Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirõl is szól az Izrael-Pakisztán probléma? .... Gyûlöletrõl.
Az, hogy mi vagyunk az elsõ számú ellenségeik a románoknak ugyebár magyarra lefordítva azt jelenti, hogy minket gyûlölnek (aki ezt nem érti, az stupid)
A gyûlöletnek különbözõ méretei mellett különbözõ hatásai vannak. Amit izrael ellen láthatunk az a teljesen elvakult fanatista gyûlölet. A románok egyenlõre még csak csendes õrültek, bár azért ha nem tévedek annyira bepróbálkoztak nem egyszer a NAGY románia elméletükkel, mely szerint adjunk nekik szépen át mindent a Tisza vonaláig (af-szt!).
Úgy mellesleg ha tényleg elolvastad azt az elemzést, akkor rájöhettél, hogy piszkosul nacionalisták (nagy újdonság :p), ez pedig könnyen fanatizálható
Na várjál csak. Miért hiszed azt, hogy mindenki minket akar megfigyelni meg szivatni?
Hát nem is tudom. Említenél utóbbi 100 évben még egy olyan országot európában, amelynek elvették területének 2/3-át, kicseinek 80%-át a visszaállítás bármily reménye nélkül (kelet németországot egyben tartották, meg ugyebár a nevében is megmaradt németország. minket meg csak egyszerûen körbemetéltek - már elnézést a hasonlatért :p )?
Szóval esetleg említenél még egy olyan országot, amit így direkte megerõsített szövetségeseikkel körbevett volna valaki, hogy ha ugrálni merne majd minden irányból le lehessen nyomni?
Húúúúú tényleg, szinte paranoiás vagyok <#hehe>#hehe>
És úgy mellesleg nem minket kell "megfigyelni" (mondjuk ki: kémkedni), hanem az EU-t. Anglia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU nyugati részén, Románia (és helyi amcsi bázis) rajta tudja tartani a szemét az EU keleti részén, én még valamelyik skandináv országot (vagy lengyeleket) beszervezném, hogy az EU egyik legerõsebb államán (németek) is rajta tudjam tartani a szemem.
Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenõrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország
Aha, persze :p Majd pont az fog irányítani, akit mindenki legjobban utál (meg pénzünk sincs ahhoz elég). Úgy mellesleg régen sem igazán lehetett irányítani õket, orrolt is rájuk eleget a ruszki.
Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk
Persze, azok, picit (inkább EU barátok, aki USA ellenség). Nem annyira vagyunk barátok, mint a románok. Hányszor nagyobb katonai erõt küldtek kedves szomszédaink a közel keletre amcsi kérésre, pedig még csak nem is NATO tagok (még nem, jól tévedek?). Hova tervezi a következõ bázisát USA? Mi nagyon függünk az EU-tól, a románok sokkal kevésbé, szóval nekik kisebb probléma bomlasztani a közösséget .... soroljam?
Gondolkodni, kéne azt, nagyon
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Lehet, hogy pont fordítva, mi fogjuk ellenõrizni pl. Romániát, hisz eléggé korrupt, fejletlen ország. Meg aztán mi is elég nagy USA-barátok vagyunk...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Mit is jelenthet ez? Ha durva akarok lenni: terrorizmus. Nincs határ, bárki beautózhat onnan mindenféle ellenõrzés nélkül ide pár mázsa robbanószerrel is.
Ha szelíd maradok akkor 2 dolgot kell összekötni: az egyik a New Word Order topicba most feltett info, azaz amerika mindenképpen meg akarja tartani világuralmi posztját (Dollár), a másik, hogy az EU-ba egy második kém (ellenálló/partizán) ország kerül (nyugatról Anglia, keletrõl így az usa buzi románok), szóval az EU független helyett pórázon vezetett kiskutyus lesz (és minden eddiginél jobban fog minket keleti szomszédunk szivatni tudva, hogy mekkora támogató áll mögötte ...)
