3178
Tomcat pólóboltja
-
Garfield #3098 Valamiért azonnal Tomcat és káoszbrigádja ugrott be... (az aktuális ablakot össze fogja húzni) -
#3097 Közelse, én pölö hiszek a 9/11 konspirációban :P
De most komolyan, ki az aki nem utálja a BP-i autósokat ???? Még maguk a felsorolt faszok is utálják egymást .... -
#3096 érdekes hogy te mindent utálsz amit Tomcat... -
#3095 Nekem van és vezetek >10 éve, mégis utálom őket (legjobban: Merci, dzsip, kurvadrágakocsis, tökölős Buzukis, Smart-os plázak-rvák, ütöttkopott rádhúzommertmiértne köcsögök, 40-nél infarktustelszenvedő vének, .... szóval a BP-i autósok min 50%-át) -
#3094 Most már érthető miért ez az ellenszenv az autósokkal szemben: nincs jogsija! -
#3093 lehet nem ide való, de ez itt történt mifelénk...
haverom szerinmt kur@ nagy balhé volt:
beol -
#3092 Miért mi baja volt és miért lett?
nem tom pontosan mi baja volt az hogy meg miért végképp :D -
#3091 Nahát nahát... Tomket barátunk valahogy a választásokra pont meggyógyult. Nem érdekes? -
#3090 HA figyelnétek: Athina blogja is ritkábban frissül mint szokott. Lehet hogy nei több lehetősége van a frissítésre. Tomcat is ír, csak nem tudja publikálni, ha figyelnétek észrevennétek hogy több napra visszamenőleg frissíette legutóbb is a blogját... -
#3089 Ki az aki ezt elhiszi???
Ki az aki nem ???
Talán aki még pólyás volt az átkosban, és fogalma sincs, hogy mi is volt akkor, mik is történtek akkor (Igen, itt, nem csak kínában, nem csak kubában, ...), és kik is tették azt. (Akik most a parancsokat osztogatják?) -
#3088 Ki az aki ezt elhiszi??? Nevetséges.. Sőt, inkább szánalmas ilyen dolgokkal látogatószámot emelni. -
#3087 Na, a droidzónát ajánlom mindenkinek, főleg az elvonási tünetekkel rendelkezőknek
Szokott nagyzolni, de most ha csak a fele igaz .... szóval ismét egy "magyar" történet, mert ilyen azért máshol nincs (max a diktatúrákban + Kína).
Nekem egy régi mondás jutott eszembe, hogy:
melyik a 3 leghülyébb állat? Rendőr, postás, vasutas.
(főleg ha a főmuftikról van szó) -
#3086 Ugyan már! Tomcat, az ex-Centrumos, most is a "választói érdekeiért" küdző Gyenesei István (SOMOGYÉRT), ill. "bizonyos" Dávid Ibolya mellett szinte eltörpül ... -
#3085 Miafene? Mutatkoznak az elvonási tünetek skacok -
#3084 Aha. De ahogy korábban feltette a netre a blogot amikor a társaSvédországban, vagy mit tom én hol volt, akkor ez most miért nem megoldható? Laptop van, nem? PD is ... -
#3083 Mindenesetre a XXI. században ne mondja nekem senki, hogy ez nem egy megoldható dolog. De biztos mindenki fasz, csak Tomcat egy áldozat... Nc lett ez a pali. -
#3082 Athina asszem az iskolájából ír, mivel egyetemre jár, nem? Ott meg van net -
#3081 Azt nem értem ezzel a bloggal kapcsolatban, hogyha nincs net, akkor Athina blogja, hogy frissül?
Pl. Tomcat miért nem írja le, és akkor Athina a sajátjával akár neki is feltehetné a netre, ahogy már ez korábban is történt? -
#3080 Nos, gondolom elfelejtetted, hogy az erdélyieket folyamatosan terrorizálják. Ez maga term még nem terrorizmus, de ugyebár ehhez nem is kellene több, mint egy megfelelően markáns nacionalista román vezető dicső szava ....
Az a mondat meg gondolom elkerülte a figyelmedet, hogy a gyűlöletnek különböző méretei vannak, amik különböző módon manifesztálódnak. Nállunk szőröstalpúzás, nálluk kirekesztés, falurombolás, erőszakos beolvasztás, besúgóhálózat, gazdasági/kultúrális elnyomás ...
