Tomcat pólóboltja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Ha egy csöpp eszed lenne átlátnád a rendszertde mivel nincs, segítek:
- Nem te tartod el a cigókat. ( pénzed valahol, valamelyik Honatyád hétvégi villájában landol, nem az önkormányzatnál)
- Az utakat amin apád viszi a húgodat reggel iskolába azt ha megnézed cigányok építik, sõt: a II. VH útán fél Budapestet velük építették újjá, ezért "telepítették fel õket afõvárosba,(nagyon sok "jósággal", ingyen lakással megkínálva) - Persze azt nem mondták, hogy ha vége a melónak dögöljetek meg, mert hiába lesztek diplomásak akkor se kaptok melót, és nem azért mer rasszisták vagyunk.
- Az meg legfõképpen ne dumáljon aki gyerekszobából megy nyugottan iskolába, anyuka szendvicsével. Tanuljál gyertya mellet, járjál mezítláb iskolába 6-7 Km-re. (csináld végig azért, hogy lecigányozzan meg eltanácsoljanak minden honnan.)
ON:
Az esetre 2 mondatban: Nem vehette volna elõ a fegyverét. Mai napig nem értem miért kellet kivárni a konfliktust?
De komolyan, harcolni lehetetlen velük, ezt te is tudod. Sokan vannak, a média õket támogatja, és a mocskos módszereikbõl élnek, szóval te nem rughatod pofán, õ viszont minden következmény nélkül megteheti
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Éppen ti lennétek rendõrök azok, akik meg kellene hogy védjetek, és éppen ti vagytok a legjobban kiszolgáltatva nekik.
Ez mindig is visszatartott attól a pályától.
Amúgy ami a focit illeti én betiltatnám :)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Elnézést a Sorokért:)
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Én is gondolkodtam az áttelepülésen, de talán már túl öreg vagyok hozzá hogy mindent újra kezdjek, tehát ez nekem nem megoldás.
Hogy mi lesz itt ????
Megmondom, a cigók vérszemet fognak kapni. Már eddig is azt tehettek, amit csak akartak, ha ez ráadásul hála a vadliberális médiának (+urban legendek náluk, hogy kivel mit tettek, és hogy úszták meg) még tudatosul is bennük, + valami feldühíti õket, mint a szlovákoknál, nos akkor a francia zavargások és a szlovák nemistudommivolt kutyafasza ahhoz képest, ami itt lesz.
Én mindenesetre vettem 1-2 kardot, tõrt (kézközelben "díszíti" a falam), megerõsítettem az ajtót, vetten 3 poroltókészüléket, és talán még a kocsim is le fogom fóliázni, így talán kevésbé robban az ember képébe az üveg, ha rajtaüt a csõcselék, és beveri egy téglával.
Ennyit tehetek, ja gázspray és fa testápoló még az is felkerült a nagymennyiségben beszerzendõk listájára (pesten hol lehet kapni ?)
vagy tévedek?
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Megmondom õszintén én is ilyesmi töröm a fejem.
Célpont Ausztrália, vagy Új Zéland. Ebben az orszában már nem érdemes élni.
Legyen a cigányoké meg az õket babusgatóké. Aztán ha az utolsó magyar is elhagyta, dobálják meg jól atommal hogy csak egy izzó pusztaság maradjon.
Nem fogom sajnálni.
"Kedves Barátaim!
Mostanra már bizonyára minden magyar internetezõ olvasta a Nyugati téren november 3.-án éjszaka történt lövöldözés történetét. Emlékeztetõül: egy 15 tagú cigánygaleri késekkel, vasbotokkal támadt egy 20 éves polgárõrre, aki önvédelmi fegyverét használva védekezett. A cigányokat az sem tartotta vissza, hogy cimboráikat elesni látták, miután a fegyver kiürült, összeverték a srácot, aki súlyos sérüléseket szenvedett, s fél szemére kis híján megvakult. Csak a vakszerencsének köszönhetõen járt arra két civil ruhás rendõr, akik megakadályozták a gyilkosságot. Korábban ugyanez a banda több arra járó fiatalt megkéselt, összevert, egyikük napokig élet-halál közt lebegett! A polgárõrt ezek után csoportos garázdasággal, fegyverrel való visszaéléssel, illetve rasszista indítékból elkövetett súlyos testi sértéssel vádolják. A galeri mind a mai napig ott dekkol a Nyugati aluljáróban, és azóta ugyanezen a helyen egy újabb brutális rablótámadást is elkövettek, amelynek áldozata kórházban van. (A teljes történet leírása itt olvasható: http://blog.tomcatpolo.hu/blog/blog/20051105.html)
Az események és a kialakult helyzet oka egyértelmûen a közbiztonságot súlyosan veszélyeztetõ törvények és a rendõri intézkedési gyakorlat. Budapest legforgalmasabb közlekedési csomópontját gyakorlatilag útonállók vonták ellenõrzésük alá, akikhez hozzányúlni nem szabad, mert elég arra hivatkozniuk, hogy õk cigányok. Egyikük az eset után egész egyszerûen besétált a rendõrkapitányságra, és a rendõrök füle hallatára közölte az áldozattal, hogy ki fogják nyírni, mert õk már tudják, mit kell mondani, hogy felmentsék õket, majd háborítatlanul távozott.
Ahol ilyesmire egy bûnözõnek lehetõsége van, az nem jogállam, ott nincs közbiztonság. Ahol ilyesmi elõfordulhat, ott nem mûködik a rendõrség. És ez csak a jéghegy csúcsa: mire Budapest belvárosában idáig fajultak a dolgok, a vidéki településeken hasonló esetek sokasága zajlott.
Ezért november 18-án tüntetést szervezünk az Országos Rendõr-fõkapitányság Teve utcai székháza, a "rendõrpalota" elé. Tiltakozni szeretnénk a bûnözést támogató, a polgárok jogos önvédelmét korlátozó, az intézkedõ rendõrt gúzsba kötõ jogszabályok és intézkedések ellen.
Tiltakozni az ellen, hogy a bûnözõket a rossz börtönkörülményekre, a helyhiányra vagy abszurd jogokra hivatkozva futni hagyják.
Tiltakozni az ellen, hogy a rendõrség felszerelését, kiképzését évek óta egyre alacsonyabb színvonalra szorítják.
Tiltakozni a kisebbségi népcsoportokba tartozó bûnelkövetõk különleges elbánásban részesítése ellen.
Követeljük, hogy a rendõrség ne csak látszólag szolgáljon és védjen, hanem valóban tegyen és tehessen meg mindent a bûnözõk megfékezéséért.
Kérdezzük, miért lehetetlen felhívni a rendõrség segélykérõ számát este és éjszaka, miért kell gyakran fél órát is várni, mire felveszik a telefont.
Miért nincsenek ott éjszaka azok a járõrök az aluljárókban, akik napközben olyan látványosan sétálgatnak fel-alá.
Miért nem kezelik az életveszélyes fenyegetést bûncselekményként, miért csak akkor foglalkoznak vele, ha már vér folyik.
Miért spórolnak ki a rendõrök felszerelésébõl száz-kétszáz forintos kiegészítõket, ami miatt elveszítik felszerelésüket, ha futniuk kell.
Miért akadályozzák sokszor a rendõrök a polgárõrség munkáját, miért féltékenyek az õket segítõkre.
Sok további ilyen kérdésre várunk még választ, melyeket petíció formájában szeretnénk átadni Gergényi Péter dandártábornoknak, Budapest fõkapitányának.
Nem igaz, amit a TV2 Aktív címû mûsora november 11-i adásában állítottak, hogy ez rasszista, cigányellenes tüntetés lesz. Ezért a valótlan, hisztériakeltõ kijelentésért a TV2 ellen sajtópert indítunk. Ne hagyjátok, hogy a bûnözõket sztárként beállító, szenzációra éhes média megakadályozza ezt a hangsúlyozottan politikamentes, kifejezetten a bûnözés ellen, a közbiztonságért kezdeményezett civil megmozdulást. Egy napon a Te gyermeked, a Te partnered fog találkozni egy ilyen galerivel, és nem biztos, hogy lesz nála pisztoly, és pont arra járnak a rendõrök is! Kérlek, gyere el a tüntetésre, s csendes jelenléteddel fejezd ki, ha a helyzet szerinted is tarthatatlan.
A tüntetés helyszíne: Budapest, XIII. kerület, Teve utca, az ORFK épülete elõtt, a Róbert Károly körút sarkának közelében. Megközelíthetõ a 3-as metróval, az 1-es villamossal, a 32-es, 133-as és 106-os busszal az Árpád hídig.
A tüntetés idõpontja: 2005 november 18, péntek, 17:00."
\"For those about to rock-we salute you!\"
Ezt így kell csinálni, jó lenne országos szinten is bevezetni :))
pont ma is mesélt egy érdekes történetet...
És a TV2 ezekután még ugy állítja be az esetet hogy " jajj szegény ártatlan romákat megtámadta a rasszista polgárõrbácsi csakazért merõk cigányok"
Ez szép.Az embernek eben az országban már ahhoz sincs joga hogy megvédje magát.
