3178
Tomcat pólóboltja
  • zimzumm
    Ja és én ezzel nem akartam általánosságban beszélni a Polgásőrségről, vagy a rendőrségről, csak aközvetlenül velem kapcsolatba lévőkre gondoltam! Tudom hogy vannak olyan rendőrök is, remélem minél többen, akik nem azér mentek a rendőrtisztire, hogy büntetlenül verhessék a részegeket, meg nem azér hogy csekknélküli büntetéseket osztopgassanak, hanem azért, mert hivatást akarnak! Övéké minden tiszteletem, és kívánom hogy minél többen legyenek! És lehet hogy Loydi polgárőködése eredményes, de ami más helyeken folyik, az ugyanolyan erőtlen próbálkozás, mint mondjuk egy aláírásgyűjtés!
  • zimzumm
    Szeretd magad megoldani a problémáidat! Persze, én is szeretem! De egy ciszta a májadban, vagy egy ellopott kocsi már nem orvosolható kamilla teával, vagy egy csavarhúzóval! Mondjuk gondolom te sem így értetted!
  • Loydi
    Én addig örülök. Ugyanis nem szorulok. Magam szeretem megoldani a problémámat.
    Lehet, hogy ez sem mindíg célravezető megoldás, de ha nekem gondom van valakivel, akkor nem rohangálok a rendőrségre szarságok miatt, mert tudom, hogy csak az időmet vesztegetem. Ahogy megvédtem magamat valamelyest az aluljáróban, ugyanúgy megtettem már különböző helyzetekben, és kurvára nem félek. Akinek ez nem tetszik, mondjon el aminek akar, vagy egyszerűen csak kössön belém egy aluljáróban, aztán meglátjuk kinek van igaza. A fegyvernemet sosem én választom. Ha valaki vitatkozni akar velem, azzal vitatkozom. És ha jobb érvekkel tudja alátámasztani a véleményét, mint én, akkor ő nyert. Ha viszont valaki késsel hadonászik, azt lelövöm a gecibe. Aztán majd az ügyészség eldönti, jogos volt-e vagy sem. De annak ez már tök mindegy lesz akit a mentők kapartak össze.

Egyébiránt nem lepne meg, ha hamarosan nálunk is kitörne a polgárháború, mint Franciaországban. Annyi különbséggel, hogy itt nem a csőcselék fog fellázadni, hanem kis szerencsével a hozzám hasonló gondolkodásúak, akikből ha akarnék már most össze tudnék szedni többszázat. Akiknek elegük van már ebből a káoszból.
    De egyelőre nem én fogom kezdeni a balhét, lesz arra majd erőforrás nélkülem is sztem.

Én egyelőre kerülök minden balhét és konfliktust a saját érdekemben, és várom, hogy lezárják az ügyemet.
  • mrzed001
    Komolyan mondom, hogy gyere erre sűrűbben. Sztem ha visszaolvasol észre fogod venni, hogy bár jár erre jópár véresszájú vadliberális (sőt volt már egy állítólagos cigány származású rendőr is), de van itt azért egy komoly és értelmes banda. Rengetegen írták le, hogy mik is történtek velük, páran a tüntetésen is kint voltak.