-
Garfield #3079 Legalább ne izomból írnál ilyeneket. A felvetésed annyira irreális és a valóságtól elszakadt, hogy igazából nem is érdemes rá vesztegetni az időt. A románoknak ugyanis az égadta világon semmi okuk sincs, hogy robbantgassanak nálunk.
A nagyszerű okfejtésedből csak olyan apróságokat hagytál ki, mint hogy azért a magyarok körében sem túlzottan népszerűek a románok (lásd szőröstalpúzás): ez vajon akkor azt jelenti, hogy mi is robbantani akarnánk?
Továbbá Bayer Zsoltika volt az, aki felvetette korábban, hogy a baszkokhoz meg a dél-tiroliakhoz hasonlóan az erdélyieknek a politikai tárgyalások helyett más eszközöket is igénybe kellene venni. Szóval magyarok előbb fognak terroristáskodni Erdélyben, mint a románok nálunk. -
#3078 Valaki itt vagy nagyon naiv, vagy totál hülye.
Miről is szól az Izrael-Pakisztán probléma? .... Gyűlöletről.
Az, hogy mi vagyunk az első számú ellenségeik a románoknak ugyebár magyarra lefordítva azt jelenti, hogy minket gyűlölnek (aki ezt nem érti, az stupid)
A gyűlöletnek különböző méretei mellett különböző hatásai vannak. Amit izrael ellen láthatunk az a teljesen elvakult fanatista gyűlölet. A románok egyenlőre még csak csendes őrültek, bár azért ha nem tévedek annyira bepróbálkoztak nem egyszer a NAGY románia elméletükkel, mely szerint adjunk nekik szépen át mindent a Tisza vonaláig (af-szt!).
Úgy mellesleg ha tényleg elolvastad azt az elemzést, akkor rájöhettél, hogy piszkosul nacionalisták (nagy újdonság :p), ez pedig könnyen fanatizálható
Na várjál csak. Miért hiszed azt, hogy mindenki minket akar megfigyelni meg szivatni?
Hát nem is tudom. Említenél utóbbi 100 évben még egy olyan országot európában, amelynek elvették területének 2/3-át, kicseinek 80%-át a visszaállítás bármily reménye nélkül (kelet németországot egyben tartották, meg ugyebár a nevében is megmaradt németország. minket meg csak egyszerűen körbemetéltek - már elnézést a hasonlatért :p )?
Szóval esetleg említenél még egy olyan országot, amit így direkte megerősített szövetségeseikkel körbevett volna valaki, hogy ha ugrálni merne majd minden irányból le lehessen nyomni?
Húúúúú tényleg, szinte paranoiás vagyok
És úgy mellesleg nem minket kell "megfigyelni" (mondjuk ki: kémkedni), hanem az EU-t. Anglia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU nyugati részén, Románia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU keleti részén, én még valamelyik skandináv országot (vagy lengyeleket) beszervezném, hogy az EU egyik legerősebb államán (németek) is rajta tudjam tartani a szemem.
Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenőrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország
Aha, persze :p Majd pont az fog irányítani, akit mindenki legjobban utál (meg pénzünk sincs ahhoz elég). Úgy mellesleg régen sem igazán lehetett irányítani őket, orrolt is rájuk eleget a ruszki.
Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk
Persze, azok, picit (inkább EU barátok, aki USA ellenség). Nem annyira vagyunk barátok, mint a románok. Hányszor nagyobb katonai erőt küldtek kedves szomszédaink a közel keletre amcsi kérésre, pedig még csak nem is NATO tagok (még nem, jól tévedek?). Hova tervezi a következő bázisát USA? Mi nagyon függünk az EU-tól, a románok sokkal kevésbé, szóval nekik kisebb probléma bomlasztani a közösséget .... soroljam?
Gondolkodni, kéne azt, nagyon [Yoda] -
#3077 Jujj... ez nagyon tomcates volt... pár mázsa robbanószerrel, mi??? :D -
#3076 Na várjál csak. Miért hiszed azt, hogy mindenki minket akar megfigyelni meg szivatni?
Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenőrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország. Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk... -
#3075 Hát, én azért egy kissé parázok, hogy olyan ország kerül be az EU-ba, akinek elsőszámú ellenségei vagyunk.