Your suffers will be legendary even in hell!
az utca elején volt a kocsma, a cigányok, amikor meghallották, hogy jönnek a csendõrök, azonnal eltûntek. Nem hogy még pofázni mertek volna.
amúgy meg, ha elkapták, elõször levertek neki egy pofont, utána kérdezték meg, hogy hívják.
És most is így kellene. Még jó, hogy van kocsim, este Keszthelyen sem mernék gyalog közlekedni, annyi itt is a cigány...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
nekem nagyfater mesélte, hogy régen egy-két rossz szó/!/ elhangzott, és a csendõr bikacsökkel/remélem van aki tudja mi volt az/ olyan rendet csinált, hogy a delikvensenk örök életére elment a kedve a hepciáskodástól...
Amikor vegigjartak a putrit hogy szegeny artatlan baranykakat bemutassak.
Merta a gonosz rendorbacsik vegre tokosek voltak es megmutattak hogy
ki az UR az orszagban.
Az ilyen hulyek miatt van mar 3 hete lazongas Franciaorszagban,
annyi kellene hogy vegigjarnak a putrikat hazrol-hazra............
itt van ez a szemét
www.mydubaicareer.com www.lacruiseanddubai.blogspot.com
Pénteken megyek énis!
Lokár Kristóf, megjegyeztük a nevedet te féreg.
bevallotta hogy õ rúgta ki a lábát a gyereknek.
nem sokáig fog már azokkal a lábakkal rugdosni azt hiszem.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
le kéne hajtani combos edinát az aluljáróba azt odalökni a cigók elé.
megérdemelné a jó nagy cigánybránert.
kezdem úgy érezni hogy az egyetlen megoldás ha levonulunk és meglátogatjuk a cigányokat farkaskutyákkal, gázsprékkel, tonfával.
mielõtt megkéselnek minket vagy rokonunkat.
tegnap jó alkalom lett volna a meccs után, kész csoda hogy a szurkolók között nem volt 100 ember aki rendet tett volna odalent.
Ez kellene ide is. Én még fizetnék is érte :)))
1, nem vagyok rasszista!
2, nem hangoztatok olyan nezeteket mint a nacik, csak szovateszem azt ami nem tetszik! (polgari demokraciaban ilyet lehet..allitolag)
3, vannak egyaltalan polgarok, akiket ez pukkaszt? (tortenelmi ertelemben veve, persze)
4, edig mindig megvolt! de ez nem eleg!sot keves, de ezt most ne...
5-6, dubaiban elek, arabok, indiaiak, sri-lankaiak, tajfoldiek kozott! a 3 legjobb dolog amit innem hazavinnek: olaj, autopalya, es az a mentalitas, hogy EZ AZ O ORSZAGUK, ugyhogy jol viselkedj, mert mehetsz haza! nem csak a indiaiakra, hanem mindenkire vonatkozik! gyere, talalsz melot, dolgozz, elj jol, de nuku allampolgarsag, segelyek, nincs bunozes, es ha megis, valaki elemel valahonnan valamit, repul haza!
7, ha lehetne, tartanek fegyvert, mert polgari demokraciaban arra is van mod, hogy megvedje magat az ember (az mas kerdes, hogy lenne e kitol)!
de ne legyen, nem kell! inkabb azoknak, akik hivatalbol van, azoknak legyen nagyobb tekintelyuk. legyen a rendor szent es serthetetlen! azert van! ne merjen senki kezet emelni ra, vagy ha megis, legyen joga megvedeni megat (nem feltetlenul fegyverrel), es ne hurcoljak meg erte!
nem kell fegyver, ha tudom, hogy ha megtamadnak az utcan 15-en akkor a rendor meg tud vedeni, de addig, amig ez nincs meg, meg kell vedened magad a fegyveresektol (bot, kes, miegymas)
"a túlzott tolerancia miatti szemlesütés nélkül mond el, hogy mit is látsz"
Erre képtelenek, annyira toleránsak, hogy az ártatlanból kell bûnözõt csinálniuk, hogy ne kelljen kimondaniuk, hogy: 15 CIGÁNY FOSZTOGAT A NYUGATI ALULJÁRÓIBAN, ÉS MÉG FEGYVERREL SEM MEGÁLLÍTHATÓAK!
szomorú hogy ilyen népvakítást le mernek adni...
Ha annyira sok energiájuk van, segíteni kell levezetni neki <#eplus2>#eplus2> (rasztól függetlenül)
There is only one Boss!