helyjegyet -> köcsög droid kalauz, mit pattog, majd jól megvereteim a haverjaimmal

nem fizetem a netet, erre kikapcsolják -> disznó Invitel, dögöljenek meg.

Vajon mikor következik az a rész, hogy neki joga van bármit elvenni, és meg is teszi?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

fifi
"De jó... hajnal óta nincs net. Kikapcsolták ezek a disznók. Oké, hogy már három hónapja nem fizettem be, na de akkor is. Disznók. "
persze, és a jó kurv@ a@nyjuk@t is, merthát ugye nehogymár méltóságos forradalmár szókimondó úrnak ne legyen nete! Meg nehogymár fizetni kellje érte!

Punker
mind kell külföldön itthon csak az öregek maradnak, vagy akiknek már van 1-2 gyerek.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a.carkey
a.carkey
Lehet, hogy klasszikus disszidálás nem lesz, de, hogy sokan mennek el külföldre - mondjuk melózni -, esetleg addig, ameddig ez a banda marad, az reális. Biztos lesz köztük olyan, aki elment volna, de, hogy nem a fiataloké lesz a jövõ, arra van esély. Elég csak belegondolni abba, hogy minek fizesse pl. az adót vki, ha tudja, hogy más csak arra vár, hogy a haveroknak adja, és törlessze azt a sok adósságot, amit felvettek??? 😞 Mindegy. Ez már politika. De tény, hogy többen le fognak lépni. Aztán amelyik orvos itthon marad, az vagy olyan lesz mint Dr. Kóka, vagy mint azok, akik még külföldön sem kellenek majd ...

A medve nem játék.

Hát nem. De hisztériakeltésre kiválóan alkalmasak az ilyen nagyotmondó szólamok.

I.C.ram
56-ban léptek le százezres tételben. Gondolod, hogy egy választási vereségi miatt ennyien lefognak lépni? 😄
én se szeretem a fideszt de ha a vörös hordalék kerül újra hatalomra akkor ennek az országnak vége van. Eladják még amit lehet meg lenyúlják az úniós pénzeket és kész, mi meg szopunk.
de ha így lesz akkor én lelépek az országból és rajtam kívül szerintem még sok százezren.
ha meg nincs kedved olvasgatni akkor meg megmondom hogy nem szereti a fideszt

olvasgasd egy picit a blogjat visszafele, ne csak par napig visszamenoen, es akkor megtod h mit ir a fideszrol amivel egyetertek :>

Bandee1987
sztem a netük szarakszik, Athina blogjában utal erre

lol, lehet😄😄 bar arrol tudositott volna Loydi + enmagam
Dichter
Na mi van? Lehet a márc 15.-ei delikvens elõbb találta meg Tomcatet? Majdnem egy hetes az utolsó bejegyzés.

norbdog
ja, én se tudom.

jaja, olyan:ðð
Ki viccelõdik Trianonnal?

Vagy ez olyan Tomcates dolog, hogy kitalálok valamit, az ellenségem szájába adom, majd ezért elkezdem b*sztatni?

Dichter
Az szdsz-es, Jöjjön el az én országom reklám ihlette.

norbdog
abba mi a poén, hogy "menjél el a te országodba!".

I.C.ram
Tomcat és Athina 😄
norbdog
<#wow3>

AnuluWork
<#nyes>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork

Flórika
Egyetértek! <#eljen>

[Még akkor is, ha egyébként én sem szeretem a zsidókat. Általánosságban véve persze, mert kivételek mindig akadnak. <#smile>]

A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)

fifi
kik a kiscsaj szülei?

de a draga szulok mintat mutatnak minden magyarnak, a gyereket nem vedenek meg... ha en barmilyen rendezvenyre elvinnem a gyerekem, nem hagynam, hogy akarcsak egy ujjal is hozzanyuljanak - de itt ugye a turbomagyarok el voltak foglalva a tomeg heccelesevel

Gyereket elvinni ilyen rendezvényre azért jó, mert ha provokálod a tömeget, és annak egy idõ múlva elege lesz belõled, akkor a gyerek nagyszerûen használható pajzsnak. Ha pedig a tömeget nem hatja meg, akkor meg lehet dörgedelmes cikkeket kanyarítani a gyerekverõkrõl.
Aki figyelte anno az erzsébet-hídi tüntetés eseményeit, azon is volt egy középkorú faszi, aki amikor a rendõrök elkezdték leszorítani õket a hídról, maga elé kapta a gyerekét.

Szóval holmi zsidózás helyett azokat kellene igen alaposan, minden részletre kiterjedõen elverni, aki provokátorkodik és a saját védelmére gyereket használ fel.

I.C.ram
Az ilyen kiscsajokból lesznek a Bácsfi Diánák.
jah, a neni le akarja tepni a kiscsaj kokardajat, meg meg akar pofozni, erre a kiscsaj elkezd rugdosodni
de a draga szulok mintat mutatnak minden magyarnak, a gyereket nem vedenek meg... ha en barmilyen rendezvenyre elvinnem a gyerekem, nem hagynam, hogy akarcsak egy ujjal is hozzanyuljanak - de itt ugye a turbomagyarok el voltak foglalva a tomeg heccelesevel
azert tette tobb ember is a kokardaletepest, mert a provokatorok felbasztak az agyukat, es meg volt gyozodve a tomeg, hogy a provokatorok nem magyarok, nincs joguk a kokardahoz - aztan jott a baromarc gyerek, es o is beszallt a "buliba" - de gondolom, te meg nem lattad a videot, azert irsz ilyeneket
I.C.ram
LOL 😄 Gyomron rúgta az öreg nõt? 😄
Maradjunk annyiban, hogy az emberek hajlamosak csak azokat a tényeket figyelembe venni, amelyek alátámasztják a már amúgy is meglevõ vélekedését...

Punker
igen, csak idióta.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dichter
És aki szó szerint beleugat a Nemzeti ünnepi beszédbe, az magyar??

nf1
" most meg senkit sem érdekel , hogy nemzeti jelképeinket tapossák egyesek, miközben kiskorúakat bántalmaznak..."
ehez már hozzá szokhattál volna. Mit is mondott Regõs Péter? "Szerintem a magyar az egy alacsonyabbrendû faj..." errõl se beszélt senki, mert a kicsi ártatlan zsidóknak jogában áll fikázni bárkit, mert szegényeket "mindig bántják".

"mintha az a szemely nem magyar lenne"... Aki letép egy kokárdát ezzel meggyaláz egy nagyon fontos magyar jelképet, az nem magyar, hanem valmami egészen más, még ha az anyanyelve magyar is...
Mondjuk egy becsületes magyar, aki magyarnak is vallja magát, soha nem tenne ilyet. Szerinted mi lehettet az indítéka annak, hogy letépjen egy kokárdát? Miért is tenne ilyet bárki, aki magyar ?
Ezt csak olyan teszi, aki lenézi a magyarságot, és magát felsõbbrendûnek érzi.
Érdekes hogy pár éve az izraeli zászlóégetõs esetben micsoda nyomozás indult, most meg senkit sem érdekel , hogy nemzeti jelképeinket tapossák egyesek, miközben kiskorúakat bántalmaznak...
nem, itt a zsidozas nem abbol allt, hogy zsidonak nevezett valakit... hanem abbol, hogy fogta, es elkulonitette, mintha az a szemely nem magyar lenne, es a vallasa lenne a cselekmeny indittatasanak alapja - na, ettol lesz ez rasszizmus...

az egesz blogbol (emberbol) folyamatosan arad a rasszizmus, a sajatos ideologiajnak terjesztese, amit szeretne mindenkire rahuzni, csak eddig ugysen csinalta, mert nem hulye, igy nehez volt jogilag megfogni... ilyen ugyesen ciganyozni meg nem lattam senkit, valamint erosen elfogult...

sosem a cigannyal, zsidoval, magyarral, stb-vel van a gond, hanem a BUDOS cigany, BUDOS zsido, BUDOS magyar, BUDOS stb-vel - remelem, ertheto
nf1
1 vmit nem értek: miköze van a külügyminiszternek a karikaturákhoz? tudtommal nem õ volt aki elkészitette õket.

nf1
" Egyrészt nyílt felbújtás vérdíjjal,"
nincs semmi vérdíj... csak keresi egy embert és aki megtalálja annak ad pénzt... tudtommal a vérdíj azt jelenti hogy aki MEGÖLI annak ad pénzt, én ilyet nem láttam a blogban.

" mésrészt ez a zsidózás kimeríti a rasszizmust is.
miért lenne rasszizmus? zsidónak nevezni egy VALÓBAN zsidó embert?
ez kb annyi mint ha nekem azt mondanád, hogy keresztény, mondjuk ez igy elég hülyén hangzik de remélem érted.

AnuluWork
Amellett, hogy ha egy miniszter hibát követ el, mégha meg is értem, hogy miért próbált nyomást gyakorolni (bár ismerve a svédeket: ott elég minden esetben a gyanú, hogy levonják a politikusok a konzekvenciákat), simán lemondott. Itthon meg még egy bazi nagy botrány, vagy akár csak az érettségi bénázás kapcsán is ragaszkodnak a meglévõ pozíciójukhoz.

Háát, nem egészen világos, hogy te most mi mellett érvelsz, de az általad linkelt hír arról szól, hogy a külügyminiszternek azért kellett lemondania, mert be akarta záratni az újabb Mohammed-karikatúrák készítésére pályázatot hirdetõ weboldalt, vagyis korlátozni próbálta a szólásszabadságot.