Mit is jelenthet ez? Ha durva akarok lenni: terrorizmus. Nincs határ, bárki beautózhat onnan mindenféle ellenőrzés nélkül ide pár mázsa robbanószerrel is.
Ha szelíd maradok akkor 2 dolgot kell összekötni: az egyik a New Word Order topicba most feltett info, azaz amerika mindenképpen meg akarja tartani világuralmi posztját (Dollár), a másik, hogy az EU-ba egy második kém (ellenálló/partizán) ország kerül (nyugatról Anglia, keletről így az usa buzi románok), szóval az EU független helyett pórázon vezetett kiskutyus lesz (és minden eddiginél jobban fog minket keleti szomszédunk szivatni tudva, hogy mekkora támogató áll mögötte ...)
A románia magyarok sorsa lesz akkor a legkisebb problémánk ... -
#3074 A románokra szarok rá. Engem egyedül a romániai magyarok sorsa érdekel. -
blaholl #3073 http://www.origo.hu/nagyvilag/20060404magyarorszagtol.html -
fonak #3072 Anno volt olyan dolga is. Hazavitt egy partyról egy monitort magának, vagy mi:) -
#3071 akkor nekünk sekély a humorérzékünk> nem nőttünk még fel az ő szintjére...
mi kérünk elnézést -
Garfield #3070 Gondolom, a humorérzéke még múlt csütörtökön is tartott, lásd az aznapi bejegyzés utolsó mondatát. -
Takezó #3069 viccelt -.- -
#3068 éppen a kalauzos példát akartam volna felhozni, ha valaki beszólt volna a 3066-os kommentemre... :)
mindenesetre napról-napra nevetségesebb, kíváncsi vagyok mekkora elméleteket fog szülni választások után. nekem ez a csávó régen elgondolkodtató volt, de mára teljesen elvesztette a komolyságát. -
Garfield #3067 Rossz vonatra veszek helyjegyet -> köcsög droid kalauz, mit pattog, majd jól megvereteim a haverjaimmal
nem fizetem a netet, erre kikapcsolják -> disznó Invitel, dögöljenek meg.
Vajon mikor következik az a rész, hogy neki joga van bármit elvenni, és meg is teszi? -
#3066 "De jó... hajnal óta nincs net. Kikapcsolták ezek a disznók. Oké, hogy már három hónapja nem fizettem be, na de akkor is. Disznók. "
persze, és a jó kurv@ a@nyjuk@t is, merthát ugye nehogymár méltóságos forradalmár szókimondó úrnak ne legyen nete! Meg nehogymár fizetni kellje érte! -
#3065 mind kell külföldön itthon csak az öregek maradnak, vagy akiknek már van 1-2 gyerek..... -
#3064 Elkapták a múzeumkerti felforgatót :) -
#3063 Lehet, hogy klasszikus disszidálás nem lesz, de, hogy sokan mennek el külföldre - mondjuk melózni -, esetleg addig, ameddig ez a banda marad, az reális. Biztos lesz köztük olyan, aki elment volna, de, hogy nem a fiataloké lesz a jövő, arra van esély. Elég csak belegondolni abba, hogy minek fizesse pl. az adót vki, ha tudja, hogy más csak arra vár, hogy a haveroknak adja, és törlessze azt a sok adósságot, amit felvettek??? :( Mindegy. Ez már politika. De tény, hogy többen le fognak lépni. Aztán amelyik orvos itthon marad, az vagy olyan lesz mint Dr. Kóka, vagy mint azok, akik még külföldön sem kellenek majd ... -
Garfield #3062 Hát nem. De hisztériakeltésre kiválóan alkalmasak az ilyen nagyotmondó szólamok. -
#3061 56-ban léptek le százezres tételben. Gondolod, hogy egy választási vereségi miatt ennyien lefognak lépni? :D -
DVDMester #3060 én se szeretem a fideszt de ha a vörös hordalék kerül újra hatalomra akkor ennek az országnak vége van. Eladják még amit lehet meg lenyúlják az úniós pénzeket és kész, mi meg szopunk.
de ha így lesz akkor én lelépek az országból és rajtam kívül szerintem még sok százezren.
-
Sekler #3059 ha meg nincs kedved olvasgatni akkor meg megmondom hogy nem szereti a fideszt