A románia magyarok sorsa lesz akkor a legkisebb problémánk ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
mi kérünk elnézést
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
mindenesetre napról-napra nevetségesebb, kíváncsi vagyok mekkora elméleteket fog szülni választások után. nekem ez a csávó régen elgondolkodtató volt, de mára teljesen elvesztette a komolyságát.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
nem fizetem a netet, erre kikapcsolják -> disznó Invitel, dögöljenek meg.
Vajon mikor következik az a rész, hogy neki joga van bármit elvenni, és meg is teszi?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
persze, és a jó kurv@ a@nyjuk@t is, merthát ugye nehogymár méltóságos forradalmár szókimondó úrnak ne legyen nete! Meg nehogymár fizetni kellje érte!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A medve nem játék.
A medve nem játék.
de ha így lesz akkor én lelépek az országból és rajtam kívül szerintem még sok százezren.
Vagy ez olyan Tomcates dolog, hogy kitalálok valamit, az ellenségem szájába adom, majd ezért elkezdem b*sztatni?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
[Még akkor is, ha egyébként én sem szeretem a zsidókat. Általánosságban véve persze, mert kivételek mindig akadnak. <#smile>#smile>]
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
Gyereket elvinni ilyen rendezvényre azért jó, mert ha provokálod a tömeget, és annak egy idõ múlva elege lesz belõled, akkor a gyerek nagyszerûen használható pajzsnak. Ha pedig a tömeget nem hatja meg, akkor meg lehet dörgedelmes cikkeket kanyarítani a gyerekverõkrõl.
Aki figyelte anno az erzsébet-hídi tüntetés eseményeit, azon is volt egy középkorú faszi, aki amikor a rendõrök elkezdték leszorítani õket a hídról, maga elé kapta a gyerekét.
Szóval holmi zsidózás helyett azokat kellene igen alaposan, minden részletre kiterjedõen elverni, aki provokátorkodik és a saját védelmére gyereket használ fel.
de a draga szulok mintat mutatnak minden magyarnak, a gyereket nem vedenek meg... ha en barmilyen rendezvenyre elvinnem a gyerekem, nem hagynam, hogy akarcsak egy ujjal is hozzanyuljanak - de itt ugye a turbomagyarok el voltak foglalva a tomeg heccelesevel
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ehez már hozzá szokhattál volna. Mit is mondott Regõs Péter? "Szerintem a magyar az egy alacsonyabbrendû faj..." errõl se beszélt senki, mert a kicsi ártatlan zsidóknak jogában áll fikázni bárkit, mert szegényeket "mindig bántják".
Mondjuk egy becsületes magyar, aki magyarnak is vallja magát, soha nem tenne ilyet. Szerinted mi lehettet az indítéka annak, hogy letépjen egy kokárdát? Miért is tenne ilyet bárki, aki magyar ?
Ezt csak olyan teszi, aki lenézi a magyarságot, és magát felsõbbrendûnek érzi.
Érdekes hogy pár éve az izraeli zászlóégetõs esetben micsoda nyomozás indult, most meg senkit sem érdekel , hogy nemzeti jelképeinket tapossák egyesek, miközben kiskorúakat bántalmaznak...
az egesz blogbol (emberbol) folyamatosan arad a rasszizmus, a sajatos ideologiajnak terjesztese, amit szeretne mindenkire rahuzni, csak eddig ugysen csinalta, mert nem hulye, igy nehez volt jogilag megfogni... ilyen ugyesen ciganyozni meg nem lattam senkit, valamint erosen elfogult...
sosem a cigannyal, zsidoval, magyarral, stb-vel van a gond, hanem a BUDOS cigany, BUDOS zsido, BUDOS magyar, BUDOS stb-vel - remelem, ertheto
nincs semmi vérdíj... csak keresi egy embert és aki megtalálja annak ad pénzt... tudtommal a vérdíj azt jelenti hogy aki MEGÖLI annak ad pénzt, én ilyet nem láttam a blogban.
" mésrészt ez a zsidózás kimeríti a rasszizmust is.
miért lenne rasszizmus? zsidónak nevezni egy VALÓBAN zsidó embert?
ez kb annyi mint ha nekem azt mondanád, hogy keresztény, mondjuk ez igy elég hülyén hangzik de remélem érted.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB