3178
Tomcat pólóboltja
  • SoDI---
    Akkor ideje bővíteni a házi könyvtárat néhány viktimológiai szakkönyvvel :D
  • Taranov
    Egyébként anyámat is ugyanúgy leszólítják, csak más dumával, mint engem.
  • Taranov
    Tudom, sokszor mondtad már. Ismerek mást is, aki mindenkinek ezt mondja, mint te. Agresszív a tekintetem (és az összes hasonló korú ismerősömnek). Persze, a cigány nem tehet róla, hogy belémköt, biztos csak önvédelemből teszi.
  • SoDI---
    beléd belém soha, szerintem nem a cigányokkal van a gond, hanem a kettőnk közötti különbséggel, amin érdemes lenne talán elgondolkodnod... szerintem.
  • Taranov
    Igaza van Tomcatnek, ha egy cigányt bánt egy rendőr, sokan rögtön rasszizmusról beszélnek.
    Vagy nem is bántják őket, félnek a túlerőtől, ahelyett, hogy erővel mennének oda.
  • SoDI---
    ezt a lefizetést bizonyítani illene, addig ostoba fikció.
  • Taranov
    Amerikában is vannak problémák ezzel, ne gondold, hogy ott a négerek nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint itthon a cigányok.
    Budapesten csak a budai hegyvidék az elegáns. Én is ott lakom, de a Blahán már simán belémkötnek. Még a 3. kerület panelrengetegében is. És mondom, vidék ezerszer rosszabb.
    Ja, és nem én vagyok a hibás ebben.
  • Dynamic
    Azért az a múltkori Mokka c. adás vicces volt, amiben Tomcat próbálta bebizonyítani, hogy vannak emberek akiket nem csuknak le, mert elég a cigány származására és rasszizmusra hivatkoznia és máris megnyílnak előtte a kapuk.Majd elmesélt egy példát, hogy XY faluban a cigányság LEFIZETTE a rendőröket és most büntetlenül terrorizálhatják a környéket.Ezt itt marhára nem értettem, hogy akkor ennek mi köze ahhoz a dologhoz, amit az első mondatban említettem.Vagyis miért mossa össze a korrupciót a származással való visszaéléssel.A maffia is lefizeti a rendőröket mégsem, mondjuk, hogy azért nem csukják le őket, mert adott esetben olaszok, kínaiak stb.
  • Taranov
    Mikor a gengszter cigányokról beszélünk, ne gyere azzal, hogy nem kell odamenni, és főleg ne állítsd be ezt megoldásként. Majd akkor lesz megoldva a helyzet, ha nem lehet büntetlenül lopni és rabolni.
    Én is ismertem gazdag cigányokat, de elég szörnyűek voltak. Náluk csak a szegény cigányok a rosszabbak.
  • SoDI---
    forgalmas helyen én még nem tapasztaltam durva dolgot sose.

a szegény embereket illeti, ez amerikában is így van.
    vannak környékek, ahova nem ajánlatos menni, mert a rendőrjárör se mer.

de ettől még ugyanazon város egy másik kerülete lehet elegáns, és biztonságos.
    nincs ebben semmi különös.
  • SoDI---
    én is ismerek cigányokat.
    vagy egyetemi hallgatók, vagy elegáns vállalkozók
    vagy olyan helyen laknak, ahova normális ember nem megy :D
    ha mégis odamegy, irritálja a gattólakók értékrendje.
    ennyi a titok :)
  • Taranov
    A Nyugati aluljáró és a Blaha már elég veszélyes. És akkor nem beszéltünk még a valódi disznóólról. Az pedig nevetséges, hogy szerinted a törvénytisztelő, de szegény magyarok, akik szar helyen laknak, nem élhetnek nyugodtan, mert a rendőrség leszarja kedvenc etnikumunkat.
  • SoDI---
    és?
    aki nem disznók közt fetreng, az nem tudja, milyen az belülről az ól :D
    ez már csak így van.
  • Taranov
    Ja, ha nem mozdulsz ki a lakásból, akkor valóban nincs gond.
  • Taranov
    Hogy te mekkora egy tapasztalatlan balfasz vagy...
    Semmit sem tudsz az egészről.
  • SoDI---
    a rugóskésben a rugó a durva
  • SoDI---
    nem folyik ebben az országban semmi.
    csak az sír, aki gettóban lakik.
    aki nem disznók közt él, az nem sír, hogy büdösek.
    normális helyen kell lakni, és nincs gond.
  • SoDI---
    ez hülye.
    ha nem fizetsz bírságot, lecsuknak.
    ez természetes.
    nem akarja senki lecsukni.
    a börtön csak akkor jár, ha szarja le a bíróság ítéletét.
    ebben az országban pedig azt nem szabad.
  • Takezó
  • SoDI---
    ezekből a történetekből mindig kimarad a lényeg.
    haverod nem mesélte el, hogy mivel provokálta a támadóit?
  • dieselG
    Ma egy spanomat megtámadta egy tetves cigány, aki volt vagy 150cm, a suli előtt... csak nagy nehezen vette a lapot, hogy öt ember ellen nem megy sokra... igy is kettőnknek szép púpja lett a fejükön, csak azért mert azt hitte hogy a spanom rá akar hajtani a nőjére(aki magyar). Hogyne, aki fel meri emelni alantas tekintetét a cigányra vagy a nőjére, az halállal lakoljon.. Hát azért már sok, hogy ma ott tartunk hogy már egy tetves is ugy gondolja, le tud küldeni 5 embert.
    És a tudálékoskodó balfaszok meg elmehetnek a büdös kurva anyjukba.
  • Calver
    te pedig tipikusan az a fajta gyökér vagy, aki képtelen elhinni hogy mi folyik ebben az országban és teljesen értelmetlenül egy történet részleteibe próbál belekötni. gratulálok, csak így tovább.
  • Whir
    Melléklet a 175/2003. (X. 28.) Korm. rendelethez