Ami a polgárőrséget illeti, sztem a legtöbben nem tudják pontosan, hogy mi is az. Én is csak sejtem, annakidelyén egy nemzetőr alezzel lógtam néha, (akkortájt csíptek el egy emberrabló nőkereskedőt)
    Jól tévedek, hogy a polgárőrség szabadidőben, önszorgalomból de szervezetten megy? (Tényleg, van már valami díjjazás elfogásért ?)
    Ez azért érdekes, hogy a vérjózsikák elgondolkozzanak azon (és felfogják esetleg), hogy amikor ők hazamennek PS2-zni, meg FPS-ezni, meg esti filmet nézni, vagy bulizni, ti akkor mentek ki az utcára és rendet tesztek a szarabb helyeken is, ahova mondjuk nappal se mennénk ki.
    Nem vagy hős/nem vagytok hősök? Akkor mutass egyet :) mert nekem más nem jut szembe kishazánkban.
  • zimzumm
    Félre ne érts, bár vagy annyira intuitív, hogy ez ne történjen meg! Én nem neveztelek se téged, se Tomcat-et skinheadnak, sőt bántani sem akartalak titeket! Én csak a saját tapasztalataimat akartam megosztani! Nálunk pedig a rendőrök csak vajkrémes pogácsát lejmolni járnak fel a pékséghez, a polgárőrök meg csak felesezni. Minden második nap. A mi falunkban, amit továbbra sem szeretnék megnevezni, kb a lakosság 20% cigány! Kiszorítottak minket a törzshelyünkről, és az én baráti körömben is megesett már a 15v2-es vagy 15v1-es fight! De tudod nálunk nincsen egy Loydi sem, aki csak megpróbálna tenni vmit az ügy ellen!
    De beszélhetnék a Debreceni Rendőri intézkedés is hagy némi kivetnivalót maga után. Márciusban megovasították a kocsimat a Tesco parkolójából! Közöm nem volt hozzá, hidegzuhanyként kaptam! Mihelyt leesett a tantusz, egyből szóltam a rendőrségnek, akik 27 múlva értek ki! Bementem Apámmal együtt az őrsre, 3 óra várakozás után felvették a jegyzőkönyvet, egy másik 3 óra alatt! Ez még el is ment volna!
    Ezután rámozdult az ügyre, a Hírhedt Gepárd csoport (ők a debreceni autólopás szakértőki), akik körülbelül háromhónap nyomozás után addig jutottak el a nyomozásban, hogy kiderítették, hogy az autót én loptam el! Elküldtek hazugságvizsgálatra, persze alávetettem magam! És nesze neked rendes állampolgár, a gép szarint 2 kérdésben hazudtam! Mondanom semm kell hogy ez nem igaz!Tehát téved a gép! Mindegy ez még csak közvetett bizonyíték, ami szarra sem elég, csak arra, hogy még fél évig lehessen folytatni a nyomozást! Leellenőrizték a híváslistámat, tököltek, húzták az időt. Végül lezárták a nyomozást bizonyíték hiányában!
    Na hát most kérdem én? Én a rendőrséghez fordulok a bajommal, és erre mit kapok? Az ügyben majdhogynem gyanusított leszek, majd egy évig autó nélkül vagyok, nem beszélvbe az anyagi kárról, amit a biztosító jó ha 70%százalékban megtérít, mindenféle szar általuk kreált szabályra hivatkozva, talpalhatok a rendőrségre hetente kétszer, ha hagyom hogy a fejemre szarjanak, és járkálhatok a kis ügyem után ami senkinek sem fontos csak nekem, és rég elvész a nagy Bürokráciában.
    De beszélhetnék, az egészségügyről is!
    Édesanyámnál máj cizstát fedeztek fel! Nem akarok belemnni a részletekbe, de lett volna még kb. két éve hátra! A gyógyulás reményében belement a család a műtétbe, és tudjátok mi lett az erdemény? Kivették a lépét, a veséjét, össze vissza barmolták szerencsétlent, és rá egy hónapra meghalt! Nem műhiba vagy ilyesmi miatt, hanem mert eccerűen az orvosok sem vágnak semmit. Adnak neked c-vitamint, meg összevarják a sebed, vagy kiveszik a mandulád, de ennyi!
    Szóval szarul műxik itt minden, de már belefáradtam az írásba! A lényeg hogy addig örülj amíg nem szorulsz a rendőrség, a bíroság, az egészségügy stb segítségére!
    "Inkább lennék turista"

• Loydi
    Hehe. Nem akartam tényleg többet ide írni, de azért mégis...

zimzumm: Ne aggódj, eszem ágában sincs rád szabadulni, mint ahogy másokra sem. a cigányokra sem én akartam rászabadulni, bármit is állítanak egyesek.

A magam részéről azt hiszem őszintén állíthatom, hogy még soha nem kötöttem bele ok nélkül senkibe, és nem bántottam másokat csak azért, mert barna a bőre, ferde a szeme, vagy épp csak nem ért egyet a saját véleményemmel.

Én egy szabad országban szeretnék élni, ahol törvényi keretek között élhetünk normálisan. Ahol nem kell majd félnem ha a barátnőm egyedül jön haza, ahol nem kell majd féltenem a gyerekemet, ha elmegy bulizni, és nem kell különbséget tenni Budapest "veszélyes" és "kevésbbé veszélyes" területei között. Nem szeretném átélni, amit anyámék éltek át velem párszor gyerekként, vagy akár már felnőttként is legutóbb. - Egy házban élek anyámékkal. Este elmentem otthonról, ahogy szoktam. Kérdezték mikor jövök? Hát mondom valamikor hajnalban. Aztán hajnalban nem jöttem. Reggel sem. Délben sem. Anyámék felhívtak. A telefonomat egy Rendőrtiszt vette fel, közölte anyámmal, hogy ő a VI. kerületi rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomózója, és most nem tud engem adni, mert le vagyok tartóztatva. Egyebet nem mondott, csak hogy anyám nyugodjon meg. Aha. Gondolom ezek után kurva nyugodt volt. Aztán apám értem jött mikor kiengedtek, ő valamivel erősebb idegzetű. Anyám viszont majdnem elájult, amikor a lakásba belépve meglátta az arcomat. A duzzanattól nem láttam ki a jobb szememen, a homlokomon, halántékomon véres sérülések, a szám felrepedve, a ruhámon vérfoltok... Én tudtam, hogy nincs komoly baj, de hogy magyarázzam meg ezt anyámnak? És hogy magyarázza majd meg nekem az én gyerekem, ha elköveti ugyanazt a vérlázító hibát, amit én is: hogy megpróbál eljutni este A ponzból B pontba Budapesten, és azt rajta is hasonlóképp torolják meg...

Úgy látszik ezt kurva nehéz mindenkinek felfogni. Én nem vagyok egy keménykedő faszkalap. Nem vagyok egy Skinhead. Nem vagyok egy fegyveres állat. És nem vagyok kamikaze sem, hogy egymagam ok nélkül belekössek 15 cigányba az aluljáróban. Pedig mindezt megkaptam sokaktól, az ügyem kapcsán, mert egyes vadliberális jogvédő emberek nem képesek elhinni, hogy az általuk babusgatott kisebbség tagjainak jelentős része bizony ha nem is bűnöző, de képtelen beilleszkedni az európai normáknak megfelelő mindennapi életbe.
    És ha bárki ilyen tényeket fel mer hozni, akkor már kikiáltják rasszistának.

Szóval röviden összefoglalva: én továbbra sem fogok terminatorként, önjelölt igazságosztóként bandába verődve razziázni a város utcáin, és cigányokat verni sokad magammal, pedig lehet hogy ez lenne a megoldás. De én nem vagyok ilyen. A bandában keménykedés az ő stílusuk.
    Viszont a 'Miért nem futottál el' kérdésre továbbra is azt válaszolnám: mert nincs rá okom. Nincs okom félni, én nem követtem el semmit. Ha hasonló helyzetbe kerülnék legközelebb, akkor sem futnék el. Én nem fogom megadni magam pár ilyen alsóbbrendű szarházinak, akik azt hiszik övék az aluljáró - vagy bármi más. Mert nem. Épp annyira az övék, mint amennyire az enyém, vagy tiéd, vagy bárki másé. És ha ő az igazát késsel, fegyverrel, vagy erővel tudja csak megvédeni, akkor ott nincs helye részemről sem az észérveknek. Közülük most csak kettő sérült volt. Legközelebb több lesz. Ennyi.

Ugyanis itt addig nem lesz rend, amíg egyszer valaki tényleg meg nem hal. Amíg egy ilyen 15 fős banda nem egy olyan emberbe köt bele, mint pl P. Zsolt barátom, aki alapvetően a világ egyik legjámborabb embere, csak éppen engedéllyel tartott Glock 19-es önvédelmivel a hóna alatt mászkál, és egy félautomata R78 -assal az övtokjában, ha netán a másik nem lenne elég... Ő bizony lőtt már szarrá embert éles fegyverrel, és megvédte a maga igazát. 7 hónap vizsgálat után felmentették jogos önvédelemmel.

Konkluziot mindenki vonja le maga. Én már levontam.

mrzed001: Köszi, jólesett amit írtál, de azért ez sem ennyire kerek.

Én ugyanis nem vagyok hős. Sem azért amit szolgálatban teszek, sem azért amit magáneszemélyként tettem aznap éjjel.

A polgárőr sem más, csak egy közfeladatot ellátó személy. Mint a tanár, az ovónő, az orvos, a buszsofőr, a BKV ellenőr, stb. Mind mind valamit valamiért tesz. Én is teszek valamit valamiért. Megpróbálok tenni azért, hogyha az egész országban nem is, de legalább a saját környékemen nyugodtan közlekedhessek az utcán. Ne kelljen félnem éjszaka attól, hogy betörnek hozzám. Ne kelljen félnem a saját környékemen. Budaörs nem ilyen volt még régebben. Külváros volt, pocsék rendőrséggel, pocsék közbiztonsággal. A helyi keménygyerekek részegen szarrá törték a megállóban a padot, fújkálták a falakat, a helyi románok éjszakánént lejártak a hegyről meg Bálintról, és feltörték a házakat. Csak a mi utcánkban egy hónapban legalább 15 betörés volt. Csak hozzánk két-három éven belül vagy hatszor törtek be. Nálunk is volt Tom és Jerry kergetőtés, apám is lőtt már betörőre, én is kergettem már hentes bárddal, a szomszéd is hoki ütővel, de sose lettek meg. Ahhoz rendőr kellett volna, az meg nem volt. Ezek és még hasonlók miatt lett egy lakossági megmozdulás, és egy helyi biztonsági cég támogatásával megalapult a BPKE. Az itteni polgárőrség. Azóta sok minden történt, van már kiváló rendőrségünk kiváló rendőrökkel, éjszaka nem tudok úgy kimenni az utcára szolgálaton kívül sem, hogy ne lássam őket dolgozni. Gyakran dolgozunk együtt velük, aminek az eredménye szemmel látható. Az önkormányzatnak vagyonokba ókerült a budaörsi ótemetőt évente rendbe rakni, mert két havonta megjelent egy sírrongáló banda, drogosok, akik abban találtak örömet, hogy a múzeális értékű többszáz éves sírokat tönkretették, lerúgták, összetörték. Mint ahogy idén is, úgy tavaly Halottak napján is én voltam szolgálatban abban a temetőben egy társammal. Összesen 8 polgárőr töltötte éjszakáit a környék három temetőjében. Egy reggel a fél város arról beszélt mi volt az ótemetőben éjszaka. Reggel rendőrautók álltak a bejárat elött, helyszinelők fényképeztek odabent. A polgárőrök elfogták az évek óta rongáló bandát. Ők négyen voltak. Mi ketten. Kurva nagy kergetőzé volt a vak sötétben a sírok között, az egyik balfasz akinek kirúgtam a lábát pechére úgy esett el, hogy lefejelt egy sírkövet. Mit gondolsz milyen eredménnyel? Az egész város hálás volt nekünk, hogy egy gonddal kevesebb. A polgármester személyesen gratulált. Mi pedig mehettünk volna az ügyészségre súlyos testi sértés és szakszerűtlen intézkedés vádjával, mert feljelentettek minket, hogy bántottuk a gyanúsítottat... Elesett, igen. Én tudom. Ő is tudja. Mégis ki a szemét agresszív geci? Mi. No komment.

És ezért olyan szar a megítélése helyenként a polgárőröknek, mert egyesek a jószándékot newm látják meg, csak a baszogatást. Pedig nem hősként kéne kezelni őket, pujsztán csak elfogadni amit csinálnak. Nekem nem célom téged, vagy bárki mást baszogatni. Én csak szerettem volna egy olyan környéken élni, amilyenen most élek. Igaz, ehhez ilyen esetek kellettek. Amikor is híre ment a környéken, hogy a polgárőrök verekszenek. Meg olyan esetek, mint a Bálinti betörés, vagy a Tesco rablás, vagy a pistályi nemierőszakos faszi... Amikor hírement, hogy a rendőrök itt nem dísznek viselnek fegyvert. A bűnözők is elgondolkoztak rajta nyilván. Miután az elődeikre rálőttek, hogy vajon megéri-e ezen a környéken balhézni. Rájöttek, hogy nem. Azóta itt sokkal kevesebb a betörés. Nincsenek lopott autók, és kocsilopások, mert Tudják, hogy MatrixPolice lgp controller járőrkocsink van, és bármikor kiszűrjük a lopott autókat haladás közben is. Az elmúlt másfél évben már sírrongálás sem volt, mert akik azért voltak felelősek, már rács mögött vannak, mások meg ezek után nem merik megkockáztatni. Nem drogoznak már a játszótereken, és kevesebb az ittas vezetés is, mert a rendőrök kint vannak az utcán.

Én ezért lettem polgárőr, és tettem azért, hogy a saját környezetem olyan legyen, amilyen. És nem szeretnék mást, csak hogy Budapest is elérje ezt a színvonalat. De amíg mindenki fejet hajt az utcai bandák elött, amíg mindenki árnyékként kúszik végig a fal mentén, nehogy belekössenek, és ha mégis megtörténik, akkor az átlagember első kérdése, hogy MIÉRT NEM FUTOTTÁL EL HE? KERESTED A BAJT, HE? - Addig bizony ne várjon senki javulást.

Tomcatnek pedig a k. anyját tényleg, amért neki sem tetszik, és ki meri nyitni a száját sokakkal ellentétben.

Ennyit akartam még mondani asszem - bár nem hiszem, hogy volt értelme...
  • mrzed001
    Sajnos van benne valami, de azért az első próbálkozás mindig békés kell hogy legyen.
    Aztán úgy is ők fognak egy-két durvát lépni (a vérükben/neveltetésükben van, ez van le se tudják tagadni) amúgy francia/szlovák mintára, és ott szabadul majd el valami
  • zimzumm
    Már előre félek, hohy ezekér a hozzászólásokért mit fogok én itt kapni! Fpleg ha rámszabadul egy ilyen Loydi :D:D
  • zimzumm
    Félre ne érts én nem védeni akarom őket, mondjuk bántani se, csak azt akarom mondani, hogy ezek a középszerű próbálkozások, mint pl:fórumok, vagy pólók, cikkek, tüntetések stb, semmire sem jók! Itt forradalom kell a változáshoz, 17000 halottal. Nem vagyok se fasiszta, se rasszista, és semmilyen -ta, csak történelmünket tanulmányozva, csak a határozott, és olykor kegyetlen fellépések hozták meg a kívánt változást!
  • mrzed001
    Gondolom most városban laksz, mint a lakosság ~70%-a.
    Hidd el, hogy itt a tetves cigányokkal fog meggyűlni a bajod ....
  • zimzumm
    Hmm..... Elolvastam azt első oldalt, és sok érdekes hozzászólás volt! Mondhatni tetszett a blog, csak egy vmi zavart! Végig ott lebegett ez a skinhead feeling! Én nem akarok senkit megbántani, csak vhogy sosem tetszett az a verzió, hogy az egész életemet, a gyűlölködés jegyében éljem le! Nem szeretem a cigányokat, nem is utálom őket! Tudom ez az a semleges semmittevő hozzáállás, amitől itt nagyon sok embernek be fog pukkanni az agya! Mindegy! Előre is bocs!
    Ahol én felnőttem, egy falun, mindegy hol van, sok Rasszista alak volt! De halál komolyan mondom, nekem több attrocitásom volt velük, mint a cigókkal, pedig nem adtam rá okot!
    Szóval az a problémám, ezzel az egésszel, hogy nagyon sok rasszista fiatal, nem is a rasszizmust hirdeti, hanem inkább az agressziót! Tudjátok miről beszélek.... Erdős Péter a kurva anyád... stb.stb. Nekem ez nem adja! Nem látok benne semmi értelmi hátteret! Nyilván én is világbékét szeretnék, meg a többi közhelyet, de nem így! Nem tudom, hogy hogy, de nem így! Remélem senkit nem bántottaqm meg, télleg nem az okoskodás, vagy a sértegetés volt a célom, csak sztem így ez az egész kampány vagy nem is tom igazán mi, tuti gyerekcipőben marad....
  • mrzed001
    Olvasgass: Tomcat blogja , abból megtudod (ha már a médiából nem tudtad meg az elmúlt fél év alatt .... )
  • zimzumm
    Heló all! Magyarázza már el nekem vki, mondjuk te Loydi, hogy ki ez a Tomcat, és mit csinál? milyen nézeteket vall? És miért van róla ennyiszer szó? Azt tom hogy pólókat gyárt, de ki ő? És hogy miért kellett őt ilyen erélyesen megvédened?
  • mrzed001
    Loydi, a topic olvasóinak nagyrésze nevében mondhatom (szerintem), hogy örülnénk ha többet járnál erre.

Nem vagyok egy fiatal kis tacskó (sőt:)), de nekem te vagy az egyik magyar hős.
    Polgárőrként minket védesz és valószínűleg még köszönöm-öt sem kapsz érte. Nos, én köszönöm neked, és a hozzád hasonló tökös srácoknak (polgárőr, rendőr tökmindegy ki), hogy megvédetek minket ezektől az állatoktól.

És bizony köszönöm Tomcat-nek is. Akármilyen nagyarc is, amiben igaza van, abban igaza van. Ez ami manapság a bíróságokon folyik már rég átlépte a "röhelyes" kategóriát. Ez ami manapság az utcáinkon zajlik pedig már régesrég átlépte a "hogydögöljenekmeg" kategóriát.

Az, hogy nem nyilatkoztál egyébként igaza van Tomcatnek, tényleg rossz ötlet (persze értem, így nyugszanak a dolgok).
    Sztem össze kellett volna csapni egy kis videót az eredeti helyszínen, hogy kb ez történt. Így a közvélemény megosztott, úgy teljesen mögötted álna (és mint tudjuk ez az igazságszolgáltatásba is átüt -politika-)
  • Loydi
    Kedves Riviera, vagy hívjanak akárhogy is.

Tudod lehet egyes embereket - lásd pl Tomcat - személy szerint szeretni, nem szeretni, vagy épp szívből gyűlölni, az egy dolog.
    Valóban van egy olyan mondás is, hogy madarat tolláról, embert barátjáról - ez is egy dolog.
    Ez azonban még nem ad alapot arra, hogy ha az illető - általad gyűlüölt - ember egy barátjával történik valami, akkor azt már csak azért is hazugságként kiáltsd ki, és emellett még vadul ki is állj, annak ellenére, hogy az ügyről lényegében fingod nincs, csak a hozzád hasonló monitor mögül acsarkodó webtacskók elbeszélése, és szintén alá nem támasztott saját véleménye alapján formálod az álláspontod.
    Gáz vagy na.

Tomcat-ről annyit, hogy ő ugyebár egy pólóboltos. Egy blogger. Vagy ha úgy tetszik, egy pólóboltos blogger. Ebből következően az ő blogjának olvasottsága értelemszerűen pozitívan hat a boltjának a forgalmára, vagy ha így jobban tetszik, a blog végülis egy önreklám. Tehát neki valóban - kimondva / kimondatlanul is - érdekében áll izgalmas, érdekes dolgokról írni, mert a napfelkelte elemzése miatt nem olvasnák annyian. Sokak, így te is, nem képesek elhinni, hogy van ilyen barom állat ember, aki tényleg képes megcsinálni azokat a dolgokat, amiket megírt, mert ő (te) maga ugyanazt nem merné / tudná / nem volna pofája hozzá, stb.
    Nos Tomcat bizony időnként hajmeresztő, durva, vagy éppen pofátlan dolgokat csinál, valóban, hogy azzal az olvasóinak tartalmat szolgáltasson.
    Én tudom, hogy nem szokott hazudni. Te nem tudod, mert nem ismered. Oké.
    Nem hiszed el, mert nem akarod. Oké.

DE.
    Egy dolgot felejtesz el.
    A történet, amit te látatlanul, utánajáratlanul is hazugságnak, így a történet szereplőjét - engem magamat egy hazug kis gecinek titulálsz, NEM TOMCATTŐL SZÁRMAZIK!

A loydi.atw.hu oldalon (nem a blogban) szereplő történet a saját írásom, a saját véleményem, és a saját képeim.
    NEKEM nincs polóboltom. ÉN nem vagyok blogger. Ismerek egyet. Naés? Ettől még nekem nem érdekem egyértelműen utánajárható dolgokról kamu történeteket terjeszteni (mint ahogy nem is terjesztettem, én csak a saját oldalamon írtam meg, sehol máshol - hogy azt ki vette át, ahhoz semmi közöm), és nem érdekem a Tomcatnek a boltját reklámozni.

Tehát kikérem magamnak az állításaidat, és hogy érthetőbben fogalmazzak javaslom kurva gyorsan vegyél vissza az arcodból. Ne keverd össze magad egy 15 fős cigánybandával... Amit szabad Jupiternek tudod...

És végül magáról az ügyről:

Tomcat hazudik? Oké. - Érdekében áll? Fasztudja...

Én hazudok? Legyen úgy... Bár nem tom mi érdekem lenne, de mindegy.

Ugyanakkor szám szerint HÁROM tanú állítja a rendőrségen, hogy az eset úgy történt meg, ahogy azt én is megírtam. Nekik vajon mi érdekük fűződne bele menni adott esetben egy hamis tanúzásba, az én faszságom miatt?

Egy BME-s egyetemista srác, és egy Pázmányos, akiknek még soha semmi összeütközésük nem volt a törvénnyel, nincsen blogjuk, nincsen polóboltjuk, a legnagyobb bűnük amit elkövettek, hogy keresztül mentek egy aluljárón éjszaka.
    Vagy a barátnőm, aki gyűlöl minden fajta erőszakot, utálja a Tomcat-et, utálja a fegyvereket, és élből síró görcsöt kap, ha tanúskodnia kell bármilyen ügyben.

Vajon melyiküknek mi oka lett volna adott esetben hazudni a rendőrségen, pláne úgy, hogy az ügynek lényegében minden momentuma így vagy úgy, de ellenőrizhető.

Továbbá ugye hazudik a VI. kerületi rendőrkapitány minden sajtómegnyilvánulásában, ahol erről az ügyről szó volt, mert neki is érdekében áll biztos több polót eladni, mint ahogy a Bűnügyi osztályvezetőnek is oka van hazudni.

Természetesen a rólam készült fényképek egytől egyig photosop retusációk, mint ahogy a hivatalos rendőrségi és orvosi iratok is, amiket közzé is tettem a saját oldalamon (Ambuláns lap - látlelet - szemészeti vizsgálat - letartóztatási jegyzőkönyv - fegyver lefoglalási határozat - lefoglalási jegyzőkönyv - rendőrségi igazolás - stb) egytől egyig hamisított dokumentumok ugye...

Ja és hogy milyen sajtómegnyilvánulásról beszélek én, amikor te egyet sem láttál ugye?

Na csak hogy tisztába tegyük a dolgokat, az alábbi sajtóorgánumok foglalkoztak az üggyel - én kérek elnézést, amiért te véletlen egyiket sem láttad:

- MTI
    - TV2 - Tények
    - TV2 Napló
    - TV2 Aktív
    - TV2 Mokka
    - Hír TV
    - DVTV - Éjjeli menedék
    - Demokrata
    - Magyar Nemzet
    - Reggel
    - Ma.hu
    - Metro
    - Reform
    stb

- Hogy csak úgymond a nagyobbakat említsem, és akkor még nem beszéltünk a különböző online médiumokról, rádióműsorokról, és magánweboldalakról, ahol szó volt róla.

Ja hogy te nem hallottál róla, csak a tomcat blogjából?
    Én kérek elnézést.

Pár dolgot még helyre téve: Valóban három embert vettek összesen őrizetbe, ennek okát egyébként nem csak te, én magam sem, az ügyvédem sem, és szakértők sem értik, de lényegtelen is ebből a szempontból, nem ez volt ugyanis az egyetlen eljárási hiba a történetben, amit azóta annyival korrigáltak már, hogy a rendőrkapitány TV2 aktív beli nyilatkozata alapján további 9 személyt vontak azóta eljárás alá. (ha nagyon érdekel kérdezz rá a VI. ker. r.kapitányságon)

"Mi az hogy két métert repült"?

Erről csak annyit, hogy kérlek olvasd át figyelmesen a saját írásomat a loydi.atw.hu -n, és keresd már meg ezt. Ja hogy a blogban másképp volt fogalmazva? Ha jobban végigfutod van még benne egy pár 'kiegészítés' - Tomcat valóban szeret hatásos lenni, mosom kezeimet. Egyébiránt nem mondott nagy faszságot, nem tudom hány éles, vagy nem éles fegyverrel lőttél már te bárkire is... Tudod mennyi a két méter? Két nagyobb lépés. Ha egy jól irányzott ütéssel szájonbaszlak is esel két métert, nem hogy egy bármilyen fegyvertől. 30-40 centis torkolattűz nem kis nyomással, nem beszélve a kiáramló kapszaliciltől. Tehetünk egy próbát ha akarod, szívesen arcon lőlek egy GRP9-essel, és ha nem esel két métert fizetek neked egy sört. De tudod mit? Egy egész kartont. Életem legbiztosabb fogadása lenne...

"Miért nem hallott senk isemmit"?

A rendőrök szerinted honnan a faszból kerültek elő?
    Segítek - bár ezt a renndőrkapitány is nyilatkozta jópár műsorban már, csak persze azt te véletlenül pont nem láttad: bejelentésre.
    Valaki ugyanis hívta a rendőrséget, és közölte, hogy 'lövöldözés van a Nyugati aluljáróban' - ne kérdezd ki, nem tudom, én is csak a rendőröktől hallottam. Egyébiránt a barátnőm nem volt már ott a lövéseknél, csak a balhé kitörését látta (pont azt amikor belémkötnek...) és mivel üvöltöttem neki, hogy tünjön el onnan, kifutott az aluljáróból. Kb a Bahnhofnál járt már (40-50) méterre amikor a lövéseket hallotta. A vallomásában legalábbis ezt mondta, bizonyára nem a kisujjából szopta.
    Igen, igazad van. Kurva nagyot szólt, pláne egymásután hatszor vagy hányszor. Valahogy ez volt a legkevesebb problémám akkor, hogy juj mennyire lesz ez most hangos, még a végén felébredenk szegény westend biztonságiak...

Az aluljárót vagy egy órán át helyszinelték az eset utánm a jegyzőkönyv szerint asszem 5 vagy 6 hüvelyt találtak meg. Az 'ellenfél' oldaláról pedig rajtam kívül további két sérült van.

Van még kérdés okoska?

Ja és mielött kontráznál hogy ezt nem hiszem el meg azt nem hsizem el (amit egyébként kb nagy ívben leszarok) nyugodtan megteheted, amit sok nálad okosabb ember is megtett már az elmúlt hónapban: tárcsázd fel szépen a VI: kerületi rendőrkapitányság vizsgálati osztályát, és érdeklődj a November 4-ei nyugati téri esetről. Amit egyébként megtehettél volna jóval korábban is, mielött még faszságokat hadoválsz össze.

Ja és hogy a cigányok azt állítják én támadtam rájuk?
    Mégis mit vártál mit mondanak majd? Hogy ők kötöttek belém? Ennyire még ők sem hülyék, bármennyire is hihetetlenül hangzik a dolog, természetes hogy hazudnak.
    Nekik érdekükben áll (hogy megússzák) - míg az ügyben szereplő három tanúnak nem. Nekik nincs mit megúszniuk.

Szóval ennyit szerettem volna reagálni az alábbi párszáz okos és ésszerű hozzászólásodra. Te továbbra is védd a szegény ártatlan cigányokat, amíg egyszer a naívságod miatt nem basznak szét egy véletlen folytán, amikor pont arra jársz anerre nem kéne.

Eddig sem voltam aktív fórumozó itt, ezután sem leszek, meg van nekem a magam baja nélküled is, csak kicsit már kezdtelek unni.

Egy jótanács a jövőre nézve: Vagy ne pofázz bele olyan dolgokba, amikhez 1) nem értesz, 2) nem tudsz róluk semmit, vagy talán először informálódj hivatalos helyeken. Pl.: Rendőrség.

Azoknak a jobbérzésű embereknek pedig, akik itt, vagy bárhol máshol kiálltak mellettem, és nem vádoltak mindenféle légbőlkapott faszsággal, ezúton is köszönöm.

Üdv mindenkinek:

Loydi
  • Aramir
    Bár eléggé homemade, de ilyen nem jó?
    http://aruhaz.legatoman.hu/termek.php?cikkszam=04627&csoport=Pap%EDr&page=1
    Aránylag drága, ha csak egyet használsz fel, de legalább marad későbbre is.
    Nomeg persze egy nyomtató is kell hozzá.
  • Viktorr
    Valaki segítsen léccike:
    Szeretnék egy I Love Techno-s pólót de minden f*sz nyomda csak 10 pólót csinál minimum nekem meg csak egy kell!
    szal valaki tudna segíteni ebben?
  • a.carkey
    "Jóvan"!

Itt nem a "színesfém tolvajok" a kérdés, hogy az itt mit jelent, hanem, hogy Baranyában (is), kik lopják főleg a színesfémet ...
  • fifi
    mit nem értesz?
    ha azt írta volna <színesfém tolvajok>, akkor az azt jelentené, hogy színesfémből volt a csávó aki ellopott vmit...
  • a.carkey
    "Ellopták a Pécsi Székesegyház villámhárítóját
    2005. december 3. 11:39

MNO - Havaria Press
    Nem védi semmi a Pécsi Székesegyházat, miután ellopták annak villámhárítóját. A gyanú szerint színesfém-tolvajok lehettek az elkövetők, akiknek pókember ügyességgel kellett rendelkezniük a lopáshoz.

Életük kockáztatásával másztak fel a felújítási munkálatok miatt kihelyezett állványokra, majd levágták és magukkal vitték az értékes zsákmányt. A HavariaPress úgy tudja, a korábbi tetőtéri munkálatok során is hasonló lopások történtek. A fémből készült anyagok nagy részét, amiket az egyik nap beépítettek a tetőtéri szerkezetbe, másnapra már el is lopták.

A jelenlegi esetet a rendőrség kiemelten kezeli."

