Tomcat pólóboltja

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nf1
néha olvasom... szerinted honnan tudtam hogy nem csinált semmit a felvonuláson?
visszaolvastam az elmult 20 hszt de nem láttam hogy bárki is mondta hogy utálja :|
ok, jól teszed

de

Stark
Ha néha olvasod a blogját, tudod, hogy szoktak lenni kisseb akcióji😄
azt nem értem, hogy aki utálja minek olvassa?😄
mer én ezzel igyvagyok, ha valamit utálok átnézek rajta

amugy ez a topic meg a polóihoz jött létre nem?😊

hópihe

Barney Tech
jaja

NFP
De a buzitámadásban én is vele tartottam volna.

Várj, nem értem...
A buzik támadásában, vagy a buzik elleni támadásban?
Nem mindegy 😊

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésű, kézzel rajzolt képregényblog!

nf1
te is ültél volna a gép elött és írnád a blogod, hogy "hú de fasza gyerek vagyok sokkal kevesebben mentek el és ez csak nekem köszönhetõ"?

nf1
hát azért nagy különbség van Hitler és Tomcat között, Hitler tett is azért, hogy a nép szeresse még Tomcat csak ül és pofázik

Barney Tech

De most nem történt semmi. Olvassátok el a három nappal ezelõtti "fenyegetést". Sehol sem írtam, hogy tenni fogok bármit is, vagy azt, hogy valamiféle rendzavarásra készülnénk. Annyit írtam: ha a tüntetés elindul, súlyos következményei lesznek. Liberálisainkra jellemzõ, hogy meg sem fordult a fejükben, hogy talán õk okozzák ezt a következményt. Talán nem az lesz, hogy valaki megdobálja õket, hanem hogy õk okoznak valamit. Nem, õk csakazértis teljesítik szent küldetésüket az "idióta zsebnácik" ellenében. (Azt azért megjegyezném, hogy összetartásukat hangsúlyozva felvonulgatni éppen a nácik szoktak.) Abba nem gondolnak bele a fõbuzik, hogy mivel járnak az õ liberális eszméik, hová vezetik a társadalmat, ha a devianciákat erénynek kiáltják ki, ha a társadalom, a család egyik alapintézményét, a házasságot puszta jogi formasággá silányítva azt az öröklés és a közös bankhitel felvételének lehetõségeként kezelik. Tudják is ezek, mi a házasság! De hát manapság mindenki modern, okos és felvilágosult, õk meg aztán fõleg és pláne. Na, ez az, amitõl ezer rendõr sem védhet meg - az elbutulás, az agymosás, a lelkesedve vágóhídra menetelés.

A szellemi környezetszennyezõkkel éppen úgy nem lehet megértetni, mit tesznek, mint a közönségesekkel. A faszparaszt nem ért a szép szóból. Tehát vagy otthagyják, vagy leütik. Ha erõszakoskodik és mások értékeit pusztítja, általában az utóbbi történik.

Na, de ennyit a buzikról. Ép lelkû ember inkább szeresse a nõket, mondjuk így. S most nézzük, hol voltunk, amíg ezek a seggüket rázták az Andrássy úton. Amire egyébként érdekes módon már a média sem volt kíváncsi...

Barney Tech
Jah jah hires ez a Tomcat nagyon.
De a buzitámadásban én is vele tartottam volna.

Dynamic
LOL...no comment.Egy újabb szánalmas megnyílvánulás.Az alacsony részvételi aránynak-ha ugyan tényleg így volt-pl. a hõség is lehetett az oka, de hogy minden buzancs õt olvassa, és az õ nevét rettegi...megintcsak röhögök...
ki hitte volna hogy megint nem csinál semmit csak pofázik össze-vissza

miért tegyen többet, ha látszólag ezzel is eléri a célját ? 😊

Stark
Mégis sok ember hisz neki...
Pl: jó a beszélökéje

Így volt ez Hitlernél is, nagyon jó politikus volt, fejlõdésbe hozta németországot, az viszont már más hogy elvakult rasszista volt, és milyen áron érte el a fejlõdést... Lehet utálni és "szeretni" is (inkább utálni😄)

Ugyan így vagy Tomcat-nél nagyon sok jó dolgot szokott írni, de néha vele is elszalad a ló😄
szal nekm 8 ki szereti és utálja😄
csak 1 vélemény, ahogy benéztem
😄

további szép reggelt(?)

hópihe

I.C.ram
Tomcatnél nagyobb szájhõs kevés van. Hazugsággyára vetekszik egykét veetõ politikusunkéval. Hiteltelen ember.
nf1
2006.06.23., péntek:
"Ezúton szeretném figyelmeztetni az illetékeseket, hogy ha ez a menet elindul, annak nagyon kellemetlen következményei lesznek. Olyasmi fog történni, amit nem tud megakadályozni ezer rendõr sem, hiába vonulnak a buzik mellett sorfalat állva. Már minden el van rendezve. Hiába kutatják végig az útvonalat ezerszer, hiába keresnek a tömegben gyanús egyéneket, már nem tehetnek semmit. És ha a dolog megtörtént, késõ lesz sírni meg sajnálkozni. Sokkal rosszabb lesz az, mint pár tojás és egy transzparens. Higgyétek el, nem szoktam a levegõbe beszélni. Most még lefújhatjátok ezt az ocsmány parádét. Ha elindultok, már késõ. Én szóltam. "

2006.06.25., vasárnap:
"No, hát megvolt az idei buzifelvonulás. Sokak várakozásával ellentétben nem rontottunk közéjük harckocsival, pedig elég sokan várták volna ezt. Ideje fellebbenteni a fátylat: mi az, amivel két napja, úgymond, megfenyegettem a felvonulás szervezõit, és végül miért nem történt semmi?

Persze a buzipártiak most diadalmasan ünneplik gyõzelmüket, miszerint hogy lám, mégse mertünk csinálni semmit, csak a pofám járt, bezzeg õk nem ijedtek ám meg, õk tudták, õk gyõztek, haha. Igen, kedves buzeránsok - de azt is hozzáteszitek-e, hogy a figyelmeztetés nyomán évtizedes negatív rekordot döntött kis felvonulásotok részvételi aránya? Hogy a bejelentett várható létszámnak a fele sem volt ott, tehát soha ilyen kevesen nem voltak? És erre a maroknyi "keménymagra" is a BRFK teljes mozgósítható állománya vigyázott, miután felvetettem, hogy talán nem kellene ezt csinálni, mert baj lesz? Hát ez volt a cél."

ki hitte volna hogy megint nem csinál semmit csak pofázik össze-vissza

szombaton vlt, nem?
fifi
mikor van pontosan a buzifelvonulás?
kíváncsi vagyok mi fog történni...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mrzed001
A szavazás sajnos nem súlyozott, azaz egy szefós szavazata ugyanannyit ér mint Einstein-é. E van.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

AnuluWork
Jaja, abszolút nincs. Fõ, hogy másnak van. És szavaz is ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Voltan
Hát, azért nem ugyanaz a kettõ.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

mrzed001
Valaki már megint politikáról akar beszélni úgy, hogy fogggggalma sincs róla .... verinegatív <#schmoll2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

AnuluWork
Ezek is tüntetnek Bush ellen, de saját magukért, az adó és áremelések ellen még a lakásból sem tennék ki a lábukat ...

mrzed001
Egy szóval nem írtam, hogy én jól vezetek (bár sem balesetet nem okoztam még soha, sem mást nem kényszerítettem soha balesetveszélyez helyzetbe ...), óvatosan vezetek, morállal és normális sebességgel

te vagy a táplálkozási lánc csúcsa a közlekedésben
Hát ezt meg ugyan hol olvastad??? De komolyan, írd le hogy melyik mondatomból szûrted le ezt az abszolájte marhaságot !!!
("a táplálkozási lánc csúcsa a közlekedésben" pont a merdzsós barmok kategória, szóval tényleg kíváncsi vagyok ezt az ökörséget honnan a fenébõl szedted)

I.C.ram
Leírtad, hogy mindenki szarul vezet, kivéve te. Mibõl gondolod, hogy te jól vezetsz, és te vagy a táplálkozási lánc csúcsa a közlekedésben? JA mert te ezt kijelented...

Tomcat meg orrbaszájba fikáz mindent, amihez nincs köze.
mrzed001
Mindössze nem értem az indulataid okát

I.C.ram
Megint mellébeszélsz.
mrzed001
10 napodba került válaszolni?
Mindenesetre nagyon megeröltethetted az agytekervényhelyed hogy kinyögd ezt a megfelelõen frappáns és humoros hozzászólást <#idiota>; ennyi bájt és eleganciát rég láttam egy helyen összegyûjtve <#eplus2>

Esetleg mercis-e vagy hogy így a becsületedbe gázoltam, esetleg egy plázak-rva, vagy a 40-nél infarktustelszenvedõ vének kategóriába tartozol-e ??? <#idiota>

Voltan
Ráadásul még csak nem is az õ ötlete a név. A Harcosok klubjából van.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

I.C.ram
Csak te vagy a tuti, mi? Utáld már magadat is légyszi.
I.C.ram
Mert õ káoszbrigádos 😛
I.C.ram
Már ez a név is olyan szánalmas, hogy káoszbrigád 😄 Mindig röhögök mikor tomcat ezzel jön 😛
signs
Én már a happy tree friends-es polót várom <#worship>

www.sabian.com

Valamiért azonnal Tomcat és káoszbrigádja ugrott be... (az aktuális ablakot össze fogja húzni)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

mrzed001
Közelse, én pölö hiszek a 9/11 konspirációban 😛

De most komolyan, ki az aki nem utálja a BP-i autósokat ???? Még maguk a felsorolt faszok is utálják egymást ....

Calver
érdekes hogy te mindent utálsz amit Tomcat...

"The trees move. Do you not see it?"

mrzed001
Nekem van és vezetek >10 éve, mégis utálom õket (legjobban: Merci, dzsip, kurvadrágakocsis, tökölõs Buzukis, Smart-os plázak-rvák, ütöttkopott rádhúzommertmiértne köcsögök, 40-nél infarktustelszenvedõ vének, .... szóval a BP-i autósok min 50%-át)

AnuluWork
Most már érthetõ miért ez az ellenszenv az autósokkal szemben: nincs jogsija!

fifi
lehet nem ide való, de ez itt történt mifelénk...
haverom szerinmt kur@ nagy balhé volt:
beol

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Barney Tech
Miért mi baja volt és miért lett?
nem tom pontosan mi baja volt az hogy meg miért végképp 😄

nf1
Nahát nahát... Tomket barátunk valahogy a választásokra pont meggyógyult. Nem érdekes?

icewolf
HA figyelnétek: Athina blogja is ritkábban frissül mint szokott. Lehet hogy nei több lehetõsége van a frissítésre. Tomcat is ír, csak nem tudja publikálni, ha figyelnétek észrevennétek hogy több napra visszamenõleg frissíette legutóbb is a blogját...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

mrzed001
Ki az aki ezt elhiszi???
Ki az aki nem ???
Talán aki még pólyás volt az átkosban, és fogalma sincs, hogy mi is volt akkor, mik is történtek akkor (Igen, itt, nem csak kínában, nem csak kubában, ...), és kik is tették azt. (Akik most a parancsokat osztogatják?)

Dichter
Ki az aki ezt elhiszi??? Nevetséges.. Sõt, inkább szánalmas ilyen dolgokkal látogatószámot emelni.

mrzed001
Na, a droidzónát ajánlom mindenkinek, fõleg az elvonási tünetekkel rendelkezõknek <#hehe>
Szokott nagyzolni, de most ha csak a fele igaz .... szóval ismét egy "magyar" történet, mert ilyen azért máshol nincs (max a diktatúrákban + Kína).
Nekem egy régi mondás jutott eszembe, hogy:
melyik a 3 leghülyébb állat? Rendõr, postás, vasutas.
(fõleg ha a fõmuftikról van szó)

AnuluWork
Ugyan már! Tomcat, az ex-Centrumos, most is a "választói érdekeiért" küdzõ Gyenesei István (SOMOGYÉRT), ill. "bizonyos" Dávid Ibolya mellett szinte eltörpül ...

mrzed001
Miafene? Mutatkoznak az elvonási tünetek skacok <#hehe>

AnuluWork
Aha. De ahogy korábban feltette a netre a blogot amikor a társaSvédországban, vagy mit tom én hol volt, akkor ez most miért nem megoldható? Laptop van, nem? PD is ...

Dichter
Mindenesetre a XXI. században ne mondja nekem senki, hogy ez nem egy megoldható dolog. De biztos mindenki fasz, csak Tomcat egy áldozat... Nc lett ez a pali.

Bandee1987
Athina asszem az iskolájából ír, mivel egyetemre jár, nem? Ott meg van net

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

AnuluWork
Azt nem értem ezzel a bloggal kapcsolatban, hogyha nincs net, akkor Athina blogja, hogy frissül?

Pl. Tomcat miért nem írja le, és akkor Athina a sajátjával akár neki is feltehetné a netre, ahogy már ez korábban is történt?

mrzed001
Nos, gondolom elfelejtetted, hogy az erdélyieket folyamatosan terrorizálják. Ez maga term még nem terrorizmus, de ugyebár ehhez nem is kellene több, mint egy megfelelõen markáns nacionalista román vezetõ dicsõ szava ....
Az a mondat meg gondolom elkerülte a figyelmedet, hogy a gyûlöletnek különbözõ méretei vannak, amik különbözõ módon manifesztálódnak. Nállunk szõröstalpúzás, nálluk kirekesztés, falurombolás, erõszakos beolvasztás, besúgóhálózat, gazdasági/kultúrális elnyomás ...

Legalább ne izomból írnál ilyeneket. A felvetésed annyira irreális és a valóságtól elszakadt, hogy igazából nem is érdemes rá vesztegetni az idõt. A románoknak ugyanis az égadta világon semmi okuk sincs, hogy robbantgassanak nálunk.

A nagyszerû okfejtésedbõl csak olyan apróságokat hagytál ki, mint hogy azért a magyarok körében sem túlzottan népszerûek a románok (lásd szõröstalpúzás): ez vajon akkor azt jelenti, hogy mi is robbantani akarnánk?
Továbbá Bayer Zsoltika volt az, aki felvetette korábban, hogy a baszkokhoz meg a dél-tiroliakhoz hasonlóan az erdélyieknek a politikai tárgyalások helyett más eszközöket is igénybe kellene venni. Szóval magyarok elõbb fognak terroristáskodni Erdélyben, mint a románok nálunk.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."