A közbiztonságra különösen veszélyes eszköz:
    a) az olyan szúró- vagy vágóeszköz, amelynek szúróhosszúsága vagy vágóéle a 8 cm-t meghaladja, továbbá a szúróhosszúság vagy a vágóél méretétõl függetlenül a dobócsillag, a rugóskés és a szúró-, vágóeszközt vagy testi sérülés okozására alkalmas egyéb tárgyat kilövõ készülék (különösen: íj, számszeríj, francia kés, szigonypuska, parittya, csúzli);
    b) a jellegzetesen ütés céljára használható és az ütés erejét, hatását növelõ eszköz (különösen: ólmosbot, boxer);
    c) a lánccal vagy egyéb hajlékony anyaggal összekapcsolt botok, nehezékek;
    d) az olyan eszköz, melybõl a szem és a nyálkahártyák, illetve a bõrfelület ingerlésével támadásra képtelen állapotot elõidézõ anyag permetezhetõ ki (gázspray);
    e) az olyan eszköz, amely az utánzás jellege és méretarányos kivitelezése miatt megtévesztésre alkalmas módon hasonlít a lõfegyverre (lõfegyverutánzat);
    f) az olyan eszköz, amely elektromos feszültség útján védekezésre képtelen állapot elõidézésére alkalmas (elektromos sokkoló).
  • Whir
    Ez a fickó tényleg hülye... a börtönbüntetés, még ha felfüggesztett is, sokkal súlyosabb büntetési kategória, mint a pénzbírság...
    a 25 ezer forint pénzbírság pedig, a jelenlegi büntetési gyakorlatban, nem számít különösebben súlyos büntetési tételnek... tegnapelőtt ugye a fűszívó fickó első fokon 70 ezer forintos bírságot kapot, amihez még hozzájött a perköltség is...
    amúgy meg közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklásáért (a rugóskés pengehosszúságtól függetlenül (!) ilyennek számít) maximum ötvenezer forint pénzbírság szabható ki. a fickó ennek a felét kapta.
    ha most ő úgy dönt, hogy nem fizeti ki a bírságot, az az ő hülyesége, nem a bíróságé... (azt ugyanis elég valószínűtlennek tartom, hogy rúgóskésre lenne pénze, de egy esetleges elzárás elkerülése végett ne akadna huszonötezer forintnyi pénzzétehető ingósága)
    meg egyébként sem eszik olyan forrón a kását: pénzbírsággal szemben lehet hat hónapig terjedő részletfizetést vagy halasztást is kérni...
  • AnuluWork #2106
  • fifi
    nem azért, de nem 9centiméter pengehosszúság fölött nem szabad kést tartanod magadnál???
  • AnuluWork #2104
    A lev rovatban volt (ha volt már, bocs):

"Szeva Tomcat!

Ha úgy látod jónak,ezt a levelet feldobhatnád az oldaladra,ha témára alkalmasnak találod.
    Nagyon megköszönném.
    Íme: Egy hónap börtön egy késért felfüggesztett egy késelésért.
    Én volnék az az üldözési mániás érdi.
    Ha valaki nem tudná,elmondom az elõzményeket.

A tavasszal belekeveredtem egy rablásba,ahol nem én voltam a célpont,hanem a szomszédasszony. Én megvédtem. A színesbõrû támadó olyan kb 8-szor szúrt felém,amibõl 3 szúrást kaptam be. (Egyet hátba,ami szívtájékra ment, másik kicsit mellkas szélére vállba.) A többit a kabát fogta fel.

A támadó elmenekült,be egy kocsmába,ahol a térfigyelõ kamera hanngal együtt felvette, amint a véres késsel meséli cimboráinak,hogy hogy szúrt le egy fehér embert. A rendõrség elfogta aztán a támadót. A videófelvételt és a kést lefoglalta.

A cigány 15 éves mindössze,és beismerte tettét.Emellett kiderült,hogy higító és alkohol hatása alatt volt. A nyomozó állítása szerint, mivel nem volt tudatában, amikor tettét elkövette,így nem közveszélyes,és másfél hét múlva szabadlábra helyezték.

Szóval ez csak így megy?

A dolgot csak tetõzte,hogy a szomszédasszony,(mivel retteg a cigányok bosszújától) ellenem tanúskodott. Ez volt februárban, azóta nagyjából semmi nem történt.

Kétszer kellett azóta bemennem, tanúskodni.

Eddig könnyû testi sértésnek számított, amit tett, mert nem ért létfontosságú szervet a szúrása.

Szóval a rendõrségen elmondták, hogy mivel az elsõ ilyen komoly ügye a cigánynak,így nagy valószínûséggel, felfüggesztettel meg fogja úszni. Annyit tudtak csak tenni az ügyemben,hogy most már súlyos testi sértésnek nyílvánítják az ügyet.De még mindig nem gyilkossági kísérlet. Azóta is szabadlábon van a késelõ,balhézik és röhög a rendõrségen.

És most jön a történet személyesebbik része:

Vettem egy kést,és én is azzal mászkálok azóta. Bevallom felelõtlenség volt,hogy nem vettem komolyan a törvényt,de rúgós kést vettem,ami 8,5 cm volt. Aztán két hónapja belefutottam egy motozásba,ahol megtalálták a kést. Nos szóval egybõl elkobozták,és hõbörögtek a rendõrök,hogy "hová jutna a világ ha mindenki késekkel mászkálna". Érveltem én,hogy önvédelembõl van mert megkéseltek,erre meg azt a választ kaptam,hogy "ez a szemet szemért elv már nem mûködik a világban".

Pfff.

Azt mondták,olyan 5 ezer körül lesz a bírság,de nem is biztos,hogy lesz. Oké,nem tudok mit kezdeni, elfelejtem a dolgot. Erre most jött egy levél,és egy csekk 25 EZER!!!! forint bírsággal!!!!!!!!!!!!!

Három lehetõségem van:

1.Behajtani nem tudják rajtam,mert munkanélküli vagyok. Így vagy kölcsönkérek,vagy nem fizetem be. Akkor viszont:

2.Mehetek közmunkára cigányokkal. Közmunkások között sokszor látom a késes támadóm családtagjait. És mivel nem választhatom meg kikkel dolgozom le a büntetést,még az is lehet,hogy épp ezzel a családdal kell együtt dolgoznom.Ezt viszont senki ép elméjû ember nem várhatja el�

3. Ha megtagadom,az elõzõ kettõt ami nagyon úgy néz ki,akkor 25 napra bebörtönöznek.

A rendõrségi levél kihangsúlyozza,hogy fellebbezésnek helye NINCS!

Elmentem a rendõrségre, ahol fenyegetõen elmondták, hogy vegyem nagyon komolyan, mert "a társadalomra különösen veszélyes" eszközért felelnem kell.
    ÉRTITEK??????
    A CIGÁNYT A KÉSELÉSÉRT MÁSFÉL HÉT UTÁN KIENGEDTÉK,ÉS VALÓSZÍNÜLEG MEG IS ÚSSZA!ENGEM PEDIG CSAK MERT KÉST TARTOTTAM MAGAMNÁL,MAJD EGY HÓNAPRA EL AKARNAK ZÁRNI!!!!!
    HOVÁ JUTOTTUNK EZ AZ ORSZÁG?
    EGY GYILKOSSÁGI KÍSÉRLET SÚLYOS BûNCSELEKMÉNY, AZT FELFÜGGESZTETTEL MEG LEHET ÚSZNI!
    EGY SZABÁLYSÉRTÉS, AMIT ÉN ELKÖVETTEM, ARRA NEM LEHET FELFÜGGESZTETTET KAPNI!
    AZT LE KELL TÖLTENI!
    ÉS AKKOR NEM ÉRTEM A CIGÁNYT MIÉRT NEM BÍRSÁGOLTÁK MEG,AMIKOR NÁLA IS VOLT KÉS,AMIKOR MEGSZÚRT??????
    Most mondja meg valaki mit lehet ilyenkor tenni????
    Mert 25 nap börtön az borzasztó hosszú egy ilyenért."