"színesfém-tolvajok"= ...?
  • DVDMester
    Ilyenekkel próbálkozzál a cafepress.com oldalán.
  • Narancs
    Tényleg azok, ráadásul ilyen sok színű képeket kibaszott drága lenne polóra nyomtatni...
  • I.C.ram
    Bocsi, de ezek a pólók borzalmasak :D Igénytelen szemét mind. Mondd meg a haverodnak, hogy inkább ne csinálja mert borzalmasak :D VH->CS nokomment :P
  • Narancs
    Ezt talán tőle kérdezd meg.
  • nagykispeter
    Hát olvastam a hozzászólásaid és nem bántásként írom amit írok.
    Igenis képtelenek egy osztályközösségbe normálisan viselkedni.Lányom 13 éves volt egy cigány osztálytársuk,tavaly hálistennek kibukott.Verekedett kötöszködött a többieket csak akadályozta a tanulásba.Egyszer a lányom táskáját ollóval összeszabdalta akkor kapott is tőllem a kis mocsok.Igaz hetekig nem mertem végigmenni a sötétbe eggyes utcákon.Más.
    5 évig dolgoztam börtönbe.A bentlakók nagyrésze cigány.Pontos adatot nem írok több okból sem.A lényeg az hogy sokkal több mint a magyar.Itt megint az arány a lényeg.Kint sokkal kevesebben vannak arányba a magyarokhoz,bent ez mégis fordítva van.A cselekményük tipusa is jellemző,mondanom sem kell "erőszakos".
    Van köztük tényleg rendes is!DE NAGYON KEVÉS!Itt is tudok egyről a játékfordítók közül.Minden tiszteletem az övé, Ő legalább tett is valamit érte hogy valamire jusson.
    Amúgy nem kívánom Neked hogy egy ilyen társasággal összefuss egy sötét elhagyatott helyen
  • grizzly21
    nem tudjátok tomcat hol nyomtatja a lapjait?
    Egy ismerősöm csinálja ezt az oldalt:
    http://polomania.fw.hu/
    és még nem talált elég olcsó helyet
  • Borcsa
    Most ez hogy jön ide????
  • mrzed001
    DE állat :DD
  • DVDMester
    A majom egy intelligens állat.
  • mrzed001
    Sztem az eredeti Majmok bolygója cím is találó :))
    Én annyit tehetek, hogy mail-en körbeküldtem a petíciót, a beszédét, és az olvasói leveleket (legtöbben nem is tudtak róla, hogy volt egy ilyen, mivel a TV nem mondta be előre, mint ahogy szokta más tüntetések alkalmával)
  • DVDMester
    Ahogy sejtettem, sehol nem volt hír a tüntetés, kivéve a Magyar Nemzet mai számát.
    Sajnos ez van, megszoksz vagy megszöksz.
    Barmok bolygója.
  • mrzed001
    Amcsik ezt csinálták, mert ha egy fekete zsaru veri meg a fekete gyereket (vagy aszisztál hozzá), akkor szó sem lehet rasszizmusról.
    Persze ehhez valahogy össze kellett szedni a normálisabbjait, ami egypár fokkal könyebb lehetett, mint itt normális tini romagyereket találni.
    Itt viszont vigyázni kell, hogy nehogy a ló túloldalára essenek át, és fehértgyűlölő rasszista zsaruk szaladgáljanak a városban. No az lenne még egy istencsapás, zsarujelvényes galerik :(
  • mrzed001
    CigányBáró néven regelt, jött, beszólt, eltűnt.
    12-én regelt, 14-én írt utoljára, és az óta be se lépett.
  • Punker
    amúgy szerintem több cigány rendőr kéne, azok nem voltak kíméletesek a többivel ha garázdálkodtak és még csak nem is sírhattak hogy rasszizmus miatt verték meg őket, bár nem sokról tudok hogy van :(
  • fifi
    ki volt itt a roma zsaru???
  • Fenjoy
    no igen, elfogytak az "érvei":)
  • mrzed001
    Sztem csak kósza látogató volt, párnapos reggel és 11 hozzászólással (az is csak itt)
    Pedig vicces volt egy állítólagos roma rendőrrel vitázni, de sztem nem fog visszatérni :))
  • Fenjoy
    láttom, él még a téma rendesen:) egy két sorbol látszik jár be még pár cigány is forumozni, ami jó:) tényleg a cigányrendőr hova tünt?
  • mícs
    a rendor az rendor! ennyi!
    nem emelunk kezet ra, mert o kepviseli a rendet, meg a torvenyt!
  • mrzed001
    aluliskolázottság:
    Itt jegyezném meg, hogy a tanárok szerint is a legjobb megoldás a tanulók képesség szerinti osztályozása (Nem rasz, hanem képesség!). Akik okosak azokat ki kell emelni, hogy jobban haladhassanak, akik buták, azoknak felzárkóztató osztályok kellenek.
    Érdekes mód az átkosban felénk ez teljesen jól működött általános és szakközépben is. Egy évfolyam három osztály, melyekbe képesség szerint válogatták a tanulókat + kiemelt tantárgyakból (matek, fizikai, technika, számtek) extra órák, ahova csak a legjavát hívták(!), közülünk a legjobbak mentek aztán versenyekre ezekből a tantárgyakból. Ha nem lettek volna az elkülönítések, akkor az okosok nem tudtak volna haladni, és a buták meg tojtak volna a sulira, mert ők nem értenek semmit. Ilyen egyszerű ez, szóval az egy osztályba kényszerítéssel lényegében mindenkinek ártanak.

kilátástalan életkörülmények
    Enyém is az volt, és még nagyon sok más magyaré is. Dolgozzanak meg érte, mint mi is.

elszigeteltség
    Lényegében ők szigetelik el magukat a magyaroktól. Hogy mivel, azt sztem nem kell ecsetelnem, lényeg hogy eszük ágában sincs közénk integrálódni.

társadalmi osztályok bemerevedése
    Csak egyetérteni tudok. Csak a leggazdagabb osztály van bemerevedve, középosztályba sok munkával és kitartással fel lehet törni. E nélkül persze csak bűnözéssel.