Na ezt kéretik továbbküldeni!
  • LiPTON
    mondjuk úgy, az É-Alföldön lakom.. úgy 30 kmre Hevestől
  • Taranov
    Nincs mit.
  • quack
    Köszi!
  • Cnut
    Te heves környéki vagy? Esetleg kömlői? Ott sok az újmagyar, meg Átányon...
  • Taranov
    multiprint.hu
  • quack
    nem nagyon tartozik ide, de nem akartam neki új topikot nyitni:
    Magyarországon van olyan bolt ahol kinyomtatnak neked polore egy általad beküldött képet (polo hatuljara is)?
    ilyen peldaul a cafepress.com de az nem magyar
  • Stark
    én szóltam
  • Bandee1987
    aranyos kis szám
  • Stark
    a sötét éjszakás hozzászolásodhoz van is 1 szám itt
    egyik része egyezeik a beszólásoddal, ha akarod hallgasd meg (ÉS MINDENKI CSAK SAJÁT FELELÖSSÉGÉRE METR ELÉGGÉ RASSZISTA)
  • LiPTON
    2 hónapja volt, szálok le a buszról, dumáltam 1 haverral. elment a busz, látom, másik oldalon egyik ismerős barátnőm kiabál, üvölt két gyerekkel(mondjuk úgy, csak papíron magyarok), átrohanok: mi az isten folyik itt? erre a csaj rögtön hozzám, hozzámbújik sírva, "megfogta a mellemet ez a rohadt c***ny, mikor elment mellettem"(tudni kell a lányról, erősek benne a "brazilellenes érzések", barátja is enyhén hajtalan:D) ekkor már v 20 méterrel lentebb voltak, én +nyugtattam, jött haver, kajuk el őket, tudják, hol a helyük... jól van, legyen:
    "hé! igen, ti!!! álljatok + de rögtön, beszéljük csak meg, mi volt ez!!!(kicsit hasonlóak ilyenkor a módszereim, mint a lentebb leírtakban elszenvedtem, de ezekkel nem lehet máshogy bánni)
    jött felém, táska, kabát ledobtam a picsába, úgy mentem oda, most elkenem a száját, mikor haver rántott vissza: egyre többen elkezdték figyelni a történteket: gondoltam, nem lenne jó kezdeni a bunyót, mert nem tesz jót... hogyismondjam az"image"emnek ... az örsön, ha elfajulnak a dolgok.
    elkezdtem +vitatni, mit káépzel magáról + hasonlóak, mikor már azt veszem észre, vmi 120 kiló körüli, 2 m-res állat áll mögöttem....ennek már a fele sem tréfa, lépjünk le... én +úsztam a dolgokat, de a gyerek.... nem hiszem... lehet, hogy nem adtam meg neki, amit +kíván a becsületem(szégyenlem is magam, nem védtem + rendesen a lányt, de éltetett az a tutad, amit a lány barátjától kap, amit nem teszi majd zsebre) azóta nem hallottam semmit erről, de nem is mert a környékre jönni...nem helyi volt, ahogy megtudtam...1 hasonló kaliberű városban lakik, mint heves...nem is olyan messze tőle
    1x fussak össze vele 1 sötét éjszaka... a többit már sejthetitek
  • LiPTON
    persze azóta nem volt gond 'hál istennek, de előtte is voltak esetek, és az enyém még csak a "lightosabb".. én már inkább észre sem veszem, ha beszólnak, had mondják, ha belefolyok, úgyis én jövök ki rosszul
    volt, akit úgy foltoztak össze utánna, hogy visszapofázott nekik... + már volt gyilkosság is...és nem is a falu másik végén, hanem a szomszéd utcában
    nagyszüleimhez 3x mentek 3 év alatt
    azért nekem is itt a baseball ütő az ágy mellett néha kívánom, hogy jöjjön be 1-2 csávó, aztán ütöm őket, amíg mozognak...:D levezetésnek tökéletes, ha ideges az ember
  • Taranov
    Hát nem irigyellek! Itt Budapesten "csak" 3-4 fős csoportokban járnak, legalábbis nappal. Ugyanezt csinálják egyébként a rendőrökkel is, mint veled. Csak a rendőrök ahelyett, hogy odamennének erővel, elmenekülnek.
  • LiPTON
    felénk 1 magamfajta emberre jut 12 olyanfajta, akikről írtam.
    mit várunk, mikor már majdnem fele annyian vannak, mint mi, és ráadásul mi is rakjuk a pofájukba a kaját?!?!
    pl amíg 1 átlagos családban 2 gyerek, 2 dolgozó szülő, addig ezeknél 6-8 gyerek, egyik szülő sem dolgozik: a segélyekből élnek, és az a kib*szott segély a mi (nálam még szüleim) pénztárcánkból jut hozzájuk! mert ugye támogatni kell a rászorulókat, akik arra nem képesek, hogy a munkát, amit eléjük tesznek, rendesen elvégezzék, nemhogy maguk keressenek állást.. nem is folytatom, csak lehangol az egész rakás *****...........